Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Monee,
Igen, egész nap rajta van a lánc, pontosabban egyfolytában,csak fürcsihez vesszük le. Abban is alszik. Nem zavaró sztem abszolút )remélem ő is így gondolja, még nem panaszkodott) :D
De jó,hogy hat a tea!!!Ügyi vagy!
Nekem ma kicsit mélypontom volt, olyan szempontból, hogy már nagyon mennék valamerre itthonról. POntosabban Pécsre szerettünk volna már most hétvégén anyumékhoz, csak nem tudott a Drágám most céges verdét hozni, mi meg még nem vettünk. Remélem 2 héten belül már sikerül venni, mert akkor én is könnyebben mozoghatnék végre :?
Átfordulás nekünk is hasonlóan ment, mint Mártiéknál :) Nagyon mókás. De nálunk ritkán csinálja, holott 10 hetesen már megfordult először. Aztán mindig tart egypár hét szünetet.
A kepesztést hason Andor is dettó úgy csinálja, mint ahogyan leítad :D Tök édesek. ÉD ugyebár meg tud már fordulni hasról és mégis nyekereg,hogy én pörgessem. Ahh, a kis trükkös :D:D

Én már hívtam itt Veresen a babaúszást, és van 1 csoport szerdán, meg 1 pénteken, mindkettő 14.30kor. Nagyon szrettem volna,hogy apája is tudjon velünk jönni,hogy megnézhesse, vagy ő csinálja Andorral, de hát így...Lehet hétfőn bejelentkezem a szerdaira.

Minyu,
Én sem akarnám igazából víz alá dugdosni Andort, hanem tényleg a társaság miatt lenne jó. Felnőttek ugyan jönnek hozzánk, de babával még csak 1x találkozott és akkor is úgy megijedt, ahogyan a kislány elkezdett sikongatni örömében :? holnap találkozunk megint velük, kíváncsi leszek most mi lesz :) 3 héttel idősebb a kiscsaj :)
Szóval sztem tök jót tenne neki ha úszás alkalmáva kicsit szokná a társaságot :)

Szép álmokat mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

ezt most láttam a veresi topikunkban. Gondoltam megosztom veletek, hátha esetleg valakinek kell (vagy majd kell)

Sziasztok!
Bocsánat a betolakodásért.Én is veresegyházi anyuka vagyok...

Anyatejnek keresek gazdát.
Fagyasztottnak és frissnek, napi 4dl.
Sterilizált aventes poharakban, feldátumozva van elrakva.
Anyatejadáshoz megvan minden vizsgálati papírom,miszerint minden rendben, egészséges vagyok.
Ha még a baba nincs 8 hónapos akkor a TB fizet nekem érte,Neked nem kerül semmibe.
Vagy nem a TB-n keresztül 280FT/dl.
Nincs káros szenvedélyem, nem szedek gyógyszert és nem dohányzom.

Kérlek adjátok tovább hátha valakinek segíthetek!
Az anyatej fontos a picik számára az immunerősítés szempontjából.
Elérhetőségeim:06 20/517-8197
1postalada@gmail.com

KépKép
KépKép
gabolino

Jó reggelt!

Gabolino!!!!!
Az 2008. októberiek között van egy kismama, aki beteg, és ő keres tejet. Fel teszed nekik is ezt a "hirdetést" ??.
Ott S.O.S-ben keresnek anyatejet.

szeder74

jóreg :)

azt hittem, nem küldtem el tegnap este, ezért felnyomtam még egyzser a hsz-omat, aztán most látom, hogy csak nem frissitett az oldal...

Kép
Kép
Kép
minyu

Gabolino!
Andorod egy gyönyörűség. Nagyon formás és azok az arcok amiket vág!!!Tündéri!

Kép
Kép
a.m.

Starlark!
Már sikerült megnyitnom.Csak szőke vagyok!!! :oops:

Szeder!
Remélem elmúlt a görcsöd és nem is jön vissza!Írj hogy mit mond az orvos!

Gabolino!
Hol rendelted a nyakláncot és ha meg lehet kérdezni mennyiért?Jöhet priviben is ha nem publikus.

Kép
Kép
a.m.

Tegnap betöltöttük az 5 hónapot! :shock: Már! NAgyon durván telik az idő.
Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt! :D

Am,
Boldog 5. hónapot!!! :) csjúúú,tényleg rohan az idő. Én is múltkor gondoltam arra, hogy végülis "mindjárt" nyár, és akkor már olyan nagyok lesznek a babucik,aztán már szülinap :shock: jó még van egypár hónapunk,de valahogy mégis...

Szeder,
Hogy vagy?Elmúltak a görcsök?
Köszi az infót, feltettem a hirdetést az októberiekhez. Jó lenne, ha vkinek ez segítség lenne. Nekem anyum az elején azt hajtogatta állandóan,hogy csak fejjel fejjek, mert ő volt,hogy 1 LITERT tudott 1 nap lefejni! :shock: hát én ezt nem örököltem...

Megyek is,mert lehet most lebontjuk a karácsonyfát, utána meg megyünk az Andor kis barátosnéjével talizni :D

Szép vasárnapot! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Starlark!

Kamilla sem az a Duci Juci! Még a 6 kg-ot sem értük el messze! Viszont a Babysmile kibírja átázás nélkül a teljes éjszakát,ami a Liberoval nem megy (én meg azt hittem,hogy a Libero olasz)! Szóval én már csak akkor veszek Libero-t,ha nem kapok Babysmile-t! 1700-1800.-/46db.-ez a midi méret-valahogy a lányok máshol gömbölyűek,a fiúk elég sokáig hordták a mini méretet-én még csak egyféle kiszerelésben láttem,szerintem nincs belőle giga-mega csomag!

Szeder!

Hogy vagy??? És Adél?

Márti
borossné becz márta

Am,
Bocsesz, az előbb gyors akartam lenni és elfelejtettem a babaláncot megírni :oops:
A www.borostyanlanc.hu oldalon rendeltem, 3200 HUFért plusz posta ktg, ami 415 HUF volt(ajánlott,elsőbbségi). De van boltjuk Pesten,gondolom személyesen is meg lehet venni,csak hát nekünk még nincs autónk :evil: De amúgy nagyon gyorsak voltak, utaltam a pénzt, másnap megkapták és harmad nap már meg is érkezett a lánc :) számlát is küldtek hozzá rendesen.

KépKép
KépKép
gabolino

sziasztok!
helyzet:éjjeli evés, kaki (télleg a sárga is norm??, mert eddig zöldes volt..) tisztábatétel, felébredés, másfél óra hurcibálás.....majd alvás...rá másfél óra újabb nyekiii.....fél óránként....lehet h. a fogija, bár bekentem neki..
régen nem volt ilyen soseee....mindig rögtön visszaaludt..igaz, h. éjjeli kaki sem volt...remélem visszaáll gyorsan... :shock: próbálom napközbe etetni sokszor, h. éjjel ne keljen emiatt, dehát ha nem éhes...megtömni nem lehet :)
ötletek esetleg??

Kép
winona

am: grat az 5 höz!

lehet h. kipróbáljuk mi is a láncot...lábra is lehet???akkor is hatásos??

Kép
winona

tegnap megjött..
ésss: elmentünk este moziba!!! :D

Kép
winona

winona :)
Lehet, hogy most amiatt van ez, hogy megjött, nem?
Moziért irigy-irigy!!!

Moremilk: most, hogy van pár nap tapasztalat: lehet, hoyg azért, mert nagyon biztam benne, de érzékelhetöen több a tejcsi, és nem csak reggelre. Emellett eddig szinte mindig zöldes volt a kaki, ami arra utal, hogy sok "elötejet" evett. Most, mióta szedem, napi 2-3 kaki van (eddig kb 5 volt) és sárgák, nem zöldek. Többet is eszik (eddig 70-80-akat evett napközben, ma kivételesen lemértem tesztböl és 130 volt az imént)
Egyetlen negativuma van, esténként olyan büdiket büfizek töle, és gyógynövényszagú lesz a lehelletem... :oops: :roll:

Márti :)
Dabason most nyilt Aldi és az akciós újságban a 3-as méret 90 db-os, 3400 ft. (az árra csak kb emlékszem, a 90 db tuti)

gabolino :)
még most bontotok karifát??? :shock: :shock: :shock: Mi már elkezdtük tüzelni 8)
Anyum is rengeteget fejt "velem", mindig emlegetik, hogy a telket abból a pénzböl vették, amit ö letejelt :lol:

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok!

Humanka: Szerezz be nyugodtan egy akváriumot,klassz dolog,és állítólag a halak nyugtatóan hatnak az emberekre,gyerekekre :) Bendő nagyon édes, annyira tetszik,hogy ilyen kis hurka-gyurka,az én kis vékonyka Lucám után érdekes :D

gabolino: köszönöm, a mosolya engem is mindig elvarázsol.Remélem azóta minden rendben van Andorral /kaki ügyben/Andor tuündéri kisfiú,és az a csodálkozós kép :lol: GYÖNYÖRŰ :)

petra: köszi a kép dicsit.Remélem a tejcsi problémád csak átmeneti volt,és azóta rendeződött.

Márti: gratula az első fogacskához :)De milyen érdekes,hogy felül jött ki először :shock:

Bejci: sajnálom az allergia dolgot,vajon ez elmúlik majd? Gondolom többek között ezzel rám is céloztál,mármint ,hogy nem reagálok senkinek,csak néha írok magunkról:) De én olyan ritkán jövök, és akkor is inkább csak olvasok.Bocsi, majd megpróbálok gyakrabban jönni és reagálni.

Hbetti: Julcsi nagyon aranyos kiscsaj,gyönyörű szemei vannak.

a.m.:
mi is tápizunk már régen,de sajna nálunk is előfordul,hogy alig eszik,vagy felsír kaja közben,meg morog közben.Nem tudom miért csinálhatják ezeket.Mini Gyuszi nagyon huncut kisfiúnak látszik.Édes nagyon.Gratula az 5. hónaphoz.

ági78:igen,jól írtad,nekünk kell észen lenni....katasztrófa amit művelnek a dokik és a védőnők.Nekünk is volt egy olyan sztorink,hogy Luca kb. két hónapos lehetett amikor kihívtam a védőnőt,mert nagyon nyálkás volt a kakija.Kijön,nézi...majd megszólal ".... semmi probléma,ez a sok anyatejtől van...."mire én "...már tápszert eszik Luca ...." erre ő ...." a túl sok tápszertől is lehet....." :twisted: jól megnyugtatott :)

anyooka: remélem Dorka meggyógyult, és Ádi nem kapta el.A szopis hozzászólásoddal egyet értek.Sajnos tényleg az jön le,hogyha nem tudsz szoptatni akkor csapni való anya vagy. Én is ezmiatt voltam ki lelkileg nagyon sokáig,nem olyan rég jöttem helyre,most más jellegű problémáim vannak, de mindegy. Szóval tudják,hogy kell kikészíteni egy anyukát.Nem elég hogy nincs teje az embernek,még érezd magad szarul, azmiatt is hogy mindenki ezzel nyaggat :(

szeder: nagyon di kutya Dinike.Nekünk sajna nincs, de anyukáméknál van egy kutyusom,imádom! Remélem jobban vagy már!

monee: én lehet,hogy igényt tartanék a pampers pelenkára. Én szeretem nekem bevált.Én azt használom,meg a liberót.Mennyiért adnád el?

honey: örülök,hogy megoldódott a probléma.Most már valami jó hírrel gyere.

Luca is kezd elromlani :( eddig este 7-től reggel 5-6-ig aludt. Most meg kb. este 9 körül alszik el, és éjszaka is felriad egyszer-kétszer /mondjuk akkor vissza is alszik/ aztán 4-5 körül meg már ébred,kajcsi aztán már nem is alszik,vagy ha mégis akkor is csak 6-ig :(
Meg mostanában alig eszik.Most már kezd egy kicsit idegesíteni :(

Nálatok milyen idő van? Mert úgy hallottam,hogy ma jó idő lesz,és el is terveztem,hogy megyünk egy jó nagyot sétálni,erre olyan köd van,hogy alig látok el pár méterre :(
Tegnap viszont voltunk egy kicsit kikapcsolódni,Luca mamánál,mi pedig lementünk a velencei tóra korizni. IMÁDOM! Jól esett egy kicsit kimozdulni.

na szép napot nektek!

Kép
csehi77

Hello csajok!

Lánykám alszik apja karjaiban, tegnap puccba vágtam a lakást- végre.. :oops: -így most én is jövök egy kicsit! :lol:

Honey: Remélem tejcsi és kaja dolgok megoldódtak! Viszed Flórát Dévény tornára? Csak úgy, vagy javasolták?

Márti, Gwini: Nem baj ám ha nem hústorony egy kislány!! :wink: Ezt csak azért írom, mert látom, hogy negatív rekordokról volt szó, mert Lalu 5500 gramm, Kamilla meg 5700 gramm volt, de én akkor is azt mondom, hogy akármennyi is a súlya egy babának, a lényeg hogy egészséges legyen! Amúgy láttam én már anyatejes kövér gyereket-tudom, tudom, hogy anyatejes gyerek nem lehet kövér- de ez az volt! Illetve még most is az! És a levegőt is fújtatva veszi! Tudjátok mit? AKkor inkább legyen vékonyka mint dagi! :wink: Persze én ezt csak azért írom, mert Bianka sem egy Donna Tonna, bár tegnap elértük a 6 kg-t!

Gabolino: Hát ez az Andor?!? Nagggyon dögös kis pasi!! AZ ilyen babákra mondják, hogy szép!! És a nyakláncos képen olyan mint egy beachboy! Egy biztos, Fűzfőn majd nem győzitek levakarni róla a csajokat!! :wink:

Babaúszás: Én nem fogom vinni! Valahol olvastam, hogy fenntart olyan reflexeket, amiket nem kellene és ami a későbbi mozgásfejlődésben gondot okozhat. Nem tudom, hol olvastam, de én is meglepődtem. Viszont ezt a víz alá lenyomós, "durva" babaúszásról írták!A lájtos uszi-uszi biztos nem árt! :wink:

Pelus: Mi Liberót használunk a kezdetektől! Volt egy idő, hogy le akartam cserélni, mert minden kaki Bia nyakáig csorgott, de aztán rájöttem, hogy csak egy mérettel nagyobbat kell venni! :oops: :lol: ...pedig nem is vagyok szőke!

Csehi: Nem Rád céloztam... :wink: ..jobban mondva nem céloztam senkire, hanem általánosságban mondtam, hogy vannak, akik nem reagálnak senkire... de nem rossz indulatból, vagy szemrehányásképpen, hanem azért, mert ahányan vagyunk, annyiféleképpen fórumozunk. Van aki egy fél délelőttöt is a gép előtt tölt- :oops: ..pl én- annak van ideje olvasgatni, írogatni. Van akinek meg éppen csak annyi ideje van, hogy életjelet adjon magáról 2!hetente De szerintem mi- akik állandóan itt lógunk :mrgreen: - bármilyen rövid bejelentkezésnek örülünk! Még akkor is, ha valaki csak egy képet dob fel a poronyról. Csak hogy tudjuk, hogy minden O.K. velük! Remélem így már jobban érthető, hogy mit akartam írni!

Minyu: De jó!! Örülök, hogy Neked bejött ez a moremilk dolog! Lehet, hogy én is kipróbálom, mert most nem ihatok Laktoherb teát! Miszívesen elmennénk a Lurdyba, de nálam Bius napközbeni alvásai kiszámíthatatlanok !

A.m: MiniGyuszi már 5 hónapos!!?? Húúú, de rohan az idő!!

Köszönöm az együttérző szavakat allergia ügyben! Szóval az van, hogy már nem viszketek és elmúltak a kiütések, de még egy ideig szedem a gyógyszert, hogy ne jöjjön vissza. Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte: a terhességem előtt nem voltam allergiás, először a 38. héten jött ki nálam valami allergiás bőrgyulladás, meg most. De legalább tudom, mitől van (tojás, tejfehérje) és hál 'Istennek nem a szoptatástól.
Ami viszont a tejcit illeti, már 2-3 napja pótlást adok Biusnak este. Napközben 150 millit is megeszik egy ciciből, este meg 60-100-at kettőből. Sajnos nincs már fagyitejcsim a hűtőben, úgyhogy tápit kap a Csöppcsaj, de szemlátomást ízlik neki. :P Viszont azóta az esti elalvással sincs gond, először megkapja a 2 cicit, aztán ha még nagyon kepeszt, akkor cumisüveg... ha végzett, eltolja az üveget, mosolyog egyet, bekapja a cumiját és alszik! :) Lehet, hogy nálunk is azért ment néha nehezen az elalvás, mert éhes volt még? :roll: Nem tudom...
Vendég

Bejci: jól van na, értettem ám az előbb is :wink:

és most egy kép rólam és Tibiről a Velencei tavon és egy kép az én kicsi Lucámról :) Kép Kép

Kép
csehi77

Sziasztok!

Mi voltunk ma a Tropikáriumban. Nagyon tetszett a lányoknak! A Lalu is nagy szemekkel nézelődött. :lol:

Bejci!
Persze, én sem bánom, hogy a Lalu ilyen picike, mert olyan kis formás! Nagyon csini! :lol: A Nóri az mindig ilyen kis pufika volt! :wink:

gwini

sziasztok!

minyu: nem attól, már nem szopik..

fogzás:nurofen szirupot adtunk, mert fájt ma neki nagyon!!!valaki már próbálta? ki szenved még fogzással??

Kép
winona

minyu: tök jó h. bejött a tabletta, :) nekem anno nem használt semmit..

Kép
winona

Sziasztok!

Érdekes ez a pelus kérdés... Én teljes mértékben a Huggies-ra esküszöm, pedig látom itt közutálatnak örvend. :)
Viszont a Pampers az , amitől nálunk minden folyt.

bejci,
azért viszem Dévényihez, mert a védőnő javasolta. És kiderült, hogy tényleg szükség is van rá. Flóra nagyon jobbra "húz" és a jobb alsó lábszára + a bokásja rettenetesen csúnya.
De hihetetlen ütemben halad!
Az allaergiát nagyon sajnálom! :? Dokid mit mondott, elmúlik a szoptatás után?
Egyébként a tejci helyzet ugyan ez nálunk is. De irigyellek, hogy a kiscsaj elfogadja az üvegetés a tápit!

Rólunk:
Tejci fronton javul a helyzet. :) Este - éjjel és reggel fejek, + napi 3 Laktoherb + Urtica Urens és NEM MÉREM A GYEREKET minden evésnél! :)
Határozottan sokat javult, ma este már pótlást sem kellett adnom. Nem tudom mennyit ehetett, de kb 15 percig full intenzíven tudott szopizni és a végén bealudt a cicin.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja és a Sinlacból már 7-8 kanállal is megeszik. Amit én nagy előrelépésnek veszek! :D

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép Anya nagyon vicces

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Bocsi a sok képért...de ezt még muszáj elküldenem. :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jó reggelt!

Milyen szép babák vannak itt!
Gabolino!
Andornak gyönyörű szemei vannak! Olyan formás-húsos kisfiú!
Csehi!
Hát igen! Ez a hajkorona nem nagyon ritkul! Gyönyörű Luca!!
Honey!
Az utolsó kép a kedvencem! Nagyon-nagyon ügyesen támaszt Flóra! (Tiszta apja nem mellesleg!) :wink:

Köszi csajok a hiányolást! :wink:
Jól van Adél. Illetve nem is tudom,hogy jól van-e???
Mert már kezdtem aggódni a szombati napon.
Olyan sokat nyűgösködött. Már komolyan megfordult a fejemben,hogy talán beteg? Ugyanakkor nem volt láza.
Eszembe jutott,hogy adok neki kúpot, és majd attól megnyugszik.
Aztán érezte,hogy jönne is tényleg a popsi-piszka ezért úgy döntött :lol: ,hogy inkább alszik egész éjjel.
Látom Winona adtál Nurofent a fogzásra.
Gyanítom, hogy Adélnak is, de mivel már 2 hónapja gyanítom, ezért nem vettem komolyan :? 8) viszont, amikor bekentem az ínyét meglehetősen élvezte.
Hát nem tudom.
Tej:
Rengeteg lett! Komolyan. A múlt heti megcsappant üres cici jelenleg már a múlté. Most olyan nagyon sok van, hogy csomósodik a cickóm. Tudom jól, hogy ez átmeneti állapot, mert napról - napra változik.
Annak tudom be, hogy sokat pihentem a hétvégén, még napközben is aludtam Adéllal.
Tuti, hogy sokat számít. Legalábbis az én szervezetemnek. Ja és a sörömet iszogatom.
A fiúknak is adtam egy-egy pohárral: Máté kérdi: anya, most akkor nekem is lesz ettől tejem?? :lol: --ááá olyan lükéket tud kérdezni, pedig tudja jól, hogy nem lehetséges, de mégis jár a szája. :)

Pelenka: Hát nekünk a Huggies van. A pampers volt, de kifolyt belőle az "ügyeske". Mert, hogy mindenből kifolyik.. annyira ügyes... :) :) Tehát nem tudom,hogy melyik pelus jó. Tervezem a váltást. Amikor pici volt Adél, akkor a Pampers jó volt, de amióta a nagyobbat kell használni az meg már nem válik be.
Úgyhogy kísérletezni kell.

Márti!
Hogy vannak a gyerekek?? Majd, ha lesz időd teszel fel képet Kamilláról??? :)

Hú csajok, már előre nyomom a fiúkat vitaminnal- jó mindig kapnak, és szerencsém van, mert rengeteg gyümölcsöt lenyomnak - mert jön az influenzajárvány. Hát azért örülhetünk, mert már valamelyest kialakult a babáknál az immunrendszer, remélhetőleg senki nem kapja el!!
Én is szedek mindenfélét, hogy Adél is kapjon belőle. Remélem elkerül mindenkit ez a fránya vírus!!!

Ma nem nagyon leszek, majd este, mert ezer dolgom van.
Azért rajtatok tartom a szemem :lol: :wink:

Terveztek nyaralást a babával??? Strandolás???
Jó tudom,hogy még korai, de a hajnali szoptatásnál most ezen járt az agyam,hogy hogyan oldjuk majd meg :lol:

Ti is agyaltok szopi közben?? És általában min??

szeder74

Bejci!

Félre ne értsd,cseppet sem zavar,hogy pehelysúlyú a babám,nővérem kislánya nincs még 6 éves és közel 30 kg,míg az én Csabim 24,5 kg közel 7 évesen,szóval azt sem szeretném... Meg én is kis pici-vékonyka voltam,férjem sem gurult soha,most milyen legyen Kamilla? Hála Istennek senki nem zargat minket a súlya miatt (Egyébként most csinálja magának a tejet,pedig eddig sem volt kevés,szerintem! Gyakorlatilag egész éjjel szopik,viszont nappal csak 3-4x eszeget! Szóval együtt alszunk,met pihenni nekem is muszáj!Lehet itt egy új növekedési fázis,de most ez van,szóval én napokon belül tejcsárda leszek a sok éjjeli cicizéstől,tuti)!

Szeder!

Csabi megint megy dokihoz ma Apával,tegnap hőemelkedése volt az orrából dől a sárgaság és,amit már másfél éve nem tett,nagyot aludt délután! Fájt a füle is!
Lesz kép este,ígérem! Direkt Nektek csináltam tegnap az épp 4 hónaposról! :lol:
Vitamin? Én Béres cseppet+Cebion cseppet+Eskimo Kids-et adok a srácoknak! Ebben a nedves,enyhe ködös időben biztos hamar terjed az influenza!

Winona!

Mi küzdünk a fogzással,mert még csak a csücske van kint! nem szenved Kamilla,csak nagyon keveset eszeget nappal! Nem mérem,de tényleg csak pár korty megy le a torkán,éjjel viszont pótol(gondolom,olyankor nem fáj úgy neki,azért! Este bekenem Dentinox-al,ennyi!

Márti
borossné becz márta

Honey!

Látod,ahány ház,annyi pelenka! :lol: Szerintem nagyon függ babától is,hogy kinek mi jön be! Nem tudom,ki pelusozik még éjjel,nekem nem kell,mert Kamilla mindig 6h körül kakil reggel,viszont egyedül a Babysmile nem ázik át nekünk (azok közül,amiket próbáltunk)

Szeder!

Nyaralás bizti lesz,de nem külföld,ilyen picivel még nem akarok túl messzire menni és hosszú időre sem,szóval 1 hét valahol belföldön,de előbb még szükségünk van 1 nagy családi autóra is! :lol: Mindenképp vízpartra megyünk! De azokat a helyeket szeretem,ahol kirándulni,túrázni is lehet,ha épp nincs strandidő!
Egyébként meg Százhalombattára járunk strandolni nyáron,nagyon ajánlom azoknak,akik nincsenek messze tőle,nagyon klassz babamedencéjük van,tiszta és szép az egész strand és még olcsó is,hatalmas területen,sok medence,játszótér,szóval mi elő fogunk ott fordulni nyáron sokszor!

Na lépek,mert reggeli-ágyazás-mosás-rendrakás project indul,bár hétvégén én is puccba vágtam a házat,ennyi férfi mellett képtelenség hosszú távon rendet tartani,igaz Szeder? :lol:

Márti
borossné becz márta

Márti!
Én most végeztem az első felvonás meg volt!
Adél most evett, olyan cukin el volt a szőnyegén.. meg sajnáltam olyan kis édes volt, mint, akinek se anyja, se apja.. úgy pislogott rám..most zenét hallgatunk -imádja-, de lassan kezdem az emeletet is.
Sz.batta! Én voltam.. mivel én Ercsi-i vagyok.. csak, hát elköltöztem! :wink: :wink: Tudom, hogy merre laksz. Sokszor jártunk arra is :wink: Szigethalom ugye?? Van még piac?? Nagyon jó volt régen sokat jártunk oda.
Remélem nem nyúltam mellé :oops: és Szigethalmon laktok!

szeder74

Szeder!

Majdnem! :lol: Szigetszentmiklós! De van még Halmon piac!
1. körrel én is kész vagyok! Beágyazva,kiszellőztetve,gyerekek reggelizneugye most mind a 4 itthon van),kivéve Kamillát,Ő már szundizik! Most bevetem magam a mosókonyhába...hoppá,nekem is ennem kéne még!

Márti
borossné becz márta

Szép Reggel! :)

Csehi, Honey: Gyönyörű kiscsajszik :)

Szeder: Örülök hogy a tejcsi probléma a múlté. :)
Még nem tudom hova megyünk nyaralni de az biztos hogy mi is belföldre. Eddigi legjobb nyaralásunk az volt mikor be bringatúráztuk a Balaton felföldet.
Balcsi most is meglesz van egy kicsit lerobbant nyaralónk de nekünk jó lesz hétvégekre, Donek meg tuti jól ellesz az udvaron, és beszerzünk egy nagy gumicsónakot is :) Az pancsolni is jó a kertbe :)

Márti: kipróbáljuk azt a pelust is hátha beválik :) De a pisi nekünk nem jött még ki pelusból csak az 1-esből de átváltottuznk akkor 2-ersre és azóta no problem a liberoval. Ropi Donek még elfért az 1-esben amit termelt már nem :)

Ma vmi front van? Doncek totál fel van pörögve :) Kalimpál 1000L és kacag :)

Szolidarítok a fogzós picúrokkal újra beindult a bölcsesség fogam, baloldalon rágni se tudok... :evil:

Kép

Kép
starlark

Hello lányok!

Csehi: Hát ez a Luca lány!!!! Még mindig gyönyörű!!! :)

Szeder: Örülök, hogy tele vagy tejcivel! Látod, milyen jó,hogy apa vitt Neked söröcskét? Azt én is iszom, arra csak nem vagyok allergiás! :wink: Máté nagyon vicces kis pasi! :lol: Nálunk apa mondogatta amikor karamalzt ivott, hogy csak azért issza, hogy ha véletlenül nekem nem lenne elég tejem, neki legyen biztonsági tartalék! :mrgreen:

Márti: Örülök, hogy nem csesztetnek Titeket súly terén, szerintem nem is kell! Kamilla kis csupa bűbáj csajszika! Nem teszel képet?

Honey: Nem vagy semmi! Nagyon sok mindent teszel a kis Flóra fejlődéséért! Le a kalappal!
Örülök, hogy szopi terén is javult a helyzet, maradjon is így!!!!!
A képeken nagyon édes Flóra, nekem az alvós tetszik a legjobban!! :wink:

Starlark: Igen front van, melegfront! Szerintem...
A bölcsesség fog pedig monnyon le!!!
Vendég

Hopp ez lemaradt...

Honey: Tök jó hogy már nem kell pótlás :)
/kanalazással mi is hadilábon állunk igaz csak kóstolgatás szinten adok gyümit Donceknak így nem stresszel hogy nem igazán nyeli csak nyalogatja :)/
A Sinlac mellett esetleg kipróbálhatod a Humana almás pépjét az teljesen tej mentes. Azt olvastam róla hogy általában bejön az íze a piciknek. 4 hós kortól adható.
Én is beszereztem egy dobozzal, mert itt nem sok helyen kapni, de egyenlőre nem volt rá még szükség no meg a kanál +nyelés még nem vmi nagy hatékonyságú nálunk.

Bejci: Köszi :) Mondjon le már tényleg :) észrevehetné hogy nem fér el azért nem tud kijönni :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Starlark!

Ákos is úgy csinál, mint aki soha életében nem aludt el mindennap 10kor. Mondja a magáét és ezerrel csörömpöl a játszóhíddal. :shock: Aludni meg én fogok asszem. :)

Száz ágra süt nálunk a nap. :shock:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ma egy éve, hogy zebrásat pisiltem!:)

Már január 8-án éreztem, hogy baba van a pocakomban, mert tök nagy nyugalom szállt meg. Január 15. után reggelente és esténként csináltam egy-egy Lh tesztet (orákelt), anélkül, hogy tudtam volna, mit kell rajta nézni. Mindegyik kétcsikos volt, egyre erősödött. Aztán egy másik fórumon láttam, hogy már nagyon halvány kétcsikos Lh tesztnél is babásak a lányok. Erre másnap, január 19-én hajnalban vettem a bátorságot és anyukáméknál Balatonon csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett! Azért nem itthon Pesten teszteltem, mert annyiszor volt már negatív tesztem.... :( Mérhetetlenül boldog voltam, de mégsem mertem világgá kiáltani, hogy : IGEN, VÉGRE SIKERÜLT! NEKEM IS KISBABÁM LESZ!! Tökre izgultam, hogy minden rendben legyen, ezért hozzátok is csak a 18 hetes genetikai kontroll után mertem csatlakozni... de jobb később, mint soha! :wink:
Vendég

Ja... nyaralás!: Én úgy tervezem, hogy nyár elején "leköltözünk" Biuskámmal Balatonra anyukámékhoz. Ott lesz a 2 unokatesó is, és anyuval ketten könnyebben vigyázunk 3 gyerekre... ráadásul ott minden meleg napon le tudunk menni a strandra és nem kell itthon senyvednünk a Belváros közepén a benzingőzben. Inkább a lángos és a Balcsi illatát szagoljuk, nem? :wink: :lol: Aztán ha rossz idő lesz, vagy oltásra kell menni, akkor hazajövünk. Apa meg majd hétvégenként csatlakozik hozzánk.
És tengerhez is akarunk menni. Minden évben ősszel-szeptemberben- apuékkal el szoktunk menni Grögországba. Tavaly ez kimaradt...gondoltam mégis csak jobb lenne Magyarországon szülni :mrgreen: ... de idén bepótoljuk! Hadd lásson világot az a gyerek! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok! Tudom, nagyon eltűntem. Be sem tudom pótolni a rengeteg elmaradásomat. Már 3 napja csak olvasok vissza. Csak pár dolgot jegyzeteltem, szóval nem tudok mindenkinek mindenre reagálni. Nagyon beindult a topic, látom!

Először is:
Minyu: köszönöm a bónokat, megkaptam, bocsánat, hogy eddig nem reagáltam, de múlt héten bentragadtam anyukámnál, majd elmesélem.

Bejci: igen én vagyok az iwiw felelős, bocsi, hogy csak most jelöltelek vissza, de nagyon ritkán nézegetem. Köszi, hogy szóltál!

a.m, Márta: köszi, hogy gondoltok rám, és hiányoltatok!

Bejci: nagyon sajnálom az allergiádat, elég gáz lehet. Ennyi mindent nem ehetsz.... :(

Márta: gratula az első fogacskához. És raádásul felül??? Én mindig alul sasolom Noémi ínyét, mert úgy hallottam/olvastam, hogy először lent bújik ki.
Nálunk még nincs fogacska, de szoptatás közben már én is egy jó ideje érzem, hogy "harap" Noncsi. Mindig amikor elkezd szopni, akkor harap egy nagyot, most már nem is ér váratlanul, de marhára tud fájni. (mi lesz ha foga lesz?)

Szeder: hólyagod jobban van? Én rengeteget tudnék erről mesélni,és ha gondolod tanácsot is adok, de nem akarom ezzel a többieke untatni. Írd meg légyszi az emil címedet! Hátha tudok segíteni!

Monee: pécsen 3 hós kortól van babaúszás a Hullámban. Részleteket is tudok ha érdekel!!! Mi megyünk kb. 1 hónap múlva!

Az új tagoknak (hbetti, Gabolino) mondom, hogy van iwiw-en oldalunk, ha gondoljátok jelöljetek. 2008 szeptemberi babavárók!

Nagyon szép, édi-bédi képeket raktatok fel, ne hari, hogy nem említem meg a neveket, de 5-6 oldalt kellett visszaolvasnom, és ezt nem jegyzeteltem.

Rólunk a folytatásban... és próbálok képet is varázsolni nektek!
Vendég

Rólunk:
jajjj, nem is tudom hol kezdjem, nem akarok regényt írni, de annyi minden van!
Akarok reagálni arra is amit Ti írtatok, de tényleg nem akarom betölteni az egész oldalt.

Nátha: elmúlt 5 hét után szerencsére. Már nagyon ki voltam az örökös porszívózástól.

szopi: hát ez látom nálatok is egy elég érzékeny téma. Nem is tudom hogy fogalmazzak, ez a dolog nálunk hol sikeres, hol sikertelen. Nagyon változó. Nálunk is bejött ez a nézelődős nem evős dolog. Már odáig jutottam, hogy etetéskor teljes csend és sötétség legyen... de ez sem hatott. 2-3 nap után, már a hajamat téptem a nem evéstől. Nem is tudok ki írta, de én is ugyanúgy voltam: miután 3-szor megcsinálta Noémi, hogy 2-t szívott, aztán 2 percig csak vigyorgott, nézelődött, azután megint 2-t szívott, aztán megint vigyor, azt mondtam, hogy JÓ, ITT A VÉGE AZ EVÉSNEK! Nagyon felhúztam magam. Imádom, ha mosolyog rám/ránk, de 3 nap után már begőzöltem....

hozzátápi: én is kiváltottam a Hipp ajándékcsomit, ki is próbáltuk az anyatejpótló tápszert és a tejpépet is. Mindkettő hatalmas siker volt. Sőt a tápszer elég sem volt egy evésre. A tejpéppel meg mindent összemaszatoltunk. Még a fülében is pép volt... :roll:
Azóta vettem dobozos pépet, és minden nap adok neki egyszer egy szopi helyett. Imádja... Nem kanállal adom, mert akkor a fele a ruhámra és a földre kerül, betöltöm cumisüvegbe és kicsit hígabbra csinálom, mint az előírt!

Kaki: amióta eszzük a pépet, meg kipróbáltuk a barackos italt azóta minden másnap van kaki. (az eddigi heti 1 kaki helyett) Az utolsó kaki nálunk is kicsit zöldre sikerült, nem tudom miért, talán a tejpéptől.

Pelus: Pampers kamillás pelust használunk, nekünk ez jött be. Ezen kívül próbáltam a Liberót, abból kifolyt a cucc. Meg múltkor vettem CBA-sat, az valami borzalom, semmit nem ér.

Újabb mutatvány: nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én imádom ha Noémit valamivel kacagásra bírom. A legújabb mutatványunk, hogy a bokájától a nyakáig végig"harapdálom" lassan falatonként! Ettől olyan nevetésbe és sikonyálásba kezd, mint még soha.

Súly: ma voltunk védőnőnél. Nagyon megdícsértek. Pedig már el voltam keseredve ez miatt a nemevés miatt. Noémi 6 kiló lett. 20 nap alatt 400 grammot hízott. És 62 cm. (3 centit nőtt) Annyira boldog lettem, hogy el is felejtettem az evési gondokat, kínlódásokat. Azt hittem már tápot kapunk, vagy nincs elég tejem...

Éjszakák: hát azok nagyon nehezen tellnek. Állandóan felkelünk, van, hogy másfél óránként. Nagyon ritka az, ha egyszer kelünk. Talán eddig 3-szor adatott meg...
Anyukám javaslatára elkezdtük a leszoktatást az éjszakai evészetről, de nem megy. 1-2 napig sikeres volt a projekt, de 3.napon megint kezdődött előről az egész.
Most meg már odáig eljutottunk (visszacsúsztunk), hogy Noémi a saját ágyában nem képes aludni éjjel! Mindenféle trükköt megpróbáltam már, de egyszerűen hatalmas könnyekkel sír, akkor is ha hót fáradt. Csak a saját ágyában ne kelljen aludni. Pedig eddig ez ment. Kb 1 hete ez a mániája.

Befagytunk: azért nem voltam sokáig fórumon, mert múlt hétfőn bementünk szemészetre Pécsre, és bentragadtunk. Hétfőn mindenképpen bent akartam aludni anyukámnál, hogy kicsit pihenjek. Aztán meg jött az ónos eső, és nem tudtam hazajönni. Őszintén szólva egyedül még valahogy elcsúszkáltam volna hazáig (20km) az úton kocsival, de Noémivel semmiképpen nem!
Bár anyukámnál is van gép és net, de ott nem lehet nyugodtan írni. Állandóan közbeszól, kérdezget, magyaráz. Dolgozni sem hagyott, pedig ő ajánlotta fel, hogy ő játszik Noncsival, én meg nyugodtan dolgozzak. 5 percig bírtam....

Húú asszem mindent megírtam amit akartam. Mindjárt keresek képet!
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy szabad e esetleg csatlakozni? Látom, hogy ti már jól összeszokott kis társaság vagytok, de a kisebbik babám 2008 szeptemberi és néha még így is jól jönne egy kis segítség, tanács...
mambu

Eszike: Noncsi egy tündérvirág! 2. kép: nagyon ott van!! :wink:
6 kg-hoz gratula, de az éjszakákitokat sajnálom! Megajándékozhatna már Noncsi Téged is egy átaludt éjszakával!
Nyakharapdálás: nálunk is kacagtató!

Mambu: Szerintem szabad! :wink: :wink: :wink: Írj valamit magadról, magatokról. Mikor született a babucid? Kisfiú, kislány? Tegyél fel róla képet!
Vendég

Mambu: szeretettel várunk! Mesélj!
Terhesség, szülés milyen volt? Mióta olvasol minket? Hogy szántad rá magad, hogy csatlakozz?
Vendég

ÖÖÖÖ: már nem tudom ki tette fel azt a törvényt a táppénzről, és sajnos már visszakeresni sem tudom, mert megint 3 nap lenne a visszaolvasás. Talán Gabolino volt?!
Mégegyszer be tudnád másolni ide? Rákérdeznék a könyvelőre! Vagy valaki meg tudja mondani hányadik oldalon van?
Vendég

Köszi bejci :)

2 kislányom van. A nagyobbik 20 hónapos lesz és Lilinek hívják, a kisebbik pedig 5 hónapos lesz ő pedig Luca. :D

Próbáltam visszaemlékezni hogy mikor kezdenek forogni a hasonló korú babák, de sajnos nem emlékszem, szégyenlem is hiszen nem olyan rég volt. :)

Velencén lakunk, nemrég költöztünk ide Fehérvárról.
Keresek egy képet a pöttömökről...
mambu

hétvégén leletem rá a topikra, aranyos ez az oldal. voltam itt régebben, de azzal a felhasználónevemmel nem tudtam belépni.

Jajj hát szívesen leírom, hogy milyen volt a szülés... remélem senki nem pocakos, nemám megijesztek valakit...

Szóval Lili 16 óra vajúdás után fél perc alatt született. Aki azt mondja, hogy a szülés fáj, az finoman fogalmaz... :shock:

Luca mindössze 50 perc alatt kinnt volt, vajúdással, szüléssel együtt. Nagyon sietett a szentem :D

Mindkettő természetes szülés volt, apával együtt fehérváron.

Lilivel a terhesség nagyon könnyű volt, Lucával is jól indult, de a végén már nagyon szenvedtem. 3550-el született és én pici csajszi vagyok, alkatomhoz képest nagy volt és hát alig vártam hogy végre kinnt rugdosson és ne odabe :lol: nnt...
mambu

Gyönyörűek a babák.... :)

Kép
mambu

Gyönyörűek a babák.... :)

Kép
mambu

Bejci: köszi a dicsit jól esett
Vendég

Mambu: édesek a lánykáid!
Vendég

eszike: köszönöm a dícséretet, és bocs az ismétlésért.... Mekkora hatalmas szemei vannak Noéminek is, gyönyörű. Barna szemű?
mambu

bejci: kérdezhetek allergia ügyben? milyen tüneted volt?

Kép

Kép
mambu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?