Sziasztok!
Úgy néz ki, megúsztuk (lekopogom)! Párom pénteken totál kivolt, szombaton is egész nap ágyban volt, de már javult, én meg egész nap meg se álltam, iszonyatosan elfáradtam
Ha eddig nem kaptuk meg Lottival, akkor már nem sok esély van rá, ugye? Amúgy ez valami gyors lefolyású vírus volt, bár olvasom Katát is, szegény...
LKata - remélem jobban vagy már!!!!!!! Nálunk nem hiszem, hogy calici vírus volt, mert ott úgy tudom, nagyobb részt hányás van, párom inkább hasmenéses volt és kb. 3X hányt. Kitartást!!!!!!!
Nyugtonmalac - nálatok már egyáltalán nincs szopi? Mármint ciciből? Remélem visszatér a megfelelő tejmennyiség, drukk-drukk!!!
Borinak is valószínű, hogy kék szeme lesz, mint Lilinek, nem?
Én megnéztem a kalkulátorral, amit Macianyu tett fel és nagyon úgy néz ki, hogy barna szemű lesz Lottika
Bori anime
Hogy/hol csináltad??? Tünemény!
Kata - és Zsombi sír éjjelente vagy csak fent van? Mert a dokinéni nálunk is látta, hogy kezd megindulni a fogzás, csak hogy mire számítsak
Babe - júj de édes Laura baba, egyem meg, milyen haja van, gyönyörűséges kislány!!! Jó hogy jöttél!!!
Napirend - kelünk ált. 6-7 körül, szopi, majd visszaalvás 1-2 órára, utána játék, pihiszék, szőnyeg, peluscsere, aztán 9-10 körül újabb szopi, utána pici alvás (kb. fél óra, max. 1 óra), ébredés, játék, D-vitamin, kis torna, hasalás, ilyenek, majd újabb szopi (ált. napközben 2,5-3 óránként), újabb játék, ha sétálunk, akkor alvás. Füri fél 8-8 között van, aztán maratoni szopi, ami mostanában min. 1 óra, mert közben párommal filmet nézünk,de közben Lotti úgy lefárasztja magát a cicin, hogy bealszik, megy az ágyba kb. 10 körül és alszik 6-7-ig
Tegnap 1,5 órát volt cicin (hosszú volt a film
)
Marek - sajnálom, hogy megríkatott a vérvétel, iszonyat lehetett, hogy így megszúrkálták a kis Borit
Amikor mi voltunk a Bethesdában és a kézfejéből vettek vért, én is totál kivoltam, utálom a vérvételt, de azt gondoltam, hogy inkább százszor vegyenek tőlem egymás után, mint egyszer tőle
Tercsimama - jó dolog lehet így együtt fürdeni, persze ahogy a képen láttam, szép nagy kádatok van, mi így nem férnénk el a mezei kádban, mármint ilyen kényelemben
Hogy-hogy már hozzátápláltok? Bírja Nórika pocija?
Clau - meg lehet zabálni a babádat, gyönyörűszép kisbaba, imádtam a képeket!!! A kádban könyökölős nem semmi
Sensi - sokáig szoktam böfiztetni és úgy is csomót bukik, hogy voltak hatalmas böfik, nem tudom, miért
Párom mindig azt mondja, hogy biztos túleszi magát, de én meg mindig parázok, hogy nincs elég tej, tuti hülye vagyok, mert ezt azóta csinálom, hogy szoptatok
Jó hogy már ki tudod pihenni magad valamennyire!
Nálunk dettó ez van, Lotti se szereti, ha ülnek vele, csak ha járkálnak
Na most ennyi ment, mennem kell, nehéz így 2 kimaradt napot pótolni, nem is sikerült valami jól, bocsi ezért, és búcsúzóul itt van két kép, szuper hasalós (már nagyon megy) és egy olvasós (már fog a kezével szépen)
Szép napot!!!