Sziasztok!
Lola!
Jobbulást kicsi Noénak!!!!Édes lehet azért a kis mély hangján
Erika!
Nem irigyellek a láb,meg gerinc problémáid miatt.Viki tud már hőemelkedést produkálni magénak,hüha,én kicsit később kezdtem
Nem tudjuk még a nemét,majd a következő uh-n talán,nevek már vannak,eddig ha fiú,akkor Botond,ha lány ,akkor Flóra
Zsani!
Nagyon szép pocid van,majd tezsek fel én is képet,sztem hatalmas,dorkával ilynekor kezdett csak el látszani,most meg már le sem tudnám tagadni.
móni!
Jobbulást a lányoknak,remélem hamar rendbe jönnek.
Berna!
Igen nekem Dorka Nov-ben töltötte a 3-at és akkor kezdte az ovit,de én nem vettem semmi hátrányt,hogy nem szept-ben kezdte a többi gyerekkel,van olyan aki majd csak febr-ban kezdi.Vegyes csoportba jár Dorka,és eedig tetszik neki.
Rita!nekünk is kókusz matracunk volt dorkánál,és most is az lesz,enkünk bejött.
Kriszti!
Sajnálom ami a kisfiaddal történt,kicsit átérzem ami veletek volt,nekem Dorkát 1 hetsen műtötték először,azt másfél hósan,neki a veséivel volt probélma,eléggé komoly,de már jól van és oviba is jár
Én ma tök felhútam magam többször is
Vittem Dorkát vesegondira12-re volt időpontunk,és 11-45-re értünk oda,és még a délelöttieket hívták be...Nah nem is ez a lényeg,hanem mondtam a dokinőnek,hogy mostanásban nagyon csúnyán veszi a levegőt,és hörög horkol,és csak az orrán át lélegzik,pedig ninc saz orra eldugulva,tudna ott is venni.megnézi a torkát és mondja a latin kifejezőjét mi a baja,erre az aszisztensnő elkezd röhögni,utánna a dokinő is.Mondja a dokinő,hog yjó maga ezt úgysem érti,elmagyarázom úgy hog ymegértse mi a baj
,hhuuuuuu
.Mondja hog ybe van a gyerek orr a dudulva,használ orrcseppet,mondom nem mert nincs bedugulva,sztem nagyobb az orr és a rendes mandulája,erre ő néz,és mondja,nah akkor megnézem már rendesen a torkát,miért elsőre nem rendesen kéne megnéznie???
Utánna mondja hog ycsúny piros,és akár miko rbegyulladhat,belázasodhat tőle,el kell vinni orr-fül-gégészhez,és ő eldönti hog yki kell e venni vagy sem
Hát azt nagyon nem szeretném...
A másik mire hazaértünk látom hog ymegjött az értesítő ,hog ymehtek a kórházba az integrált tesztemért...ma ott voltam pár órtát,ezért nem fogok külön bemenni,nemis lesz már kocsim a héten....
A haradik ami feldühitett,hogy megkérdeztem a sulim,hog yakkor most mikoris lesz a záró vizsga,mert azt mondták,hogy júni végére végzünk,erre mondják,hogy 1 éves a suli,és ősszel lesz csak vége
áááááá,nem erről volt szó sz évnyitón!!!két gyerek mellett nem tudom fogom e bírni...
Hu bocsi a panaszkodásért...de kijött
Zsani!
még egy kérdés,tudom hogy Máténak is nagyob a mandulája,meg emlékszem hogy voltatok vele dokinál is,leírnád hogy kinél,és hogy használt e??Köszi
Szép napot mindenkinek!
Ági