Új privát üzeneted érkezett!

Még egy kérdés:

Kisbabások! Ti melyik fajta pelenkát használjátok? Én a Pampers-ben nagyot csalódtam. Akármit csinálok vele, valahol mindig kifolyik a pisi. Ha nem a bukás miatt kell átöltöznünk, akkor a pisi miatt. Ennyire nem lehetek béna, hogy nem tudom ráadni a gyerekre a pelenkát rendesen. Ugye?

Kép
Kép

Kriszti
kriszti1971

Sziasztok!

Milyen csodás idő van odakint......tiszta tavasz :lol:

Bocs,hogy nem tegnap jöttem ahogy ígértem,de nagyon rosszul voltam :cry:
Elkaptam valami vírust,egész tüdőm mjad kiszakadt amikor köhögtem,hőemelkedésem volt,szinte egész nap aludtam....de most már jobban vagyok,lekopogom....
Mondjuk Vikim is kicsit köhög reggelente.....remélem nem lesz beteg mostanában!!!!!
Sajnos eléggé rosszul zártuk-kezdtük az éveket,mivel Viki dec-ben 8 napot járt,elkepta a hányós-hasmenéses vírust,majd 1 héten belül visszaesett....utána gégegyulladás,mindkét szeme kötőhártyás lett.....
Januárban,mivel én 5-étől kétszakozom,2. ovis napon már nem ment oviba,mivel megérezte a változást,hogy az esti rituálé nem velem lesz,így csinált magának egy kis hőemelkedést/tuti,hogy nem volt komoly beteg,mert csak 1 napig tartott/.
Nekem mostanában 2-szer baállt a nyakam,lábaim még mindig nagyon fájnak....de elkezdtem járni egy manual terapeutához.
Ő olyan mint egy csontkovács és természetgyógyász együtt.
Múlt csüt-ön voltam nála először,de még megyek.
Kiderült,hogy a bal lában 5 mm-rel rövidebb a jobbnál,ezért el van csúszva a csípőcsontom,erre sarokemelő betétet kaptam.
Jópár csigolyámat visszatett a helyére,utána egész kellemes érzés volt.
A talpaimat is megnézte...hát azok eléggé siralmas állapotban vannak sajnos :evil:
A talp tartó szalagok széthúzták az izmokat,inakat,ezért a sarkamat jobban használtam mint más,ebből adódott a sarokcsont kinövés :evil:
Ma vettünk egy MBT cipőt,ezt kell hordanom,ami nagyon kényelmes.
Igaz nem volt olcsó/39000 ft akciósan,amúgy 50000-nél kezdődik/,de ez meggyógyítja az izmaimat,újra megerősíti és még sok mindenen javít.
Szóval ennyit az egészségünkről :lol:
Melóban is elég sok pörgős napjaim voltak,nagyon fáradékony voltam,még jó,hogy most szabin vagyok :lol:

Holnap szülői lesz az oviban,addig a mamám lesz itthon Vikivel.
Febr.20-án lesz nálunk a farsang,már várjuk :lol:
Viki jelmezét anyuval varrjuk megint/Hableány lesz/.
Közben a dédinek szülinapra varrok egy szép névreszóló termotakarót.
SAjnos a fényképezőnk elromlott,azt is holnap el kell vinnem szervízbe :evil: ,de azért fényképet csinálok majd mindenről....
Ezt most gyors elküldöm,aztán reagálok...

cseriviola

Zsanka
4 D uh-ra mikor mentek?
Nevek kialakulóban vannak már?
Édesek vagytok a képeken!Nem is vagy bálna!!!!!!!Csini kismami vagy :wink:

Anikó
szép családod van!!!!!!!
Szépen fejlődik Matyi!
Bendi ősztől ovis,ugye?Melyikbe fog járni?

Rita
nagyon szépek lettetek!!!!!!!!!!!!!
Neked mindig olyan jó lakberendezési ötleteid vannak :lol:
Édes Attid a beszólásával,betonkemény Míra :lol: :lol:
Atti ősztől sulis lesz?
Szép a pocid :D
Idén milyen jelmezeken dolgozol?Hannának a suliban is van farsang,ugye?
Nem tudom,hogy te kérdezted-e a matracot.....mi sima szivacsmatracot használtunk,de a kókusz is jó.

Lola
szerintem,ahogy a képeket nézem a fiaidról,Soma inkább apukájára,Noé pedig Rád hasonlít.

Lívia,Moncsi
utólag is boldog szülinapot kívánunk Nektek!!!!!!!!!!!!!

Edina
nagyon aranyos a kisfiad,igazi hajasbaba :D
Séta hogy megy,szereti?

Tgabi
szuperek a képeitek,kisfiad már milyen nagy!
Ötletesek a dekorok,te csináltad őket?/házikó,ad.koszorú/

Ági
mikor Viki benne volt a hányós-hasmenése vírusban szerencsére mi nem kaptuk el.....
Neveken már gondolkodtok?
Baba neme kiderült már?4D-re ti is mentek majd?

Emesedora
szépen fejlődnek a picurok!
Bence hány cm megmérted Őt?
Könyvek aztán ideértek,de 12.30 után,a futár meg fel sem csöngetett,csak bekopogott egy nagyot,mire odamentem az ajtóhoz,addigra meg elrohant,úgy kellett az erkélyről utána kiabálni :evil: a postaköltség meg 200 ft volt csak szerencsére,kár,hogy a ti könyvetek nem jött meg :cry:

Most megyek,még vár a házimunka....

Sziasztok:Erika

cseriviola

Kriszti1971
nekünk anno a lila csomis tescos pelus vált be igazán,vagy a Pampers sleep&play.
Szegény kicsi fiad....,de a lényeg,hogy azért jól van!!!!!!!!!
Ha nem publikus ne válaszolj rá....akkor valami cső van neki kivezetve ahol tud kakilni?

LOla
jobbulást Noénak!!!!!
Náthára nekünk nagyon bevált a homeós oscillococcinum.

Sziasztok,szép napot:Erika

cseriviola

Cseriviola!
Igen, ezt fogom bevetni, ha kellene gyógyszer, de egyenlőre - ma reggeli álláspont szerint is - még mindig nem kell antibigyó, de még szerdán megyünk vissza.
Azta, nem semmi a lábad! Jól kikészítette a sarkad, gerincedet ennyi idő alatt. Az a cipő az az ívelt talpú, ugye, amin folyam. egyensúlyozni kell?
Igen, Noéban jobban látom magamat külsőre, de belsőleg -eddig- tiszta Apukája sz.tem, Soma meg fordítva. Így izgi...

Rita!
Nem is dícsértem meg a szobát, Nekem is nagyon tetszik, szép, jó kis birodalma lesz Mírának! Ati hatalmas lett! Milyen jó nagy a favonat készletetek, ehhez kell is a 25 nm! :P
Kókuszmatrac: Én Sománál sima szivacsot használtam, most kókuszt, összehasonlíthatatlanul jobb a kókusz, van tartása, tök hamar szárad, nem tud bepenészesedni-eddigi tapasztalataim szerint. Mondjuk foltosnak ez is foltos lett hamar a böfik nyomán, sajna, pedig 10.000 volt.

Emesedorabenceanyu!
Dehogy vettem még nagyobb lyukú nok.szaggatót, van is időm rá... majd jártamban-keltem. Most már a héten ha ilyen szép idők lesznek, beindul a csavargási láz Nálam.

Kriszti!
Csak nem áfázol holnapra? (Jó hamar melózól így szülés után-megjegyzetm!) Könyvelő vagy tán Te is? Maszekban is csinálod? Én is, és most jön a rémes éveleje: zárdd az előző évet, de már tudj mindet az ideiről... :evil:
Lila csomis tescós, Rossmannos és DM-es pelusokat használjuk,mindegyiket szeretem, főleg az ára miatt! :?
Ó ha, szegény kisfiad, gondolom hogy megilyedtetek mikor szülés után közölték Veletek, nem semmi. Kívánom,hogy alakuljon a legjobbak szerint a műtétetek! Így picinek megoldható otthon a széklet-csere akkor gondolom...

Na lenne még mit mondanom -szokás szerint - de most megyek én is folytatom a konyhai romeltakarítást (kakaóscsigát sütöttem), utána megyünk Somáért kenguruval asszem!

lola77

Sziasztok!

Rita: én is elfelejtettem reagálni matracra. Emesénél nekünk is sima volt, nem volt igazán bajom vele, mert nem ismertem a kókuszt :) Dórinál tavaly már azt vettünk, az van most Bencénél. Én csak ilyet vennék a helyedben. Én is 10000 forintért vettem a brendonban. Kiszállították ingyen. Előtte néztem használtan, de rájöttem, hogy 2-3 ezret ráfizetek, és akkor olyan van, amit csak mi használunk!

Tök jól szellőzik, hason simán merem altatni Bencét. Egyébként kisebb az esély allergiára is. Nehéz, hajtogatni nem lehet, de hát kit érdekel!

Erika: örülök, hogy megjöttek a könyvek. Jó, hogy csak 200 volt a posta. Mi nem könyvet rendeltünk, hanem horseland lányt lóval. Mindenhol hiánycikk sajnos :( Emese pedig nagyon várja.

Nem semmi, amin körülmentek. Milyen az a cipő? Kérünk majd hableányos képeket :)

Na megyek, ma én viszem eddzésre Emesét, mert apánál nem lehet túlórázni, így mindjárt jön. Addig tanulunk.

Imádom ezt az időt, nagyon jó volt lent kicsit sétálni!

Mi hál istennek nem vagyunk betegek!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Üdvözlöm az ujjakat! Egyre több kisgyerek van mostmár a Zsóci korosztályában!

Sajnos mi kissé lebetegedtünk!
Multhéten kezdtem egy torokfájással utána nátha lett, ami még most is van! Sőt most mintha rosszabb is lenne!
Zsócikámnak csütörtök reggelre lett kicsi orrfolyása, szombatra hőemelkedése lett és eléggé eklezdett folyni az orra, mára viszont eléggé belázasodott és alig bírom levinni!
Dórikámnak kicsit folyik az orra ,de most jól van és jár oviba!
Nálunk febr. 6-án lesz a farsangi bál! Már várja! Szűlői meg holnap du.

Mennem kell mert ébredezik a Zsóci! Biztos megint eldugult az orra és szipuznom kell!
Du. jön a drnéni! Remélem nem lesz semmi komoly baja és nem kell erős antibio!
Sajnos mindent elkap az oviban! Hiába amikor kijönnek ebéd után a Dóri társai 5-6 gyerek körbeállja és simogatják meg ölelgetik! És most a csoport is elég náthás! De hát nem tudom kire bizni, kint meg nem hagyom! Mire elkezdi majd az ovit,addigra megedződik!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Lola!
Jobbulást kicsi Noénak!!!!Édes lehet azért a kis mély hangján :lol:

Erika!
Nem irigyellek a láb,meg gerinc problémáid miatt.Viki tud már hőemelkedést produkálni magénak,hüha,én kicsit később kezdtem 8)
Nem tudjuk még a nemét,majd a következő uh-n talán,nevek már vannak,eddig ha fiú,akkor Botond,ha lány ,akkor Flóra

Zsani!
Nagyon szép pocid van,majd tezsek fel én is képet,sztem hatalmas,dorkával ilynekor kezdett csak el látszani,most meg már le sem tudnám tagadni.

móni!
Jobbulást a lányoknak,remélem hamar rendbe jönnek.

Berna!
Igen nekem Dorka Nov-ben töltötte a 3-at és akkor kezdte az ovit,de én nem vettem semmi hátrányt,hogy nem szept-ben kezdte a többi gyerekkel,van olyan aki majd csak febr-ban kezdi.Vegyes csoportba jár Dorka,és eedig tetszik neki.

Rita!nekünk is kókusz matracunk volt dorkánál,és most is az lesz,enkünk bejött.

Kriszti!
Sajnálom ami a kisfiaddal történt,kicsit átérzem ami veletek volt,nekem Dorkát 1 hetsen műtötték először,azt másfél hósan,neki a veséivel volt probélma,eléggé komoly,de már jól van és oviba is jár :)

Én ma tök felhútam magam többször is :twisted:
Vittem Dorkát vesegondira12-re volt időpontunk,és 11-45-re értünk oda,és még a délelöttieket hívták be...Nah nem is ez a lényeg,hanem mondtam a dokinőnek,hogy mostanásban nagyon csúnyán veszi a levegőt,és hörög horkol,és csak az orrán át lélegzik,pedig ninc saz orra eldugulva,tudna ott is venni.megnézi a torkát és mondja a latin kifejezőjét mi a baja,erre az aszisztensnő elkezd röhögni,utánna a dokinő is.Mondja a dokinő,hog yjó maga ezt úgysem érti,elmagyarázom úgy hog ymegértse mi a baj :twisted: ,hhuuuuuu :evil: .Mondja hog ybe van a gyerek orr a dudulva,használ orrcseppet,mondom nem mert nincs bedugulva,sztem nagyobb az orr és a rendes mandulája,erre ő néz,és mondja,nah akkor megnézem már rendesen a torkát,miért elsőre nem rendesen kéne megnéznie??? :evil: Utánna mondja hog ycsúny piros,és akár miko rbegyulladhat,belázasodhat tőle,el kell vinni orr-fül-gégészhez,és ő eldönti hog yki kell e venni vagy sem :cry: Hát azt nagyon nem szeretném...
A másik mire hazaértünk látom hog ymegjött az értesítő ,hog ymehtek a kórházba az integrált tesztemért...ma ott voltam pár órtát,ezért nem fogok külön bemenni,nemis lesz már kocsim a héten.... :twisted:
A haradik ami feldühitett,hogy megkérdeztem a sulim,hog yakkor most mikoris lesz a záró vizsga,mert azt mondták,hogy júni végére végzünk,erre mondják,hogy 1 éves a suli,és ősszel lesz csak vége :twisted: áááááá,nem erről volt szó sz évnyitón!!!két gyerek mellett nem tudom fogom e bírni...
Hu bocsi a panaszkodásért...de kijött :P

Zsani!
még egy kérdés,tudom hogy Máténak is nagyob a mandulája,meg emlékszem hogy voltatok vele dokinál is,leírnád hogy kinél,és hogy használt e??Köszi

Szép napot mindenkinek!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Köszi aki reagált a matracra.Én is ugy gondoltam ha már veszek akkor újat.anyuék ma mondták hogy ők is szeretnének valamit akkor mondtam vegyék meg a matracot.a kiságyat a dédi vette meg.Néztem ma a neten 6990-ér 8cm magas és 800-ér kihozzák.az szerintem nagyon jó árban van ugyhogy a napokban megrendelem.

Erika,sajnálom hogy ilyen problémáid lettek,remélhetőleg ettől a gerinced nem ment még tönkre,helyrehozhatatlanul.
Farsang hmmm. :shock:
Hát ebben elég nagy gondba vagyok,ma nekiálltam megvarrni a fejvédőt a kiságyba,hát nem egy élmény.Nem férek oda az asztalhoz rendesen. :D

Egyébként elég egyszerű jelmezt találtunk ki,mivel ugye van a méhecskés jelmezünk teszek bele két csikot hogy Atira jó legyen és ugy gondoltuk Hanna tavaszi virágoskert lesz és Ati lesz benne a méhecske.Majd valamit összealkotok.hogy a farsang nálunk mikor lesz azt nem tudom.Ja Ati az ovisra szerintem felveszi a madárijesztőruhát amit tavaly kreáltam.Most igazán nincs energiám ilyesmire.

Amugy köszi a dicséretet szoba ügyben,azthittem sötét lesz a szin az alsó meggybordó de elég szép lett.
Próbálok kreativ lenni,máshogy nem megy.Nemrég varrtam magamnak egy szopipárnát,most azt használom alváshoz.ti használtátok szoptatáshoz?

Ági,jófej volt a doktornéni :evil:
na most megyek fürcsiztetni,lehet később még benézek.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

sziasztok!
emesedorabence anyu: hát igen, néha azon kapom magam, hogy X helyzetben fogja a párom a gyereket és rászólok de mikor nálam van én ugyanúgy fogom... :) Nah hát szóval ilyen apróságok előfordulnak.
Nem is tudtam, hogy te nyitottad ezt a topikot anno... :roll:
És még valami: az is meglepett, hogy 33 éves vagy. Bevallom én valahogy idősebbnek gondoltalak. Most egyből bevillant neked a kérdés: MÉÉÉÉÉÉÉR'???? Há' me' mittomén :) Így képzeltelek el, lehet amiatt h három csöppséged van (csöppségek idézőjelben)

lola77: kezdeném azzal, hogy NEM a férjem csak az élettársam hála a jó istennek!!!! Eljegyzésünk volt tavaly karácsonykor (szent este- és azóta emlegetem mekkora hülye voltam :) ) de a gyűrűt én kihíztam most terhesség alatt úgyh én azért nem hordom, párom meg levette önnön szántából. De mondjuk nem érdekel! Amúgy sem tekintem vőlegényemnek csak barátomnak. Most lehűlt néhányotok biztos h milyen hülye vagyok, de az az igazság h mi nem felhőtlen szerelemben élünk. Bár állítólag ő szerelmes de az már az ő baja, én csalódtam benne párszor úgyh kezdi teljesen kiölni a szerelmem. Hiába mondom neki nem hiszi!!!!! (ez a borzasztó inkább, h azt hiszi viccelek) :(

cseriviola: nagyon jó idő volt odakint ma! Meg is tettük az első sétánkat. Tegnap előtt már próbálkoztunk eggyel de az ordításba torkollott, úgyhogy gondoltam vissza jövünk, bár itt voltunk még csak az ajtó előtt.
Amúgy szerintem valami járvány lehet mert én miután haza érkeztünk a kórházból rá pár napra elkezdtem tüsszentgetni mint állat, folyt az ormányom és 38,6 volt a lázam de átlag hőemim (hőemelkedésem) egy héten át mindig volt, köhögés annyira nem jött elő még annyi mákom volt. Lelkileg is megviselt mert arra gondoltam h nem lehetek ekkora szerencsecsomag h szegény gyerek éppenhogy megszületik és már beteggé teszem, de szerencsére nem lett az. KOPP KOPP KOPP

egyelőre ennyi ,sziasztok

Kép
Kép
newcdina

ági01: milyen suliba jársz?

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok

Erika
Köszi a köszöntést.
Jobbulást neked. A cipőt nagyon dicsérik. Mikor voltam a fittarénában, tök sok embernek volt ilyenje és csak jókat mondtak róla.
Timi farsangon gonosz mostoha szeretne lenni, olyan fejdísszem mint ami a csipkerózsikában van a boszinak :). Hát nem tom kivitelezhető lesz-e. De ha nem max kisboszi lesz.

Lola
Nokedliszaggatónak nagyon tudom ajánlani a tupperwares(nem bizti, hogy így kell írni). Nekem olyan van, szerintem nagyon jó. Fél kiló lisztből készült nokedli megvan 10 perc alatt. És tök jó receptfüzetet adnak hozzá. Igaz ára 3400 ft,de nekem volt már fémes szaggatóm, az a kerek műanyag, meg az az ezeréves ,de ez nagyon bejött. Mi is imádjuk a nokedlit.

Üdv az újaknak.
Én elég ritkán jövök mióta visszamentem dolgozni,de olvasni mindig olvasom a topicot. Engem Líviának hívnak és van egy 3 éves kislányom Tímea, aki ovis, és szintén novemberben kezdte az ovit, és nagyon könnyen, hamar beilleszkedett.

Amúgy velünk minden okés. Timi hál istennek( lekopogom ezerrel) már elég rég volt beteg.Reméljük ez így is marad,mert munkahelyváltozás alatt állok.

Na mentem mert Timi befejezte a pancsit Apával,most én jövök :)

Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Lívia!
Tényleg? Van a tuppernek? Na meg is nézem... megnéztem, hááát ez a simító lapát megoldás nem annyira szimpi, mert nekem a műanyag kerekhez ilyen van, semmi "éle" nincs. Tényleg olyan hamar megvan a nokedli ezzel? Figyi és mérdd már le Nekem majd, hogy mekkorák rajta a lukak???? De ráér ám! És a hőt bírja ezek szerint? Nem izeg-mozog a fazékon?
Timi, mit kisboszi??? Tök jó, majd fényképezd le! Melót váltassz? sok sikert? Hova mész?Elege lett az ügyfelekből? :roll:

Rita!
Az tényleg jó ár a matracnak! Ügyi vagy hogy varrsz ennyi mindent Te is! Szopipárnát én használtam/om még mindig, de terhesként nagyon jó vele aludni is!

Edina!
Mikor leírtam, hogy férjed, rémlett, hogy tán nem az, de már nem javítottam ki!
Szerelem: nem tudom hány éve v.tok együtt, de sz.tem örök szerelem nincs, tudod inkább SZERETET!
Próbáldd más szemmel is nézni a férjedet, hisz a legtöbbet kaptad Tőle, amit adhat egy ember a másiknak: ÉLETET, A KICSI FIADÉT! Inkább beszéljétek meg a problémákat, hisz mostmár nemcsak Magadért, de a kisfiad miatt is felelősséggel tartozol-sz.tem, legalábbis Én így gondolom!Persze senki életébe nem akarok beleszólni. De egy pici fejlődő életnek ugyanúgy szüksége van Anyára,Apára is, mert egész más esélyekkel indul útnak, ha Családban nőtt fel!

lola77

Ja Lívia!
Most látom a képen, ennek a lapátnak visszahajlik az egyik fele,értem.... így más, így már elhiszem hogy fogy a tészta arról a "tálcáról"...

lola77

Sziasztok Lyányok!

Ági,
mi a Dr. Tóth Lorettához járunk Tatára (az otp felett van a rendelője)
nagyon szuper doki. A Máténak nagy a mandulája, de annyira nem hogy ki kelljen venni. Mint kiderült inkább allergiás valamire (én a porra tippelek) és attól szokott beduzzadni az orrnyálkahártyája és akkor kap rosszul levegőt. Amúgy csórikám sokszor nyitott szájjal közlekedik.. :(. Azt mondta a doki, ha kivettük volna a manduláját akkor valószínűleg 2 hét múlva ugyanolyan állapotban lett volna.
Azért elég felelőtlen a dokid, hogy egyből a mandulakivételt javasolja, nyilván ez egyszerűbb, de a Dorka nem olyan sokat beteg a mandulájával, nem? Sokszor kivetetik a dokik pedig az nem jó. Ha el akartok menni a Lorettához akkor itt a száma: 30-512-0214
Botond, Flóra? jóóóóóók... :)
Mi most a Lara névnél kötöttünk ki, de eléggé nyelvtörős: Lampert Lara , a Máténak most ez tetszik :)

4D-s UHra ma mentünk volna, de a doki nem ért rá, állítólag péntek. Háát remélem.. :)

Rita,
szerintem is kókuszmatrac - de látom ez már eldőlt :). Nekünk is az volt a Máténál és nagyon szuper. Most is ilyet fogok neki csináltatni az ágyába csak ifjúsági méretben..
Tényleg szép lett a szoba, jó az a meggypiros, a barátnőmék is karácsony előtt csinálták meg ilyesmi színűre. Mi a hétvégén festünk, úgy néz ki. Aztán jővő héten jön az ágy... aztán csináltatjuk a szekrénysort... nem hiányzik...
Rucikat én már "veszegetem" a bébikének, de azért óvatosan. Fel kellene másznom anyuékhoz a padlásra, hogy milyen cuccok vannak ott. A baráti társaságban ahogy születtek-születnek a gyereket ált. kölcsönadjuk a rucikat, így már teljesen elfelejtettem, hogy a Máténak milyen ruhái voltak :).
Amúgy a bánhidai bababizományiban (tudjátok a családi házas, a kereszteződésben) most féláron adják a cuccokat. Ma bevásároltam , természetesen egy kevés rózsaszínt.. :) :) :) :) Meg a Matyeknak ezt-azt... :)

Erika,
még szép hogy így kiderült, hogy mi a bajod. És mi az oka ennek az "elváltozásnak"? Rossz a tartásod, vagy sokat álltál melóban?
De legalább megvan a gyógymód... :)
Gyógyuljatok meg! (nagyon jó, hogy a Viki hőemelkedést produkál :) ) Rossz lehet 2 szakban..

Edina,
Évinek igaza van, adj még 1 esélyt magatoknak a Ádibaba miatt! Sajnos a szerelem elmúlik előbb-utóbb (van olyan kapcsolat ahol megmarad, de ahhoz nagy szerencse kell!!) megváltoznak az érzések, mások lesznek. Amúgy elmondom MI sem vagyunk összeházasodva, csak gyártjuk a kölköket :) :) . Mindig mondják a "férjem" :) :) és akkor egyszerre javítjuk ki. :) Szeretem őt gyűrűvel vagy anélkül is :) :) (amúgy tavaly már kaptam gyűrűt én is karácsonykor) Mindig azt mondom, esküvő után másnap ugyis ki kell mosnom a koszos zokniját, szóval tökmindegy hogy papírral vagy anélkül mosok, nem :) ? Ezzel szemben vannak olyan emberek akiknek ez fontos, nekünk nem az.. :)
na befejeztem a lelkizést :) :) Ádiról nincs friss képed? :)

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ja még, a nokedli-témához:
a sógornőm ilyen TUPIS DEALER (mi csak így hívjuk), állítólag tényleg jó a nokedliszaggató, ami nekem a legjobban tetszik, hogy állítólag elég ha hagyod megszáradni rajta a tésztát, és utána egyszerűen letörölhető róla, és elöblíted. Ez határozottan barátságos.. :) :)

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Húúú, jó sokat írtatok!

Edina: köszi a bókot :) Általában nem néznek 33-nak sem. 25 évesen született Emese, 31 évesen Dórika, de mivel hamar belecsaptunk utána megint a lecsóba, 32 évesen Bence. Ezért jött össze 33 évemre a három gyerek. Szerintem Emese nem jött korán annak idején, pont jó volt.

Szerelem: igen, ez előbb utóbb elmúlik. Mi is több, mint 10 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, de azért már nincs nagy lángolás. Persze cserélném le másra, és remélem, ő sem. Nem csak a három gyerek miatt, de tény, hogy nagy összetartó erő.
Ne nagyíts fel minden hibáját, hajlamos rá az ember, mert egyáltalán nem biztos, hogy jobbat találnál :) És a kisfiatoknak tényleg őrá van szüksége, meg Rád.

Nokedli: néztem én is a tupperest a teszveszen, 3100. Ha veszel Lola és beválik Neked, lehet én is benevezek rá :)

Lola: tegnap voltunk eddzésen, voltak Anették is. Jól kitornázták magukat megint. Szerdán lesz még, de jövő héten elmarad, mert elutazik Zsuzsi, de az azutáni két hétben bármelyik kedd, csütörtök be lehet pótolni.

Zsanka: édes vagy ezekkel a rózsaszín vásárolgatásokkal :) Valahol biztos akkor érzed, hogy kislány :) Nekem a Lampert Lilla jobban tetszik, olyan természetes. A padlásra inkább Zolit küld fel. Szerintem :)

Mandula témához nem tudunk szólni, mert nekem egyik nem sem volt még problémája. Viszont annak idején nekem kivették az orrmandulámat, mert mindig nyitott szájjal aludtam. Jelzem, azóta is :)

Folyt. köv.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita: az jó ár a matracért, tényleg. A brendonban úgy értettem a kiszállítást, hogy én interneten megrendeltem, neten kifizettem és ingyen kihozták. De persze így is jó...

Jelmez: tavaly az oviban Emese Hermione volt a harry potterból, most a suliban is az akar lenni. Múltkor néztem a neten suli honlapján, hogy mikor lesz, de már nem emlékszem. De végül is nem kell rá készülnöm semmit hál istennek, meg van minden.

Moncsi: jobbulást Nektek! Nálunk tavaly dettóra ugyanez volt a helyzet. Az ovisok mindig körbe állták Dórit, beleköhögtek a babakocsiba, ezért volt nagyon beteg. Hál istennek, suliban már ez nincs, meg hát ha akarom, a suli előtt várom meg Emesét. Telefonon csöngetek a tanítónéninek és ő leküldi Emesét. Hál istennek, nem is beteg egyik sem :)

Ági: durva volt dokinő meg asszisztens. Én az ilyeneknek nem tudom megállni, de beszólok. Hülye tirpákok! És eredményedért mikor mész? Kíváncsi vagyok rá...

Na megyek, Emese már suliban, most nekiállok etetni a piciket, elindítok egy mosógépet. És 10 felé, ha jó idő lesz, elsétálunk a plázába. Már nagyon rég csaviztunk így. Kell vennem egy-két dolgot.

Na sziasztok, szép napot mindenkinek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most, hogy így szóba került a topik nyitás, visszanéztem az első oldalt.

JÓ ISTEN!!!! Októberben lesz 5 éve!!!!

És még valami, láttam, hogy egy régi topik író, MADARAN, aki sokáig várt egy kisbabára, most láttam a vonalzóján, hogy augusztusra várja a kisbabáját! Ha olvasol minket néha Madaran. SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS KÍVÁNOM, HOGY MINDEN RENDBEN MENJEN ÉS VÉGRE MAGADHOZ ÖLELD AZT A PICI EMBERT, AKIÉRT ENNYIT KÜZDÖTTÉL, AKIRE ENNYIT VÁRTÁL. Látod, azóta nekem már három van :) Minden szép és jó......

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na meg, hogy nagyon küzdöttünk mi is a tesóért, és pl. 2004-ben írtam, hogy "ha ebben a hónapban összejönne a baba, akkor köv. év. július 20.-án születne, két nappal a szülinapom előtt".

Erre 2007-ben július 19.-én megszületett Dórikám, három nappal a szülinapom előtt :)

Jól van, bocsi, de elolvastam az első 5-6 oldalt és olyan jó volt nosztalgiázni.....

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Neharagudjatok, h eltüntem, de megint bennt voltunk pesten a Heim Pál-ba, mivel Liza megint hányt, bukott rengeteget.
Jövő héten megint megyünk fel :(
Jelenleg papizunk, sütőtököt előetetésnek, 3-4 kanállal tápszer elött. :lol:
Jövő héttől sárgarépát fog kapni, aztán ha az is megy neki, akkor ehet majd sütőtököt- sárgarépával és kiválthatok neki 1 etetést vele :)
Most már csak 5-ször eszik 1 nap, és végigalussza az éjszakát, igaz este 23 körül alszik csak el, de alszik 06-ig.

Megpróbálok valami képet feltenni róla :)
Ezek 2 hete készültek kb....
Jók legyetek!

Kép

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Látom mindenkinél nagy sláger a nokedli.Mi is imádjuk.Összehasonlithatatlan a különbség egy sima bolti tésztához képest.

Szerelem.Én a párommal 15 éves korom óta vagyok együtt,tehát 8 éve.Lehet hogy nevetni fogtok de én még a mai napig ugy várom haza a munkahelyéről hogy majd kiugrok a börömből. :oops:
Mi sem vagyunk öszeházasodva,de nekem is mindenki a férjemnek mondja.Én már meguntam kijavitani az illetőket.
Mindenkinél másképp alakulnak a későbbiekben az érzések,de valóban a Szeretet a legfontosabb!

Ancsa!
Szegény kicsi Liza!Remélem mielőbb megoldódik a problémátok.
Azért kap már "szilárdabb" papikat is hogy ne bukjon annyit?
Gyönyörű a kisasszony!

Köszönöm a hozzászólásaitokat Óvoda ügyben.

Betti
berna23

Sziasztok!

Ancsa: Örülök, hogy hallunk Rólatok. Szegény Lizus. És mit csináltak a kórházban? Csak megfigyelés? Bent is feküdtetek? A hozzátápit orvosi engedéllyel-kéréssel kellett kezdenetek? Azóta hogy reagál a szervezete? Jövő héten minek kell menni megint? Elkezdtétek a tornákat? Látod, mennyi kérdés....

Gyönyörű a kis Liza, ügyes, hogy végigalussza az éjszakákat. Nagyon sokat fejlődött, szép leányka!

Kriszti: nem is reagáltam a múltkor kisfiad betegségére, ikerterhességre. Én is azt mondom, hogy ha egy baba elhal, annak oka van, de biztos kicsi fiad erősebb volt és élni akart. És ilyenkor tényleg hogy oldják meg neki? Ki van vezetve valahol, ahol távozik a széklet? 6 hónaposan a műtéttel teljesen rendbe hozható? Még nem nagyon hallottam ilyen esetről, főleg a közvetlen környezetemben. De persze csak akkor írj róla, ha nem okoz Neked gondot illetve fájdalmat beszélni róla.

Na megyek, egy órával később indulunk a plázába, 11 körül, mert bealudt mindkét picur.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Berna, egyáltalán nem nevetséges, hogy ennyire várod őt haza... Inkább szerencsés.....

:)

Na, tényleg húztam.

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Hűűűű... a szerelem megmozgatott itt szálakat! :)
Erről még csak annyit, hogy előbb volt egy "beszélgetés" párom meg köztem és mondtam neki h nem hiszem el h megváltozik mostmár nem hiszek neki erre azt mondta változtatott már pár dolgon magában csak ezekről (állítólag) én nem tudok még. Úgy állunk, hogy utoljára igyexem elhinni amit mond de ha van gyerek ha nincs ez az utolsó!

Ma jön anyuci látogatóba hozzánk, egyrészt mert babázni akar :) másrészt mert tojásos nokedlit csinált nekem apu. NYAMM NYAMM :) Már nyálcsorgatva fogok ráugrani ahogy az ajtó elé ér. :)

Vannak friss képek Ádiról de a telefonon és nem tom áttenni őket a gépre. :( :cry:

Nah később még jóllakottan, tojásos nokedlitól duzzadtan ide ülök. Addig is szép napot mindenkinek!

(anya te meg gyere már :) )

Kép
Kép
newcdina

sziasztok!

csajok szeretném megkérdezni,hogy valamelyikőtök nem szokott tesz-veszelni?Van egy termék ami érdekelne és kb.17-kor jár le,de mivel csak most regisztráltam,nem enged licitálni :evil:

Nem nézné meg valamelyikőtök nekem?nagyon megköszönném.ha esetleg tud valaki licitálni(és ideje is van) akkor 2500-ig légyszi menjen el,most 1050-nél tart.
Vagy a számom:205103815.

köszi előre is,nemsokára jövök.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

ja de lökött vagyok,a terméket meg elfelejtettem belinkelni :oops:

http://www.teszvesz.hu/item529486066_ze ... andek.html

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Most csak gyors, viszem altatni Dórit.

Rita: én szoktam, többször vásároltam már. Regisztrálás után kb. egy hét múlva kapsz postán kódot, utána tudod használni.

De licitáltam Neked 1300-ért. Most én vagyok a legmagasabb, de majd visszanézek, csak elaltatom Dórit.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Rita: vége a licitnek, ha nézted esetleg közben. Én nyertem meg, nagyon szoros volt. 2600 forint lett a vége. Ha gond a száz forint, akkor azzal én járulok hozzá a babásodáshoz. :)

Hogy legyen? Írjak neki és ha jön levél továbbítsam Neked, és rendezed? Meg tudod oldani az utalást?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak egy ötlet a licitáláshoz:
Én vaterán úgy szoktam, ha v.mit kinézek, hogy csak olyan 10-15 perccel a vége előtt lépek be és ha látom, hogy más is licitált arra, akkor kábé 1 perccel a vége előtt nyomok egy köv. licitet, akkor tuti az enyém...

Na Rita, bocsi hogy mikor hívtál nem voltam bőbeszédű, de mentünk a Fő térre, pont kereszteződés-lámpa, figyelni....

Zsanka!
Láttam ma Mátédat, gondolom a Papájával volt, motorozott a Jubi park felől jöttek!

Edina!
Hány tányér tojásos nokit ettél? Tényleg tegyél fel képet Ádiról!

Ancsa!
Nagyon tündéri kiscsaj Lizád! Gyógytornáról nem írtál... hogy fogadta a lánykád?És Te? Tudtok sűrűbben járni? Azért az könnyebbség, hogy az éjszakát már át is alussza, kárpótolva ezzel Anyucit a kezdeti sok sírásért....
Sajnálom, hogy megint kórházba kerültetek.... még mindig GOR-t mondanak?Remélem szilárdabb kajesszal hamar megoldódnak a gondok...

Ági!
Húúú elhiszem hogy ideges lettél a suli miatt? És az őszi vizsgákat nem tudod pótolni kicsit később? Gondolom nyáron úgysem lesz tanítás??? :shock:
Dokinő+asszisztens: kívánhatnád Nekik, hogy kerüljenek a gyerekükkel kapcsolatban bármi olyan helyzetbe, hogy kiszolgáltatottak legyenek és röhögjenek rajtuk a hozzá nem értésükön...

lola77

Ja: Fábián Flóra, ez így tök szép név! De a Botond is.... :wink: Majd írdd meg a teszt-eredményét...

lola77

Hú Szilvia!

most értem haza és ilyen hirrel vársz!
Hát nem is tudom hogy tudnám ezt neked meghálálni,dehogy gond a többlet, lehet hogy ha én vagyok ott és nyomják akkor 3000-ig elmegyek,szerintem megérte.igazából csak a plüssforgók miatt mert van nekünk zenélőnk,csak nem ilyen szép :D
De tényleg nagyon-nagyon köszönöm,örök hálám.

Ja Lola semmi gond hallottam hogy utcán vagytok amugy sem akartalak zavarni,csak ezt akartam gyorsan elintézni.

Most megyek van még egy kis dolgom.

Jóéjt mindenkinek

Ja Ági szerintem is szép a név amit választottatok.Dorkát kérdeztétek mit szeretne?

A Lampert Lilla is szép és egyáltalán nem nyelvtörös

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja az utalás nem gond,persze rendezem a dolgokat és köszönöm mégegyszer.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Gyors beugrottam doki előtt......nagyon szarul vagyok tegnap óta :evil:
Köhögök,de úgy,majd kiesik a tüdőm,náthám meg olyan nagyon van....sokszor a fülem csak pattog miata,nemj is hallok rendesen....
Most meg folyik a víz rólam...lehet most izzadom ki a betegséget.

Azért dokihoz mindenképpen lemegyek,utána megírom,hogy mi volt.

Zsanka
nekem is a Lilla,Lili tetszik jobban,dallamosab a vezetéknévhez :wink:

Ági
nektek is szép nevek vannak kiválasztva :D

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Rita: örülök, hogy örülsz :) Szívesen, nem nagy dolog! Aggódtam kicsit a többlet miatt, de én is így szoktam lenni, ha nagyon akarok valamit! :) És az utolsó tíz percben ment nagyon a licit, egy másik nő is nagyon akarta, az utolsó FÉL percben nyertem csak meg! Priviben megírom Neked a lány email címét, le tudjátok levelezni. Csak annyit kért, hogy az utalásban a közleményben írd meg az én felhasználónevemet, hogy tudja, melyik az. Ezt is megírom priviben.
Tényleg szépek rajta a plüssök!

Lola: igen, én is így szoktam. Tegnap az utolsó 10 percben ment a huza vona és tényleg nagyon gyorsnak kellett lenni! Mázli volt!
Én is elkezdtem nézelődni tavaszi ruhákat már!

A c&a-ban tényleg nagy leárazások vannak, de most meg vagyok lőve. Nem tudom, hogy Bence tavasszal mekkora ruhákat fog hordani, ha így halad. Vettem egy nagyon jó 80-as pulcsit, tök jó áron, de azon filózok, lehet, hogy pont nyáron fogja hordani? :( Na, majd meglátjuk. Legfeljebb eladom.

Na megyek, felmosok, mosogatok, pelenkázok, hajat mosok, aztán bemegyünk régi melóhelyre és Emeséért.

Ja, Ági: boldog névnapot kívánok!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági,
BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!
Megvan már az eredmény?

A V. Zsolt ennyire pénzéhes?! Nekem adott egy névjegykártyát a 18 hetes UH-n, hogy menjek hozzá 4Ds UHra :) :) :) de megcsinálja az én dokim.

Erika,
jobbulást!!!! Biztosan elkaptad az infulenzát, legalábbis a tűnetek erre utalnak :( sok folyadék, pihi és jobban leszel, gondolom állományban vagy.

Évi,
igen tegnap a Zoli apukájával volt a Máté, ő ment érte a bölibe aztán csavarogtak. Mostanában rosszalkodik a kölök, nem aludt a böliben még az idén délután. Azt mondja ő ott nem alszik, inkább forgolódik, szenved. Aztán mikor elhozom akkor meg álmos, este meg néha alig lehet bírni vele. Szerintem dacol, a dadusok szerint csak nem álmos. Ja, a múltkor is éjfélkor aludt el végre, és akkor sem pihent a böliben :cry: Remélem azért hamarosan pihen, mert ez így nem jó. Ha pedig marad, akkor majd lehet elhozom ebéd után, de akkor meg itthon nyűgös... :roll:

Lányok kérdésem van. Lassan el kellene spájzolom a fagyasztóba kajákat, hogy könnyebb legyen az élet a pici megszületése után. Mit javasoltok? Már tettem el gombapörit, gondoltam húsgombócot előre elkészítek és lefagyasztom, de itt megakadt a tudományom. Van valami tippetek? köszi

Ma nálunk paprikás csirke van tésztával , nagyon imádom :)

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Visszatérve mivel nem reagáltam még rá,a lábam valószínű a túlsúly,rossz cipő miatt ment így tönkre,de még szerencsére minden helyrehozható!

A héten szabin vagyok,naná,hogy ilyenkor kell betegnek lenni! :evil:
Ma voltam dokinál,kaptam Dalacin C 300 antibiotikumot a köhügésre,náthára.
A herpeszemre ami mostanában sajnos szinte hetente előjön Telviran krémet és tablettát.
A herpeszem jelzi a gyenge immunrendszerem működését,tehát most el kell kezdenem rengeteg olyan gyümit,zöldséget enni amiben sok C vitamin van.
Sok folyadék,rengeteg pihenést kell most előnyben részesítenem.....amúgy jól beludtam délelött is..10-13.10-ig :oops: :roll:

Ági
Boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!!!!!

Berna
nálunk a sparban szinte mindenki két szakban jár,8 órás munkarendben.
Van két anyuka,az egyik 6 órás,álladnó reggeles a másik 8 órás és állandó reggeles,utóbbi gyes mellett jött vissza.

Zsanka
én őszintén szólva nem igazán szeretem a fagyasztott kajákat,az ízűket.
Én inkább mindig gyors összeütök valamit.
Nálam max. 1 óra alatt megvan egy edéb,persze,általában egy fogás :wink:
Mondjuk két pici mellett biztos könyebb lesz eleinte a fagyóból ebédelni :D

Megyek,goyrs főzök,nálunk sült hurka-kolbi lesz főtt krumplival,meg gyümisali a C vitamin miatt :lol:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Végre alszik a ZSóci! SAjna nagyon benyalta ezt a bacit!
Hétfő óta 39 körül mozog a hője! Ha beadom a kupot meg se moccan, de ha 2 féle lázcsillapitot adok akkor lemegy, de 3 max 4 ora mulva hideg a keze, nyügös és már megy is fel!
Már szombat ota van ez a nyavaja! rengetteget kell szipuzni az orrát, amit már nagyon utál!
Tegnap ota esszük az antiobiot is! Remélem hamarosan elmarad a láz! Szegénykém már annyi lázcsillapitot evett meg!
Ti tudtok még vmi nagyon hatásos modot a csillapitásra a gyogyszerek( panadol, nurophen és a kup) hűtőfürdő és borogatáson kivül? Vmi népi lázcsillapitás? Olyan elesett, gyenge!
Ma ráadásul a drnéni mondta, hogy a füle is piros! Pedig rengetteget szipuzom és már 1 orrcsepp is elfogyott!

Emesedorabence anyu!
Reélem nem tart már sokáig ez az influenza, mert én már most kivagyok, hogy szegény ZSoci mindent elkap! De szerencsére a Dóri eddig jól birja! Kicsit folyik az orra! De az is inkább vizes orrfolyás!

Zsanka!
Én ha akcios a csirkemell akkor veszek 3-4 kg és abbol csinálok pörit és kis adagokban lefagyasztom! Tarhonyához, rizshez, gulyásleveshez is fel tudom használni!
Van bent kész fasirt,sütésre vár! Meg van bent fél adag turogomboc"tészta".
Nekem is sokkal jobb igy előre megcsinálni!

A bénhidai kertesházas turiba ruhát is lehet vinni és le tudod vásárolni! Mi is szoktunk oda járni! Jó és szép dolgokat árul!

Na megyek egy kicsit vasalok! Bár éjjel nem dokat pihentem!

Névnaposoknak Boldog névnapot!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Először is minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok. Úgy néz ki én is elkaptam a köhögős változatot. Szegény kicsi fiam csak néz rám evés közben, hogy miért is rázogatom össze-vissza. :wink:
Remélem nem fertőzöm meg.

Erika!
Jobbulást neked is! Ezek a mozgásszervi bajok piszok fájdalmasak tudnak lenni. Én a gerincsérvemmel nem akartam kés alá feküdni,igy kerestem egy dokit szintén Pesten. Szinte teljesen fájdalommentessé tesz kb. fél évre egy kezeléssel. Ha esetleg érdekel szivesen megadom a számát.

Lola!
Igen és is könyvelő vagyok. :D Igazából nem korán folytattam, hanem abba sem hagytam a munkát. Rendesek voltak a főnökeim, mivel ragaszkodtak hozzám, igy belementek, hogy itthonról dolgozzak teljes fizetés mellett.Meg ugye azért van még némi maszek is, bár azt próbálom leépíteni csak lassan megy.
Ez az év eleje tényleg nagyon szuper, van ráadásul 3 könyvvizsgálatos cégem is.

Ancsa!
Gyönyörű a kislányod!

Felkelt a törpe, mennem kell.

Kép
Kép

Kriszti
kriszti1971

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon szép a kisfiad.És milyen nagy már.Nem látszik rajta hogy előbb érkezett.Hány kiló hány centi?
A lányod meg már kész hölgy.Szeret babázni?

Ági!Végül nem kapott semmit,de "ahogy tartotta a markát",szegény anyuka kinjában azt mondta hogy most ment a párja az automatához.Egyébként kórházat váltott a második babánál,de ez csupán egy költözésnek tudható.Ja igen hozzá járt terhesgondira is.
Amugy nem jártatok Gálra babaklubba?Szerintem ott már találkoztunk.

Kajafagyasztás:Én legtöbbször leveseket,fasirthusit,pörit szoktam fagyasztani.Én gombát nem fagyasztanék,mert ugy tudom az csak frissen fogyasztható,és hütőben tárolva sem ajánlatos két nap után megenni.De lehet ez mélyhűtésre nem vonatkozik.
Illetve nekem a krumpli szokott olyan fura állagú lenni kiolvadás után.(pl.levesekben)

Zsócinak jobbulást kívánunk!

Betti
berna23

Sziasztok!

Először is minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok. Úgy néz ki én is elkaptam a köhögős változatot. Szegény kicsi fiam csak néz rám evés közben, hogy miért is rázogatom össze-vissza. :wink:
Remélem nem fertőzöm meg.

Erika!
Jobbulást neked is! Ezek a mozgásszervi bajok piszok fájdalmasak tudnak lenni. Én a gerincsérvemmel nem akartam kés alá feküdni,igy kerestem egy dokit szintén Pesten. Szinte teljesen fájdalommentessé tesz kb. fél évre egy kezeléssel. Ha esetleg érdekel szivesen megadom a számát.

Lola!
Igen és is könyvelő vagyok. :D Igazából nem korán folytattam, hanem abba sem hagytam a munkát. Rendesek voltak a főnökeim, mivel ragaszkodtak hozzám, igy belementek, hogy itthonról dolgozzak teljes fizetés mellett.Meg ugye azért van még némi maszek is, bár azt próbálom leépíteni csak lassan megy.
Ez az év eleje tényleg nagyon szuper, van ráadásul 3 könyvvizsgálatos cégem is.

Ancsa!
Gyönyörű a kislányod!

Felkelt a törpe, mennem kell.

Kép
Kép

Kriszti
kriszti1971

Sziasztok!

Erika: nem is reagáltam múltkor. Bence 71 centi, +- 2. Sokat mocorgott közben. 49 cm-el született! Jobbulást Neked. Inkább pihenni kéne tényleg szabi alatt, nem betegeskedni!

Zsanka: mikor mész melóba? Mátét lehet tényleg jobb, ha elhozod alvás előtt. Ledőlnétek együtt, Te is pihennél :) Nem szóltak, hogy ha nem dolgozol hozd el előbb? Némelyik dadus olyan...
Én nem szeretem a fagyasztott kaját. Megcsinálom most is, kórházból hazajövetel után már 3. naptól én főzök. Igaz, két napra és egyszerűt. Hétvégén csinálok komolyabbat. Dórinak tettem fagyasztóba, hogy ha a kórházban leszek Bencével, adjon neki apa. De nem kellett, mamáztak. Azóta sem került le. Szerintem lassan kidobom. Akkor tettem be gulyást, bolognai szószt, borsos tokány húst.

Moncsi: nektek is jobbulást. Szegény Zsófika! Majd csak meggyógyul! Pedig most kezdődik az influlenza szezon :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsanka!
Nem semmi energiája van akkor Mátédnak, bízom benne hogy átmeneti állapot és tényleg elmúlik...
Fagyasztó: zöldségféléket is tudsz vegyesen, vagy külön-külön, répa-zöldség-karalábé-kelkápi, amiből utána gyorsan tudsz levest összedobni, ja brokkoli-karfiolt is.
Készen én sem szeretek lefagyasztani semmit, inkább felaprítom,felcsíkozom előre a cs.mellet,pulykamellet, úgy sokkal hamarabb kész bármilyen kaja (rakott félék hamar megvannak). Fasírtot szoktam én is gyártani, tálcán beteszem, ha lefagytak, teszem zacsiba. Ja meg a parad. húsgombócot megfőzöm vízben, kihűl,lefagyasztom és ha ilyet akarok, csak a par. szószt kell megcsinálni, az meg 10 perc!Sajtot is darabokban rakom be, meg felvágottat is szoktam vésztartaléknak, sőt én kelt tésztát, kisütött palacsintát is volt már hogy betettem! Raviolit is szoktam venni olyan zacsist, azt is beteszem,az is jó gyors kaja.
V.Zs. mindenkinek nyomatja a 18 hetes UH-n a névjegykártyáját!
:P Amúgy Nekem szimpi doki, de tényleg pénzéhes mint állat!

Kriszti!
Nagyon szép a nagylányod, a szeme különösen. Alex babó meg mint a felnőtt pasik úgy alszik, betojok!Tök édi!
Az jó, hogy teljes fizetés, de az nem hogy ennyi cég... ügyi vagy, hogy tudod csinálni!

lola77

Ja, NOKEDLIT is lehet lefagyasztani kifőzve, már akinek van normális nokedliszaggatója! :( :wink: :roll: :lol:

lola77

Sziasztok!

Gondoltam benézek még,kisfiam úgy óhajtotta hogy ma a bátyjám fürdesse meg.Kiváncsi leszek az "eredményre",ugyanis még sosem csinált ilyet. :D

Kriszti!Nagyon ügyes vagy hogy még dolgozol is Gáborka mellett.

Erika!Köszönöm a válaszodat.Itt nálunk a gáli sparban örökké ki van irva hogy részmunkaidős dolgozót keresnek.
Gondoltam megprobálom másodállásnak,azthittem lehet négyórásban vagy csak hétvégi melót vállalni.

Emesedorabenceanyu! Gratulálok a szép bizihez.Nagyon büszke lehetsz most.

Na kész vannak ,csillog-villog a gyerkőc.Megyünk vacsizni.

Betti
berna23

Sziasztok!

Betti: köszi szépen a bizi gratot! Tényleg nagyon büszke vagyok rá! Mostanában elkezdett döntve írni, balkezes, már tök kétségbe voltam esve, hogy eddig egyenesen írt, mi van. Beszéltem a tanítónénivel, azt mondta, nem baj, biztos így kényelmes neki. De szépen ír így is, ne aggódjak. Azért megnyugodtam. Azt mondta, általában másodiktól szokta megengedni, de Emese írhat így nyugodtan :)

Ügyes volt a bátyád. Ezek szerint még nincs gyereke :)

Lola: Boldog névnapot Noé VINCÉNEK (merthogy Vince nap van). :)
Tegnap hamar elrohantatok eddzés végén? Akiről beszéltünk tegnap rokonotok, hogy szigorú, eléggé kiakasztott. Tök morgós volt bent az öltözőben, felesége rá is szólt. Meg kicsit fura volt nekem, hogy bejön a lány öltözőbe, öltöztetni a gyereket, mikor közben kamasz lányok öltöztek bent, akiknek már van cicijük. Na mindegy, nem vagyunk egyformák :)

Ma nem kell főznöm, maradt tarhonyás husi. És Emesét apu hozza haza az eső miatt, így nem lesz kibúvó a vasalás elől. De hogy én mennyire utálommmmm!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt mindenkinek!

Emesedorabenceanyu!
Akkor Emese már nagylányosan ír ugye?Gondolom nemakarja erőltetni a tanitónő az egyenes írást,nehogy összezavarja őt.
Az én kisfiam is úgy néz ki hogy balkezes(apjánál mindenki az a családban,mi jobbosok vagyunk).
Mára szerencsére már nem mondják sutakezünek a balosakat.Nálunk nagymamám egyedül balkezes,és ő mesélte hogy régen erőltették a jobbkezességet.Szegény nagyon csunyán ír.

Bátyjámnak nincs még gyereke,de nagyon szeretne ő is,csak hát nincs szegényemnek barátnője.

Ez a fránya eső.Kinnt felejtettem a babakocsikat.Teljesen eláztak.
És még a Tv-nk is tönkrement.

Ti mennyi édességet adtok a gyereknek?Nálunk mindenki tömné Pistibabát,amin sokszor már olyan mérges vagyok.Nagyon félek hogy elromlanak a fogai.Párom porcelánfogú,azt sem tudja mi az a fogorvos,bezzeg én a fél életem a fogorvosnál töltöm.
Nem az a baj hogy vesznek neki ,hanem hogy mindenki a kezébe adja amit hoz neki,onnan pedig hatalmas hiszti van ha nem bontjuk ki neki.Százszor mondtam már hogy vegyenek nyugodtan adják oda nekem én meg beosztom neki.
De már azt is megkaptam hogy milyen szivtelen szülő vagyok,mert nem kap minden étkezés után finomságokat.

Mennem kell jött a papája,gondolom egy tábla csokival :twisted:
berna23

Sziasztok!

Betti: hát... nehéz ügy. Viszont a nagyszülőket sem lehet megsérteni. Nálunk is mindig ilyesmit hoznak, de azért hoznak gyümit is. Úgy vagyok vele, hogy egy héten egyszer nem foglalkoztat, mármint az édesség ajándék. Biztos mi is ilyen nagyszülők leszünk :)

Nekem szerencsém van eddig Emesével, Dórival. Nem igazán édességesek. Amit szeretnek édességből, az a túró rudi, joghurtok, ilyesmik, meg max. ez a tejes kinder csoki. Én azért megengedem, hogy egyenek, Dóri és Emese (Dórika még csak most kezdte), de nem sokat. Azért mindennap nem. Meg fogmosás utána. Nem közvetlenül utána, mert hallottam, hogy várni kell kaja és fogmosás között legalább egy negyed órát. Hát tudom, hogy zavar, főleg, ha hajlamos lesz a rossz fogra (nekünk eddig nincs ezzel gond). De nem igazán lehet kivédeni és szerintem nem is kell. Mérsékelten azért egyen csak!

Megyek, majd később még lehet, visszanézek. Teregetek, mosogatok.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Persze hogy ehet.Naponta egy rudi vagy tejszelet szerintem is teljesen rendben van.
Nekem Istikém elég vékonyka még csak 10 és fél kiló,és állandóan etetnék szegénykémet.Kalória meg ugye az édességekben van a legtöbb.Anyósoméknál szinte már alig merjük otthagyni,a multkor öt percre hagytam ott mig beadtam a dédinek az injekciót,mire felmentem a gyerek egyik kezében rudi volt a másikban lapka sajt,plusz még a papa adogatott a szájába zsíros kenyeret!!!
Na ekkor már szoltam nekik,főleg hogy többször hoztuk már haza ugy tőlük a kicsit hogy este nagyon fájt a pocakja.
Eredmény:Két hónapig hozzám sem szóltak,igy a Karácsonyt is külön töltöttük. :(
Fogat szerencsére nagyon szeret mosni.
Nálunk minden este jönnek a nagyszülők,igy ez napi prombléma nálunk.
Na de eldugultam.

Jó étvágyat az ebédhez!!

Betti
berna23

Betti: jót mosolyogtam anyósodékon, gondolom Te nem annyira :) Nálunk is hasonló a helyzet. Majd felhízik fokozatosan, de az sem biztos, lehet, hogy ilyen alkat. Nem édességgel kell tömni szerintem sem. Bár tény, hogy mióta ilyen többet eszik Dórikám (előtte nem kérte), meg kenyeret is megeszik napi 2 szeletet (reggeli-vacsi), azóta többet hízott. A főzeléktől, levesektől, amiket nagyon imád, szinte semmit. Ő most 18 hós és 12 kiló majdnem.

Na megyek én is most már!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?