Hello csajok!
Lánykám alszik apja karjaiban, tegnap puccba vágtam a lakást- végre..
-így most én is jövök egy kicsit!
Honey: Remélem tejcsi és kaja dolgok megoldódtak! Viszed Flórát Dévény tornára? Csak úgy, vagy javasolták?
Márti, Gwini: Nem baj ám ha nem hústorony egy kislány!!
Ezt csak azért írom, mert látom, hogy negatív rekordokról volt szó, mert Lalu 5500 gramm, Kamilla meg 5700 gramm volt, de én akkor is azt mondom, hogy akármennyi is a súlya egy babának, a lényeg hogy egészséges legyen! Amúgy láttam én már anyatejes kövér gyereket-tudom, tudom, hogy anyatejes gyerek nem lehet kövér- de ez az volt! Illetve még most is az! És a levegőt is fújtatva veszi! Tudjátok mit? AKkor inkább legyen vékonyka mint dagi!
Persze én ezt csak azért írom, mert Bianka sem egy Donna Tonna, bár tegnap elértük a 6 kg-t!
Gabolino: Hát ez az Andor?!? Nagggyon dögös kis pasi!! AZ ilyen babákra mondják, hogy szép!! És a nyakláncos képen olyan mint egy beachboy! Egy biztos, Fűzfőn majd nem győzitek levakarni róla a csajokat!!
Babaúszás: Én nem fogom vinni! Valahol olvastam, hogy fenntart olyan reflexeket, amiket nem kellene és ami a későbbi mozgásfejlődésben gondot okozhat. Nem tudom, hol olvastam, de én is meglepődtem. Viszont ezt a víz alá lenyomós, "durva" babaúszásról írták!A lájtos uszi-uszi biztos nem árt!
Pelus: Mi Liberót használunk a kezdetektől! Volt egy idő, hogy le akartam cserélni, mert minden kaki Bia nyakáig csorgott, de aztán rájöttem, hogy csak egy mérettel nagyobbat kell venni!
...pedig nem is vagyok szőke!
Csehi: Nem Rád céloztam...
..jobban mondva nem céloztam senkire, hanem általánosságban mondtam, hogy vannak, akik nem reagálnak senkire... de nem rossz indulatból, vagy szemrehányásképpen, hanem azért, mert ahányan vagyunk, annyiféleképpen fórumozunk. Van aki egy fél délelőttöt is a gép előtt tölt-
..pl én- annak van ideje olvasgatni, írogatni. Van akinek meg éppen csak annyi ideje van, hogy életjelet adjon magáról 2!hetente De szerintem mi- akik állandóan itt lógunk
- bármilyen rövid bejelentkezésnek örülünk! Még akkor is, ha valaki csak egy képet dob fel a poronyról. Csak hogy tudjuk, hogy minden O.K. velük! Remélem így már jobban érthető, hogy mit akartam írni!
Minyu: De jó!! Örülök, hogy Neked bejött ez a moremilk dolog! Lehet, hogy én is kipróbálom, mert most nem ihatok Laktoherb teát! Miszívesen elmennénk a Lurdyba, de nálam Bius napközbeni alvásai kiszámíthatatlanok !
A.m: MiniGyuszi már 5 hónapos!!?? Húúú, de rohan az idő!!
Köszönöm az együttérző szavakat allergia ügyben! Szóval az van, hogy már nem viszketek és elmúltak a kiütések, de még egy ideig szedem a gyógyszert, hogy ne jöjjön vissza. Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte: a terhességem előtt nem voltam allergiás, először a 38. héten jött ki nálam valami allergiás bőrgyulladás, meg most. De legalább tudom, mitől van (tojás, tejfehérje) és hál 'Istennek nem a szoptatástól.
Ami viszont a tejcit illeti, már 2-3 napja pótlást adok Biusnak este. Napközben 150 millit is megeszik egy ciciből, este meg 60-100-at kettőből. Sajnos nincs már fagyitejcsim a hűtőben, úgyhogy tápit kap a Csöppcsaj, de szemlátomást ízlik neki.
Viszont azóta az esti elalvással sincs gond, először megkapja a 2 cicit, aztán ha még nagyon kepeszt, akkor cumisüveg... ha végzett, eltolja az üveget, mosolyog egyet, bekapja a cumiját és alszik!
Lehet, hogy nálunk is azért ment néha nehezen az elalvás, mert éhes volt még?
Nem tudom...