Gyors leszek, az elöző oldalt is épp csak átfutottam.
Ticsi, Tavika és aki szokott sms-t írni, hívni, a számom megváltozott, iwiwen megtaláljátok az újat!
Azért leesett, hogy ki a Lami!
De leeshetett volna akkor is mikor az ivásról volt szó!
Unokaöcsémnek volt sebes a szája és napokig tartó láza, valamint nem evett, nem ivott, már cserepes volt a szája, de nem ment le neki egy korty sem. Neki tüszős mandulagyulladása volt! Mielöbbi gyógyulást szegénykének!
Gaby!
Dóránk a 18 hetesen 348 gramm volt, nagy is lett, Mátétok sem lesz kicsi! Csak szorgalmazni tudom a császárt, iszonyú nehéz megszülni egy nagy babát. De tényleg a fejméret számít igazán, de gondolom arányosan nőnek a bébik!
Viszont sok múlik a szonográfuson is, mert az a pancser aki miatt meg kellett indítani a szülést, 3100 grammra becsülte Dórát. Alig tévedett egy kilot!
Zsófi!
A két unokaöcsém is Máté, Mátyás, igaz ők nem ikrek. A Málna szerintem aranyos. Ha már néni lesz olyan Kalán néninek tudom elképzelni ezzel a névvel.
Nekünk Márton lett volna, ha fijú...
Gyugyi!
Basszus, így mi is jártunk, de nekünk legalább nincs alsó szomszédunk és a tüzhelyet sem kellett takaítani!
Tavika!
Gyógyulj meg hamar!
Vicky!
Döbbenetes mennyire hasonlít Levid Dórára!
Ha ebben a pózban van apjuk kezében tisztára olyan, mint Levi, csak nagyobb a feje!
Gyönyörű!
Ticsi!
Kire ütöttek ezek a gyerekek szemileg?
Gyönyörűek!
Haga!
De ügyes kisfiad van!
De fura belegondolni, hogy csak pár hónap és nekem is lesz ilyen egyedül evő, álló törpém! Olyan hihetetlen!
Juj, nem tom mi volt még....
Holnap majd még visszaolvasok vagy valamikor!
Csajok!
Az normális, hogy időnként görcsöl a méhem és ahogy elkezdi görcsöl az egész belsőm? De komolyan mindenem, még a tüdőm is, nem mensisen, hanem olyan vajúdosan! Anyám azt mondja, most állnak vissza a belsőszervek a helyükre, de hát azért eltelt már 8 hét... Kicsit aggódok, mert nagyon nehezen húzodott vissza méhem, majdnem elöbb jött haza Dóra, mint én! Nektek van/volt ilyen? Jövőhéten már mindenképp elmegyek dokihoz, addig is nyugtassatok meg, hogy ti is szenvedtek ilyentől!
Jóccakát!