Sziasztok!
Köszönjük a sok képeslapot és jókívánságot.
Voltunk az egyéves vizsgálaton, Beni 10kg és 80cm.
Egy kérdés: a Vigantolt kinek meddig kellett szedni? Eddig azt mondta a dokinéni, hogy 1 éves koráig, most meg azt mondja, hogy az a legújabb, hogy 6 éves koráig kell adni szept.-ápr. végig. Pedig már kezdtem örülni, hogy nem kell minden nap szórakozni vele.
Kriszta13
Mégsem mentetek haza? Hozzánk bármikor jöhetsz netezni, ha kedved tartja. Nem lakunk messze a Szinvaparktól.
Mailem megkaptad?
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Kata
Én is a kisbálna miatt csináltam a montázst.
Szerintem Dancsi pénteken bejöhet a vízbe, hogy Viktor ne unatkozzon
, mert most úgy néz ki, hogy a párom csak a partról fog minket figyelni, szegény megfázott pénteken.
Magdi
Gyógyuljatok meg gyorsan, egy kis pozitív energia:++++++++++++
Emese
Kúpot ne hagyd abba, legalábbis én úgy hallottam, hogy kúraszerűen kell alkalmazni, be kell adni mind a 12-t, csak akkor ér valamit. Ha már úgyis megvetted egy próbát megér, nem? Nekünk az első két éjszaka rosszabb volt, már 10-kor ébredt először úgy hogy 1/2 9-9 körül szokott elaludni (előtte bírta 11-12-ig), de a 3.-4. éjszaka már 1 óráig aludt egyhuzamban és nem kellett neki minden ébredésnél a cici, volt úgy hogy elég volt a cumi is és aludt tovább. Remélem a mai 5. éjszaka sem lesz rosszabb.
Marika
Igen, tavaly ilyenkor sokkal jobb idő volt. Bár emlékszem az alatt a pár nap alatt amíg a kórházban voltam esett az eső és olyan őszies borongós idő volt. De legalább nem a hó esett mint most. Én már úgy várom a jó időt.
Zsuzsa
Ha a többiek sem bánják, küldök neked fotót az usziról. Melyik címedre küldjem, amelyik a profilodban van vagy amelyikre eddig küldtem a maileket?
Forgi
Rég jelentkeztél? Jól vagytok?
Lányok és Fiú
Nem tudja valaki, hogy most a UPC-nél mennyi a bekötési díj az internetre és a kábeltvre?
És ha már kint nem süt a nap, akkor legalább itt süssön nekünk:
Megyek szülinapi tortát sütni, mert este jönnek anyukámék bulizni.
Puszi mindenkinek, Panka