Új privát üzeneted érkezett!

PIRI BOLDOG NÉVNAPOT
barika2008

sziasztok!!

Piri boldog névnapot!!

az én drága kislányom alig aludt éjjel, ugráltam hozzá fel szerintem óránként és mindig cici kellett..aztán a délelőtti alvásnál is hisztizett és a 11 órás alvást kitolta fél 1 re.na ilyet sem csinált,ráadásul éjszaka sem aludt.nem értem pedig tiszta bágyadt volt.ja és majd elfelejtem!tegnap sem aludt éjjel.Most aztán tényleg kijöhetnének már azok a fránya fogak!!!

szépek és ügyesek a babák

Kép
Kép
eyi

Eyi: hol a vonalzód?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Pirinek én is Boldog Névnapot Kívánnék!

Eyi: kitartás a fogacskákhoz!

Szilvi: igen ez már annak az előjele, hogy hamarosan rákap a mászás ízére, de addig jó míg nem mászik én azt mondom, mert én sem győzők figyelni, nehogy valahova olyan helyre másszon ahova nem kellene.

Tegnap is Marci felmászott a dohányzóasztal alsó felére, de közben meglátott a szőnyegen egy másik izgalmasabb játékot, és hát fejjel lefelé próbált lejönni az asztalról. A frászt hozta rám, azt hittem kitörik a nyaka. De idejében ott voltam és segítettem rajta :shock: :lol: :lol:

ancsika82

Olyan jó képeket raktatok fel, azok a fejkendős fickók nagyon arik (Milán, Kristóf)!
Melike Mátéja pedig nagyon cukin alszik!
De a nyári képek is továbbra is jók, jó nosztalgiázni egyet. Hihetetlen mennyit fejlődtek azóta a manók!

ancsika82

MIra mászik már két három lépést, aztán ha megunja elfekszik és kúszva éri el a kiszemelt dolgot.mikor számítsak korzózásra?

Kép
Kép
eyi

Köszi Ancsi!!!!!
akkor ezentúl figyelem mit csinál..........
eddig is figyeltem, de akkor ezentúl mégjobban....... :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Sziasztok!

Piri: Boldog névnapot!!!

Ezek a babák milyen ügyesek :shock: :) Komolyan mondom, lassan én is azt fogom mondogatni, mint Bari: Akkor sem aggódom :lol:

A kendős képek igazán fickósak :) Lehet én is beszerzek egyet Bencének ;) Nagyon pasis lenne tőle ő is :)

Mászás: Voltunk most rokonéknál, padlószőnyegük van... Hát Bence úgy elindult mászva, hogy csak néztünk. jó csak pár "lépést", de jó volt látni, hogy megy ez, csak itthon vannak akadályok, amiket még ki kell küszöbölni :) Nálunk járólap van, meg lamináltpadló, a habtapi sem igazán tapad :roll: Ki kell találnom valamit :roll:

Eyi: Fogacskákat mihamarabb nektek is. Annyira sajnálom én is a fiamat, hogy ennyit szenved miatta és még egy árva foghely sincs :( Kitartás!

Szép délutánt, pihentető-alvásos éjjelt!

Kép

Kép
bettica

Márti! szar lett a csirke,nem járta át az ízek és ízetlen lett.Meg hát ahogy sűlt :shock: a sütőzacskóra belülről égett rá a méz,és büdös volt az egész konyhába,de a csirke belül szépen sűlt,de a zacsi meg égett nagyon.

Ancsika! mi minden évbe a Balatonra megyünk nyaralni. Balaton Szabadi-Sóstó,Siófoktól nem messze van. Ti hol vagytok??Jah csak tavaly nem voltunk :wink: :wink:
Képzeljétek a Mama(Anyós),rég nyúzz hogy mikor fog már ott aludni Milán.Hogy menjünk már egy kicsit bulizni mi is.
Valakinek aludt már máshol a babája egy éjszakát?Nélkületek?
Azért mondja mama mert Sogoromék fia már ennyi idősen ott aludt,már most 15 hónapos és szokott sokszor ott aludni.

Kata&Milán

oszman777

Jah és ma nagyon jó napom volt.
Vettem Milánnak a babaszobán egy szandált,és Szolnokról le is hozták. Jah és 300ft-ba került. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"][ írta:oszman777color=red]Valakinek aludt már máshol a babája egy éjszakát?Nélkületek? [/color]

NEM!!!
PEDIG 27.-ÉRE MEGHÍVÁSUNK VAN SZÜLINPRA. ..... VALAMIT KI KELL TALÁLNOM.......................

Én Merci nélkül még egy órát sem voltam sehol......................
és soha senki még 10 percet sem vigyázott rá....... pedig néha örülnék.......
bszilvi25

vásárolni,tornázni,dávid nélkül járok..de nekem itt van anyám!
estére még soha nem hagytam itt!!
de azért napközben jó,hogy nem kell cipelnem,suliba,dm,patika!!
barika2008

Betti! Mi volt a szemészeten? Nem is mesélted...

Eyi, minden baba más ütemben fejlődik. Lehet, hogy fél nap, lehet, hogy 1 hónap.

Betti, és ha vennél egy gyerek-szőnyeget? Pl. olyat, amin később autót tud tologatni. Nem nagy összeg, és tapad... A Diegoban van, 4190 darabja http://www.diego.hu/szonyeg_termek.php?id=5996285862776

Kata, ha mi elmegyünk valahova, akkor anyut iderendelem, itt van addig, amíg mi máshol szórakozunk, és ha hazaérünk anyut hazaviszem. Meg olyan volt, hogy anyóséknál voltunk, és Marci a másik szobában aludt a nagyanyjával. De még jó, hogy a közelben voltunk, mert éjjel annyira sírt Marcus, hogy 2 szobával arrébb arra ébredtem, hogy sír :cry: Szóval én még tuti nem engedem meg, hogy máshol aludjon...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hűha,tényleg Szilvi?? Szokatni kell másokhoz is. Mert ha nagyon Anyás lesz mikor ott hagyod valahol?? És érthető is. Én Milánt 5 napos korától kezdve,rá mertem hagyni az Apjára.
Valakinek be is kellett vásárolni,meg azért jól jött egy kis kiruccanás néha.Kocsiba be,zene,és egy kicsit kikapcsolni azért jó,kell is az.
Meg is kattantam volna már ha sosem mozdulhattam volna még ki egyedül. :shock:
Szokatni kell magadat is,és a gyereket is.
De egyből bele a mély vízbe nem szabad.
Tegnap is olyan jól esett hogy elmentek Mamához egy kicsitt össze tudtam szedni a lakást.
De hogy ott aludjon :twisted: hát?? :shock: :shock:
Nem is tudom. Hiányozna nagyon.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Dorina sem mászik, ő is elhasal térdelésből, ha valamit el akar érni.

Habtapit meg el kell tenni, mert felveszi a szélét és eszi állandóan. Hihetetlen gyors ilyenkor :)

Dorci sem aludt máshol, de nem is tudna, éjszaka is szopizik.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Pedig van ott a gyerekeknek direkt utazó ágy is.
Nagyon meg van élénkülve Milán,azt mondta Mama. Mármint bátrabb,hangokat add ki,visong,bababa.stb.

Kata&Milán

oszman777

Milánnal ilyen gond hogy éjszakai evés,az nincs. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok
Kicsit segítsetek létszi.
Szavazzatok a fiamra.
http://angol-babaruha.hu/
Szépségverseny-Kovács István Máté
Elsők vagyunk, és ha nyerünk kapunk vásárlási kedvezményt.
Úgy lehet szavazni hogy rákattintasz a képre, jobboldalán van egy piros vonalzó szerű azt maxra teszed és kattintasz.
Előre is köszi mindenkinek.
Egy régi kép van a fiamról 3 hónapos.

Kép
Kép
schopin

schopin..nekem azt irja"nincs jogosultságom"..remélem csak én vagyok béna és a többiek tudnak szavazni :oops:
barika2008

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:21-kor.
pironya

Sziasztok!
Pironya, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Hékás: Köszi! Van itthon egy szőnyeg Bence szobájában. 180x90 asszem.. Na azt fogom egyenlőre kihozni az ebédlőbe, mert itt nagyobb a hely, ha oldalra dől, nem üti meg a buksiját a szekrénybe vagy a kanapéba... Egyenlőre, aztán meglátjuk... :roll:

Szemészet: nem volt semmi extra. Bencém a szokásos módon hiperaktív volt :lol: Egyébként nem kellett volna lefogni, mert elég lett volna, ha kb. 5-10 másodpercet néz valamit, de hát nem az én fiam lenne, ha ez ment volna neki :lol: szóval le kellett kicsit fogni, emiatt volt persze balhé és a vizsgálat is eltartott egy darabig ;) Csak bekukkantottak mind2 szemébe, hiba nincs benne, így majd 2 évesen, amikor már beszél és felismer néhány megtanított ábrát, akkor kell visszamennünk.

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Kata: Ment pü!

Nem jól írtam. Nem éjszakára megyünk el 27-én, csak du. de akkor is meg kell(ene) oldanom, hogy hol és kire hagyom Mercit.
és már így is NAGYON anyás! :P :roll: 8)
bszilvi25

Sziasztok!

Elkezdődött egy újabb hét!

Máshol alvás: Vikim 3 éves korában aludt először a tesóméknál, múlt nyáron! Féltem mi lesz majd, hisz eddig csak Velem aludt, de semmi gond nem volt. Egyszer megkérdezte hol van anya, mondták neki hogy otthon. Téma le is volt zárva. Mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz hogy sokszor voltunk velük, tehát nem "idegenként" kezelte Őket, és nagyon szeretik egymást!

Nem akartam Vikimnek overállt venni de mégis keresek egyet gyorsan. Nem tudtok véletlenül egy 104-est olcsón? :lol: A babaszobán találtam már egy jót 3000-ért, de még nem válaszolt a csaj. Tegnap kint voltunk a tavon, Vikim élvezte a csúszkálást, nem tudom mit szólna hozzá ha korit kötnénk a lábára. Elesett morogva ezt mondta: most miért csinálta Velem ezt a jég??:lol: :lol: :lol:

Schopin: szavaztam! :wink: :wink:

Szilvi: anyukádékkal, vagy anyósékkal laktok nem? (lehet hogy nem, így rémlik valamiért, bocsi ha rosszul gondolom. )Őket nem ismeri annyira hogy rájuk lehetne bízni pár órát? Mindenesetre meg kell próbálni, és állj készenlétben ha haza kell menni! De Nektek is jár egy kis kikapcsolódás!

Betti: örülök hogy rendben van minden!:lol:

Brigi: grat a 3,1 kilóhoz! :lol: :lol: Én stagnálok, igaz nem bírtam ellenellni egy "kis" csokinak! Nagyon ki voltam már éhezve! Meghát mese nincs: tornáznom kell!!!!!! (kéne) :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: részben jól emlékszel!
Após van alattunk! de oda nem viszem Mercit.
bszilvi25

Ja, apósra Én sem bíznám! :wink: :lol:

Valaki olyan kellene aki oda tud menni hozzátok vigyázni rá szerintem! Pont elég lesz egyszerre feldolgoznia hogy nem vagy ott, ne legyen még a környezet is idegen neki, nem?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát igen. Vagy talán én itthon maradok vele........ és akkor nincs "gond"!
bszilvi25

Halihó!

Megjöttem a tornából :lol: :lol: :lol: Sanyi elutazott, csak szerdán jön haza :cry: :cry: :cry: De anyu már itt van, lefoglalja apróságot. annyira anyás, remélem most kicsit leszokik rólam :wink:

Nagyon jó idő van, ma muszáj elmenni sétálni...

Jaj, és a lényeg: Marci csak egyszer kelt fel éjjel :lol: :lol: :lol: Pénteken és szombaton apja volt ügyeletben, neki 2 óránként kelt :lol: :lol: :lol:

Betti, örülök, hogy minden rendben Bencével.

Szilvi, TESSÉK ELMENNI BULIZNI :wink: Neked is szükséged van egy kis kikapcsolódásra. Esetleg a nagymamád nem tud segíteni? Vele sűrűn találkozik, nincsenek jóban? Vagy rá nem lehet rábízni? (Na jó, befogom a számat, nem okosokodok tovább :lol: ) Nekem tök jó apósom van, simán rá lehet bízni a gyerkőcöt. Anyóst elzavarja Marci mellől, és csak ő van vele akkor is, ha náluk vagyunk

Anna, egy kis bűnözés igenis kell. Anélkül a lelked készül ki, és akkor hiába a bomba forma :wink: :lol: :lol: :lol: De kétségtelen, a torna tényleg sokat használ. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hékás, az általad ajánlott krémre az van írva, hogy szoptatás alatt nem szabad használni :(, pedig úgy reménykedtem, hogy segít

Kérdés: ti még sterilizáltok meg vasaltok mindent a gyerkőcöknek. Én már csak naponta egyszer sterilizálom a cumikat, meg a fejőt, de vasalni még mindenét vasalom.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: mióta Mercinek volt ez a hasvakargatós időszaka, azóta vasalom a dolgait (addig nem vasaltam, és most is csak magamat nyugtatom meg vele, mert valami mástól volt ez neki.... (még mindig nem tudom az okát, de már nincs, és ez a lényeg!!!))
A cumikat és a cumisüvegeket kifőzöm, de nem minden nap..... :roll:
persze nem is havonta :lol:

most rájöttem, hogy az a poén, ha leforog a takaróról, így már nem is pakolom vissza percenként.

Jön felül is a foga!!!! :D :D
bszilvi25

[quote="d. bogi"]
írta:
d. bogi
Kérdés: ti még sterilizáltok meg vasaltok mindent a gyerkőcöknek. Én már csak naponta egyszer sterilizálom a cumikat, meg a fejőt, de vasalni még mindenét vasalom.

én semmit...cumit leöblitem a csapnál..és nem vasalok semmit :oops:
barika2008

ez lemard:sziasztok! :lol:
sterilizálásról még annyit,hogy akinek kúszik mászik a gyereke(rajtunk kivül mindenki :lol: ) az a földet vagy a habtapit úgy sem tudja sterilizálni...sem a virág levelét,sem a tv távirányítót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mert elöbb utób ezek is szájban lesznek :lol:
meg nyáron a fű :lol:
barika2008

utóbb(ez olyan farkas hiba volt hogy nem mertem így hagyni)
barika2008

Na igen, nekünk Karácsony előtt tönkrement a sterilizáló teteje, (grillezőn maradt a mikró) és két hét múlva vettünk csak újat, addig én is csak elmosogattam mindent. A doki is ugyanezt mondta, a játékok és a föld sem steril. Dorina is mindent a szájába vesz a habtapitól a szőpnyegen át a távirányítóig.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Végre olyan jó idő van, ezt nem szabad kihagyni ha felébred a Marci megyünk is sétálni az biztos!!!

Képzeljétek ma jól ráfáztunk, mert reggel elmentünk usziba (szegény Marcit fel is kellett miatta ébresztenem) erre elmarad az úszás, mert vírusos fertőzés van (hányás hasmenés) így majd csak jövő héten lesz! Hát örültem neki nagyon, igazán értesíthettek volna minket!
Tettünk egy utat az ördögnek :twisted: :twisted: :twisted:

Kata: mi a Balaton északi partján lakunk Keszthely melletti településen. Tudom, hogy legtöbben a Siófoki részt ismerik, de erre is nagyon szuper minden, főleg nyáron. Tavaly építették ki a strandon a gyerekeknek való részt is, majd lefényképezem, tök jó kis pancsoló, de a szomszédos strandon meg a piciknek külön medence van ami szintén tök jó kisbabásoknak! Szerintem érdemes kipróbálni ezt a részét is a Balatonnak.

Árban különben mit jelent az hogy olcsón???? Én nem vagyok képben mennyi az annyi, mert nem kellett még szállást bérelnünk :shock: De utánaérdeklődök majd a szomszédoknál mennyiért adják ki a lakásokat. Ha már van infóm akkor jelzem.
Mondjuk az biztos időben kell jelezni a foglalásokat, mert főszezonban sokan jönnek és kevés a hely.

Jah és még annyit, hogy Marci sem aludt még másnál nélkülünk, ugye mi anyukámmal laktunk eddig, ha valahova menni akartunk rá nyugodtan rá tudtam bízni akár fél napra is a kicsit, de most is rá lehet hagyni. Anyósra már nem, mert nem marad el vele :roll: annyira nem csípi szerintem mert túlzásba viszi a szeretgetést.

Szilvi: ne hagyd ki a csavargást, próbáld megoldani hogy ráhagyod valakire Mercikét, különben nem tudsz később sem nélküle menni sehova. Én sem bírnám ki ha néha nem tudnék elmenni egy kicsit Marci nélkül (akár csak vásárolni is) de kell egy kis szünet. Bár igaz közben hiányzik, és sokat gondolok rá.

ancsika82

Sterilizáláshoz csak annyit, én sem csinálom, csak hébe hóba. Cumit elmosom csap alatt és ennyi. Meg a cumisüvegjeit is csak elmosom, és mikor olyanom van akkor kifőzöm egyet. Vasalni mondjuk mindig kivasalom a ruhácskáit, de nem azért hogy sterilizáljam, hanem mert én úgy szeretem, akkor szép szerintem. A saját ruháinkat is mindig vasalom.
De szerintem Barinak igaza van, hisz később is úgyis mindent a szájába fog venni ami nincs lefertőtlenítve, és kell is nekik az a kis baci, attól lesznek ellenállóbbak. De ez csak az én véleményem :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsika82 2009.01.19 13:56-kor.

ancsika82

Bogi, én már nem sterilizálok semmit. Játszócumit mosogatószerrel mosom meg, a cumisüvegeket meg naponta egyszer mosogatógépben kimosom, egyébként meg kézzel.
A ruháit, egyszer vasaltam ki, legelőször, azóta csak azt ami gáz. Textilpelenkákat vasalom, azt rakom a feje alá a kiságyba is. Az olyan gusztustalan ha nincs kivasalva.
Brigi, Apa Szerbiába ment, Ti meg nem jöttetek Marcival hozzánk? :wink:

Kép

Kép
[/url]
stella40

miért nem sikerült a piskótám? :twisted: :twisted:
miért lett lapos mint a gutaütés? :lol:
miért nem lett kemény a tojáshab? :twisted: :twisted:
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
barika2008

Sziasztok!

Piri: utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Én is csak csap alatt mosom a cumikat, de vasalok mindent, mert nekem is úgy tetszik :wink:

Bari: komolyan mondom, hogy tuti receptem van a piskótára, Kata is kipróbálta, dícsérte. Én még azt nem tudtam elrontani. Szólj, ha kell.
bluebox

Stella, 3 napra mentek :twisted: Különben mentünk volna :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Én is csak a pelenkát vasalom, illetve most apa vasalta, sőt még az előkéket is megvasalgatta. Cumisüveget naponta fertőtlenítem 1x, cumikat (2 van, mert az egyiket mindig elrakja este, ha meg nem találom meg időben, akkor jajj nekünk :) ) pedig hétvégén. Kanalakat és tányérkát, tárolóedényt nem fertőtlenítem, csak ha túl sok a hely a fertőtlenítő löttyben. Ja a rágókákat is szoktam hétvégén sterilizálni. Most akartam leállni róla, de mikor Andóca mondta, hogy szegény Kitti szájpenésztől szenved, akkor úgy döntöttem, hogy inkább még csinálom...
Jut eszembe: Lehet Domestost használni erre a műveletre? Eddig Tablettás fertőtlenítőt használtam, de elfogyott és a corában már nem volt. A kifőzésre nem vagyok hajlandó, mert nekem mindig vízköves lesz minden, amit kifőzők... :roll:

Kép

Kép
bettica

sziasztok!

Márti: Tominak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari :!: :!: :!: :!: :!:
Te SÜÜÜÜÜÜTTTTTTSSSSSSZZZZZZZZZ?????
Tudom te sem szoktál,és nem is tudsz. :lol: Ugye?
Nah Márti látod,kedvet kapnak ezek az emberek,mint én is.

Kata&Milán

oszman777

Márti: mi lesz az ünnepi menü?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

kata szoktam :wink: és tudok is 4-5 féle dolgot!
piskóta nem az erősségem!

képzeljétek dávid tök nyügi volt ma...az előző evésnél elkezdett öklendezni...de nem lett belőle semmi...4 óra múlva a következő evésnél,ismét öklendezett,de sajnos ezúttal lett is belőle sugárhányás.szerintmn annyit egész nap ne evett amennyi kijött.
azóta ha csak a szájához teszem az üditőt öklendezik.ha este is így lesz akkor doki :? fasza
barika2008

Sziasztok!

Megjöttünk Pestről.Máténak semmi baja!Nagyon rendes doki bácsi volt!Utána még felmentünk a barátnőmékhez és Máté végig olyan volt,mint a kisangyal!

Bari!Most,hogy hazaértünk megetettem Mátét és 10 perc múlva kihányta! :shock: Érdekes....

Kép
melike

Bari!
Mikor még pocakosok voltunk,és volt a kakaós csiga feeling,abba az időbe írtad hogy nem szoktál sütni,mert nem tudsz.
Nem én találtam ki. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Lehet akkor ez az a vírus ami már a családomon végig ment,csak Milán nem kapta el. Ancsika is ezt írta,hogy ilyen vírus van.
Vigyétek Csajok a gyerekeket az orvoshoz.

Kata&Milán

oszman777

kata de azóta menő lettem és megtanultam :wink:

melike:hál istennek!!(mármint a szív dologra írom)
mondom én hogy dávid és máté eggyívásuak...még egyszerre hánynak is :? :(
barika2008

ismétlődő hányás=orvos
1hányás=megfigyelés ,és ha ismétlődik akkor orvos
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?