Hello Lányok!
Annyira rossz a mai napunk, hogy hihetetlen. Pedig jól indult.
Hadd panaszkodjak nektek egy kicsit!
Anyósomat elütötte egy autó. Bicóval volt, és nem állt meg a köcsög fickó a stop táblánál. Pedig anyósomnak volt elsőbbsége. Szerencsére nem tört el semmije, de totál összezúzta magát, és fel se tud kelni. Úgy vitték haza kocsival. Pont dolgozni ment volna... Hihetetlen, hogy mennyi idióta jár az utakon. Nem értem, hogy miért nem lehet megállni a stop tábla az stop tábla, nem?
Grrrrrr, de ideges vagyok. Szét tudnám verni a fejét annak a köcsögnek. Szegény most meg otthon sír, meg remeg a félelemtől. Most elaludt a csajom, de ha felébred átmegyünk hozzá. Jajj, még a hideg is futkos a hátamon. Annyira utálom ezt a 63-as utat, itt még a kamionok is száguldoznak a faluba. Sokszor mikor bicóval megyek engem is majdnem belesodornak az árokba. Tutira mennek vagy 80-al bennt a falu közepén. Ide is kéne egy traffipax gép azt hiszem....
Ja, és ez még nem elég, most jöttünk a védőből, kellett mennünk 6 hónapos vizsgálatra, ilyen fejlődésvizsgálat, vagy mi. Megmérte a védőnéni a súlyát, hát két hét alatt nem hízott egy dekát sem...
Persze totál beparáztam, és lelkiismeret furdalásom van, hogy akkor most éheztetem a gyerekemet, vagy mi?
Na annyiban maradtunk, hogy jövő hétig próbálok kétszer adni tejpépet, egyszer főzeléket és közben szopi-szopi-szopi, aztán jövő héten megmérik, és megnézi a doktornéni, ha nem hízik, akkor kap tápszert is. Azt mondta a védőnéni, hogy lehet a foga jön, és akkor is szokott pangni a testsúlyuk, vagy bújkál benne valami betegség. De amúgy meg eszik, és jó az étvágya. Bár lehet éjjel azért kel olyan sűrűn, mert éhes...????
Csajok ez nem a mi napunk az tuti!
szosz: Réka baba nagyon cuki manó. És milyen kis picurka (Dorkához képest). Nagyobb az a cumi, mint ő! Kis tündérke!
Anyany: szerintem belénk van kódolva ez a felébredés, nem alvás. Én is próbálok korán lefeküdni, (Dorka már fél 8, 8 körül alszik) de nem megy. 10-11 óránál előbb nem alszom el, és én is mindig felébrdek kb 2 óránként, és lesem a leányzót. Nagyon gáz, pedig jó lenne aludni. Lehet, hogy tudat alatt attól félünk, hogy nem ébredünk fel, ha felébred a gyermekünk......vagy ki tudja?
Szerintem elég fáradtak vagyunk, testileg, lelkileg is.