Új privát üzeneted érkezett!

Atya ég! Kritta remélem jól van!

Gaboo én is úgy sajnáltam, mert úgy veszekedtem vele, de azt hittem megőrülök tőle! És csak morgott, és az ebédnél is összeszorította még a száját is ! Peig szereti, amit adtam. :(

Marci még (már megint) alszik. Már egyszer megébredt, de úgy látszik sikerűlt vissza ltatnom.
Még a vacsorának sem álltam neki, nehogy a zörgésre felébredjen.

És sajnálom a hiteledet, én előre rettegek, hogy mennyi lesz!

Lituka kész szerencse, hogy a párod már nem dolgozott! Hú, hát én sem tudnék így nyugodtan aludni!!!!

Kép
marcianya
 
 



Kép
marcianya
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.19 15:25-kor.
Vendég
 

 
 

Pumpóka, hát átom neked is virágos jókedved van!
Sajnáolom nagyon, hogy így vagytok, és teljesen megértelek!
Hát hiányozni fogsz! Mostanában végre megint sűrűbben írtál!
Szeretem olvasni a hsz-eidet!!!

Látom mindenki elég kakán áll anyagilag! (azt hozzáteszem, hogy mi sem tudtuk volna megvenni a gyerekülést, ha Anyóséktól karira nem kaptunk volna rá pénzt...)

De hogy gázszámla vagy net..Hát igen.

Örüök, hogy Attila jobban van már!

Most már olvasóba kéne átmennem, mert szinte az egész nap ma velem van tele, de olyan ideg vn még mindíg bennem, hogy inkább így kapcsolom ki az agyam.. :oops:

Kép
marcianya
 
 


Zsófinak Boldog 9. hónapot!!!!

Kép
marcianya
 
 


sziasztok
köszi a dicséretet de tényleg bevan húzva csak a hasam.ha nem húztam volna be akkor a mellemmel lenne egy magaságban :oops: :oops: :wink: :wink:

Lituka
kitartást és sok sikert mindenhez ) :)

Kritta
irj ha tudsz majd,hogy mi van veled

Pumpi
sajnálom de mindenki igy döntene.remélem hamarosan vissza térsz :) :)

Marcianya
nagyon édes a fiad és jó az ülés :) :)

hiszti:hát nálunk is meg van.eddig egy tök nyugodt kiskölök volt.most meg.azon kivül,hogy anya matrica,nincs el egyedül és mindig beszélni kell hozzá nincs gond.de Levim ennyi idősen el volt magában.Tofi nincs.max 15percet de ez ritka


Mezsó
sajnálom,de szeremcsére nincs baja a férjednek
Vendég
 


Sziasztok,

Krittát nagyon sajnálom! Remélem, jól van és nem volt komoly a sérülése, nah meg azt is, hogy Fruzsi nem volt vele. Szörnyű, hogy mennyi a figyelmetlen vezető :(

Mezsó, sajnálom a párodat. Nagy szerencse, hogy mindketten megúszták a balesetet!

Marcianyu, tök jó ülést vetettetek Marcinak. A hiteles dolgot sajnálom. Bízom benne, hogy most már nem esik tovább a forint.

Pumpi, megértem, hogy a net és a gáz közül inkább a másodikat választjátok. Remélem megoldódnak nálatok is az anyagi gondok.

Litu, végre egy jó hír. Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek a férjeddel a dolgot. Ha lesz időd, igazán hozhatnál néhány képet a házatokról!

Nekünk az illeték jött ki pénteken :( (3 éve vettük a házat és mostanra sikerült kiszámolniuk az összeget...) úgyhogy most én is levelet írok...

Kép
emi29
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.19 15:24-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ennyi bosszúság, pedig süt(ött) a nap! :)
Persze tudom, nem ezen múlik...

Kritta, nagyon sajnálom az esetet! Remélem jól vagy!!!!!!!!!!!! Majd jelentkezz, ahogy tudsz!!

Lekri, akár mit is mondasz, nagyon csini vagy!!

Mezsó,
nagyon sajnálom a történteket, de egyben örülök, hogy semmi baja nem lett a férjednek!

Lituka, nagyon örülök, hogy rendeződni látszik a párkapcsolatotok! CSak így tovább!!

Marcianya,
nagyon szupi az ülés! És jól látom, hogy Marci már nem annyira husis?? Persze jó husiban van, de mintha nyúlt volna?

Pumpi, nagyon sajnálom, hogy nem lesz netetek!
Mindenki olyan jól áll anyagilag...Remélem azért majd ha tudsz jössz!!

Emi, részletfizetést kérsz, Jól számolták az illetéket? (Sokszor nagyobb összeget állapítanak meg, mint ami a tényleges)

Majd még jövök, csak a férjem mindjárt megy el dolgozni!

Kép
tim27
 
 


Pumpi,
Kitartás!

Timi,
Most már jól számolták ki. Egyszer már megreklamáltuk, mert először 400 ezer helyett 1 milláról küldtek csekket...

Kép
emi29
 
 


Hú, Emi az nem semmi...Mindig ezt csinálják. CSak azt nem tudom, hogy mit csinálnak azok, akik nincsenek teljesen tisztában a számítással. Szerintem vannak egy páran. Pár ilyen eset, és szép kis summa összejön nekik...

Ha már bosszankodásnál, és levélírásnál tartunk, elmesélem, hogy én is levelet írtam, kb. 3 napja a közterület fenntartóknak.
Ugyanis a párom 10 körül jött egyik nap haza, és nem volt már parkolóhely. Ezért kénytelen volt a parkolóhely mögötti földes részre állni. Másnap reggel Bálinttal nézelődünk az ablakon, mikor látom, hogy a kocsi szélvédőjén piros "mikuláscsomag" van. 10.000,-Ft-ra megbírságoltak!
Mégis hol állt volna meg máshol? Egyáltalán hogy szállt volna ki a kocsiból? Vagy jobb lett volna, ha a ház előtt, az utcán?
Másnap dél körül akart beparkolni a már megüresedett parkolóhelyre, de akkor már ott virított a büntetés.
Ja, és az egyik legfontosabb: Lakossági bejelentés alapján történt a kiszállás, és a feljelentés!!!!! Vki biztos a házból, pedig senkivel sem vagyunk rosszban (tudtommal). Biztos egy unatkozó öreglány volt...Az a baj, hogy nem mondanak többet, így sose tudjuk meg, hogy ki volt :twisted:

bocsi, ha kicsit hosszasan írtam le! Kíváncsi vagyok mit válaszolnak...

de persze mi ez egy frontális karambolhoz, vagy egy zebrán elütéshez képest....és amit Litu is mesélt...Eszméletlen... :twisted:

Kritta, remélem hogy írtad volna litunak azt is, ha a lánykád veled van. Remélem jól vagy!!

Kép
tim27
 
 


Jó reggelt!

Ma látom én vagyok az első :shock: Már 6 óta fent vagyunk, Alma mindig felébred, amikor Apa felkel hiába csukja be az ajtót a szobáján..


Lányok mik történtek!!!

Kritta remélem jól vagy!!!!

Mezsó,
örülök, hogy a férjed jól van. Tudod az enyém is szinte állandóan utazik vagy autóval vagy repcsivel, én is mindig izgulok miatta.

Pumpóka,
amint tudsz jelentkezz!!!

Lituka,
Jaj de jó, hogy meg tudtátok beszélni a dolgaitokat. Minden helyre fog jönnni szerintem én drukkolok nektek!
Szombaton ha skerül 11.15-re megyünk úszni a nagyobbakhoz (1 évesig vannak), mert az már 45 perc és az Ottó szerint már mehetünk oda. Remélem nemsokára találkozunk!


Tim,
a parkolást ne is mondd!!!! :evil: A múltkor az Oktogonnál voltunk a tesóméknál, vasárnap este fél 9-kor fényképezték le a kocsit és kaptunk postán egy 30.000 Ft-os csekket, mert a rendőrség és nem a közterületesek bűntettek meg minket. És miért????? Mert a járda mellett álltunk, ahogy mindenki és nem vettük észre, hogy teljesen lekopott sárga felfestés van ott, vagyis tilosban álltunk...tábla nem volt sötét viszont igen! És a sárga csík nappal se látszik!!!!!!! Nagyon idegesítő!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Úgy néz ki, hogy Alma megeszi lassan a darabosat is kanállal!!! Eddig mindig öklendezett tőle, de bevezettük (vezetjük) a túrót és annyira ízlett neki, hogy azt simán nyelte! Azóta eszik picit darabosabb hamit is!

Ja és vasárnap éjfélkor befejeztem a disszertációmat végre!!!!!!!! Még lesz rajta alakítás az opponensektől kapott javaslatoknak megfelelően, de már a nagyja meló kész!!!!
Szóval lehet, hogy sikerül a tavasszal megvédenem!!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ja Lkreinek akartam írni, hogy nagyon jól nézel ki!!! Én nem tudom még behúzni a hasam, de már azért hat a fogyókúra kicsit!

Anettó,
ha erre jársz és olvasod:
A férjed, ha jól emlékszem növényvédős, azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a biotermékekről, főleg a gabonafélékről? Azért kérdezem, mert a növényvédőszerek azért nem haszontalan dolgok, olyan növénybetegségeket, fertőzéseket is távol tartanak, amik nagyon súlyos betegségeket okozhatnak nekünk, sőt vetélést és nőgyógyászati problémákat (penészekre gondolo különösen). Én emiatt tartok a bio gabonáktól és az abból készült termékektől. Tudom, hogy "ellenőrzi" a biotermékeket egy tanács, de azok nem csak a bio mivoltukat ellenőrzik????? Tudod a munkahelyemen van mikrobiológiai laboratórium és annak a vezetője nincs túl jó véleménnyel a bio gabonákról ezek miatt, szerinte pl. a bio műzli egyenesen káros! Almának vettem most biokölesgyolyót, amit imád a főzelékben, de félek ezek miatt. Meg tudnád kérdezni a férjedet erről? Köszi szépen!

KépKép
kisfruzsi
 
 


sziasztok

hu nem semmi büntetéses sztorikat irtatok.
én is irok egyet.mikor apával össze kerültünk volt egy kék ladája.azzal mentünk akárhányszor Pestre tuti megállitótak a rendörök.néha kaptunk minimális büntetést.aztán lecseréltük a ladát egy Fiatra.azzal egyszer se állitótak meg.a Fiatot pedig lecseréltük egy Citroenre.na még ezzel se állitotak meg. szegény ladával tényleg mindig megállitotak.ha nem is találtak hibát akkor is tuti belénk kötöttek...

illeték:
meg vettük ezt a házat.2különböző illetéket küldtek ki rá.előszőr apának +nekem külön külön 250,250ezer forintot.hát lestünk.majd jött még egy(a földhivatal 2x küldte el az adásvételinket az APEHnak,olyan mintha 2x vettük volna meg a házat)200,200al:)
kértünk,elsőlakás vásárlás esetén engedményt.igy lett 140,140ezer forint.de még a 2008as adóvisszatéritésnél is b@szogattak mert szerintük 500-500ezer forint tartozásunk van feléjük.mi kifizettüük az illetéket még 2006 végén. több,mint 1hónapomba(nagy pocakkal) tellett mire elintéztem a dolgokat és rengeteg utána járást,telefonszámlát senki nem nézte. utálom őket.


Fruzsi
köszike:)sok sikert a megvédéshez :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


sziasztok



3éve ilyenkor,ebben az órában imádkoztam(nem szoktam),hogy a pocakomba lévő pici emberecske éljen.félórán át keresték az akkor 20hetes pocilakó szivecskéjét.nem Uh-val,hanem azzal a szivhang készülékkel. feküdtem fent az ágyon és a dokik keresték.én néztem kifele és folytak a könnyeim(most is a v issza gondolás során).a dokik kérdezgettek,hogy mozgot e ma meg ilyeneket.igen mozgot még reggel de nagyon kicsit.

a doktorúrnak megcsörrent a telefonja.lerakta a doplert(azt hiszem ez a neve) beszélt telefonon és utána ahogy vissza rekta a doplert meghallottuk 20perc után a szivverést.én elkezdtem sirni.



akkor azért mentünk be a kórházba mert reggelre véreztem.kaptam egy szobát ami utána 2hétig az otthonom volt.csak wc-re és zuhizni kellhettem fel. még aznap este(amelyik nap bementünk) 9kor meg Uh-ztak,hogy vajon miért vérzek.a méhlepényem a méhszáj mellett volt pont. reggel mentünk be és csak este Uhztak meg addig rettegtem,hogy mi lehet.



akkor derült ki az is,hogy kisfiú van a pocakomba. ma már 2,5éves nagyfiú.de azt a napot és az utána következő heteket senkinek nem kivánom.szigorú fekvés volt otthon is majd a 30.hétig.utána már mozoghattam,sétálhattam de csaK SZülés után nyugodtunk meg. a doki előszőr azt mondta,hogy 28.hétig birjuk ki,majd kibirtuk akkor a 32.hetet mondta ,36.hetet és végül is a 38.héten született meg.
bocsi,hogy leirtam,de ki kellett magamból irni most.
Vendég
 


ja ma már köszöntem :) :)
Vendég
 


Hú Lekri ez nayon meghatott....teljesen átéreztem, amit írtál

KépKép
kisfruzsi
 
 


Na, látom mindenkinek meg van a maga zűrje! :?
Emi nem semmi összeg! :shock: Remélem sikerül a részlet fizetést elintézned!

Pumpóka tényleg sajnálom! Ezek a pasik mind ilyenek? Már írtam, hogy mi sem állunk a helyzet magaslatán, erre tegnap mivel állít haza? Egy digitális rajzoló táblával (vagy mi a fene a neve!) :evil: :evil: :evil: De le volt akciózva, "csak" (!) 10.000.- volt! :evil: :evil: Már veszekedni sem volt kedvem!!!
De ha tudnátok, hogy hétvégén mit hallgattam mikor pelenkát, tápszert, meg bébiételt vettünk...Hogy még van majdnem három hét a hónapból, és megint közel 10 ezret költöttünk, és hogy vissza kell fognunk a költést! Ja, persze, mert én költök, mi?!
Azt hittem bokán rugom!!!!

Tim, ez a parkolás sem semmi!!! Hogy vannak ilyen "kedves" szomszédok!!!
Akkor azt képzeld el, hogy a mi lakótelepünkön meg az a szokás, hogy mive itt is több az autó, mint a hely, hogy beállnak keresztbe egymás mögé, és üresbe hagyják a kocsit(már aki), hogy ha útban van annak, aki mögött állnak, e tudja tolni(már ha tudja ugye)..
Ehhez mit szolt volna a szomszédod?
Mi volt úgy, hogy indúltunk dolgozni (még anno), és reggel 6-kor fél órát dudáltunk, mert nem tudtunk elindúlni, mert aki éppen a hátunk mögé állt, az elfelejtette üresbe hagyni..
Még annyit sem mondott, hogy bocs!

Kisfruzsi, de jó, hogy Alma megeszi a darabosat!! Marci még mindíg öklendezik tőle, de nem is tudom, hogy mikor próbálkozzak, mert ha megunja, inkább nem eszik, és utána hiába adok neki mást, már az sem kell.
Ügyi vagy, hogy befejezted!!!! Már te is túl bagy rajta nemsokára!! :D :D :D

Lekri én is mehgatódtam azon, amit írtál! Hú, nagyon rossz lehetett!
Valahogy ezekre a rossz élményekre, percre pontosan emlékszik az ember..
De, hogy miért vártak estig az UH-val?

Na, most jó sok lettem, úgyhogy be is fejeztem

Kép
marcianya
 
 


Sziasztok!

Gyerekre ripakodás: én is csatlakozom a többséghez...ha ettől rossz anya vagyok,akkor vegyetek be a csapatba! :oops: :wink: Velem is megesik bizony hogy ráripakodok már amikor nem bírom cérnával...Mert van olyan!!Esti elalváskor is mikor rendszerint bevágja a hisztit...muszáj határozott erélyes lenni,mert másképp rám se hederít,csak nyomja a magáét...Onnan tudom hogy hiszti,mert összeszorítja a szemeit,és ordít egy nagyot...könny meg sehol! :roll: Valaki írta ezt a "mindjárt megrázom,hogy észhez térjen"érzést...ismerős... :oops:

Kritta: veled is mik történnek!!!Remélem nincs komolyabb baj!

tim: ohóó lakossági bejelentés...erre nekem is van sztorim!Párommal esett meg ez is,hogy este ment dolgozni,és nem vette észre nappal,hogy leeresztett a furgon kereke,és ki kell cserélnie.Hát neki esett éjjel fél12kor 8) Kalapált,ütött vágott,és hát eléggé zajos volt ez éjjel,de hát ugye meg kellett csinálnia.És mi is lakótelepen lakunk,és hát több 100ablakból nyílt kilátás erre a történésre.Egyszercsak ott termett egy rendőrautó mellette,és közölte a rendőr,hogy lakossági bejelentés érkezett,hogy itt éppen valaki egy furgont tör fel... :lol: Baromi jó!!!Elkérték a forgalmit,jogsit ugyhogy igazolta magát de röhej tényleg hogy milyen emberek vannak!!!Biztos nagyon unatkoznak éjjel is... :evil: Mindjárt megsajnálom őket!!! :evil:

pumpó:
tényleg nagyon hiányozni fogsz,én is szeretem a hsz-eidet!!De érthető a döntésed! :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Jó reggelt!


Hááát, nem sokan írtak tegnap.... :(

Mezsó én írtam, hogy meg ráztam volna a Marcit, (de persze nem tettem)! Most megpróbálom ezeket a hisztieit nyugodtan kezelni. Nem könnyű! Főleg mikor már semmi nem jó neki...


Szegény Párod! Gondolom nem volt elég neki az éjjei kerékcsere, még pont a rendőrők hiányoztak a boldogságához mi? :?

Na megyek, dobok még egy kávét, kicsit álmos vagyk.

Kép
marcianya
 
 


jó reggelt

hát én az este sirni hagytam Tofit.fél10kor felsirt.bementem,megforditottam mert háton volt,megfordult álmában,ugy nem tud aludni.5perc mulva fel sirt.bementem.megnéztem nem e lázas mert meleg volt a buksija.nem volt az.adtam neki inni.amint a kiságyhoz ért a feneke üvöltött.5perc után bementem probáltam cumit.nem kellett.ujabb 5perc után megkináltam innivel.ivott de elvettem tőle 80ml után. ahogy leraktam üvöltött-hát én ugygondoltam,hogy semmi baja.kb 15-20percig sirt.persze közben bementem cumit probáltam.nem kellett és ahogy bementem akkor jobban üvöltött.igy nem mentem be és egy idő után csend lett végül is fél11 előtt már aludt és fél5kor kelt csak.evett és aludt fél7 utánig. ez a gyerek nem hogy javulna az éjszakákat illetően,egyre rosszabbak.mindig "kitalál" valami űjjat :( :( :( :evil: :evil:

rákiabálás:rászoktam én is.mostanában egyre hisztisebb.meg semmi de semmi nem jó nincs el egyedül.nemtudom miért változot meg ennyire :roll: :roll:

Mezsó
nálatok az esték,éjszakál?
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is csak kicsit el vagyok havazva mindig.

Csatlakozom az éjszakai kelésekhez. Már kezdem nem bírni...
Jázmin annyit isziszopizik éjjel, hogy reggel a peluscserénél súlyt lehetne emelni a pelenkával.
Sajna ő is olyan akivel foglalkozni kell.
2 hete mászunk, próbálkozunk a felállással.
A mászás annyira bejött neki, hogy mindenhová követ. 8)

Egyszer vki írta hogy-hogy fogja intézni a "dolgát",ha már mocorog a gyerek.
Jelentem nyitott ajtónál. :wink:
Danim mindig beültt az ajtóba és várta a végeredményt.
A csajszi be is jön...igaz a Wc is nagyobb. :oops: :lol:

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok!

Na látom,nem csak az én lányom kész hisztibajnok...Lehet ez egy ilyen korszak,ha ennyire írjátok a hisztit!!Lányom is előszeretettel űzi... :? És nagyon nehezen lehet vele bírni!!!

Jézusom állva kakil az ágyba most látom!! :shock: :shock: És nagyon szenved vele...

lekri: sajnálom a rossz éjszakát. :cry: Nálunk most aránylag tűrhetőek,vannak felsírások jócskán,de azért most valahogy nem olyan durva...mert felébredni általában nem ébred fel 100%-ban,és így könnyű visszaaltatnom.Kipp-kopp el ne szóljam.De a fogával ő is szenved,meg most tegnap tegnap előtt benne volt a banán az étrendbe és nehezen kakilunk tőle,ez most nagy gond.Kapott Laevolac szirupot tegnap este,remélem mára meglesz már a hatása!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Köszi a jókiviket!

Hétfőn du-án haza hoztak most már jobb csak a hátam durván fáj meg a farokcsontom ,meg sajna pont a jobb vállam elrepedt-elmozdult, ami rossz,mert a kezemet sem tudom megemelni nemhogy Fruzsit ő nem volt velem :P az én figyelmetlenségem is ok volt sajna.
nehezen alszom és a felkelés-(felállás,leülés) az ágyból fájdalmas volt,de ma már egyre jobb.

Kép
kritta
 
 


Sziasztok!
Mi is voltunk tegnap Kecskeméten Dévény tornán.Már épp elkezdődött volna a foglalkozás,amikor mondtam a csajnak,hogy előző nap kapott Miki oltást és van egy csomó a lábában.Na!Még jó hogy mondtam,jöhettünk haza,csütörtökön meg vissza,mert ilyenkor nem szabad masszíroztatni a kicsit. :twisted: Még jó,hogy nem mondta,de így legalább a következő kezelés ingyen van.
Mezsó!Én is adtam Laevolac-ot Mikinek.Csak én reggel,mert már nagyon szenvedett, egész éjjel nyögött.A hatása késő délután lett.
És természetesen nálunk is ritka,hogy átalusszuk az éjszakát.De az még mindig jobb,mintha nem aludna vissza és pofozna bennünket,hogy játszunk hajnalok-hajnalán Kép mosoly Kép fürcsi a nagy kádban

Kép
ágnes27
 
 


Lányok sajnálom a rossz éjszakákat! Lehet, hogy tényleg ez egy ilyen korszak.. :?
Xara, Jázmin még mindíg szopzizik? De irigellek!!! Aranyos lehet, ahogy követ a wv-re, tegnap Marci is annyira örűlt az Apjának, hogy olyamatos Apa-apa-apa csatakiálltás mellett, ő is utána kúszott-mászott a Wc-re! :D

[quote]J írta:ézusom állva kakil az ágyba most látom!! És nagyon szenved vele...
:D :D :D :D
Én szirup helyett megpróbálom az öszi, vagy sárga barack lét. Nálunk mindíg bevállik.

Kritta örülök, hogy jöttél!!! És hogy jobban vagy! Fú, elrepedt a vállad? Jól elkaphatott! Szegény! Az viszont tiszta szerencse, hogy Fruzsi nem volt veled!
Gyógyulgass! Nem lesz könnyű is a gyerlőccel! Van segítséged?

Kép
marcianya
 
 


Teszek pár képek a 9 hónapos Bogicáról!

Kép Kép Kép Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Anetto nem akartalak megbántani ezt halottam v. olvastam én nem mertem volna belevágni,így minden elismerésem a tiéd(tiétek)
párom itthon van 3 napig teljesen kiszolgál és jobban kibuktak muterommal együtt,mint én (Ö is jön naponta több órát)

Majd jövök,de beállt a derekam :(

Kép
kritta
 
 


kritta: örülök,hogy már otthon lehetsz! :) Gyors lábadozást!!

marcianya: majd én is adok neki barackot,van mirelit...anyutól kaptuk a hétvégén,még direkt Blankának fagyasztotta amíg volt friss. :) Meg adok a csajnak Mecsek teát aztán majd meglátjuk.

Ágnes: boldog névnapot először is! :wink: Hova jártok Dévényre,kihez?

ollem: boldog hófordulót Boginak!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kritta! Örülök, hogy nincs komolyabb bajod! Jobbulást, pihenj sokat, míg párod otthon van. Tiszta szerencse, hogy Fruzsi nem volt veled! :shock:

ollem! Rég voltál...! Bogin mindig beájulok olyan kis huncut édes pofija van.

Nálunk változóak az éjjelek. Ma pl. tök jó volt. este 10-től reggel 6-ig aludt, akkor megetettem, majd még fél9-ig visszaaludt. De valamikor meg tök szar nálunk is. Tényleg ez egy ilyen időszak lehet.... sokkal jobban aludt pár hónapja amikor még kisebb volt....
Zsófi szépen felül egyedül (hátonfekvésből!!! állítólag ez egy generációs újdonság, egyre gyakoribb, de jóval nehezebb csinálni, mint ahogy ált. szokták négykézláb helyzetből). ezt már gyakran csinálja egész nap. mászás még nincs, csak forgás ezerrel.


marcianya! Nálunk is a tápszer, pelenka a drága.... de a számítógépes kütyük, autós dolgok persze nem... mondjuk inkább ő (férjem)csak viccesen jegyzi meg nem veszekszünk rajt.

Én már úgy várom a nyarat!! Zsófi is megy már, jó idő, nem kell annyi ruha, apa is lesz szabin, talán el is jutunk valahová nyaralni.Már kezd nyomasztani ez a bezártság!!! Hol hideg van, hol esik...

Csajok! sokan eltűntek! pl. kamilla, zorróné, celesztina, mangó.... stb ők a másikba írnak? (pár embert tudok akik oda írnak, de őket pont nem)

Kép
gabo001
 
 


Csak gyrsan, mert Marci itt játszik a földön, és a szemem nem vehetem le róla!
Csak egy mondat:

Ollem, Boldog hófordulót Boginak!!!!!!!!

Kép
marcianya
 
 


Sziasztok!

Sajna nem tudtam írni egy ideig...

Hú, hát én mára jutottam el oda, hogy már reggel 9-kor teljesen kész voltam, az összes hajam szála égnekállt... azt hiszem most kezdek iszonyúan elfáradni, és egyszerűen nem tudom követni a fiam tempóját és folyamatos nyűgijét...

Olyan szinten nem bír aludni, hogy már minden praktikát kitaláltunk, összevissza hurcibáljuk, olyan fáradt állandóan, hogy már négykézlábról pofira esik, már semmi nem jó, de csak nem alszik. Ezek a nappali alvásaink, az éjszakai csak azért viselhető, mert mellettem alszik, így ha nyüszög, megszoptatom, és próbálok aludni tovább... másképp nem is bírnám...

Nappal ő mindig 2x aludt, kb. 1,5 órát, mostanra ez napi 1x 1 óra lett, de kínkeservvel...

Áááááá, nem tudom már mit csináljak...

Ha meg levegőre viszem, 5 percen belül üvölt mint a sakál.
:cry:

Kép

Kép
nóna
 
 


és nyüszög... és ordít... és nyüszög... és ordít....

és egész nap ez megy. :cry:

Feszült vagyok, türelmetlen, és nem tudom, honnan merítsek még energiát....

Amíg aludt normálisan nappal, legalább voltak szusszanásnyi idők egy kis töltődésre.

A házimunkáról meg már nem is beszélek.

Pillanatnyilag úgy érzem, megbolondulok....

Bocs a kifakadásért. :oops:

Kép

Kép
nóna
 
 


próbálok majd reagálni is, de mostanában szinte lehetetlen ez, alig jutok ide :(

Kép

Kép
nóna
 
 


nóna: türelem,és kitartás!!!Ez tényleg egy ilyen hisztis,nyűgis korszak!!Fentebb már beszéltük a csajokkal.Tuti foga is fáj Istinek nem?Meg biztos ő is fejlődik a mozgásában is,ez mind sok sok inger neki és bizti most kicsit le van ő is fáradva!De az viszont nagyon rossz,hogy levegőzés közben sem tud aludni...Sokaknak az még egy mentség lehet ilyenkor,hogy ki a levegőre,és akkor tuti alszik.De nálatok így sem jó.Nem tudom mit lehetne csinálnod!De tarts ki! :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Csajok!!!!

Valakinek tapasztalat erről a járássegítőről???

Kép

A brendonban most kuponnal 8990 Ft amugy meg 14990 !!!

nekünk pedig amugyis kéne egy járássegítő...
a bébitaxit el kell adnom...nem szereti..

...olyan mintha tiszta új lenne de ő nem marad egy percre nyugton igy nem jó...
ha itt kell valakinek akkor annak 12000 ért odaadom..
ja amugy énis ugy vettem de mi nem használtuk akitől vettem azok pedig bennt a szőnyegen és van olyan tartozéka ami kisem volt bontva..eredeti ára: 25 000 Ft szóval ha vki ilyet tervez venni a miént eladó..

de most ez a járássegítő az érdekes...hogy megvegyem e..ez lesz mostanában az utsó játék amit kap...(pénzügyi helyzet nálunk sem rózsás)

na majd jövök bővebben késöbb...puszi
mutizok képet.. Kép
Vendég
 


Ágnes egyébként szimpatikusak a Dévény tornán? Én csak telefonon beszéltem tőlük egy nővel, de ő nagyon kedbes volt.
Majd meséld e légyszi, mi volt.
Nagyon helyes kiskrapek Miki! Tetszik neki a nagy kád?

Ollem! Már írtam egy párszor, de még egyszer :lol: Nagon helyes Bogi!!! Az utolsó képen hatalmas a haja! És olyan szépen áll! :D
Várm a leveled :)

Gaboo hátonfekvésből ül fel? :shock: :D Az azért nem semmi!!! Akkor van hasizma! :lol:
Már én is nagyon várom a nyarat! Vagy legalább a tavaszt! Olyan jó hallani az ablak elött a cinkéket, meg a rigókat! Ha nem nézem, hogy reggelóta szakad az eső, még tavasz is lehetne :lol:

Nóna együtt érzek veled! Néha jó lenne egy kis "szabi". Persze imádom, meg minden, de bevallom, néha alig várom, hogy Apa hazaérjen, és lepasszolhassam neki egy kicsit.
Ja, és Marci sem alszik a babakocsiban. Nem ér rá... :?

Ma délelött aludt majdnem másfél órát, fél 11-kor ébredt. Negyed 1-kor ebédelt, és utána gyorsan le is raktam, mert majd' eragadt a szeme. Most játszik az ágyába, de közben morog, mert álmos.
Na azt hiszem, ebbő sem lesz alvás, most sikongat, meg kiabál! :?
Pedig jó lenne.

Lituka, Marcinak is ilyen babataxija van, ő nagyon szereti. Csak mindíg félek, hogy feborul vele, mert fölál benne (egyébként még nem), és elengedi a kormányt, és úgy magyaráz. :lol:
Én is nézegettem a járás segítőket, én azt vettem volna inkább, de ezt kaptuk Anyóséktól.

Kép
marcianya
 
 


Nekem ez tetszik:

Kép

Kép
marcianya
 
 


Jó nagy lett.. :lol: :oops:

Kép
marcianya
 
 


marcianya: ti máris jobban álltok a másfél órás mai alvásotokkal!!!Blanka még semmit nem aludt...ráadásul a kaki gondok még megvannak...Szegénykém szenved nagyon.Pedig adtam neki őszibarit is már. :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó, én Istinek szilvát szoktam adni, ha bedugul, az hatásos... illetve 1x amikor nagyon szenvedett, kapott glierines kúpot, na attól azonnal minden kijött, iszonyú mennyiség, és megkönnyebbült. Az jó volt és azonnal hatott.

Kép

Kép
nóna
 
 


bocs, glicerinest akartam írni

Kép

Kép
nóna
 
 


nóna! kitartás!!! néha már nekem is nagyon elegem van, egész nap egyedül vagyunk.. tényleg sokat beszéltük itt a csajokkal, hogy sokkal nehezebb most a babáinkkal, mint pl 5-6 hónapos korukban. az alvás is nehezebben megy. talán tényleg a nagy változások miatt! elkezdenek mászni, állni, ülni, beszélgetni. majd csak jobb lesz. bízom benne én is mire nyár lesz, jó idő, babáink is biztosan mennek, talán lenyugszanak picit. mi pl pár napra elvisszük majd anyumékhoz "nyaralni"... na akkor tuti maratoni alvást rendezek! :P
Én néha úgy altatom el Zsófit, hogy a mellkasom felé fordítom a testét, és lassan ringatom ülve, vagy sétálva. ez nálunk gyorsan hat. ha kevésbé nyűgös akkor a hátát simizem a kiságyban, halkan suttogok neki (itt van anya veled, mindjárt elalszol...)
vagy: ha eljön az alvás idő, már nem engedd Istit felpörögni. inkább vedd fel, sétálj vele, énekelj halkan neki. Hát hirtelen ennyi ötletem van.

marcianya! tényleg van hasizma a kiscsajnak! nekem lenne annyi... :lol: Zsófi már kb. 5-6 hónapos kora óta hasizmozik, és mára jutott el odáig, hogy tök lazán felül hátonfekvésből.

lituka! én nem ismerem a járássegítőket. de én nem veszek Zsófinak. ugyanaz a véleményem róla, mint a kompról. hadd járjon amikor ő akar. kapaszkodni meg tud bútorba, székbe... valahol olvastam (talán itt a babaneten), hogy egy gyerek úgy elvágódott a járássegítőtöl, hogy betörött a feje, mert a járássegítő elgurult előle. de ez csak az én véleményem. és nekünk nincs is. talán akinek van reálisabb véleményt tud róla írni!

Kép
gabo001
 
 


A glicerines kúp vényes,vagy vény nélküli??Én most reggel nem tudtam volna neki adni kúpot,ha lett volna akkor sem,mert ott volt neki a járatban a kaki,de se előre,se hátra,és ő meg nem nyomta! :shock: De azóta már megint potyogtatott 1-2 bogyót!!Hülye banán!Mindig megfogadom hogy nem adok neki,de aztán újból belekeveredik az étrendjébe mert elfelejtem... :? :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


csajok! újabb téma! valaki használ már csőrős poharat? egyáltalán kell?? ha igen, mikortól?
Zsófi szépen iszik rendes pohárból, ha tartom neki. ő is ráteszi néha a kis kezeit. ha csőrős poharat elkezdem, esetleg nehezebben megy majd neki a sima pohárból? csak megzavarnám vele?

Kép
gabo001
 
 


sziasztok:)

lehet itt olvastam, de valaki ira,hogy a dokija nem javasolja a járássegitőt.azért nem mert a doki páciensei között volt olyan kis gyerkőc aki alól kigurult a járássegitő és a gyerek összetörte az arcát.kórházba voltak.
van benne valami.mert hát ha a gyerek nem stabil még akkor tényleg elgurulhat alóla ő meg esik utána.

Levimnek csak 14hós korába vettünk akkor is inkább azért(már egyedül szaladt)mert voltak rajta logikai játékok.


Gabo
én probálkozom az Aventessel de Tofinak nem kell.csak rágja.de már el lehet kezdeni.sőt ha van nagy türelmed már a rendes poharat is elkezdheted.
ja most olvasom végig.ha szépen iszik rendes pohárból akkor szerintem ne eröltesd a csöröst.

Nóna
tombolj nyugodtan :)
nekem utána könnyebb ha kiirom magamből :)

Bogi nagyon édes és boldog hófordulót neki.


Ági boldog névnapot.
annyira szép szemei vannak a fiadnak.olyan sötétnek látszik :) :)
Vendég
 


Kritta! Jobbulást!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


köszönjük a hófordulós köszöntéseket és a Bogi dicséreteket is.

Hisztihez hozzászólnék...
Bogi is tud hisztizni. Mostanában a legújabb, ha valamit akar pl. lemenni a földre (még nincs feltakarítva) , de nem teszem le, akkor hátra vágja magát a kezemben , befeszít és ugrál fel le...
meg a kiságyban is ugyanez, csak állva ugrál és közben mérgesen, kiabálva magyaráz...

Bogi is felül hasizomból (is) és így már az öltözés , pelenkázás nagyon nehéz, közben forog jobbra balra vagy elmászik, feláll....jaj olyan hisztit csap, ha nem akar öltözködni, tegnap csapkodott, verte a kezemet, mert ő úgy döntött, hogy nem akar öltözködni, pelenkát húzta ki a kezemből, ahogy adtam rá ő úgy vette le szinte...áh...nehéz eset...

Bocsika, nem sok időm van olvasni se, mert Bogi se tartozik a napközben jól alvókhoz. 10 perce alszik ma először...ha egy órát alszik, akkor örömtáncot járok...
ma már többször nem fog aludni.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Járássegítő: na ez sem lesz Blankának sosem az tuti!!Egy dolog,hogy nem futja nekünk ilyen egyebekre,de a másik!!!!Minek erőltessem hogy álljon,járjon ha ő nem akar?Ha esetleg nem akarna majd járni,inkább elviszem orvoshoz,és nem ilyet veszek neki és otthon kísérletezgetek vele!!Régen sem voltak ilyen dolgok mégis felnőttünk és járunk...Én is lekri véleményén vagyok,hogy inkább a logikai játékok miatt lehet hasznos,nem pedig amiatt hogy azzal tanuljon meg járni!!!Magától kell az ilyet megtapasztalnia,ráéreznie.

gabo: szerintem se erőltesd a csőrös poharat,ha már a simából is szépen iszik!!!Milyen ügyes Zsófi,örülj inkább ennek! :wink:

klarka: hogy vagytok?Mi újság?

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?