Új privát üzeneted érkezett!

melike!!! Doki,bővebben :!: :?: :!: :?: :!: :?:
VASALÁS:Én soha semmit azaz hazudok de,mikor készülődtem Milán születésére akkor a textil pelusokat ki vasaltam egyszer. De azóta se.
Mi nem is használjuk már a textil pelenkákat.Tik???
STERILIZÁLÁS:Mindig fazék,+víz és kifőztem. Mint ma is mindent.
Nagyon szép avent csőrös cumis üveget vettem ma neki,igazi nagy fiús. Mondjuk már rég csőrösből iszik.
Bari! próbáld ki a főszakácsunk receptjét,jó nagyon.

Kata&Milán

oszman777

kata kipróbálom!!
márti majd küldöd?

amúgy lapi piskótából somlói(szerűség)lett...ehető :? :? :?
barika2008

textil pelus:én használom de dávid bukós...szóval van mit törölgetni...
de már nem azt vettem hanem mini törölközőt,nem is törölköző,mini kéztörlő30x30cm.most azzal törölgetem
barika2008

Textilpelust én szinte már nem is használok! :shock: :shock:
Az ágyában hónapok óta eltúrta a feje alól, vagy lemászott róla, azóta nem rakom oda.
Máshoz nekünk meg nem kell.

vagy valamit rosszul csinálok???

ha etetem, előke, + van ilyen kicsi kb 20x20 centis fehér "rongy" még a mama adta, abból van 4-5 db. ezeket is csak akkor veszem elő, ha nem felejtem el..... amúgy simán letörlöm a száját szalvétával! :P

ma megkostolta a sütőtök-csirkemájas kaját, ízlett neki.
tegnap evett először zoldborsos husos kaját, azt is megette.!
ma vettem cukkinit, és hipp jó éjt pampit. Tudod Márti amiről multkor szó volt..... kakaós tejbegríz vagy mi.....

Melike: Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!!!!!!!!!!

Hányós babáknak jobbulást!!!!!
bszilvi25

Dávidnak és Máténak jobbulást!!

Tominak boldog szülinapot!!! Jól kibulizta magát? :wink: :lol:

Melike, jó, hogy a dokinál minden rendben van. Gondolom megnyugodtatok Ti is :wink:

Én csak néha sterilizálok, bedobom a mikróba pár percre. De ez nem mindennapos esemény nálunk. Én vasalom a ruháit, de csak azért, mert olyan gyűrött... Textilpelust még használunk, de csak heti 1-2 darabot. Mindig kézközelben van, ha mondjuk visszajön egy kis kaja a habtapin...

Ma voltam turiban :lol: :lol: :lol: Vettem Marcinak farmert meg tavaszi nadrágot.

Ja, és új találmánya van Marcinak. Elengedi a kezét állás közben. Ha nem veszi észre, elég sokáig tud állni, de amint rájön, hogy nem kapaszkodik, megijed tőle, és felborul... Szóval most megint vannak nagy bőgések, ha koppan a feje szegénynek :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

óóó de jó neked brigi...
én már egy kis 4kéz lábbal is beérném :lol:
amúgy olvasgattam orvos válaszolt,olyanok írtak akiknek szintén ennyi idős a gyerek és nem csinálja ezeket a mozgásokat...és egy csomó mindenkinek a "dévény" féle tornát ajánlották...ami rohadt drága!
akitól a hengert kaptuk ők is jártak és 4000 volt egy alkalom...hát marha jó...remélem azért nem "kötelező" és van valami tb álltal támogatott fajta torna is..
na nem mintha sajnálná az ember ilyenre a pézt..de ha nem muszály akkor neeee
barika2008

Kata:mit mondjak bővebben?Meghallgatta meg rátette EKG-ra is és azt mondta semmi komoly,ki fogja nőlni!Vissza sem kell menni,esetleg ha 1 év múlva is hallani akkor.

Bari.én is így gondolom.Egyszeri hányás még semmit nem jelent....

Kép
melike

melike:én pont erre tippeltem...de azért jó,hogy látta doki.
sok szívzörejes gyerekről halottam,de szerencsére egynél sem lett semmi gond...csak kínőtték.
barika2008

Dávidnak, Máténak jobbulást!!! (remélem csak 1 alkalom volt a hányás!)

Márti:Tominak utólag is Boldog Szülinapot! bocsi figyelmetlen voltam

Melike: örülök, hogy nem találtak semmi komolyat Máténál!

Mi még használunk textilpelust, de csak azért mert nem szeretem a pelenkázóra tenni csak simán, mindig teszek alá egy pelust, ne legyen neki az a műanyag olyan hideg. Így előfordul egy-egy pisi vagy ilyesmi. Ja meg kajakor is rá szoktam a nacijára teríteni, mert a kezével a szájába nyúlkál néha, és persze összekenné vele a rucit, így a pelust könnyebb tisztán tartani.

ancsika82

Bari, tuti, hogy van olcsóbb Dévény-módszeres gyógytornász. Akihez mi területileg tartozunk (SZTK) gyógytornász, pl az is Dévény-módszeres, és nekünk tök ingyen van. Ha gondolod, kérdezd meg a védőnőt, ha megy hozzátok...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Tomi nvében a köszöntéseket. Majd megmondom Neki.
bluebox

Most nem tudok bővebben reagálni sajna semmire, bocsánat. Majd holnapután, vagy azután tudok jönni, mert DOLGOZNI MEGYEK :P :P :P (sutyiba)
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:17-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:18-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:18-kor.
pironya

....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:18-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:19-kor.
pironya

Piri: nagyon jóóóóóóóó :wink: Nem volt macskajaj, majd most hétvégén lesz :? Kiedrűlt, hogy az elmúlt hétvégén, "kislánnyal" volt. (17 éves a lelkem). Szóval, a jelek arra mutatnak, hogy ismét becsajozott. Most hétvégén szombaton lesz a kanbuli, vasárnap a családi :wink:

A menűt még nem tudom :cry: De az tuti, hogy citromos tortát nem csinálok, mert én ki nem álhatom, amit pedig nem szeretek, azt nem tudom igazán finomra megcsinálni. Majd megtalálom az arany középutat :D
bluebox

Ja, és egyébként 21:05-kor született Tompika, szóval még szinte "frisshús" :D Pont akkor koccintottunk :wink:
bluebox

Melike! Csak azért is érdeklődtem mert nekünk kb.3 hónaposan jött elő a szívzörej,és februárba kell vissza mennünk.
Piri! Nagyon jó a háti hordozó,pont ilyenre gondoltam.
:lol: :lol:
Márti! Komolyan mész dolgozni??? Engem is rég hív a főnököm,de én még csak nem mennék. De azért most irigyellek.
Bari! én a rossz piskotából,vanilia sodót szoktam csinálni.

Kata&Milán

oszman777

Piri: Gratulálok a fogacskához!!!!!

Márti: Boldog szülinapot Tominak!!!

jó éjt
bszilvi25

Márti, boldog szülinapot, a nagyobbik kisfiadnak :)
Piri, nagyon szuper a háti hordozó! És látszik hogy Csonginak is bejön :) És gratula Csonginak a fogacskához!
Melike, örülök, hogy Máténak nincs komoly baja.
Brigi, értem. Azért tényleg várlak Titeket, ha tudtok jönni. Mondjuk nyáron még a 3 nap is más :) Nem kell annyi cucc.
Bonival nem tudom mi van, egész nap kisebb szünetekkel sírt és csak kézben volt el. Az orra folyik, de ennyi. Nem lázas, nem tudom mi lehet vele :shock: Most megfürdettük, elaludt. Remélem szegény éjszaka tud pihenni. :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Tényleg Piri! Tudod mi jutott most eszembe,és te tuti már nem vagy itt. De azért remélem majd válaszolsz. :wink: :wink: Milyen szoptatni Csongit hogy foga van?? Ezt már Szilvi tőled is akartam kérdezni.
Nem okozz gondot??

Kata&Milán

oszman777

Piri, gratula az első fogacskához!!!!
Stella, nem úsztátok meg, tuti megyünk valamikor :wink: :lol:
Ma majdnem elindultam az ügyeletre Marcival. Úgy ébredt fel 9 körül, hogy bőgött. De nem akárhogy, levegőt sem kapott. Negyed órán keresztül bőgött így, már öltözött anyu, hogy megyünk az ügyeletre vele. Semmit nem tudtam kezdeni vele. Aztán nagy nehezen megnyugtattam, most meg lelőni nem lehet. Pörög, játszik, kacag :twisted: Én meg jól kibőgtem magam :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Van itt még valaki?
bluebox

Nincs, akkor mindenkinek jó éjszakát kívánok:)
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:19-kor.
pironya

barika2008

Jó reggelt!

Kata!
egyszer ezt már írtam!!
[quote="bszilvi25"] írta:bszilvi25s még valami!!!! mi cicizünk, ahogy ezt mindenki tudja, és NEM HARAP!!!!!!!!!!!!!!!
úgyhogy csajok ne féljetek!!!!!
olyan ügyesen körül öleli a kis nyelvével alulról, hogy ha 10 foga lenne, azt sem érezném! :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol:
bszilvi25

Bari: jó a videó!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Bari: ez az, így kezdik! :lol: :lol: :lol: Aztán jön a mindent lepakolás! Ügyes a Dávid! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

még akartam írni,hogy jó a hátizsákja pirinek!!
márti kösz a pü-t!!

viki..már lepakol mindent és folyton a konektoroknál van... :lol:
de sokat azért nincs benne...
na megyek mert kupi van :?
barika2008

Sziasztok!

Márti: Én sem kívántam a fiadnak :oops: De most pótlom! Nagyon-nagyon boldogat neki!!! Jó bulizást a nagy fiúnak hétvégére ;)

Melike: Jó, hogy semmi komoly. Én is morfondírozom, hogy kérjek-e beutalót egy komolyabb vizsgálatra a szakrendelőbe vagy sem. :roll:

Hékás: Sajnálom :( Nálunk volt már 1-2 ilyen alkalom. Annak ellenére, hogy én ilyen helyen dolgoztam, azért be tudok f.sni rendesen egy-egy ilyen láttán. A lényeg, hogy elmúlt...

Bence mostanában rengeteget ereget... Tegnap sokat szenvedett emiatt, így apával hozattam neki teákat és Espumisant... Rég volt ennyire nyűgős a pukik miatt, rossz volt ismét ilyennek látni :( Nekünk is kijutott, ha nem a foga miatt nyűglődik, akkor a pocakja bajos. Remélem a dátha és influenza elkerüli... Mi beoltattuk magunkat, remélem hatásos lesz és apa nem hurcolja haza a kórságot... Eddig (kopp, kopp, kopp) egész jól bírtuk, csak egyszer volt megfázva szegénykém, de akkor is kifolyt magától a cucc, nem kellett csak 2-3 alkalommal porszívózni :roll:
Tényleg: Használ vki nem porszívós orrszívót? Kézit vagy elektromosat? Tapasztalat? Állítólag túrót nem érnek, de azért kíváncsi lennék a tapasztalatokra...

Kép

Kép
bettica

Tényleg: Piri, jó a hátizsákod :) Eddig nem igazán tetszett, de most így gyerekkel látva, egészen jó dolognak tűnik ;)

Bari: Dávid nagyon ügyi :) Hamarosan te is futhatsz majd utána :lol:

Bencém is ügyesedik, már meg tudja magát 4 kézláb tartani úgy, hogy az egyik kezével valamit kaparászik oldalt :lol: Félek itt is hamarosan indulás lesz :D

Kép

Kép
bettica

Bari: lejjebb tudod tenni a babycompot? Szerintem ügyesebb lenne, vagyis inkább biztonságosabban érezné magát Dávid. Így is nagyon ügyes, csak lehet hogy úgy még jobb lenne :wink: Ez csak egy tipp :wink: Tök jó a videó :wink:
bluebox

Sziasztok!

Bari nagyon aranyos Dávid!Megy az neki! :lol:

Brigi:húúú,én is megijedtem volna.Mi baja volt???

Piri gyönyörűek vagytok!És kit érdekel a háti hordozó,ha ott van Csongi??!

Kép
melike

Tegnap este letettük Mátét a földre,úgy,hogy eltoltuk az asztalt és nagy helye volt.Annyira tetszett neki és tényleg nem fáj neki,ha koppan a feje.Ebből rendszert csinálunk,hátha megtanul mászni. :lol:

Kép
melike

Úgy utálom,hogy mindenki eltűnik!!!

Kép
melike

Az esti bömbi folytatódik, szóval ma nem nagyon leszek. Semmi nem jó neki. Este már megmutattam az apjáról egy képet neki, hátha az a baja, hogy hiányzik. Az tök jó volt, mert püfölhette a gépet, és nem érdekelte a kép. Éjfélig játszott, meg hintázott, nem akart aludni. most is hulla fáradt, de csak ácsorog. Közben bőg, mert olyan fáradt. Ha meg lefektetem, akkor megintcsak bőg. Már tényleg mindent kipróbáltam nála, de semmi nem segít rajta. Ma eszméletlen nyűgös. Megnéztem, de semmi jelét nem látom annak, hogy egy foga készülődne megint... Még szerencse, hgy itt van anyu holnapig, és néha fel tud váltani.
De Sanyi főnökére eszméletlen pipa vagyok. Azért mentek 3 napra, mert addig ő bulizgathat, meg próbálhat csajozni... :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Elaludt.Takarítgatok.
Holnaptól minden de. jön valaki hozzám. :lol:

Kép
melike

brigi:minden újjabb nagymozgás megtanulása elött napokig vagy egy hétig is lehetnek nagyon sírósak!
nálatok meg folyamatosan jönnek az újabb flikk flakkok...ez legalább annyira megviselheti őket mint a fogzás.és a fog is jöhet attól mert te épp nem látod!
de a mozgásról ezt olvastam....szóval ahogy így írod,hogy már másodpercekig egyedül áll...szerintem ti igencsak a járás elött vagytok.és annál nagyobb változás nem kell....
én erre gondolok nálatok.

márti.lent van ez a komp,csak lehet,hogy nem jól látszik!!ha ül rogyva van a térde...csak még most tanulta meg hajtani pár napja.
barika2008

Majdnem kész vagyok.Közben felébredt.
Letörölgettem,fürdőszoba csillog,virágok meglocsolva,kiteregetve és a 2. adag a gépben. :lol: Már csak porszívózás van.de most játszunk egyet Manóval. :wink:

Kép
melike

....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:20-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:20-kor.
pironya

piri:ti mióta jártok gyógytornászhoz?
hányszor hetente?
mi okból kifolyólag?(mert felénk 8 hónapos korban küldik aki nem kúszik mászik)

földretevés szerintem is jó,de a földön dávid csak leteszi a fejét és sír.az nem fejleszi a mozgását...esetleg atüdejét :? :? :?
és ezt napjában 5x legalább megpróbálom,de a siker eddig még elmaradt :?

amúgy tényleg kezd kikupálódni dávidboy búrája :lol:
de a kerekség az genetika...mi úgy hívjuk gazduram :lol: :lol:
barika2008

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:21-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:21-kor.
pironya

Ma Marci is nagyokat alszik. Nem csodálom, éjfélkor aludt el tegnap :twisted: Ja, és elaludt ülve. :? Játszott a kiságyában a kacsájával, és azt vettük észre, hogy egyre nagyobbakat bóbiskol. Pont jókor léptem oda a kiságyhoz, mert már borult fel :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!

Akkor valami van a levegőben, mert Merci is délben 2,5! :shock: órát aludt!!!

megvan a 3. fogacskája is. felül a jobb oldali!! :P :P
Éjjel egyszer felsírt, cumi be, és aludt is tovább....
szerintem ezért volt. nyűgi is volt most 2 napja!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?