Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most jöttem vissza a nőnapi ünnepségről. Kaptam egy szál szekfűt és egy "szép" sálat+sálgyűrűt.Kép A sál piros, a gyűrű lila.Kép

Ki gyűjti a pickwick pontokat? Van nekünk is, ha kell még.

Kata007 és a többi uszis! Kérhetném én is a képeket, lécci!Kép Én egész nap itt ülök a gép előtt, úgyhogy jöhet bármikor.Kép

Van egy klassz túrós süti receptem, naggggggyon egyszerű és finom. Gyúrni sem kell, csak betenni a hozzávalókat a tespisbe. Aki kéri, annak elküldöm. Akinek meg megvan, az elevenítse fel, mert tényleg fincsi!

Zoli! Boldog Névnapot!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

GyöngyöskeKép

Én próbáltam kihúzni a srácból, hogy a héten milyen akció lesz, de nem akarta elárulni. Ez múlt pénteken volt. Azt mondta, hogy nem árulja el, mert így akkor biztos hogy bemennek az emberek és akkor is vesznek valamit, ha nem akarnak.Kép

DodusKép
Nekem jöhet a süti receptKépKép Majd beszámolok rólaKép
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Dodus!

Én nagy antaitalentum vagyok a konyhában Kép, de ha nem kell sütni , ide vele, hátha nekem is sikerül.

Puszi

Üdv: Emese
mse173

DodusKép
Tudod én minden receptre vevő vagyok.Kép

EmeseKép
Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem akartok kistesót?
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba? Ha igen dobj meg egy maillel az adataiddal.

Panka

panka

Dodus, Gyöngyöske!
Mailban küldök pár képet.

Gyöngyöske!
Sajnos nem tudom milyen akció lesz, de aki megtudja, szóljon!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!Kép
Fotókat megkaptam, naggyon jó! Szerintem reklámnak is megfelel.Kép

Dodus!Kép
Receptet sürgősen küld át, hogy még ma meglephessem vele életem párját.
Mi már megkaptuk a nőnapi virágokat apától. Csak semmit nem érzek a virágok illatából, mert még mindig be van dugulva a nózim.

Szalvétázós Lányok!
Akkor én bevállalom, hogy ha Hanga felébred, akkor megkuksizzuk a heti akciót. Hja kérem, aki kíváncsi...

Emese!
Nekem is az ágy áthelyezése jutott eszembe, de lehet, hogy meg kellene nézetni, hol van "vízér", esetleg az a gond. A macskák is mindig odafekszenek, de az emberre állítólag nincs jó hatással. De az is lehet, hogy ez az "alvási szokás" már beidegződött a fiadnál, és tényleg csak az idő segít. Sok türelmet!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kata! VagyokKép

Krisztina!
JobbulástKépKépKépKépKépKépKépKép

Nőnapi köszöntőket köszönjükKép
Sok figyelmes emberKép

Zoli!
Most tartod a névnapot? Ha igen, akkor
Kép

Dodus!
De jó, hogy megint vagy, csak győzzél olvasniKép Recept természetesen jöhetKép Sál és gyűrű gyönyörű lehet, de legalább gondoltak rátokKép

Emese!
TesóKép Tényleg annyira rossz?

Gyöngyöske!
Jó lehetett a hétvége. Remélem nemsokára mi is mehetünkKép

Puszika, Marika
Marika

Halihó!

Ha már ennyien kértétek a receptetKép, akkor bemásolom ide, jó? Emese, sajnos kell sütni, de semmi gyúrás, kutyulás és szerintem Neked is sikerülni fog, meglátod!Kép
Na, akkor a recept:

Bólyi túróslepény
(nem kell gyúrni/nyújtani stb, csak egymásra pakolni a hozzávalókat!) Nagy tepsihez
50 dkg réteslisztet összekeverünk 1 tasak sütőporral, 1 citrom reszelt héjával és 45 dkg cukorral. A felét 10 dkg vajjal kikent tepsibe szórjuk. Burgonyanyomóval rányomunk 1 kg tehéntúrót, meghintjük 10 dkg mazsolával, 1 csomag vaníliáscukorral. Rászórjuk a maradék liszt-keveréket, rátördelünk még 10 dkg vajat és az egészet meglocsoljuk 4 tojás és 4 dl tej keverékével. Megsütjük.

Még annyit tennék hozzá, hogy
1) a túrót nem muszáj áttörni, én is csak rászórtam
2) előmelegített sütőben kell neki kb. 40-45 perc. Akkor jó, ha az oldala kezd elválni és ha oda bekukkantasz, akkor közepesen barna. Legalábbis én így csináltam.
3) mazsola mehet bele több is, elbírja.Kép
4) én kisebb méretű tepsiben sütöttem, fél adagból, de a tejes-tojásos keverékből kellett a 3/4 rész, mert amúgy száraznak találtam. Mind elfogyott szombaton este.Kép

A Weidlich-udvarban szoktak lenni akciók??? Ezt nekem miért nem mondta senki idáig?Kép

Koda, kipróbáltam a glettes képkeretet, nekem nagyon tetszik.Kép Köszi az ötletet.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Marika!

Elvileg 3 elment, de még nem jeleztél vissza!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Boldog Nőnapot minden nőnek!

Zoli!
Boldog névnapot!

Lányok!
Van valakinek személyes tapasztalata epilepsziával kapcsolatban?
Kérem, hogy csak magánban (e-mail címem a profilban) küldjön nekem információt. ELőre köszönöm.
sziasztok
neva
neva

Sziasztok!

Kata!
Nagyon szépen köszönömKép Megkaptam mind az 5 levelet. Szerintem nagyon jók, nem tudom miért nem merted feltenni.

Neva!
Sajna én nem segíthetek.

Koda!
Milyen az a glettes képkeret?

Szerintetek jön megint a hideg és rossz idő?Kép

Puszika, Marika
Marika

Dodus!
Köszi a receptet, ki fogom próbálni! Kép

Marika!
Tesó nem rossz, Ádi sem rossz, de jelenleg úgy néz ki, hogy nem lesz még egy baba (és erről orvosilag is intézkedem). Kép

mse173

Sziasztok!
Hú, alig győzöm átolvasni amit írtatok.

Köszönöm a nőnapi jókívánságokat! Természetesen Milán minden kicsi lánynak és a nagyoknak is Boldog Nőnapot kíván!
Zolinak Boldog Névnagpot!

Zsuzsa!
Nekem csak a hasam nőtt. Olyan voltam, mint egy görögdinnye 4 fogpiszkálóval. Még nem akartam mindenkinek elmondani, de már látszott rajtam. 3 hónaposan kismamanadrágot hordtam, mert a többinek nem jött fel a cipzárja. De ez alkati kérdés, fő hogy a baba növekedjen a pociban. Aludj sokat, én is rengeteget aludtam. Jó nagy trauma volt, hogy utána nem alhattam.

Kriszta!
Köszönöm a levelet. Pontosan hány hely van? Bocs, ha már leírtad. Van egy barátnőm akit szintén érdekel a dolog. 3 éves fia és 7 hónapos kislánya van. Lehet, hogy itt olvastam, de lehet, hogy a madarak csiripelték, hogy baba-mama tornát is szervezel. Jobban mondva a mamáknak rendes torna, a babáknak játék. Amíg az ovi nem valósul meg, nem készülsz egy olyan hely kialakítására, ahol pár órára ott maradhatnak a gyerekek anya nélkül? Nagyok az igényeim, ugye? Csak próbálkozom! Albérlet ügyben érdeklődtem, de sajnos semmi. Holnap jelenik meg a Borsodi Apró, talán abban lesz valami.

Emese!
Nem csodálom, hogy nem akarsz kis tesót. Előbb szeretnéd kialudni magad, ugye? Amikor Milán hozza a formáját én is azt mondom, hogy az ilyen rossz gyerekekből lesznek az egykék. De aztán ez gyorsan el is múlik, mikor "megjavul".
Meg ott van előttem a barátnőm, akinek a 2.gyerek lány lett. 7 hónapos és még nem volt vele gond bárhová vittük. Szépen csendben üldögél, nézi a fiúkat és kész. Ilyenkor abban reménykedem, hátha nekem is ilyen lesz a következő baba.

Judit
kjudit

JuditKép
Bár a kisfiam teljesen lefáraszt, sohasem az ő viselkedése miatt gondoltam, hogy nem kell másik baba. Ennek kőkemény anyagi és családi okai vannak.
Kisfiam olyan hamar lett "nagyfiú", ez a 9 hónap úgy elröpült, és ezalatt végig úgy éreztem (már a szülés után néhány nappal is, pedig nehéz és főként hosszú volt), hogy kellene egy másik baba is, de egy dolog amire vágysz a szívedben és egy másik amit meg is teszel (tehetsz).

Üdv.

mse173

Sziasztok!

Micimackórajongók figyelemKép, ezt ma készítettem dekorgumiból.

Itt pedig néhány mai fotót láthattok Beniről (a 6. képtől) és készítettem egy cenzurált babaúszás montázst is.Kép

Majd még jövök, Panka

panka

DodusKép
Örülök, hogy tetszik a glettes képkeret. Szívesen állok máskor is szolgálatodraKép
A sütit megcsináltam, remek!!!! Másoknak is ajánlom!

MarikaKép
Erről a képkeretről beszélünk. Kiöntöttem egy teljesen sima szélű keretet, aztán glettel rápacsmagoltam, hogy dimbes-dombos legyen a széle. Száradás után festettem.
Ilyen festetlenül:
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/31814.jpg

És ilyen lefestve:
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/31880.jpg

A többiektől bocs, hogy kicsit kitértem.Kép

GyöngyöskeKép

Na, mit derítettél ki?? Nekem ma szobafogság van.Kép

PankaKép
Júúúúj! Ez a pakolás de ismerős valahonnanKép
Macimackó: No.1.

Koda

Kép

Kép
koda

DodusKép
Ezt a sütit ismerem. Tényleg nagyon finom.Kép Én úg jártam vele legelőször, hogy alacsony falú tepsibe raktam, jól kisült belőle a ragacsos léKép
P.

panka

Sziasztok!
A Weidlich-udvarban ezen a héten a gipszkiöntők akciósak. A nagy 800 Ft(eredeti ár 980 Ft) , a koktél méretű 500 v.600 Ft. Bocs elfelejtettem, hogy mennyi is, az előbbiből vettem. Rákérdeztem, hogy minden héten a szalvétatechnikához való dolgok lesznek akciózva, de nem. Engem történetesen még a Patch-work-höz való anyagok érdekelnének. Igaz, hogy most ahhoz végképp nincs időm, de hát gyűjtögetek .... A lányoknak szeretnék 1-1 falvédőt és ágytakarót készíteni, de majd csak nyáron.

A Shanon (lehet, hogy nem így kell írni) előtt pedig 1/4-es méretű gipsz képeket árultak 500 Ft/db-ért. Egész jók voltak. És gyerekszobába való fakarnist, karikákkal, tartóval, rúddal, végzáróval együtt potom 500 (!)Ft-ért. A végzárók pedig autót/libát/bárányt/macit/csillagot ábrázoltak. Fából készültek, különböző színűekre voltak festve (sárga, kék, piros). Nekem nagyon tetszettek, de nekünk most nem kell.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!
Micimackó bájos, Beni még bájosabb Kép Kép

Koda!
Csúcsjó a képkeret! Mi volt a Nőnapon?

MSE

mse173

Lányok!

Segítség! Valamelyikőtök írta, hogy a gyerek nemalvást nyugtató teával orvosolta.
sajnos nem találtam meg, hogy ki írta Kép
Ha olvassa, írja már meg, hogy milyen tea volt, mert a kúp nem vált be.

Köszi

mse173

Kedves Hölgyek!

Engedjétek meg, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából (amit Klara Czetkin intézett el nektek) köszöntselek benneteket.

Kép

Viktor
Marika

Kedves Zoli!

Neked pedig nagyon boldog névnapot kívánok!

Viktor
Marika

Panka!
Tök jó ötlet az az összemontírozott kép az usziról. Én is így fogok egyet csinálni, azon nem látszik a kisbálna anyja a gyereknek.Kép

Viktor!
Én háromszorosan is köszönöm!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

ViktorKép
Köszönjük figyelmességedetKépKép

MseKép
Nőnap jó volt, csak Gáborom összekeverte a virágcsokrokat. Úgyhogy anyukám megpta az én gyönyörű, nagy és felcicomázott csokor virágomatKépKép

GyöngyöskeKép
Köszönjük az utánajárást! De jó lenne benézni. Kellene egy nagy képkeret....

Koda

Kép

Kép
koda

KJudit Dárga!
Sajna már nincs hely.Egyeztetni fogok a suli vezetőivel egy másik idpontban! Szerintem 4 óra lesz az! Ha tesók járnak ás mindketten résztvesznek a foglalkozáson akkor van kedvezmény. Ha csak az egyik baba aktív részese a dolognak akkor +1e a "bérlet" ára 4 alkalomra!
Folyamatban van aa Játszóház kialakítása!

Kismama torna indul a Rónaiban! Kedden délelőtt!

Mindnekinek BOLDOL NŐNAPOT!!!
k
kriszta13

Kriszta!
Holnap indul? Hány órakor? Mehetek?
Az úszásban nekünk a 3/4 6-os ideális lett volna apa munkaideje miatt, meg a délutáni alvás miatt is. Nem baj, majd a köv. turnussal!

Emese!
Bocsánatot kérek. Nem akartalak megbántani. A fiad pedig biztos mindenért kárpótolni fog. (főleg ha már alszik végre egy jót)

Mégegyszer köszi a sok jókívánságot!

Judit
kjudit

Sziasztok!!

Szóval szeretnénk beállni mi is a betegek sorai közzé. Én is és Lilike is nagyon meg vagyunk fázva.
Minden Édes, Drága ifjúnak meg szeretném köszönni a nőnapi jó kívánságokat!! 10000000 köszönet!!!

Dodus!

Még az este folyamán összepakoltam a sütit és már nyoma sincs! NAGYON FINOM!!!!!!!!!
Köszi!

Kriszta13!

Valamikor volt szól arról hogy 3 hetenként összejövünk babazsúrozni. Él még az ötlet?
Lilinek 21-én lesz a szülinapja és akkor a rákövetkező hétvégére készülnék.

Magdi
lilien_csenge

KJudit Drága!
"Sajna" ez nem úgy működik ,hogy a köv. turnussal! Ha van kitartás akkor a tematika szerint az úszásoktatásig csináljuk /azaz 3 hónapos kortól 3-3,5 korig/! Mit szólsz egy másik naphoz? Avagy szombat délelőtt Tiszaújváros! Én abszolút rugalmas vagyok!

A Kismama tornát nem mi csináljuk! Fogalmam nincs, hogy ki! Olyan rendesek voltak a Rónaiban, hogy kiadták a kedd délelőtött!
Ide apcsolódik a Magdi Dárágnak írandó válaszom is!Hogy már megint helyszín gondjaim vannak! Pedig a Dávai Nagy Kamillát és zeneiskoláját is beszerveztem! Már várják a találkozást!
Holnap rákattanok a témára! Az én Macimnak feb. 13-án volt a szülinapja!
Ti /főleg a sok babások/ már biztosan szembesültetek a ténnyel, hogy a betöltött 2. év után alanyi jogon kb. 20e a GYES! HÁt a francba!!!! Hol van a gyermekcentrikus kormányzás????
Bocsi! Bocsi! Én ma világosdtam meg!

Mse Dárga!
Voltam ma a Paracelsiusban! Beszélgettem a patikussal! Szerinte nyugodtan próbáljátok meg a fogzásra CHAMOMILLA 15-30 CH és a Magdi által ajánlott kúpot!Ártani nem ártasz!Várnak szeretettel!

Ja! Apa beteg! Bence tegnap belázasodott, mára semmi baja! Próbáltatok már egy agyományos lázmérővel lázat mérni egy majd 25 hónapos gyermeknél! Lehetetlen! A kétlaki élet átka!!!

Babauszi!
Kinek lenne jobb
- másik napon /melyiken/ 5 avagy 6 óra?
- T. újváros szombaton 11-kor.
k
kriszta13

Kriszta!!!!! Fontos! Babauszi!

Én felajánlom a helyünket aki szeretné igénybe venni. Sajnos nem fog összejönni az uszi sem most, sem egy ideig. Most nem részletezném, nem annyira publikus. Azért köszönöm a lehetőséget. De nem szeretném elvenni mástól a helyet!

JuditKép
Olvastad??? Helyettünk nyugodtan mehettek. Ha mi már nemKép

Koda

Kép

Kép
koda

Koda Drága!

Mail repült! Fontos!!!!!!!!!!!!!!
kriszta13

Koda Dárga!

Már ki is találtam!
Beszéljünk! Mihamarabb!!!
70-268-82-66
kriszta13

Sziasztok! Szép jó reggelt!
Szánkókat elővenni, hótaposót, overállt a gyerekre húzni! Éljen a tél!
Úgytűnik ma nem megyünk sehová. A kis utcát, ahol parkolok belepte a hó, pedig annyi mindent kellett volna elintéznem. Képzeljétek, kaptunk az internethez egy nyomtatót, de kábel nem volt a dobozban.
Kriszta!
Bocsi, én azt hittem, hogy nem is tudom mit. Nekünk tulajdonképpen jó bármelyik délután, időpontban viszont jobb az 5 óra vagy az utáni.
Majd még egyeztetek a párommal. Megkérdezem a másik anyukát is aki jönni akart.
Még szerettem volna kérdezni, hogy egy csoportban teljesen eltérő korú gyerekek vannak? Nem zavarja az aprókat az én "nagy" fiam hancúrja?

Koda!
Látom levelezésbe voltatok Krisztával. Megoldódott az uszi, vagy szabad a hely?

Judit
kjudit

JuditKépKép

Még semmi sem oldódott meg. Írta, hogy hívjam fel, de KRISZTAKépKép nem tudlak elérni. Ki van kapcsolva a telefon.
Szerintem tényleg nem tudunk menni. Ráadásul most olvastam, hogy ez folyamataos lenne. Na, ez az amit nem fogunk tudni megoldaniKép A férjem munkája olyan, hogy hol itt van, hol ott. Én meg nem tudok vezetni. Busszal pedig lehetetlenség elindulni Marcival + a pakkok.
Szóval remélem nemsokára tisztázódik a helyzet. Pont ezért, mert látom lenne jelentkezőKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Drága Beni!

Csak miattad jöttem ilyen "korán".
NAGYON BOLDOG 1 SZÜLETÉSNAPOT, kívánjuk, hogy legalább 100 ilyet ünnepeljünk még.
Kép

Dorka, Viktor és Marika
Marika

JuditKép
Megoldódott. Mehettek a helyünkre, ha jó nektekKép

KrisztaKép
Örülök, hogy beszéltünk! Olyan kis álmos volt a hangod.
Fogunk mi még együtt pancsizniKépKép

A kis szülinaposnak sok boldogságot!!!

MagdiKép
BabazsúrKépKépKép Már én is alig várom, hogy Marci 1 éves legyen, és zsúrozzunk!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kriszta!
Már próbáltuk a CHAMOMILLA 15-30 CH is, és 4 nbapoin át már adtam a kúpot is, de sajnos egyik sem vált be. Alvás, vagy inkább nemalvás fronton a helyzet változatlan. KépKépKép

Gyesről csak annyit, hogy ez már nem a baba barát kormány, azóta választások voltak!!!!
Én is bedőltem Orbánnak, hogy "szülj gyereket, mert kell az országnak a Magyar gyerek, majd támogatnak". A kulcsszó itt a majd!

Apának jobbulást!!!

Beni Drága!
Ha ilyen nagyfiú vagy?
Akkor még sok boldog szülinapot kívánok (az én apukámnak is ma van a szülinapja)!

Koda!
Irj mailt, hogy jösztök e ma, illetve mi a baj az uszival!

Pusz.

mse173

Judit!

A nyomtatóhoz már nem dívik kábelt adni, de USB kábelt 300-500 Ft körül lehet venni (csak legyen a gépben USB port).
Idő szép, kár, hogy nem december van, én már sétáltatni szeretném a törpét szép napos, TAVASZI időben!!!!KépKépKép

mse173

Sziasztok!

Panka emlékszel egy évvel ezelőtt milyen szép idő volt. Sütött a nap és csiripeltek a madarak. Már gyönyörű tavaszunk volt, most meg...
Néztem a képeket, de én láttam élőben isKép

Judit!
Minket is belepett a hó, így a reggelt hólapátolással kezdtem. Mondjuk érdekes, mert az utca másik oldalán meg sem látszik, hogy esne a hó, a mi oldalunkon meg jó nagy.
Ha nem sikerül kábelt szerezni, szólj, megpróbáljuk megoldaniKép

Koda!
Nálunk a kocsiban van 2 hely, ha gondolodKép

Magdi!
Gyógypuszit útnak indítottamKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Többi beteg?

Koda!
csak nem haragszanak a többiek a kis kitérőértKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Drága Beni!
Nagyon-nagyon Kép kívánunk!

Ezt pedig azért, hogy értékeld is a köszöntést!Kép
Kép

Kata, Dóri és a többiek!Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Gyors leszek! Lehet, hgy megint vissza kell, hogy menjek a Szinvaparkba netezni, mert haragszik az iker! Ma kiderül!

Babúszás!
Én nehezen követem!KJudit! Ha többen lennéte akkor célszerű egy másik napot kiválasztanunk! Fontos, hogy az ismerősödet megkérdezd, mondjuk egy csüt. 5 órról, mert akkor egyeztetnem kell a vezetőséggel!
Nem gond ha vannak nagyobbak! Kata 007 Dodója sem zavarta a szülinapos Benit!
Kicsi szivünk kicsi szánk: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kíván!
Ha befejeztem a géppuska írást itt repülök át a mailemre és küldök egy munkapályázatot! Szorítsatok lgyszi!
Ha kimaradt most valami,éjszaka jövök!
Hóeséses szép napo!
Magdi Drága!
Hétfő 10:30 MM jó lenne Nektek és a barátnődékenk a /M-nénak/?

k
kriszta13

Sziasztok!

Először is a szülinapos nagyfiúnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok.
Sajna úgy látszik nem maradt meg a hóból csak a földdel borított területeken. Csak holnapra meg ne fagyjon.
Az uszodás képekből nem lehetne látni egy párat? Nagyon szeretném megnézni, hogy éreztétek magatokat.

Hello

Zsuzsa
nzsuzsa

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, BENI!!!

Sziasztok!
Kábel megoldódott. Remélem működésbe tudom hozni a nyomtatót. Csak bementem a városba. Azt hittem majd eláll a hóesés és sétálunk egy jót, de a Szinvaparkba menekültünk. Ezt utálom, hogy se szánkózni nem lehet, se motorozni. Fél perc alatt átázik a ruha meg a cipő és kész.

Kriszti!
Megpróbálok még ma konkrétumot mondani, talán este. Sok sikert a pályázathoz!!!

Judit
kjudit

Drága Beni!

"Boldog-boldog-boldog születésnapot
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!

Gyöngyöske és kis családja
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszönjük a sok képeslapot és jókívánságot.KépKép
Voltunk az egyéves vizsgálaton, Beni 10kg és 80cm.
Egy kérdés: a Vigantolt kinek meddig kellett szedni? Eddig azt mondta a dokinéni, hogy 1 éves koráig, most meg azt mondja, hogy az a legújabb, hogy 6 éves koráig kell adni szept.-ápr. végig. Pedig már kezdtem örülni, hogy nem kell minden nap szórakozni vele.

Kriszta13Kép
Mégsem mentetek haza? Hozzánk bármikor jöhetsz netezni, ha kedved tartja. Nem lakunk messze a Szinvaparktól.Kép
Mailem megkaptad?
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?

KataKép
Én is a kisbálna miatt csináltam a montázst.Kép
Szerintem Dancsi pénteken bejöhet a vízbe, hogy Viktor ne unatkozzonKép, mert most úgy néz ki, hogy a párom csak a partról fog minket figyelni, szegény megfázott pénteken.

MagdiKép
Gyógyuljatok meg gyorsan, egy kis pozitív energia:++++++++++++Kép

EmeseKép
Kúpot ne hagyd abba, legalábbis én úgy hallottam, hogy kúraszerűen kell alkalmazni, be kell adni mind a 12-t, csak akkor ér valamit. Ha már úgyis megvetted egy próbát megér, nem? Nekünk az első két éjszaka rosszabb volt, már 10-kor ébredt először úgy hogy 1/2 9-9 körül szokott elaludni (előtte bírta 11-12-ig), de a 3.-4. éjszaka már 1 óráig aludt egyhuzamban és nem kellett neki minden ébredésnél a cici, volt úgy hogy elég volt a cumi is és aludt tovább. Remélem a mai 5. éjszaka sem lesz rosszabb.

MarikaKép
Igen, tavaly ilyenkor sokkal jobb idő volt. Bár emlékszem az alatt a pár nap alatt amíg a kórházban voltam esett az eső és olyan őszies borongós idő volt. De legalább nem a hó esett mint most. Én már úgy várom a jó időt.

ZsuzsaKép
Ha a többiek sem bánják, küldök neked fotót az usziról. Melyik címedre küldjem, amelyik a profilodban van vagy amelyikre eddig küldtem a maileket?

ForgiKép
Rég jelentkeztél? Jól vagytok?

Lányok és FiúKép
Nem tudja valaki, hogy most a UPC-nél mennyi a bekötési díj az internetre és a kábeltvre?

És ha már kint nem süt a nap, akkor legalább itt süssön nekünk:
Kép

Megyek szülinapi tortát sütni, mert este jönnek anyukámék bulizni.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kriszta13!
Melyik hétfőre gondolsz? Sok sikert az álláshoz!!!

Beni!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!

Magdi és Lilike
lilien_csenge

Kedves Kriszta13!
Nem gondolod hogy vissza kéne fogni magad az ön reklámozásban?
Kicsit undoritó az a reklám kampány amit itt folytatsz és még pár topikba.
Ha valamit a saját érdekedben reklámozol azért illik fizetni. Nem gondolod!? Nem szedsz elég pénzt igy is?
Azért ezzel is jó a GYES-t ki pótolni!
fekete

Panka!
Nekem azt mondták, legalább két éves koráig kell adni a vigantolt. De gondolom ebben is eltér az orvosok véleménye.

Mi most köttettük be a chello-t és 2 ezer forint volt a bekötés, viszont kaptunk egy HP3650 nyomtatót ajándékba. A TV bekötést nem tudom. Ha be akarod kötni a Chellot gondolj valamelyik ismerősödre akinek már van, mert az 1 hónap jóváírtást kap a UPC-től. Biztos örülni fog neki!

Jó bulizást!
Judit
kjudit

Nem a Kriszta védelmében írom (hiszen nem is ismerem). Én is jó pénzt szedek az ügyfeleimtől a gyes mellett. De azt gondolom, hogy megdolgozok érte. Alhatnék vagy pihenhetnék is amíg a gyerek alszik. Azonkívül nagyon sok kérdést tettem már fel én is, azt gondolom, hogy az erre adott válasz nem minősül reklámnak.
Judit
kjudit

Panka!

Áprilisig az UPC-nél egyszeri 1990,- Ft-ot kell fieztni a bekötséért, és ajándék nyomtatót kapsz, ha aláírod az 1 éves hűségnyilatkozatot. A havi díj 11990,- Ft.

Üdv.

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?