Sziasztok,
Artúr alszik végre,megpróbálok jönni egy kicsit.
Franyó,
Boldog névnapot!Gratula az 5. fogacskához. Drukk,hogy új kocsit mihamarabb tesztelhessétek.
Köszi a tanácsot. Hát azért nem mennék szívesen,mert ez a doki olyan elküldős,mindig elküld a kórház adott osztályára (bőrgyógy,koponya és hasi uh, gyereksebészet) úgyhogy valószínű elküldene gasztroenterológiára. Ráadásul miután a bőrgyógyászaton felírtak egy ekcéma kenőcsöt,ő azt mondta,hogy mást ajánl és felírt egy másikat.
De igazad van,nem jó össze vissza adogatni neki szereket,úgyhogy asszem maradok a jól bevált kamilla édeskömény teáknál és próbálok székletlazító kaját adni neki. Ha holnapig nem javul,akkor azért csak elviszem.
Psandi,
Anyukád kérdése
De legalább most nem adott neki tiltott dolgot.
Köszi a Ciprus infót. Melyik város közelében voltatok? És melyik hónapban? Én júnira gondoltam,az elejére,hogy ne legyen dög meleg.
A horvát út biztos nagyon szép lesz,gondolom alig várod már
Mariann,
Köszi a kérdést,a Svábhegyi Szabados doki azt mondta csak baj esetén menjünk, a körzeti a múltkor mondta,hogy Artúr 1 éves korában elküldi majd azértr biztos ami biztos alapon.
Stockholm nagyon szuper lehetett,bár megértam,hogy hiányzott Marci. Győzöd az állandó utána rohangászást? Ügyes,hogy így beindult,bár gondolom neked milyen fárasztó lehet.
Ugye azt írtad,hogy már nem kell a Svábhegyre mennetek?
Maci_2
Csütörtöktől majd szurkolok neked. Szerintem is beviheted a matricákat,jobb lesz,ha elfoglalod magad,talán hamarabb telik majd az idő.
Nyaralás:hát ez lenne a 3. nyár,hogy nem voltunk sehol. Terhesen pénzünk nem volt,tavaly nyáron megy Artúr volt túl kicsi. A legnagyobb kirándulásunk eddig a Margit sziget volt
Nincs autónk ugyanis.
Úgy gondoltuk,áprilisban elmegyünk egy hétvégére,ha sikerül autót kölcsönkérni,próbaútra,mondjuk a Dunakanyarba,meglátjuk Artúr hogy viseli majd.
Repcsin talán csak az illetéket kell fizetni, 2 éves kor alatt, ha a gyerkőc ölben ül.
Toffi,
Szép virágot kaptál
És a vacsizós kép is szuper. Bodyt én se hagytam volna a boltban.
Barátozás jól sikerült?
Beu,
Lőrinc elesés
Artúrnak is felrepedt az ajka az esésnél és egy ideig nem látszott az orra vérzik-e de szerencsére csak az ajka. Pici seb volt,mégis nagyon vérzett.
TElefonáló Lőrinc nagyon aranyos
Védőnős sztori
Nem értem,miért nem szólt oda? Kár,hogy nincs videó kaputelefonotok,akkor megteheted volna,hogy nem engeded be.
Anita,
Robó nagyon sokat nőtt és ügyesedett
Torta is szupi,lelőhely engem is érdekelne.
Miszike,
Beki nagyon édes
Remélem hamar belakjátok az új otthont és akkor gyakrabban jöhetsz majd
Zsuzsó,
Abigél nagyon aranyos
Kitartás az első időszakhoz
Ari,
Borinak gratulálok az oldalazva lépegetéshez
Anyósmentes hétvége
Zulu,
Köszi a nyaralásinfót. Remélem nekünk is összejön. A weatheronline.co.uk-n szoktam nézegetni a hőmérsékleteket,a tavalyi min és may hőmérséklet görbék alapján júni eleje közepe Cipruson még elviselhető és ekkor a tenger is melegebb,mint májusban (eredetileg májust terveztünk,a meleg miatt). Napernyőt tuti bérelünk majd meg viszünk kalapot is meg mindenféle nap elleni cuccot.
Ti idén mentek nyaralni?
Artúr már 2 órája alszik,gondolom pótolja az éjszakai nemalvást. Örülök neki,mert talán álmában gyógyul szegénykém. Ma még eddig nem volt láza (lekopogom) remélem a hasfájása is elmúlik lassan lassan. Zöldségek közül melyik az amit adhatnék,ami nem fog és nem puffaszt?
Sziasztok,
Azur