Sziasztok!
Végre olyan jó idő van, ezt nem szabad kihagyni ha felébred a Marci megyünk is sétálni az biztos!!!
Képzeljétek ma jól ráfáztunk, mert reggel elmentünk usziba (szegény Marcit fel is kellett miatta ébresztenem) erre elmarad az úszás, mert vírusos fertőzés van (hányás hasmenés) így majd csak jövő héten lesz! Hát örültem neki nagyon, igazán értesíthettek volna minket!
Tettünk egy utat az ördögnek
Kata: mi a Balaton északi partján lakunk Keszthely melletti településen. Tudom, hogy legtöbben a Siófoki részt ismerik, de erre is nagyon szuper minden, főleg nyáron. Tavaly építették ki a strandon a gyerekeknek való részt is, majd lefényképezem, tök jó kis pancsoló, de a szomszédos strandon meg a piciknek külön medence van ami szintén tök jó kisbabásoknak! Szerintem érdemes kipróbálni ezt a részét is a Balatonnak.
Árban különben mit jelent az hogy olcsón???? Én nem vagyok képben mennyi az annyi, mert nem kellett még szállást bérelnünk
De utánaérdeklődök majd a szomszédoknál mennyiért adják ki a lakásokat. Ha már van infóm akkor jelzem.
Mondjuk az biztos időben kell jelezni a foglalásokat, mert főszezonban sokan jönnek és kevés a hely.
Jah és még annyit, hogy Marci sem aludt még másnál nélkülünk, ugye mi anyukámmal laktunk eddig, ha valahova menni akartunk rá nyugodtan rá tudtam bízni akár fél napra is a kicsit, de most is rá lehet hagyni. Anyósra már nem, mert nem marad el vele
annyira nem csípi szerintem mert túlzásba viszi a szeretgetést.
Szilvi: ne hagyd ki a csavargást, próbáld megoldani hogy ráhagyod valakire Mercikét, különben nem tudsz később sem nélküle menni sehova. Én sem bírnám ki ha néha nem tudnék elmenni egy kicsit Marci nélkül (akár csak vásárolni is) de kell egy kis szünet. Bár igaz közben hiányzik, és sokat gondolok rá.