Vicus
Mi az a tőzegáfonya??
Én is azt sajnálom, hogy nem mehetek bababoltba turizni, de majd együtt megyünk Márkkal.
Nagyon zabálnivalók a cuccok!
A 3. micsoda, valamiféle falikép?
Ja most olvasom magasságmérő.... így sem tom mi az.....
hova kell azt rakni???
(már oda-vissza elolvastam a netet, de ilyenről nem olvastam)
Gaby
Tök jó, hogy már Te is ilyen intenzíven érzed Mátét! Ha van elég hely babaszobának, én is a komplett szettet favorizálom, mert szép úgy ha összhangban van minden mindennel.
Nálunk sajna hely nincs, majd talán tesó szobája már olyan lesz az új házban. Én 2 naponta szedek Elevitet az elejétől fogva. Látom maradtatok az 1 névnél végül. Nálunk sem lesz második. Örülök, hogy meg van már a babakocsitok is! Ja, szerintem teljesen jó ára van a bútornak!
Gyugyi
Ez durva ez a beáztatós sztori...
Lamásza
Ilyen gyereket még nem hallottam aki sír hogy mehessen suliba.
Mi a barátnőmmel gáz fölött melegítettük a hőmérőt fizika dolgozat napján hogy mutassuk lázasan nem szabad suliba menni.
Ticsi
Örülök, hogy jó híreket kaptál a dokitól! Akkor hajrá most már normál női hormonok!
Cukik a manók a képeken! Ja meg a süti is nagyon!!!
Haga
Elolvadok Albert baba mosolyától!
Zsu
Hajrá ucccsó ciklus!
Kukac
Drukk az utolsó vizsgádhoz! Reggeli rosszullétek vannak még?
Gröni
Irány a dokker!
Vicky
Ilyen butaságot ne is mondj, hogy nincs itt létjogosultságod!!!
Naná, hogy van, ha pirizel, ha nem!
Majd megyek blogot olvasni.
Felénk minden OK, tegnap megint voltak látogatóink, köztük egy 2,5 éves kisfiúval. Olyan édes volt. Aszongya Márk hol van? Mondom a pocakomban (anyukája idefelé felkészítette hogy Fencike pocakjára vigyázni, mert benne van Márk), erre elkezdte simizni a mellemet....
Aztán többször odajött és hozzámbújt, meg a mutatóujjával túrkált a köldökömben keresve a babát.
Olyan édes!
Ma délután megint próbálkozok a vizelet tenyésztés eredményét megtudni...