Sziasztok!
Márti: Én sem kívántam a fiadnak
De most pótlom! Nagyon-nagyon boldogat neki!!! Jó bulizást a nagy fiúnak hétvégére
Melike: Jó, hogy semmi komoly. Én is morfondírozom, hogy kérjek-e beutalót egy komolyabb vizsgálatra a szakrendelőbe vagy sem.
Hékás: Sajnálom
Nálunk volt már 1-2 ilyen alkalom. Annak ellenére, hogy én ilyen helyen dolgoztam, azért be tudok f.sni rendesen egy-egy ilyen láttán. A lényeg, hogy elmúlt...
Bence mostanában rengeteget ereget... Tegnap sokat szenvedett emiatt, így apával hozattam neki teákat és Espumisant... Rég volt ennyire nyűgős a pukik miatt, rossz volt ismét ilyennek látni
Nekünk is kijutott, ha nem a foga miatt nyűglődik, akkor a pocakja bajos. Remélem a dátha és influenza elkerüli... Mi beoltattuk magunkat, remélem hatásos lesz és apa nem hurcolja haza a kórságot... Eddig (kopp, kopp, kopp) egész jól bírtuk, csak egyszer volt megfázva szegénykém, de akkor is kifolyt magától a cucc, nem kellett csak 2-3 alkalommal porszívózni
Tényleg: Használ vki nem porszívós orrszívót? Kézit vagy elektromosat? Tapasztalat? Állítólag túrót nem érnek, de azért kíváncsi lennék a tapasztalatokra...