Új privát üzeneted érkezett!

Pálinkásat :!:
Kép

Sikerült egy kicsit visszahíznom!!!!
Kép
Nem is aludtam fél éjszaka. :? Kérődzés és emésztés.....

Most megyünk a praktikerbe. Tegnap délután ejtőzünk a szobában, Zapa játszott, én bóbiskoltam. Kopog a szomszéd. Zapa ajtót nyit.... aztán beront a szobába rémültem, hogy gyere anya, baj van!!! :shock: :shock: Megállt bennem az ütő.... Háááát.... A mosógép levágta a konyhában a csövét. A beépített bútor mögött a falnál az elvezető csövet.... Az előszobában hullámzott már a víz. :shock: :shock: Gondolhatjátok....

Most a fél törölköző-stafirungom ott várakozik jéggé dermedve az erkélyen, hogy kimossam őket. :evil: A konyha akadálypálya, be kellett jutni a falig a cső végéhez. Remek. Tömítőgyűrű kell.... Nem fogok ma unatkozni. :roll: (Kiszedtük a gáztűzhelyt is, alatta volt a akomplett Balaton.... Tiszta dzsuva az oldala. :evil: Pucúhatom le azt is. Francba. Így mégsem tolhatom vissza... Vagy igen? :oops: )

Szóval, ahogy a Zuram mondaná, az összes f*******m ki van.

Bocs, hogy Rátok zúdítottam, de ez most kellett. Jobban is érzem magam, hogy leírtam a dühömet! :wink: :lol: :lol:

Lami :)
Gyerök hogy van ma?

Még benézek.....
Kép

KépKép
zapáné
 
 


szegény zapáné öszinte részvétem, nem irigyellek[/b]

Kép
Kép
melisch
 
 


Haga! Lányok!


Köszönöm, reggelre lement a láza 37 alatt vagyunk végre! Nem tudom mi tartott eddig! Ha elkezdtük az antibogyót, utána 1 nap múlva láz is oda lett, lehet valami nagyon harapós baci volt, bár a kicsik eddig nem kapták el!
Holnap menni akar suliba, most tanul ezerrel, bár én holnap még itthon tartanám!
Szerintetek?? Gyugyi tanitónéni???? Sir, hogy ő menni akar! :shock: :shock: :shock:
Vendég
 

 
 

Gaby :)
Szép a bútor, de egy picit drága. Inkább próbálj meg külön-külön megvenni mindent. Úgy olcsóbban kijöttök. Nézz be bababizományiba, ott szinte mindig van minden, jóval olcsóbban. Legalábbis felénk...
Mit ne mondjak, szép nagy baba Máté :wink: De a képek alapján egyőtök sem kistermetű :wink:
Albertet is mindig 1 hónappal nagyobbnak mérték, persze mindig csak a fej+combcsont alapján. Súlyt sosem mértek, csak a szülés előtti napon, de akkoris kevesebbet :)
Vendég
 


Pizzát zabálok. Most rendeltük! :lol: :lol: Konyhám főzésre nem alkalmas. (Hál'Istennek.... :wink: 8) )

Lami :)
Ne! Holnap vidd vissza a dokihoz! Nézze meg még egyszer! (Estér még felmehet a láza, sajna....) Szerintem pihenjen egy napot, megviseli a szervezetet a hosszú láz. Legyengülve elmegy, benyel valami bacit. Meg kell neki a regenerálódás,. Lehet, hogy most jól van és úgy érzi, elmenne... De ott más. Fárasztó. (Én is így jártam a műtét után. Itthon tök jó volt, ott majd meghaltam.)

Gaby :)
Szerintem is nézz körül, lesz még occsóbban is! :wink:

Melisch :)
Köszi! Minden rosszban van valami jó: Nem kellett főznöm! :wink:


Haga :)
Dobjál mán képet nekünk!!! Léccciiii!!! :)

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi!

A francba!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Haga
azért szeretnék szettet, hogy ne legyen csiri csáré a bútor. Direkt nem külön külön nézem :wink: Eddig is szettet nézegettünk, legolcsóbban 90ezerért láttam újat, ami tetszett is.
Na azért nem mindig voltam nagy termetű :lol: 10 éve még 54 kg voltam :lol: apa most sem nagy termet :wink:

Zapáné
már régóta nézegetem, és nem találtam eddig olcsóbban olyat, ami tetszik :wink:
hát mosógép :evil: múltkor nekünk folyt a gép, elromlott, vennünk kellett újat, mert már 11 éves, és nem akartunk javításra költeni.

Kép
gaby25
 
 


Gaby :)
Én anno occsón megúsztam! A saját gyerekszoba bútoromban nőttek fel a gyerekeim!!! Kihasználtuk maximálisan. :wink: Aztán mikor új lakásba költöztünk, a különszobájukba kaptak ifjúsági bútort. Na, az húzós volt. :roll:

KépKép
zapáné
 
 


Ez a szett, amit újonnan néztem ki
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=product_info&cPath=54_56&products_id=1485

ami még jobban tetszik, már 100ezer felett van.

Kép
gaby25
 
 


Helloka... eltűntem...

Lamásza! Jobbulást Lacinak, szegénykém.. Nagyon rossz, ha a gyerek beteg... :( De látom, már javulgat! Csak így tovább!

Gaby! Méretek semmit sem jelentenek! Lehet hosszú lábú de soványabb baba, és fordítva is. Súly miatt csázsározni szerintem baromság. Max ha baromi nagy a feje, azt el tudom képzelni, hisz' nem fér ki... de súly... Én 3,65-el születtem, párom korababa volt, és 2,9-el szültem Bendust, ez nem mérvadó. Én szerintem küzdj a természetes szülésért!

Aztán... Mamikám, ide is gyühet egy pü! :wink: Olyan szépek vagytok, had csorgassam még a nyálamat!!! :D

Gyugyi! Basszzzzz ez a rémálmom, egyszer tuti kiprcan a mosógépünk és szanaszét áztat mindent. Nálatok tönkre nem ment semmi, ugye? Bontani sem kellett, ugye? Hogy álltok? Ja, szerintem megvolt a pé, szépen visszaugrott! De tartsd is fent! :wink: :lol: Ne foggyá' le! :)

Eléggé likas az agyam... Megnézem, mi volt még...

Kép
Kép
sleepin
 
 


gyugyi
beágyazódási hőleesésed volt? :lol:
nekünk 5 éve a felső szomszéd zugatta a vizet éjjel a mosógépből, vszinü nem zárták el a vizet mosás után. apa reggel megy ki 5kor inni (vizet), bassza meg, ennyit hallok, pedig nem beszél csunyán. kimegyek, bokáig ér a viz. keressük, honnan jön, döl ki a konyhaszekrényböl. felettünkröl csorgott le a falon, hajnalban nekiálltunk kipakolni mindent, eltörölni az edényeket, meg telefonálni az alattunk műhelyes könyvkötőnek. na, ő is hamar odaért 8) a könyveihez a hirre. neki nem lett baja.

Lami
Laci ennyire szereti a sulit? ott vabbak a haverok, nem igaz? :) kihasználod az eü végzettségedet 3 fiu mellett. Szabi már nem beteges ugye?

gaby
ezek lapra szerelhető butorok? nekünk a gyerekszobába olyan van, és egy stilusu butor, össze lehetett válogatni, mit kérsz, nem szettben adták. Black and red, vagy mi a szösz volt a neve a boltnak, nem nagy szám, butorlap. persze nem a legextrább minöség, de 17 ezer volt a legdrágább egyajtós, polcos szekrény, a többi csak olcsobb darab volt. de azt vedd meg, ami tetszik, nézz körül nem olyan márkás boltokban is. az fontos, hogy a rácsos ágyat késöbb is használhassa, az megtérül. bár a tesó ugyis befekszik majd :) lehet, jogy a baba csak hoszzú, de nem duci, vagy megáll majd a nagy növekvésben, és normál sulyu lesz.

zsu
holnaptol babás ciklus indul :lol:

zsofi
gondolom, szivesen mész gyakran uh-ra, látod a drágákat :lol:
hány vizsga van még?

Viki
tündérbaba a fiad:) igazán büszkék lehettek rá.

ticsi
dokker? te, most ahopgy nézetm petit ebéd közben, az jutott eszembe, Árpi megrágja rendesen afalatot? Peti csak ugy nyomta magába, sztem lusta rágni, (vagy nagyon finom volt :) ) és ugye igy nehezebben emészhetö, kihányhatja.

suzy
töled is kéééépet
Vendég
 


szia sleepin
másik topikban panaszkodtam. davkó mint bende
Vendég
 


Kata, írtam! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hááát... a szekrény alja megszívta magát, élfólia levált. Erre fizet a biztosító? Vízkár, vagy mi a szösz. :roll: Holnap felhívom őket.

KépKép
zapáné
 
 


Napot!

Hát visszaolvastam, de a szita hozzám képest! Lehet anyum se ivott jódozott vizet. :D

Gyugyi!
Ez a cián nem a méreg. A konyhában is festettetek? Vagy ilyenkor az nem megy tönkre? Dehogynem! Hova fogysz anyám!!!!!! lányod mit szól? Sztem má a macskán kívül mindenki többet nyom a családban nálad! :D

És kb ennyire emlékszek... :oops: :oops: :oops:

Ja Lami
Árpi is ugyanígy volt, 4 napig 39 fölött, aztán eccercsak semmi. De minden reggel kapott penicillin injekciót, ugyan nem tudom mennyit, viszont amint kiment a hatása már kúszott is vissza a hő...akkor jöttek a kúpok, felváltva más hatóanyagúak, egészen a reggeli injekcióig. Antibogyót nem is adtam be, mert semmi értelme nem volt, egyértelmű vírus okozta...vérvétel kimutatta. Érdekes influk vannak mostanában, sztem ez is vmi mutáns lehet.

Kata
Dokkernél nagyon jó híreket kaptam, és egyben égtem mint a bozóttűz!
Se méhnyálkahártyát nem látott, se cisztákat a petefészekben. Aszongya, ha nem ismerne, azt mondaná ez egy ciklus utáni napi egészséges méh!
Még az is elképzelhető, hogy a terhesség Ádámmal felborította a hormonjaimat, és megváltozik az fsh/lh eddigi rossz arányom, és akár esélyem lehet normál női ciklsokat produkálni. Hát én majd kiugrok a bőrömből, nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg igaza lesz-e, most ne nézz hülyének, de alig várom, hogy tényleg megjöjjön. Viszont arra nem találtunk magyarázatot, hogy mi volt a vérzés oka...lehet még tisztult a szülés után.

Árpi...ő túlrágja a falatot, van, hogy órákiig forgatja...hát vazze nekem se lenne kedvem lenyelni, miután a fűrészporhoz hasonlít az íze, és mikor megpróbálja már hányás lesz. De ma már továbbfejlődött...elment a mosogatóhoz, felállt a kisszékére, és belehányt...legalább nem kellett takarítani.

Sleepin
Még nem lestem meg a blogot, de most pótolom!

Bútorügyben nem tok okos lenni, nekem a fenyőbútor volt a vágyam a gyerekszobába, és az is lett, nem egy helyről, de sztem nem vézsesen elütő. Tényleg körül kell nézni, mert ugyanaz, tud olcsóbb lenni két különböző helyen! Na ez most nagy okosság volt!

Mamikám
Én asszem lemaradtam rólad...a lapokat se ismerem, nemhogy olvassam őket! :( Nem baj, ide is teszel fel képet ugyi?

Nya még vissza kő olvasnom, mert lemaradtam...

Kép
ticsimû
 
 


Dobok néhány képet

Kép
kipeckelt szemek
Kép
így sokkal jobban szeretek lenni
Kép
tippeljetek mit csinál Árpi a bocival? :lol: :lol: :lol:
Kép
segítettem anyának sütni
Kép
ez lett a végeredmény!

Tüncsi! Ilyet küldjek Rékának?

Kép
ticsimû
 
 


Haga
20 hetesen UH-n becsült súly 345 gramm volt. végül mennyivel született Albert baba?

Sleepin
hát a fejmérete nagy most :lol: :lol: szeretnénk apás szülést, hát majd megltjuk mikor odajutunk

pkata
mondjuk nekem a szimpla bükk dekor gyerekbútorok nem tetszenek igazán. eddig is olyanokat néztem, mi nem egyszinű, és az szettben jó :wink: amúgy ez az ágy ifjúságivá alakítható
én hosszú baba voltam, 58 cm :P és valszeg a fejem is nagy volt, anyu gátmetszéssel együtt is repedt, pedig második baba voltam

Kép
gaby25
 
 


vicuska! ciklus vége felé mindig pesszimista vagyok :( nem mérem a hőt ebbe a ciklusba, de holnap reggel lehet megmérem.már várom nagyon h menjek a dokihoz, de tudom h hsg-t fog mondani, én meg már akkor elfogok ájulni ha kiejti ezt a szót :cry:
én is bizti előre megveszem majd a dolgokat, ugy is tudom h akkora lázba leszek. én már most vennék babakocsit :lol:

lamásza! gyógyulást Lacinak. nekem a hideg fürdő szokott beválni.

gaby! nekem tetszik, persze a 2. mégjobban. rohadt drága minden....fuuuu de rossz, pedig legszivesebben én is mindenből a legszebbet, legjobbat venném. tesom is 4200al született természetes uton, igaz 2. gyerek, de 9 évre rám.

zapáné! azt a mindenit, ilyen már nálunk is volt, azaz anyuéknál, nem irigyellek.

ticsi! nagyon szépek vagytok!

nekem tegnap pár órán keresztül nagyon fájt a bal oldalon a hasamalja, mi lehet? rohadtul remélem h nem most érik a tüszőm.de azért ma elkapom apát, mert már semmit sem tudok.

KépKép
dike
 
 


Gaby :)
Ha külön nézel bútort, az sem feltétlenül más más, csiricsáré.
Én pl. 5 éve csak úgy vettem egy nagy fehér szekrényt a munkatársamtól. Most,hogy az ősszel hazaköltöztünk, a régi kiságyat,amit kölcsönkaptunk, vissza kellett adni, így vettem egy másikat. Tiszta véletlenül a bizományiban csak egy fehér kombi kiságy volt. Én pedig mindenképp kombit akartam. Nagyon jól összepasszol a fehér szekrénnyel. Szóval, szerintem külön is találsz olyant, ami összepasszol :wink:
Bababkocsi téren mi a helyzet?
A kistermetet a magasságra értettem, de úgy látszik az iwiwes képek csalókák :)
A 20.héten 4D-n még csak 1 héttel mérték hosszabbnak, a súlya ekkor volt 371g a gép szerint.
Albert végül 59 centivel, 3750 g-mal született, előtte napon pedig 3500nek tippelte az uh. Most 10 hónaposan 18-24 hós babákra való rucikat hord :shock: bár valamelyik már kicsi rá :) Tiszta apja :P


Zapáné :)
Mosógép :twisted: :evil: :twisted: Nem használsz Calgont? :P :lol:
Hogy ízlett a pizza? :)



Ticsi :)
Micsoda nagy szemek :shock: Tünemény a kis Ádám :wink:
A végeredmény alapján, úgy látom egész jól segített a nagy fiad :) Milyen süti? Nem ismerem :cry: de megenném :oops:



Gyugyi :)
Csak Neked és csak most :wink:


Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Csajok!

Köszi az aggódást! CSak sikerült ma is belázasodni , de már csak 38.1 volt. 1 óra múlva 37.5 magától lement! Holnap marad, de ha nem lesz láza meg hőemelkedése, kedden megy, mert kisírta magának :roll: :roll: :roll:

Ezek a babácsok nagyon szépek! Ilyenkor mindig kedvet kapok még egyre, egészen addig mig el nem kezdi Szabi a szokásos hisztijét :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


haga
akkorr fiad is hosszú baba volt mint én :P nem is merek venni sok 56-os rucit, hátha Máté is hosszú lesz :wink:
persze, ha egyszinű fehér a bútor akkor nem csiricsáré :wink: de nekem tetszenek azok, amik nem egyszínűek :lol:
babakocsit meghozták, szuper :D nincs kopva a színe, nagyon jól néz ki :P
húúú de ügyesene szik valaki :P :wink:

még mindig nem értem, miért gondoljátok, hogy drága a bútor :shock: mondjuk 10ezer az ágy + matrac, 15 a pelenkázó és 15 a 2 ajtós szekrény. szerintem ez teljesen jó :wink:

dike
én is 2. gyerekként voltam 4,2, tesóm 3,8 volt

Kép
gaby25
 
 


Nekem Laci született 4200-zal, Márk már csak 3510, Szabi 3200 gr volt és spontán mind 8)
Vendég
 


Lamásza
hát ha holnap is lesz láza, gondolom kedden se megy. ennyire szereti a sulit? jobbulást neki.
érdekes, hogy csökkenő a tendencia, általában növekvő :roll:
gondolom te nem 34 évesen szülted az elsőt :wink: mindegy, a lényeg, hogy ha doki azt mondja jobb lesz a császár, akkor hallgatok rá.

Kép
gaby25
 
 


Halihó!

Tavi :D

Általában korán lefekszem, csak tegnap nem tudtam aludni. Éjjel 2-ig fent kukorékoltam. 8)

Gyugyi :D

Bakker, ez nagy szívás. Sajnálom, hogy így megjártátok! De legalább az a jó benne, hogy nem kellett főzni, s ettetek pizzát. 8)

Ticsi :D

Írtam privit. Nagyon édesek a fiúk!!!!Majd ha jó idő lesz meglátogathatunk benneteket?

Kata :D

Igen, holnaptól várom a pirit, s péntek szuri.Remélem ez lesz az utolsó piri legalább egy évig. Daviról nem teszel fel képet?

Haga :D

Albert is nagyon édes, s mekkorát nőtt már.

Vicuska, Fenci, Zsófi :D

Kismamik hol vagytok???????

Megyek aludni, mert ma voltunk korizni a Velencei-tavon, s nagyon elfáradtam. Jók legyetek! Pusz.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Lamásza :D

Lacinak továbbra is jobbulást, s lázmentes időszakot, hogy tudjon suliba menni, ha ennyire szeretne. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Gyugyi, ez durrrrrrrrrrrrrva!
Ezek szerint a konyhában van a mosógép?Vagy csak a cső van a konyha felől?

Ticsi, ezek a hatalmas csodás szemek!!!Nem győzöd majd elzavarni a csajokat!

Haga, Albert is tünemény!Nem semmi, 10 hónapos, és már pakol a szekrényről? Nagyon ügyes, csak így tovább!! :lol:

Dike, az a tuti, ha elkapod apát! :wink:

Gaby, én bútorhoz nem értek.De ha Neked tetszik, és szerinted jó az ára is, miért nem veszed meg?
Lehet, hogy utána már nem látsz olyant, ami megfelel...
Vagy legalábbis bemeséled magadnak, hogy jobb lett volna ez...Én legalábbis ilyen vagyok.
Hallgass az első megérzésedre, az a tuti!

Arra nem gondoltál, hogy csináltass valakivel, aki ott van a közelben, és oda is viszi?Lehet, hogy annyiért meglenne, mint használtan, nem?

Az üzletek még egy csomó hasznot rátesznek.
Vendég
 


Gaby!

Lacival terhességi diabetesem volt! A kicsikkel meg semmi!!!
És bizz a dokidban!

Csajok megint 38.3 :? Fekete a szeme alja, alig iszik, tiszta seb belül a szája, holnap délután viszem a dokihoz, addig meg várom a csodát, ma 6.napja lázas!

Tavika!
Te hogy vagy?

Zsu!
Imádja a sulit, és tanulni is, csak írni ne kelljen :) :) :)
Vendég
 


lamásza
mi ez, vmi szájfertözés? én csak az aftárol hallottam, az is talán hasonlo. azért nem isznak, met fáj a szájuk. asszem pici fehér hólyagok a szájban. azért kanállal vagy szivoszállal igyon!
Vendég
 


Łami,köszi,én jól vagyok.Nekem csak egy este volt lázam.
Most csak a torkom fáj,meg köhögök,ás marha náthás vagyok.Attól tartok,megint az arcüreg-gyulladás jön...érzem az előjeleit. Tavaly éppen ilyenkor 2 hétig szenvedtem vele,antibogyót nem mertem bevenni,hátha babás vagyok...és az is voltam, jól tettem.
De holnap már menni kell a dolgozóba.
Vendég
 



KépKép
zapáné
 
 


Olvasgatok, regisztrált nem vagyok, de most nem bírtam ki szó nélkül!!!!

Mi az, hogy "ne idegesíts, nem lehet fiú!!! :twisted: "
Akkor mi lesz? beadja nevelőotthonba, vagy otthagyja a kórházban? ,!!Inkább azon aggódna, hogy egészséges legyen!!!
Na, meg 25 hetes állapotosan jégre menni??????!!!!!!
Elgondolkodott azon, hogy mit beszél?
Ilyen meggondolatlan,lelketlen szöveget még nem hallottam itt ezen az oldalon :twisted:
csibefejû
 
 


csibefejű,mindig van új a nap alatt... :wink:
Vendég
 


Bocs, hogy eltűntem, de van még egy vizsgám és muszáj tanulnom. :evil:

Tavi!
Igen, nem véletlenül kezdődnek Má.val, mert a vezetéknév is így kezdődik és a másik magánhangó is á betű. :wink:

Haga!
Édes nagyon Albert baba! :lol:

Viki!
Engem levett Levi a lábamról! :wink: :lol:

Zsu!
Már csak pár nap! Drukk!!! :lol:

Vicuska!
Na ezt jól megkaptad! :lol: Biztos csini cuccokat vettetek.

Gaby!
Nálunk csiri-csálé lesz sajna, de mindenből kettőt venni nem lesz pénzünk, viszont kapunk pl. kiságyat kettőt. de nem ugyan olyanok. :roll: Ez van.

Ticsi!
Most akkor jó, amit a nőgyogyi mondott, nem?

Lamásza!
Remélem már jobban van a fiad! Gyógypuszi neki! :wink:

Gyugyi!
Hülye mosógép! :evil:

Fencike!
Hogy vagy?

Másik lánynév még nincs és egyenlőre nem is gondolkodunk majd, ha kiderül, hogy mindkettő puncis. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Estét!

Zsu
Várunk!!!!!!!!!!!!!!!
Szakadó hóban, esőben, ködben nyári napban amikor csak kedvetek van mi mindig szívesen látunk! :D

Kép
ticsimû
 
 


Van egyáltalán Má-val kezdődő másik lánynév?Most ezen agyalok... :lol:
Vendég
 


Zsófi

Igen isteni amit mondott, én nem is akartam hinni a szememnek...sose láttam még tisztának a petefészkeimet. Mintha neked azt mondaná, hogy sehol máshol nem lát endót a méheden kívül... nagyon boldog vagyok, csak még kétkedek,remélem így is marad.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû
 
 


Meg azon, hogy mi lehet a vezetéknév. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Tavika!

Mária

Kép
ticsimû
 
 


Tavi!
Márta! :wink: Küldök privit!

Ticsi!
Akkor nagyon-nagyon örülök! De ha nekem azt mondaná a doki, hogy nem lát endót a méhemen kívűl, akkor rosszul lennék, mert ott nincs szerencsére! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Mária, Márta! :lol:
(Meg Mályva...de ezt még nem hallottam lánynévnek)

Na, most már megyek aludni, jó éjt!
Vendég
 


Egyszerre jutott eszünkbe! :lol:
Vendég
 


Gyors leszek, az elöző oldalt is épp csak átfutottam.


Ticsi, Tavika és aki szokott sms-t írni, hívni, a számom megváltozott, iwiwen megtaláljátok az újat!


Azért leesett, hogy ki a Lami! :oops: De leeshetett volna akkor is mikor az ivásról volt szó! :P Unokaöcsémnek volt sebes a szája és napokig tartó láza, valamint nem evett, nem ivott, már cserepes volt a szája, de nem ment le neki egy korty sem. Neki tüszős mandulagyulladása volt! Mielöbbi gyógyulást szegénykének!

Gaby!

Dóránk a 18 hetesen 348 gramm volt, nagy is lett, Mátétok sem lesz kicsi! Csak szorgalmazni tudom a császárt, iszonyú nehéz megszülni egy nagy babát. De tényleg a fejméret számít igazán, de gondolom arányosan nőnek a bébik! :roll: Viszont sok múlik a szonográfuson is, mert az a pancser aki miatt meg kellett indítani a szülést, 3100 grammra becsülte Dórát. Alig tévedett egy kilot! :?

Zsófi!

A két unokaöcsém is Máté, Mátyás, igaz ők nem ikrek. A Málna szerintem aranyos. Ha már néni lesz olyan Kalán néninek tudom elképzelni ezzel a névvel. :lol: Nekünk Márton lett volna, ha fijú...

Gyugyi!

Basszus, így mi is jártunk, de nekünk legalább nincs alsó szomszédunk és a tüzhelyet sem kellett takaítani! :P

Tavika!

Gyógyulj meg hamar!

Vicky!

Döbbenetes mennyire hasonlít Levid Dórára! :shock: Ha ebben a pózban van apjuk kezében tisztára olyan, mint Levi, csak nagyobb a feje! :lol: :oops: Gyönyörű! :wink:

Ticsi!

Kire ütöttek ezek a gyerekek szemileg? :roll: Gyönyörűek! :wink:


Haga!

De ügyes kisfiad van! :wink: De fura belegondolni, hogy csak pár hónap és nekem is lesz ilyen egyedül evő, álló törpém! Olyan hihetetlen! :roll:

Juj, nem tom mi volt még.... :oops: Holnap majd még visszaolvasok vagy valamikor! :roll: :oops:

Csajok!

Az normális, hogy időnként görcsöl a méhem és ahogy elkezdi görcsöl az egész belsőm? De komolyan mindenem, még a tüdőm is, nem mensisen, hanem olyan vajúdosan! Anyám azt mondja, most állnak vissza a belsőszervek a helyükre, de hát azért eltelt már 8 hét... Kicsit aggódok, mert nagyon nehezen húzodott vissza méhem, majdnem elöbb jött haza Dóra, mint én! Nektek van/volt ilyen? Jövőhéten már mindenképp elmegyek dokihoz, addig is nyugtassatok meg, hogy ti is szenvedtek ilyentől! :oops:


Jóccakát!

Kép

Kép
gröni
 
 


Reggelt!

Gröni drága!
Ne aggódj annyira, azé kicsit lehet...a görcsölés lehet jó és lehet rossz is, hiszen görcsökkel ürülnek még a cuccok, lásd nekem most ez a decemberi vérzés...Ádi már 3 hónapos elmúlt mire jött. a szomszédasszonyomnak már 2 éves lesz a kisfia a jövő hónapban, és még a nyáron is görcsölt, mikor spenótot szedett...igaz ő császáros volt.
A dokit mindenképpen sürgősen keresd fel, mert vmelyik topicban olvastam, hogy visszament a csaj, és még mindig nem volt jó a méhe, kapott ergam cseppeket, és attól visszaállt, és még ürült belőle cucc.

Majd du jövök, ha elaludtak...csak a kávé mellé csüccsentem le...

Puszantás

Kép
ticsimû
 
 


Ja még vmi

Zsófi
Úgy értettem, csak szarul fogalmaztam, hogy ott nem lát endot, ahol nem kell látnia, mert ugye csak a méhen belül kell, hogy legyen, de sem a petefészkekben, sem máshol nem...szal így értettem, de tré volt a mondatom bocsi...a lényeg, hogy ne legyen!

Kép
ticsimû
 
 


Még vmi...

Nem tippeltetek mit csinál Árpi a bocival!
HÁT SZOPTATJA!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Haga
A süti alapból a sajtosroló, csak újhullámosítottuk, és tejszínes túrókrémmel töltöttük, aztán lelocsoltuk csokival...így édes lett. :D

Kép
ticsimû
 
 


Sziasztok!

Lamásza!
Remélem Laci már jobban van! Voltatok orvosnál?
Itt Pesten tombol a gyerekek közt a " skarlát". :( Mivel már nincs ilyen betegség, csak a gyengített, mutálódott formája van a gennyes mandulagyulladás, amit a streptococcus pyogenes okoz. Penicillyn származék hat csak rájuk. Remélem ez azért kikerült titeket.
Ádám 4 évesen átesett már rajta.

Gyugyi!
Bosszantó mosógép! :evil: Csak, hogy ne unatkozzatok.

Vicuska!
Persze, hogy nem nő kukaca! :D Lilla baba csak lány lehet! :D

Ticsi!
Lemaradtam. Melyik kép? Majd visszanézek. :D

Puszi mindenkinek!

U.I.: Fájnak a cicijeim, és sárkányos vagyok. :( Már várom pirianyót. :(
kolibri28
 
 


Ticsi :D

Akkor majd megbeszéljük. :wink: Én egyből erre gondoltam, csak nem írtam.

Csibefej

Azt hiszem inkább nem írok semmit.Olvass rendesen, ne csak felületesen!

Lamásza :D

Remélem már javul Laci. Gyógypuszikat küldök neki! Az jó, ha ennyire szereti a sulit.

Tavi :D

Nehogy lebetegedj te is.Jobbulást!

Zsófi :D

Jó nevek. Mennyi vizsgád van még hátra? Dokihoz mikor mész legközelebb?

Gröni :D

Nem tudok ehhez a görcsöléshez hozzászólni. Dóriról nincs új kép?

Vicuska :D

Tessék hírt adni magadról!

Fenci :D

Ez neked is szól!

Megyek dolgozni, jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kolibri :D

Ne légy sárkányanyó! :lol: Még van 4 napod. :wink:

Vicuska :D

És még adós vagy a beszerzett rucik képeivel. :wink:
Nagyon kíváncsi vagyok rá.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu
Most már én sem bírom szó nélkül! :evil: (csibefejűt, nem Téged :))

[quote="csibefejű"]O írta:csibefejűlvasgatok, regisztrált nem vagyok, de most nem bírtam ki szó nélkül!!!!

Mi az, hogy "ne idegesíts, nem lehet fiú!!! :twisted: "
Akkor mi lesz? beadja nevelőotthonba, vagy otthagyja a kórházban? ,!!Inkább azon aggódna, hogy egészséges legyen!!!
Na, meg 25 hetes állapotosan jégre menni??????!!!!!!
Elgondolkodott azon, hogy mit beszél?
Ilyen meggondolatlan,lelketlen szöveget még nem hallottam itt ezen az oldalon :twisted:


Csibefejű, vagy inkább tyúkagyú?!?
Inkább maradj nem regisztrált, ok?? Mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ha olyan okostojások osztják az észt, akik "eddig csak olvasgattam, most jól beszólok". Majd ha már évek óta ide írsz, akkor esetleg lehet ilyen megjegyzésed. Bár, ha belegondolok, akkor sem.

Tavi
Milyen igaz! :wink:
gtünde
 
 


Tavi
Vagy félreértettelek?? :? Remélem, nem.
gtünde
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?