Na, látom mindenkinek meg van a maga zűrje!
Emi nem semmi összeg!
Remélem sikerül a részlet fizetést elintézned!
Pumpóka tényleg sajnálom! Ezek a pasik mind ilyenek? Már írtam, hogy mi sem állunk a helyzet magaslatán, erre tegnap mivel állít haza? Egy digitális rajzoló táblával (vagy mi a fene a neve!)
De le volt akciózva, "csak" (!) 10.000.- volt!
Már veszekedni sem volt kedvem!!!
De ha tudnátok, hogy hétvégén mit hallgattam mikor pelenkát, tápszert, meg bébiételt vettünk...Hogy még van majdnem három hét a hónapból, és megint közel 10 ezret költöttünk, és hogy vissza kell fognunk a költést! Ja, persze, mert én költök, mi?!
Azt hittem bokán rugom!!!!
Tim, ez a parkolás sem semmi!!! Hogy vannak ilyen "kedves" szomszédok!!!
Akkor azt képzeld el, hogy a mi lakótelepünkön meg az a szokás, hogy mive itt is több az autó, mint a hely, hogy beállnak keresztbe egymás mögé, és üresbe hagyják a kocsit(már aki), hogy ha útban van annak, aki mögött állnak, e tudja tolni(már ha tudja ugye)..
Ehhez mit szolt volna a szomszédod?
Mi volt úgy, hogy indúltunk dolgozni (még anno), és reggel 6-kor fél órát dudáltunk, mert nem tudtunk elindúlni, mert aki éppen a hátunk mögé állt, az elfelejtette üresbe hagyni..
Még annyit sem mondott, hogy bocs!
Kisfruzsi, de jó, hogy Alma megeszi a darabosat!! Marci még mindíg öklendezik tőle, de nem is tudom, hogy mikor próbálkozzak, mert ha megunja, inkább nem eszik, és utána hiába adok neki mást, már az sem kell.
Ügyi vagy, hogy befejezted!!!! Már te is túl bagy rajta nemsokára!!
Lekri én is mehgatódtam azon, amit írtál! Hú, nagyon rossz lehetett!
Valahogy ezekre a rossz élményekre, percre pontosan emlékszik az ember..
De, hogy miért vártak estig az UH-val?
Na, most jó sok lettem, úgyhogy be is fejeztem