Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsesz a zavarásért, a 2008 szeptemberi babásoktól jöttem, ahol értesültem,hogy vki nálatok keres anyatejet.
Egy másik topikban, a veresegyháziaknál hirdette egy anyuka, szóval felteszem ide is Nektek, hátha vkinek nagy segítség lesz :)

Sziasztok!
Bocsánat a betolakodásért.Én is veresegyházi anyuka vagyok...

Anyatejnek keresek gazdát.
Fagyasztottnak és frissnek, napi 4dl.
Sterilizált aventes poharakban, feldátumozva van elrakva.
Anyatejadáshoz megvan minden vizsgálati papírom,miszerint minden rendben, egészséges vagyok.
Ha még a baba nincs 8 hónapos akkor a TB fizet nekem érte,Neked nem kerül semmibe.
Vagy nem a TB-n keresztül 280FT/dl.
Nincs káros szenvedélyem, nem szedek gyógyszert és nem dohányzom.

Kérlek adjátok tovább hátha valakinek segíthetek!
Az anyatej fontos a picik számára az immunerősítés szempontjából.
Elérhetőségeim:06 20/517-8197
1postalada@gmail.com

Jó egészséget, mosolygós babákat,szép napokat mindenkinek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino

Sehol senki?

Na, elkezdtem a Suttogó szerinti altatást (a fül mellé susogni hosszan, hátpaskolással), erre a férjem 10 perc után rámszólt, hogy "Hagyd már abba ezt a sistergést!" :lol: Hát ja, hosszútávon nem túl kellemes. Nem baj, legközelebb ő altatja Gergőt. :wink:
Sajnos visszaállt az éjjel 2 órási lefekvés, de az viszont stabilan beállt. Pontban 2 órakor K.O a gyerek.

Koszmó: javult a helyzet a gyógyszertári kencétől, viszont nincs ráírva a dobozra a neve, hogy micsoda, csak annyi, hogy hajmosás előtt fél órával kell rákenni.
Az esti alvás előtt még jól bekentem olaj és gyógyszertári popsikrém keverékével, és az nagyon jót tett neki.

Kép
szöszke

Sziasztok!

babe. pont így vagyok én is :cry:
Csajok, tudtok valami tippet adni?
Nekem olyan mintha a doki hülyén varrt volna össze, van a hüvely és egyszer csak össze van szűkülve rohadtul, aztán megint normális. Visszavarrt a doki szűzlánynak? :?

Kép

Kép
tercsimama

tercsimama: Nekem teljesen olyan érzésem van szex közbe mintha nem férne be... :? És nekem is szűkül elől. Kicsit meg is süllyedt a hüvelyfalam, de tornáztatom meg az majd még regenerálódik, de elvileg nem zavarhatja a szexet.

Kép
babe.

Ja, a sikosítot használjuk, némileg javít a helyzeten, de nem sokat. Furcsa érzés, m én hülye mentolos Durexet vettem, és olyan mintha fogkrémet kentem volna oda :D De talán emiatt nyomja el kicsit a fájdalmat.

Kép
babe.

szex: mi a 6 hetes kontroll után próbáltuk, és akkor nem volt jó, még barnázgattam is utána... :( Aztán 2 hetet vártunk és ismét megpróbáltuk, akkor megint fájt, de már nem hagytam magam a fájdalomnak, és tényleg csak jól be kellett járatni. :oops: :oops: :oops:

Kép
szöszke

Szöszke: Bocs a bepofátlankodásért-én a szeptemberiektől vagyok, - csak láttam, hogy koszmó ellen kűzdesz. Nekünk is volt, és hiába olajoztam, szedegettem...egyetlen dolog vált be: gyógyszertárban lehet kapni Babe koszmó elleni sampont. Ha már leszedted a koszmó nagyját, akkor kezd el mosni a picur haját mindennap ezzel...1 hét és elmúlasztja! Én azóta is mosom vele mindennap, hogy vissza ne jöjjön. :wink:
Vendég

Bejci, köszönöm. :)

Kép
szöszke

Sziasztok!

Hát én két napja nagyon beteg vagyok! :(
Tegnap este, volt egy kis hányingerem! Még Fecó poénkodott hogy
-Norbika jön a hugi!
Hát én nem tartottam viccesnek! Mondtam hogy nem a hugi fog jönni hanem az ebéd! :?
Később már elájultam, Párom csak egy nagy csattanást hallott ahogy "megcsókoltam" a parkettát!
:roll: Utánna én olyan rosszul voltam, azt hittem gyomorrontás. Éjjel sugárban távozott
az ebéd, olyan gyenge voltam hogy a Fecó fogott hátulról, nehogy beleessek fejjel a klotyóba!
Persze ez csak fél órára okozott megkönnyebbülést, egész éjjel fennt voltam, rázott a hideg fájt a bőröm! :( :( :(
Lázas lettem! :cry:
Reggel elmentünk az ügyeletre, nagyon féltettem Norbikát, féltem hogy infulenza :roll:
Hasmenésem is lett :? úgyhogy ez Kalici (nem tudom hogy írják) vírus! :(
Szoptathatok, de maszkban, fertötlenítek mindent. Most még nincs erőm, a kicsit se nagyon emelgetem.
Remélem holnapra elmúlik, és a Manóka nem lesz beteg! :(

Szex...hát mi azt se tudjuk mi az! :oops: :oops: :( Olyan keveset vagyunk együtt.
4x talán eddig :oops: , de az nagyon jól sikerült! :D
Valahogy mind kettem fáradtak és punnyadósak lettünk.
Pedig ez nem jó! :(
Mondam is a páromnak, hogy ez nem normális dolog!
A hétvégére be is terveztük hogy begyakoroljuk a témát :oops: :D
erre beteg lettem! :(

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Én 7végére mindig eltűnök :D Hiába no, sok a dolog...
Szombaton mamázni voltunk, ma meg délig aludtam, mert éjszaka elég gáz volt. Hol a tejcsi miatt kellett felkelni, hogy Lili miatt, hol pedig Bori lett éhes, na de nem ám egyszerre, vagy gyors egymás utánban, hanem egy egy óra szünettel. Na így nem lehet jót aludni :S
De ezt itt sokan tudjátok. Szóval délig alvás után Borizás, tejcsizés és ebéd után elvittem Lilit korizni :D Ez volt az első alkalom. Igen, a mobilommal készítettem felvételt. De hát sötét is volt, meg mobil is... No mindegy, ha majd leszedem a telcsiről, akkor megmutatom :D
Nagyon ügyes a csaj :)

Most elindítom a fertőtlenítést, aztán hozom a Riska felszerelést, és visszaolvasok.

Jajj nektek, mert nagyon rá fogok érni közben, teleírom a fórumot :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Nézem, hogy hol tartottam, és akkor meglátom Clau Balázsát, és hát meg kell zabálni :D A kis nyelvecskéje ahogy kiszökött :) Meg a mosolygós képe :) Imádom!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sensi: sajnálom, hogy nem jött be nektek a Bm pelus. Én nagyon szerettem :) De persze az elején nem 3-ba, hanem 4-be hajtogattam a rövid oldallal párhuzamosan az általad leírtak miatt. Írtam is akkor neked, hogy nekünk ez vált be, próbáld ki :D Kipróbáltad?

Mi most új pelust tesztelünk. Ez zsebes, és meg kell mondjam, hogy imádom. Az a kedvencem benne, hogy Lilire is jó, meg Borira is. Így egyik nap egyik másik nap másik viseli a kedvenc színét... Bori az én kedvenc szinemet viseli :D
Lili csak estére kap pelust. És bevált.

Ez is zsebes, de nem úgy mint a tied, hanem a fenekénél ketté lehet nyitni a belső (popsihoz érintkező) réteget és a külső vizhatlan réteget. A kettő közé egy betétet lehet betenni. Gondolom ebbe is lehetne eldobható betétet, de én nem szeretem. És ennek a belseje szupi jó, bár kakival még nem találkoztunk.

Olyasmi a popsival érintkező rész, mint a termóvelur, és ez beszívja a nedvességet, de nem engedi vissza :shock: tök száraznak érzem a pelust, kiveszem a betétet, és tocsog :shock:
A betétje is remekül szív :) Most ez a kedvencem. Ez a neve: Coolababy

És rendeltem még egy pop-in-t is, de arra még várok :)

Szerintem idővel megszereted majd a mosható pelusokat. Annyira szépek benne a picik :) Én ezekért az intenzív színekért oda vagyok :)

Nyáron nagy vagizás lesz majd bennük :D

Angol: tök jó tervet találtál ki :) Ez az angolul esti mese ez jól hangzik :)

Babaszem szín: 1 éves korig változhat! Anyu mondta :) Borié halványodik, és kék egyenlőre...

Jobb és bal kezesség: mostanában hallottam egy tanulmányról, miszerint nem genetikai dolog a jobb ill. balkezesség, hanem kisbabakorban dől el, hogy melyik kezét kezdi el jobban használni a baba. Pl. ott van a kedvenc sárga pacija, és ezért arra az oldalra többet fordul. :) Egy csomó dolog befolyásolhatja még. Mikor pelusozod, stb, és esetleg nem a lábánál állsz, hanem oldalt, akkor melyik oldalon vagy... Az ágyban hogyan fekteted... stb.

Lilinél még nem tudtam, hogy ez a dolog nem velünk születik, hanem kialakul, és árgus szemekkel lestem, melyik kezét fogja majd használni. Ezt a legjobban akkor lehet megfigyelni (szerintem leg korábban is) amikor kanalat vesz a kezébe evés céljából. Nyújtod a kanalat de nem a kezéhez, ő meg valamelyik kézzel értenyúl.
Lili sokáig bal kézzel nyúlt érte, evett pár falatott bal kézzel majd áttette a jobb kezébe. :D És persze ez fordítva is elő elő fordult :) Szóval nem könnyű.

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: fel a fejjel! Csináljátok a megmutatott gyakorlatokat, esetleg masszírozod is Norbika kezét, karját, meg oda figyelsz a játékok fektetések elhelyezkedésére, és mire kell menni a neurológushoz már nem is lesz mit megmutatni neki :)

Még szerencse, hogy időben észrevetted! És el tudjátok kezdeni a másik kezecske fejlesztését is :)

Ja, és különben is csak 2-3 hét lemaradásról beszélünk... 18 éves korára fel sem tűnik majd :) :) :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Peva: gratula az UH-hoz :) Nem irigyellek az epe keresés miatt :roll:
Jó, hogy végül meglett :)

Időalagút: hát igen, néha sikerül el-el csípnem egyet... :)

Hasalás: Borim néha már majdnem szeret hasalni. Gondolom unja a háton fekvést :)
De nem jó akárhol hasalni: ne legyen süppedős, de kemény se :shock: ha süpped nehéz tartania magát, ha kemény fáj a gomb (lili így mondja a bumm-ot :) - de a feje leesik dologra gondolok...)
Kedvenc hasalásaink: anya hátradől, Bori az arcát nézve rajta hasal. Én ilyenkor ide oda dőlök is, hogy az egyensúly rzéket is fejlesszük. Bori sokszor követi a mozgást (ellen tart :) )
Kedvenc hasalásunk még a kanapén keresztbe hasalás, mert az a támla felé lejt, így a fejecske magasabbon van, könnyebb tartani, ill. látja a tv-t :)
Hasalunk még anya ágyán, meg a sajátunkban, meg a földön egy pokrócon, vagy szőnyegen és a járókában is.... kb ez is a szeretek rajta hasalni sorrend csökkenő változata :)

Bori hason szopizza az öklét, nyulkál dolgokért. Ma pl. leverte sorozatosan az aktiviti katicáját a kanapéról :)

Nem hason játékokat kezdet gyömöszölni a szájába, és már nem akad ki ezen :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Linh: jól nyomja Marci is a hasalást. Ésw látom nem csak mi vagyunk csiga üzemmódban... Bori is nyáladzik ezerrel... :) Néha bubizik is vele (ezt hasoon a legjobb ) máskor csak csurgatja... :D

Nekünk is van olyan FP lepkénk :P

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: "Mindjárt folytatom, csak Áron bekakilt.... " ez nagyon jó! :D :lol:

"Megyek,mert kifut a húslevesem, állandóan azt kívánok. "

:lol: én is ennék most...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Clau: Lilinek kék szeme van, nekem és apának zöld barna pöttyökkel :shock: Nagyon csodálkoztam, hogy lehet neki kék szeme, de végülis anyukámnak és a húgomnak is kék a szeme... :roll:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: szerintem meg úgy kell altatni a babát, ahogy az aludni szeretne... Mi pl inkább hason altatjuk, de ha nincs kedve hason aludni, akkor megfordítjuk :) Néha még alá is polcoljuk a lábiját, mert azt szereti... :)minden doki mást és mást mond ezzel kapcsolatban. Tehát akármit teszel, jót teszel... vagy rosszat, attól függ te hogy érzed :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ja, és ha csak hason játszanának a babák, akkor a finom motoros mozgásuk (kéz, ujjak) nem fejlődne olyan szépen. Kell a háton fekvős játék idő is a megfelelő helyeken elhelyezett játékokkal:
jobb oldalt belóg fentről, bal oldalt belőg fentről, középre lóg...
jobb oldalt lent az ágyon, bal oldalt lent az ágyon... pocakon lévő rongy, vagy könnyű csörgő... Meg szerte szét is. Mikor mi :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Szöszke: "Hurrá, sikerült éjfélkor letenni Gergőt aludni, de fél 5-kor kelt enni... "
Gratula!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Macianyu: Köszi!!! Jól esik!

Tejcsi dolog: én is a napokban vettem észre, hogy fogyi van... Erre mozgósítom apát, hogy hazafelé hozzon olyan banánízű tápit vészhelyzetre, amiről itt írtatok, és hozzon baba teát is, mert lehet, hogy csak szomjas Bori.

Azt vettem észre, hogy a hűtőben lévő tartalék csökken... Ügye folyamatosan fejek, és folyamatosan etetek is belőle. Így a fagyasztóba nem teszek, mert meguntam... Most kb jó volt a kereslet kínálat dolog. Erre Bori gondol egyett és mindent bepuszilt a hűtőből. Egyre többszőr eszik 180-200 ml-t, és elő fordul az is, hoyg 230-at is befal. De én csak este fejek ennyit le :shock: És amúgy is 5 evés és 4 fejés van egy nap... Ez nem jó így... Ugyhogy egy napig 4 óránként fejtem, ettem a fokozó bogyót is, és átáltam a régi napi 5x fejős rendre. Most megint van tejcsi a hűtőben... De a kritikus napon Bori ivott egy babateát is 150 ml-t, és nagyon ízlett neki. Így nem tápoztunk, és visszahoztam a tejcsit is.

De őszintén megmondom, hogy nem zavarna, ha tápozni kellene. Mert már néha a hátam közepére kívánom ezt a fejő hadjáratot... :oops:

Egy hős vagyok, hogy ennek ellenére csinálom :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Macianyu: Zengő de szép kislány! És milyen jó frizuja van :D Szép hajacska

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Zsuzsu: Lili is viszi a dolgokat Borinak megmutatni... No nem az akciós újságot :) :lol: De pl. ha szinez valamit, vagy készít valamit, vagy csak eszik valamit, szalad megmutatni neki: " Nézd Boli, ezt festettem!, láááátod? Ügyes vagyok :) "

Ez olyan jó, nem? Szerintem így lesznek majd jó testvérek. Nekem ez a legfontosabb a gyereknevelésben... :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: remélem nem kaptátok meg ezt a vírust! Most nagyon sokaktól hallom, hogy végig ment a családon. Egyszerre jön minden alul és felül... És ezt elég sűrűn adják elő a betegek. Jó hír: 1-2 nap alatt kész, rossz hír a rota vírus is ezt csinálja!!!!
Ha Lottika elkapja, ne habozz orvoshoz vinni! (Ne legyen úgy!)

Nálunk 2008 év elején ez végig ment a családon (én terhesen)... 2 mama is jött segíteni Lilit ápolni, meg minket is apával, mert a halálunkon voltunk, és csak fél napot voltak, egymást váltva, DE elkapták!!!! Pedig egyfolytában kézmostak, és figyeltek. Mégis! :cry:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: gratula a 3. hónap betöltéséhez, és a gyors javuláshoz!!!!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

És nagyon édes kisfiad van! Nagyon tetszik a mosolya!

Kép

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Babe: nektek meg mekkora hajatok van! :) Laura nemsokára masnit is kaphat bele :D

Nagyon szép kislány!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Babe: nekem Lili után 1 évig fájt, de mivel minden doki azt mondta, hogy csinálni kell, és akkor jobb lesz, lelkesen nekiindultam minden alkalommal... 1 év után jobb lett :S De ez nem vígasztal, ügye? :oops: :roll:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tercsi: szűz lány, igen :D Hát én így is éreztem szülés után :oops:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Babe: fogkrémes szex :)

Na nekünk meg Lili után mindenféle extra gumi került elő a fiókból. Na pont a recés dolog hiányzott még nekem akkor :oops: :evil:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: rosszul lét :( Jobbulást!!! Lehet, hogy ez a vírus tombol a városban!

Mindenki mosson kezet, ha hazaér! :) (anyukátok helyett ügye :) )

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ok, teleírtam a fórumot. Ügyes kislány vagyok... Tejcsi is kész, mehetek aludni :D

Éljen!

Jó8!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Kata!Jobbulást!Remélem Nobika nem kapja el!!!!Egyetértek Nyugtomalaccal ha Norbi hason szeret aludni akkor úgy altasd a másik ha hason vissza jön a kaja akkor max összekeni az arcát hanyat rossz belegondolni is.Kézhasználatról annyit,hogy Zsombor se mindig használja a balt szerintem még nem fedezte fel de mióta írtad figyelem és használja(büdös kölök itt beszarad :twisted: )

Babe!Nekem is Zsófi után sokáig nem volt jó én olyan tágnak éreztem magam!Zsombor után meg olyan mint előtte.Intim tornát nem próbálod ki?Állítolag segít :roll:

Gyönyörüek a babák!

Nálunk kitört a fogzás éjjelente sokszor fent van és alul már lehet érezni a kis duzanatot.Mondtam is a fiamnak neked mindenbe sietni kell hamarabb jönni és hamar fogat nővesteni jövö héten tán nösülsz.Erre kiröhög :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Úgy néz ki, megúsztuk (lekopogom)! Párom pénteken totál kivolt, szombaton is egész nap ágyban volt, de már javult, én meg egész nap meg se álltam, iszonyatosan elfáradtam :roll:
Ha eddig nem kaptuk meg Lottival, akkor már nem sok esély van rá, ugye? Amúgy ez valami gyors lefolyású vírus volt, bár olvasom Katát is, szegény...

LKata - remélem jobban vagy már!!!!!!! Nálunk nem hiszem, hogy calici vírus volt, mert ott úgy tudom, nagyobb részt hányás van, párom inkább hasmenéses volt és kb. 3X hányt. Kitartást!!!!!!!

Nyugtonmalac - nálatok már egyáltalán nincs szopi? Mármint ciciből? Remélem visszatér a megfelelő tejmennyiség, drukk-drukk!!!
Borinak is valószínű, hogy kék szeme lesz, mint Lilinek, nem?
Én megnéztem a kalkulátorral, amit Macianyu tett fel és nagyon úgy néz ki, hogy barna szemű lesz Lottika :lol:
Bori anime :lol: :lol: :lol: Hogy/hol csináltad??? Tünemény!

Kata - és Zsombi sír éjjelente vagy csak fent van? Mert a dokinéni nálunk is látta, hogy kezd megindulni a fogzás, csak hogy mire számítsak :shock:

Babe
- júj de édes Laura baba, egyem meg, milyen haja van, gyönyörűséges kislány!!! Jó hogy jöttél!!!

Napirend - kelünk ált. 6-7 körül, szopi, majd visszaalvás 1-2 órára, utána játék, pihiszék, szőnyeg, peluscsere, aztán 9-10 körül újabb szopi, utána pici alvás (kb. fél óra, max. 1 óra), ébredés, játék, D-vitamin, kis torna, hasalás, ilyenek, majd újabb szopi (ált. napközben 2,5-3 óránként), újabb játék, ha sétálunk, akkor alvás. Füri fél 8-8 között van, aztán maratoni szopi, ami mostanában min. 1 óra, mert közben párommal filmet nézünk,de közben Lotti úgy lefárasztja magát a cicin, hogy bealszik, megy az ágyba kb. 10 körül és alszik 6-7-ig :lol: Tegnap 1,5 órát volt cicin (hosszú volt a film :lol: )

Marek - sajnálom, hogy megríkatott a vérvétel, iszonyat lehetett, hogy így megszúrkálták a kis Borit :cry: Amikor mi voltunk a Bethesdában és a kézfejéből vettek vért, én is totál kivoltam, utálom a vérvételt, de azt gondoltam, hogy inkább százszor vegyenek tőlem egymás után, mint egyszer tőle :roll: :cry:

Tercsimama - jó dolog lehet így együtt fürdeni, persze ahogy a képen láttam, szép nagy kádatok van, mi így nem férnénk el a mezei kádban, mármint ilyen kényelemben :?
Hogy-hogy már hozzátápláltok? Bírja Nórika pocija?

Clau - meg lehet zabálni a babádat, gyönyörűszép kisbaba, imádtam a képeket!!! A kádban könyökölős nem semmi :lol:

Sensi
- sokáig szoktam böfiztetni és úgy is csomót bukik, hogy voltak hatalmas böfik, nem tudom, miért :? Párom mindig azt mondja, hogy biztos túleszi magát, de én meg mindig parázok, hogy nincs elég tej, tuti hülye vagyok, mert ezt azóta csinálom, hogy szoptatok :? :roll:
Jó hogy már ki tudod pihenni magad valamennyire!
Nálunk dettó ez van, Lotti se szereti, ha ülnek vele, csak ha járkálnak :lol:

Na most ennyi ment, mennem kell, nehéz így 2 kimaradt napot pótolni, nem is sikerült valami jól, bocsi ezért, és búcsúzóul itt van két kép, szuper hasalós (már nagyon megy) és egy olvasós (már fog a kezével szépen)
Szép napot!!!

Kép
Kép

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

GYorsan rólunk, oszt megpróbálok visszaolvasni, ha engedi a fiam és nem ébred fel addig. :oops:

Képzeljétek volunk úszni! HÁT még szoknunk kell, leginkább a zajokat, mert, hogy nagy kádban már fürdetjük egy ideje. Így a vízzel nem is nagyon volt gond, inkább az ismeretlen hangok, fények, környezet. Azt hittem, végig fogja ordítani az egészet, de nem. Persze, sírt, de nem volt tragikus. Megyünk pénteken is, hogy mihamarabb megszokja,, aztán, ha már ok, akkor elég hetnet 1szer.
VAnnak képeim megint.
Kép Már ilyen negyfiú vagyok ám!!!
Kép í
Kép Így meg anyával úszni

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

L.Kata - Én Szabit forgatom az ában. Hol erre van a feje, hol arra.

Ny.malac - Bori anime! :lol: Nagyon vagány! Tényleg hős, vagy a fejős témával! Mennyit eszik Bori! Szabi szinte sose eszik ennyit, oszt mégis 7,5 kiló! Amikor reggel jól tele vannaka cicik,akkor szopizott a múltkor 160-t. :roll:

Marek - Jaj! Ez a vérvételes téma szörnyen hangzik!

Sensi - Köszi, a láz végre elmúlt, de hóemelkedése még pénteken is volt a szerdai szuritól. :shock: A hasmenés is múlóban, egy kis Normaflore-os segítséggel. Van ám 1 hónap előnye Szabinak, ezt ne felejtsd el! :wink: Ja, és vele is járkálni kell legtöbbször.
Angol: Én énekelni szoktam neki angolul, később jöhetnek a mesék is!

Hámló fejbőrre szintén szuper jó a Bae sampon, amit koszmóra is írtatok!

Peva - Hál'isten, hogy minden ok vol t az uh-n!!!!
A torna 11-kor kezdődik, nem 10-kor! Igen, egy pléd kell vagy törcsi a baba alá. Hogy mennyibe kerül, azt nem tudom, de a kismami torna árából kiindulva,nem lehet egy nagy összeg. Ja, meg kell valami orvosi ajánlás, vagy ezt mondtam a múltkor? Mi miegyünk holnap! A lázmérőnk nem hajlékony, sima digtális. Nem 10 mp alatt mér, de elég gyorsan. Azzal nem volt gond. Olyan kis türelmes volt a kis Drágám! :) Leolvadnak az utak, aztán kinzünk hozzátok megtanulni a mesterfogásaitokat hasalás-ügyben, ok! Bár remélem Ágiék is mondanak valami hasznosat és megnyugtatót holnap. :roll:

Macianyu - Köszi! Zengő is nagyon kis édes!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bae = Babe!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

ában = ágyban!
hmm..lehet,hogy fáradt vagyok?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

A hasalós képhez mag ezt akartam írni, hogy Így tanulok hasalni! csak nem sikerült. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

nyugtonmalac: Valamennyire vigasztal, mert tudom, h egyszer jobb lesz!Laurának már vettem csattokat a hajába :D
Minden nap gyakorolgatom a Kriston intim tornát, nem is gondolná az ember milyen fárasztó :D

Ti mikor kezditek el a hozzátáplálást? 4 v 6 hónaptól?Én gondolkozom rajta, h ha betölti a 4.hónapot akkor elkezdek vmi gyümit adni neki, amúgy is sok tápszert kap, mert kevés tejem van. Sokáig próbálkoztam teákkal, meg mindennel hogy legyen elég de nem jött össze.

Kép Kép

Kép
babe.

Sziasztok! én is kihagytam a hétvégét, jó sokat írtatok.

Küldtem meghívót Nyugtonmalacnak - végre volt kis időm reggel fotózni és netezni, csak ide nem jutottam el.

Bettyna! Milyen orvosi ajánlás kéne? A háziorvost (gyerekét) kérjem meg? Babának vagy nekem? Beutaló legyen gyógytornára vagy valami más? Akkor lehet, hogy nem is mehetünk.... :cry: Milyen volt ma?
Hasalás jól megy! A fejemelésen van a hangsúly, többi kialalakul.
Magától Dorka is rézsút teszi le a kezeit és nyújtott könyökkel emelgeti a testét.

Kata! Jó, hogy hamar átestél a betegségen.

Ildi! Jó, hogy megúsztad a vírust. Van valami a levegőben, itt a közeli kismamit elkapta (7 hetes a babája), és most alig lett teje...engem hívott mit tegyen, elmondtam neki az itt található összes ötletet (horror fejést is, bár a hangján úgy hallottam hitetlenkedve fogadta).

Babe! Majd olvass vissza, ha lesz időd már páran adnak gyümit, van aki főzeléket is. Remélem nem kapunk össze ebben a témában, mert nagyon megoszlanak a nézetek. Én személy szerint szeretném 6 hónapos korig csak szoptatni.

Na, szaladok szomszédom hívott sétálni! Most először mehetek valakivel (a kutyákon kívül). Bár ma már voltunk, de ebben a szép időben nem árt még egy séta!
Ti is menjetek!!! (vagy azért vagytok eltűnve? ) :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!
De nagy lett a forgalom hirtelen. Visszaolvasni nincs időm, majd este amikor fejek. Csak rólunk pár szó önző módon... :oops:
Ma visszamentünk kontrollra, kakija még mindig véres, pedig már a vírusa sincs. Közben kicsit benáthásodott... remek... :roll:
Holnap viszem gyereksebészhez, remélem nem talál semmit és tényleg "csak" tejérzékeny. Én szorgalmasan diétázok, most már tojást sem ehetek... :roll: A szerdai babamasszázs is ugrott, mert lehet, hogy akkor megyünk gasztroenterológiára. Egyébként a gasztrón azt mondták a telefonban, hogy el kéne venni tőle az anyatejet és lehet, hogy megoldódna... hát köszi... Azt biztos nem csinálom meg addig amíg nem biztos, hogy az anyatej okozza.... :roll: Eddig tehát semmi nem derült ki, de én egyre idegesebb vagyok ettől az állandó kórházba szaladgálástól, ami a tejemnek persze nem nagyon tesz jót. A homeos bogyót sem szedhetem már, mert laktóz van benne....
Felébredt... :arrow:

marek

Mégse ébredt.
Én is szűzlány vagyok. Nekem is csak belső varratom van. Amikor volt gátmetszésem, akkor nem fájt a szex.... :roll: Ki érti ezt...

Nyugtonmalac
Te mennyivel ügyesebben csinálod. Én fejés közben nagyon próbálok emlékezni, hogy mit olvastam és arra reagálok egy hosszút. Ezek után rendszeresen megnyomok valami hülye gombot ami miatt elszáll az egész. Utána nem írom újra, mert dühös vagyok. Ezért nem láttatok most napokig. Mindig elszállt, vele együtt az én agyam is. Be fogom vezetni a sok rövid írást, hogy ne fél órányi munkám szálljon el. Hogy ez eddig nem jutott eszembe.... :roll:

Képzeljétek megkaptam a véreredményem és minden szuper rajta. De akkor miért nézek ki úgy mint egy rinocérosz (az hogy is néz ki...? :roll: :lol: )
Csütörtökön viszem Borit vissza a bőrgyógyászhoz, asszem megjavíthatja az én bőrömet is.

marek

A nem kötelező oltásokról találtam egy oldalt:
http://kismamaknak.freeblog.hu/archives ... t_oltasok/

Kép
szöszke

sziasztok!

először is köszönöm szépen a bókokat Balázsról :oops: 8) :D

Nyugtonmalac: megkérhetlek, hogy megcseréled a kérdőjeleket a táblázatban? mármint írd inkább a születési cm-hez a kérdőjelet, mert szerintem azt számolták el nagyon. Köszike.

Tavaly év elején én is átestem ezen a hányós, hasmenéses víruson, de akkor még pont nem voltam terhes (elméletileg), majd mikor abból kigyógyultam és visszamentem dolgozni, elkaptam valakitől a cégnél egy csúnya megfázást :? , amiből 6-7 hétig nem tudtam kilábalni. Balázs elméletileg pont a két betegség közti pár napon foganhatott, beteg is voltam még amikor kiderült, hogy terhes vagyok, így elég szar volt az a pár hét míg meg nem gyógyultam, mert hát ugye semmilyen gyógyszert nem vehettem be, így gőzöltem kamillával. A végén már attól rosszul voltam, amikor a vízet forraltam fel a kamillának :twisted:

Ildi : gyönyörűszép szeme van Lottinak. El fogja bűvülni majd a srácokat néhány év múlva.

Bettyna : de ééédes Szabi abban az úszósapkában :P . Én is tervezem, hogy majd viszem úszni Balázst, utána kellene néznem, hogy itt a 11.kerben hol van lehetőség babaúszásra. Remélem szeretni fogja a vizet, mert tervezzük párommal, hogy majd ha picit nagyobb lesz Balázs, elnézünk ebbe a bababarát wellnessközpontba Alsópáhokra (ha jól tudom ott van).

Babe : nagyon jó a sérója Laurának :P

Marek: :cry: jaj ,nagyon sajnálom ezt a gasztroenterológiás dolgot :cry: . A diétád miatt a végén már szinte nem is ehetsz semmit :?
Én egyébként csinálok biztonság kedvéért egy copy-t arról amit írtam, hogy ha netalántán elszáll, akkor csak paste-elni kell és kész.

Mi holnap megyünk gyerekdokihoz, Balázs megkapja a 3 hós oltást. kiváncsi vagyok ezt most hogyan viseli. A 2 hós után punnyadt 1 napig, úgy kellett kirobbantani, hogy egyen is már, annyira álmos volt, hál istennek akkor nem lázasodott be, remélem most sem.
Úgy néz ki, hogy kezdünk megszabadulni a koszmótól. Pár napig nem mostam meg a fejét, de kentem azzal az Alverde-s krémmel. Tegnap megmostam a Babe samponnal és utána megint bekentem a fejét és mára alig volt rajta koszmó, máskor már másnapra újra előjött a koszmó csúnyán. Ma este megint megcsináltam ezt a "kúrát", kiváncsi vagyok holnap milyen lesz a buksija.

clau06
Budapest XXI. kerület

Ildi: Még te ajánlottad egyszer a photo scape programot :) Azzal csináltam :)

Örülök, hogy a hasmars elkerült titeket :)

Szopi: de van, de csak néha, ha Úgy hozza kedvünk. Ugyanis én fejek 12kor és 6 kor (de és du is) Bori meg akkor ezsik, ha kér enni, és nehéz előre eldönteni, hogy cicizne e inkább, ezért a idővan, én kicsavarom, amit csak lehet :) Bori meg bohóckodhat kedvére az üveggel...
Olyan jó ez a tommee tippee üveg, hogy hiába eszik Bori sokkal többszőr üvegből, nincs cumi zavara, és simán tud, és szeret is cicizni :)
Éljen!
Amúgy a tejcsi mennyiség helyre is állt. :shock: Mikor megbeszéltem magammal, hogy egyáltalán nem lenne baj, ha nem kéne ezzel foglalkozni, akkor megduplázódott a tejcsi mennyiség :roll: :shock: Ki érti ezt??? Mondjuk, lehet előtte kevesebbet ittam, vagy fáradt voltam, és ezért csökkent le...

Szemszín: nekem tetszik mindegyik szín... És nem drukkolok egyiknek sem, hogy inkább az legyen. Fura, hogy Lilié kék, de szerintem gyönyörű kislány a kis törékeny alkatával, sötét hajacskájával, ami szál egyenes, és csudaszép kék szemeivel :) És ez a lényeg. Szép és okos és főleg egészséges kislány... :P Az enyém :D

Bori is csudaszép lesz, mert már babának is nagyon szép :D

Mint minden egyes topik baba! Lottika is csudaszép, és nagyon édes, és ha barna szemei lesznek, akkor igazi kis Őzikeszemű csajszika lesz! Apa és anya büszkesége, de ha nem barnaszemű lesz, akkor is a legszebb szemeket fogod látni, ha ránézel :) Igaz?

Nagyon érzelgős lettem... Olyan csöpögős... De most fáradt vagyok, és ez esik jól ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bettyna: Szabinak van báttya is? ;) Milyen nagyfiúsan csücsül a mama? ölében! :)

Szupi, hogy jártok úszni!!! Nagyon jó!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bettyna: a 160 g az több ml!! Ne feledd el :) Kb. 190-200 ml
Az nem kevés :)

Borim 62 cs, és 5,7 kg :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Babe: Mikor Lilim volt ekkora én is vettem csattokat a hajába, neki is nagy haja volt, de mivel kevés szál volt, mindig kiesett belőle... :)

Hozzátápi: én úgy csinálom/csinálnám, hogy ha van elég anyatej, akkor 6 hóig kizárólagosan azt kapja, ha nincs elég, vagy tápszert kap, akkor 4 hónaposan kezdeném a hozzátápit.

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Peva: megkaptam a leveled, és feltettem a

II. BABA-MAMA TOPIKTALI meghívóját a webünkre:
http://riztejbeg.extra.hu/Tali_2.html

Séta: én úúúúúúgy szerettem volna menni Borival, de itt volt a csomó munkám :( Remélem jut a jóidőből holnapra is :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?