Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Húúúú..ma örömömben jó hangosan olyat nevettem :lol: :lol: még Kamilla is megszeppent a hangoktól, ugyanis ma délben evés után 1 órával már játszottunk, beszélgettünk már a kiságyban, erre elég büdöset érzek :lol: :roll: , arca is elkomolyodott, elfehéredett…mondom ekkorát pukizott a gyerek, de mondom egy pukihoz ez tul büdi, kaki meg nem valószínű ismerve a kakilási szokásait. :shock:
Gondoltam azért mégis megnézem, aztán ekkor örültem annyira, ugyanis szerencsére segitség nélkül, saját magától összekakilta az egész pelust és már a ruciját is, annyira örültem neki, h azt sem tudtam most mit csináljak, hogyan is kezdjek neki a tisztitásának :roll: , erre emelem fel a lábát és lőtt még egyszer,(ez már rajtam csattant :lol: :P ), örömömben rögtön hivtam a párom, még el sem mondtam miről van szó, de mikor mondom h Kami megajándékozott minket, rögtön tudta miről van szó.
Olyan boldog voltam, hiszen tudjátok ez nálunk nagy szám! Lehet mégis csak jó volt a tápszer váltás! :?: :!: :roll:

Aliz!
Nagyon csini kismami vagy! Jók a pocakos képeid nagyon! Viktória is szépen fejlődik, nagyon szépen kivehető a 4D-s képeken! :wink:
Mi is az Angyalföld térre járunk dokihoz, de akihez a védőnőnk is tartozik körzetileg, mi is oda járunk, Gál Gyöngyinek hivják, egy ilyen 50-60 körüli nő, de olyan, h amit mi mondunk szerintünk diagnózist, azt mondja rá mindig h „lehet”- hát mit ne mondjak, ilyen bizonytalanságban nem lehet diagnózist felállitani, ugyh nagyon gondolkodunk a váltásban.
Hogy hivják pontosan ezt a Szövetes doktornőt? Az oké h rendes, de szerinted jó szakember is??? Miből gondolod? Volt olyan betegség v probléma amit Balázskának kellő képpen megoldott?

Zsuzsi!
Én is remélem h csak a mensesem, ma már csökkent a vérzés, de még mindig van, de hogy pont megint nekem ilyen hamar visszajöjjön, hogy mindig történik vmi velünk…
:twisted: :x
Igen, sajnos még kell szívni Kamilla orrát, de már csak napi 2-3 szor, a régebbi 6-8-hoz képest, de ami már könnyebbség az egészben, h megtaláltam a technikát amivel én is letudom szivni egyedül , ugyanis eddig csak a párommal közösen sikerült, de a kényszer nagy úr, mert ha egyedül vagyok itthon, akkor is kötelező megcsinálni.

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Megjöttem!
Névnaposoknak, illetve szülinaposoknak utólag is nagyon sok boldogat!

Délelőtt már olvasgattam, mivel eddig szar volt a gépünk, oda volt a szervízbe, az este hozták haza, de mikor írni akartam mindig kidobott a rendszerből. Aztán mennem kellett...
Szal, minden ok, megvannak a vizsgák, tök jó volt otthon. A szilveszter nagyon nyugisan telt, nem voltunk buliba, sőt fél háromkor már lefeküdtünk, de jól éreztük magunkat.
Visszafele úton a 350 km-ből 220-at szakadó hóban tettünk meg. A szemem már jójózott a végén. Volt egy három autóból álló konvoj, hargitai rendszámmal és sífelszerelésekkel. Na, velük mind kerülgettük egymást, közben azon filóztunk mi a fenének mennek el a Hargitáról messzi idegenbe síelni...De nem jöttünk rá még mindig:)).

Annyi mindent akartam írni, de mostanra mind elfelejtettem...
Az biztos, hogy megnézegettem a képeket és mind nagyon jók! Hihetetlenül nőnek ezek a gyerkőcök!

Andi! Ez az Ibolya úti suli melyik is? Mert ott a környéken voltam már gyakszin, így van ismerős:).
Ha legközelebb kellenek még játékok, szólj mert van egy pár ilyen könyvem. Volt egy alkalmi munkám nemrégiben, begépeltem valakinek egy szöveget, az érte kapott pénzből is pont egy játékgyűjteményes könyvet vettem. Játszótárs a címe, nagyon jó!
Vendég
 


Edina!
:lol: :lol: :lol: , tényleg vicces, magam elé képzeltem a szitut 8) Egyszer Emili is kegyetlenül összekakilta magát, le is fényképeztem :D De akkor lehet hogy megoldódik a kaki ügy!:)

Bea!
de jó, hogy jöttél, már hiányoltunk! :wink:
Örülök hogy jól telt a szilveszter és hogy jól éreztétek magatokat otthon, meg tudom érteni :wink:
Vizsgákhoz gratula!!!!Van még, vagy az össz. megvan???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

 
 

Hello Lányok!


Csak most értem ide, mikor már alszanak a kicsinyeim.
Délután fiúk fociedzésen voltak, hozzánk, csajokhoz meg eljött Zita és Patrícia. Jajj, de drága az a kis mókus csaj. Zabálnivaló. Képzeljétek, tv-zett nálunk. :lol: :lol: :lol:
Jól elvoltak Dorkával. Dorka pakolgatta Patrícia közelébe a játékokat, a kicsi csajszi meg tűrte. :P
Teszek fel képeket a Picasára is róluk. :wink:

Zita!
Tök jó, hogy eljöttetek, gyertek másor is. És persze mindenkit szeretettel látunk, aki elmerészkedik hozzánk. :lol: :lol: Mutattam Bencének is a képeket és tudod mit mondott? Legközelebb akkor hívjunk Titeket ha ő is itthon lesz, mert ő is szeretné látni Patríciát.
Egyszer Zsuzsiék akkor jöttek mikor ő is itthon volt, azóta is emlegeti Pannikát, mint nagyszemű kislányt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Alízkám!
Te kis csúszdázó anyuka. :lol: Nem viszed Balázskát, mert Te nem tudsz csúszdázni? Na szép, mondhatom. :lol: :lol: :lol: Persze tudom , hogy azért nem viszed, mert nem tudsz nagy pocival utána rohangálni, hogy segíts neki felmászni, lecsúszni stb. De ha gondolod egyszer szólok ha megyünk, és szívesen a szárnyaim alá veszem a fiadat is. Dorkám már profi Hangyabolyozó, őt csak szemmel kell tartanom, megoldja egyedül a csúszdázást. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi!
Megnéznélek Benneteket Pannikával, amint ő kiváncsi fáncsizik, Te meg mint egy kis papagáj szajkózod neki, hogy nem szabad.
:lol: :lol: :lol: :lol: Muris, de tényleg így nőnek fel ezek a kis gyerkőcök. :wink:
Huuuu... a füstölő villanykörtétek azért nem semmi. Tényleg jó, hogy nem égett ki az egész vezeték, vagy a lakás, vagy mittudomén, de hogy nem lett nagyon baj . :roll:
Dorka valóban gyertyafújó segéd volt itthon is és a Hangyabolyban is. Itthon szó nélkül kijelentette, hogy elfújom oké? ÍGy szóltam gyorsan Bencének, hogy lehetőleg ő fujja. De a Hangyabolyban sem lehetett leszerelni Dorkát ezen a téren. :lol: Minden lében kanál csaj.
Igazad van, az ajándéknak nagyon örült Bence, és ilyenkor valóban látszik, hogy még gyerek. Igazán tud lelkesedni . Ha valami viszont nem tetszik neki, igazán ki tudja azt is mutatni, nem olyan mint a felnőttek, hogy jópofiznak akkor is ha éppen nem a fogukra való valami. Ebből már volt is családi felhördülés. Mikor anyós és sógornő kitalálták, hogy 2 éve , az akkor 5 éves Bencének vesznek egy tv-t a szobájába karácsonyra és szülinapra együtt, ők szuper ötletnek találták. És Bence mikor le sem sz@ta a tv-t, mert ő nyilván játékra számított akkor jött a szöveg, hogy ez a gyerek már semminek nem tud örülni, mert el van kényeztetve stb. Szerintetek egy 5 éves gyerek fel tudja fogni, hogy az a tv esetleg többe került mintha kapott volna egy matchboxot? Ááááá... anyósnak ez nem jutott el az agyáig. :roll: :roll: :roll: És érezze rosszul magát a gyerek, mert örülnie kellene, de nem tud, érezzem én is magam vacakul,mert anyósék besértődtek..... na én ilyenekből nem kérek. :evil: :evil: Huuu... de pipa voltam akkor. Egyébként sem tudom mi szállta meg őket, hogy ilyen nagyobb volumenű dolgot vettek, mert nem jellemző. :roll: És ez is így sült el. :lol: :lol: :lol:

Bea!
Jó, hogy újra írtál, mostanában tényleg ritka vagy errefelé, mint a fehér holló. Remélhetőleg nem fog már vacakolni a gépetek és tudsz majd rendszeresebben hírt adni magatokról.
Örülök, hogy jól sikerültek az ünnepek. Vizsgáidat is befejezted, hát ez szuper. Hátradőlhetsz kicsit. Meló van kilátásban? Vagy még semmi??? :(
Köszike, jövőre majd biztos újra fognak kelleni a játékötletek, vevő leszek ismét rájuk.
Ibolya uti sulit kérdezted... hát az a neve : Ibolya úti Általános Iskola. Dózsa György és az Egyetem sugárút között van az Ibolya út, a suli majdnem szemben van egy Helikerrel, és a Fandangó Étterem sincs messze hozzá. Így be tudod tájolni?


Kriszti!
SZép volt nagyon a karácsonyfátok. A két gyerek meg édes együtt a képeken. Milyen sokat nőtt már Nelly baba is amióta nem láttuk.
És nyugiiiiiiiiiiiii... nem tagadunk ki. Ahhoz nagyon rossz kislánynak kellene lenned. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fogászat: én is oda járok éppen, így átérzem a problémádat. És nem is a kezelésektől félek, hanem a hócipőm van tele vele hogy milliószor kell menni. Ááááá.... nem nekem találták ki.


Edina!
Látod-látod, minek tud örülni egy szülő? Kakinak. :lol: :lol: :lol: :lol: Vagyunk így páran ezzel.
:lol: :lol: :lol: :lol: Hátha megoldódna már ez a gondotok és segíteni fog a tápszerváltás.
Jajj, az az orvos nem lehet a topon aki az általad felállitott diagnózisra esetleg rábólint és nincs vizsgálat után saját véleménye. Az olyan adja vissza a diplomáját és nézzen másik állás után. :roll: :roll: Már bocs. Egy orvos legyen határozott, legyen tudása, tudja megállapítani a betegségeket és azt tudja megfelelően kezelni. Egy orvost ez tesz jó szakemberré. Vagy én is naív vagyok és sokat akarok ezzel? De azért ennek kellene lennie minden orvosnál az alapnak , szerintem. :roll: :roll: :twisted: :twisted: Sajna kevésben van meg mindez, ezt tapasztaljuk nap mint nap, egyetemen látjuk milyen a színvonal. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Siralmas. :evil: :evil:

Jóéjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!


Ma reggel már fel voltunk öltözve, hogy indulunk a dokinénihez beutalóért, onnan meg röntgenre, mikor Pannika bekakált, és ott volt a fülbevaló..... :roll: Megkönnyebbültem, hogy nem lett baja, mert már mindenféle rémeket láttam, hogy hogy fogják kiszedni belőle a fülcsit..... :( Kis lökött lányom mindig csinál vmi hülyeséget.... :?

Andi! Hát, igen a gyerekek őszinték, ami sokszor kellemetlen is tud lenni. Mondjuk anyósod akciója sztem nem ez a kategória. Ha megkérdez Benneteket, hogy minek örülne Bence, akkor gondolom, nem érné ilyen.... :roll: :twisted: Múltkor el is felejtettem írni, hogy ennyire hullik Dorka haja a tekergetéstől? :? Hát, reméljük abbahagyja, és nem kell levágni a haját, olyan szép nagy már!

Bea! Jó, hogy jelentkeztél! Vizsgákkal, szakdogával hogy állsz?

Edina! Hát, nem gondolná az ember míg nincs gyereke, hogy miknek nem tud örülni: kaki, büfi, puki.... :lol: :lol: :lol:

Panka! Olvastam a blogban Emike bugyis sztoriját. Ügyes nagyon! :wink: Csak hát nem megy mindig, egyelőre. De hamarosan nem lesznek ilyen balesetek! :D

Alíz! Azt is kifelejtettem tegnap, hogy jól mondják a többiek, nagyon szép kismama vagy!!! :wink: Meg csini is, nem is nagyon híztál, ugye? csak pocira.

Kép
zsuzska81
 
 


Edina! Mi Gál Gyöngyinél egyszer voltunk, mert helyettesítette a mi dokinéninket, hát nekem nagyon unszimpatikus volt.... :twisted: A stílusaszörnyű sztem, egy kedves szava nem volt a gyerekhez, pedig sztem gyerekorvosnál ez is fontos, aztán semmi extrát nem mondott, pedig mondtam, hogy a gyerek életében először lázas (azóta sem volt), amit mondott, azt magamtól is tudtam (hogy csillapítsam...... :? ). Plusz a módszer, hogy én kint ülök a forró gyerekkel a váróban, hiába vagyok ott időben, mert behívja a saját betegeit, akik később jöttek, és csupa 8-10 évnél idősebb gyerek.... :twisted: Pannika meg 8 hós volt, kis elesetten bújt hozzám... :(

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!
Andi!
Megijesztettél h miket is nézhetnek a gyerekek a neten csetelés közben vhelyett.Fanni is örökké rajta van, na remélem extrém borzalmakra nem kiváncsi de tényleg undoritó!!! a hullás is !Igazad van nagyon oda kell figyelni rájuk!!
Miért is lennél Bagoly :lol: mert éjjel irsz?Tényleg keveset alszol, már biztos hozzászoktál ,hogy agyerekek nem hagynak,Én11kor már zuhanok az ágyba !
Zsebi!
Óvatosan a fogival!hormonalisan zavarhatja a tejtermelést!Remélem nem tapasztalsz ilyet, de ha mégis,másra kell váltani,nem tablettára.Bizony kéne Anyának a gyógytorna ,meg amasszázs is ,akeringést javitani ,meg az izmok, inak letapadásán segiteni.Biztosan nincs kedve magától tornázni ,azért kell aki tornáztaja.Anyósom is igy van, állandóan biztatni kell,hogy mozogjon, mert muszáj .A masszirozást vállalom ha akarod, Mamát is én gyurom.
Aliz!
Igen atemplomban szokott lenni keddenként,azért kérdeztem ha el tudsz jönni ott tudunk találkozni ,mi aHorgász utcan lakunk
mártid
 
 


Sziasztok!!!!


Köszi mindnekineka kép dícséreteket. :wink:
ma nem vagyok a topon, :( Kicsit kapar a torkom ,meg taknyolok,Balázs meg elkezdett köhögni,de szerencsére nem lázas.
Remélem nem lesz komolyabb.

Edina:
Balázsnak komoly betegsége szerencsére nem volt még ,de szerintem jó doki mert normálisan megvizsgálja mindig meg nem tömi egyből antib.-mal,először mindig csak vitamint ír ki neki és azt mondja mindig hogy antibiót csak akkor adjam neki ha nam javul.A gyerekkel is normálisan beszél.
meg sokan járnak hozzá a körzeten kívül is ,szóval biztos jó hírre van egyébként is.
Jaj Gál Gyöngyihez nekünk is volt már szerencsénk amikor helyettesítés volt,de szerintem az a nő nem dokinak való,nekem is csak hümögött mikor Balázst elvittem egy hányós-hasmenéses vírussal ,és kiírt egy olyan gyógyszert ami már hónapok óta hiánycikk volt és a gyógyszerész nő segített hogy valami hasonlót adjon. :roll: :roll: :evil:
Szóval nekem nem volt szimpi az biztos.
Egyébként Dr.Szövetes Margitnak hívják,de én csak mint a véleményemet írtam le,persze a döntés a tied hogy váltasz vagy sem.

Andi:
Szóval ezt gondolod rólam.Köszi. :P :x :mrgreen:
persze nem az én csúzdázásomról van szó ,csak tudod ott bújkálni kell meg szaladgálni és az már nehézkes,bár lehet hogy már őt sem kéne kísérgetni mert azóta már nőtt is és lehet feltudna magától is menni.
Hát jó szólhatsz és majd meglátjuk hogy eltudunk-e emnni vagy sem.
Akkor babázhattatok tegnap,gondolom Dorka is élvezte nagyon.
Majd megnézem a képeket.

Zsu:
Azta...Akkor tényleg lenyelte a fülbevalót,nem csoda hogy nem találtad. :roll:
Jaj miket meg nem csinálnak ezek a kismanók.
A lényeg hogy minden oké.
Hát igen nagylányod van már, jöhetsz-mehetsz utánna most már. :wink:
Köszi szépen ,aranyos vagy,háát eddig kevesebbet híztam mint Balázzsal,jelenleg 6 kikónál járok.Majd meglátjuk mennyi lesz a vége. :lol:

Mártid:
Akkor itt laktok a szomszédban. :lol:
Oké majd valamikor elmegyünk,és akkor talizunk, te mindig ott szoktál lenni?

Kriszti:
Nagyon édesek a gyerekek ahogy együtt játszanak,olyan szívmelengető.
A fogorvoshoz kitartás!!

Bea:
Na te is meg vagy!
Tök jó hogy jó sikerült a Szilveszter.
Gratulálok a vizsgáidhoz.Ügyes vagy!

Na pá lányok!

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Márti! Ez a Mirena nem tabletta, hanem spirál, csak nem a hagyományos, hanem hormontartalmú. Annyi előnye azonban van a tablettával szemben, hogy helyileg szabadul föl a nagyon kis mennyiségű hormon, ami aztán nem járja meg az egész keringési és emésztőrendszert. Így remélem, a tejtermelést sem fogja befolyásolni. A neten is nagyon jókat olvastam róla, és Sápy is azt mondta, a legjobb választás, mivel ő később sem ajánlana nekem gyógyszert a pajzsmirigyem miatt. Hát remélem, jü lesz, mert elég drága.

Edina! Tegnap úgylátszik, ilyen nap volt, mert Szabi is olyan extra kiadást produkált dél körül, hogy meg kellett fürdetnem :D . Igaz, nálunk egyébként sincs baj ezzel, de remélem, mostmár nálatok is meoldódik.
Fannira tényleg figyeljetek oda, illetve okos kislány ő, meg kell vele beszélni, mert mint írtam, Boginál már próbálkoztak fiúk. Igaz, nem felnőttek, de azért gimnazista fiúkra sincs még szükségünk.

Úgy néz ki, meg tudjuk oldani, hogy elmenjünk a bálba, egy védőnéni fog Szabira vigyázni, na meg anyukám is itthon lesz, csak ő nem nagyon tud járkálni vele, ezért is kell a segítség is. De egy védőnőben azért csak bízok.

Képzeljétek, vettem egy babaerszényt, mert sokszor Szabi csak ölben hajlandó ellenni, ráadásul úgy, hogy sétálgatni kell vele, ő pedig nézelődik.De mivel egyre nehezebb, ezt egyre kevésbé bírom, de az erszénnyel sokkal jobb. Majd teszek föl róla képet is.

zsebi_baba
 
 


Aliz! Hogy szalad az idő, lassan már te is szülsz! :wink:
Az a 6 kg semmi, simán le fog menni. Rajtam pont ennyi maradt, de remélem, majd ez is lemegy. Tornázni már elkezdtem, jaj, nagyon jól esett, persze semmi kardio, nehogy azt a kis tejcsit veszélyeztessem, csak ilyen szülés utáni torna, de az is nagyon jó.
Szabi nagyon szereti a csörgőt, amit tőled kaptunk! :)

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Zsu, az a fülbevalós történet nem semmi! :shock:
Látom gyűjtitek az élményeket, majd az unokáknak mesélni :D
Egyszer egy belgyógyásztól hallottam, hogy aminek az egyik vége tompa gond nélkül átjut az emésztőcsatornán (pl. gombostű :shock: )
A fogpiszkáló már veszélyes műfaj.
De azért jó, hogy kijött, így a biztos, te is meggyugodtál.

Zsebi, nekem is váltig a Mirenát ajánlgatta a doki, ki is írta, de végül a Gold Lily mellett döntöttem.
Igaz, az ára is jóval kevesebb (7 e, a Mirena 40e ), bár nem is ez volt a perdöntő, hanem az hogy 2 évig volt G.L. és teljesen meg voltam vele elégedve.
Na meg ugye a hormontartalom, amit soha többet nem viszek be a szervezetembe.
:?
Mondhatja a nekem a doki, hogy lokálisan hat, köszönöm szépen 30 kg van rajtam a tablettáktól. (jó, tudom az más tészta).
Amúgy azon is gondolkoztam, hogy elköttetem a petevezetékemet, az a tuti.
Ha letelik a IUD-m 5 éve biztosan megcsináltatom.
Te nem gondolkodtál ezen? Vagy túlságosan végleges megoldás?

Fog témára visszatérve, milyen az a gyökérkezelés? Még nem volt egymáshoz szerencsénk, valakinek borzasztóanszörnyűségesen fájt, más semmit sem érzett. Mi az igazsáG???

Mennem kell, megint hasogat a fejem, de nem merek bevenni Algopirint, mert elnyomhatja a fogamat (nem szivesen mennék vele éjjel az ügyeletre).
Puszi mindenkinek!!!
Aranyosak vagytok, hogy örökös tagságom van a csapatba!

K. :wink:



Sziasztok!

Zsu!
De jó hogy meg letta fülcsi!!!!Tényleg lenyelte aheyett hogy elhajigálta volna! A léyneg hogy kint van! :wink: És a dokit is megúsztátok!

Zsebi!
A Brendonban vetted az erszényt?Mert én is láttam ott egyet, 10 ezer körül volt, az olyan kis pici babáknak való, nem kenguru, hanem olyan táska féle :lol: Szabikáról is tegyél majd képet!!!

Lassan ideje lenne egy talinak! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hali!

Andi! Sajna nem abban a suliban voltam:(, hanem a Vénkertiben (később ugrott be). De az ott töltött idő alatt az is nagyon jó, erős sulinak tűnt!
Nagyon aranyosak a kiscsajok együtt! Dorka biztosan élvezné, ha lenne egy kistesója, olyan kis gondos:))!
Meló semmi nincs kilátásban, illetve a bébicsőszködés az megvan még! Közben hívtak egy másik helyre is, de mivel össze-vissza kellett volna menni, meg egyéb okok miatt is nem jutottunk közös nevezőre.

Zsebi! Nem szemétség, hogy naplózzátok Bogi msn-jét! Csak így lehet megvédeni. Sajnos különböző chatfalakon is előfordulnak hülye emberek, akik direkt tizenéves lányokra vadásznak, próbálják szép dumával találkozóra bírni őket. Ami a legrosszabb, hogy a neten keresztül az ember bárkinek kiadhatja magát. Szal, nagyon óvatosnak kell lenni, s nem árt leellenőrizni az oldalakat.

Gyerekrablás téma: ez a teszkós gyerekrablás már tavaly meg tavalyelőtt is körbejárta a világhálót, akkor is kiderült, hogy kamu, mint az iskola előtti gyerekrablók is. Egy jó van benne: olyan reakciót ír, ami hasznos lehet:)! Azonnal lezáratni az árúházat.
Persze, soha, senki ne kerüljön ilyen helyzetbe!

Vizsgák: megvan mind erre a félévre, hamarosan kezdődik a VI. félév, ami vagy az utolsó lesz, vagy az utolsó előtti, ezt még nem tudjuk pontosan.
Szakdolgozattal haladok, de elég lassan. Volt egy kis depis időszakom, nem volt kedvem semmihez, ezért nem is jöttem (még mielőtt elromlott volna a gépünk), nos a szakdolgozat vázlatát, kis elméleti részt, bevezetőt már megírtam, elköldtem, Tanár jónak találta, lassan írom tovább is, de egy könyvet még mindig nem tudtam beszerezni hozzá. A többit olvasgatom, csak az a baj, hogy még nem találták ki azt a szerkezetet, ami a gondolataimat egyből papírra veti:DDD. Pedig nagyon jó lenne!
Vendég
 


Zsu! Nem semmi Pannika fülbevalós mutatványa! De a lényeg, hogy megvan és nincs gond!

Kriszti! A gyökérkezelés akkor fáj, ha gyulladt a fog. Viszont normális fogdoki gyulladt fogat nem gyökérkezel, csak végszükség esetén. Előbb gyulladáscsillapítás, utána gyökérkezelés. Nem fáj. Vagyis nem hazudok, de, egy kicsit fáj, de ki lehet bírni! Inkább kellemetlennek mondanám. Nekem már több is volt és én is fosok nagyon a fogdokiktól.
Fejfájás ismerős. Nekem most jelenleg a Spigelon bevált, de csak migrénre. Ha nem migrénes, akkor felesleges bevenni. Ez van. Azt mondta egyszer egy doki, hogy tanuljak meg együtt élni vele:).
Vigaszképp: a gyökéskezelés nem fáj annyira mint egy fejfájás! Meg nem is tart annyi ideig:D!
Vendég
 


Hello

Most csak gyorsan mert munkam van, sürgös forditanivaló.

Panka: Ez nekem szólt?
[quote]L írta:assan ideje lenne egy talinak!

tudom tudom, nem bujok el előle, erőősen gondolkodom rajta, csak várom hogy elolvadjon ez a hó és ne legyen ilyen latyak mert olyan sár van így is nálunk mindennap.
A másik meg hogy egyfolytába jön hozzánk valaki, most is csütörtökön jönnek sanyi uncstesóják 8 hós kisbabával, pénteken meg Mi megyünk a Sanyi rokonaihoz.
Szóval ahogy Andi egyszer írta: buli az élet. MAjd ha haza jöttek Andiék a síelésből megbeszélünk egy időpontot.

Tegnap egész nap vendégeskedtünk. :D :D :D Aniáéknál délbe, Andiéknál délután. Nagyon jól bírta a kicsi, egy szava nem volt. Szereti a társaságot. Annávl kezdenek ismerkedni, Dorkával meg játszottak, Dorka tartott a játékot, Patríci szopogatta. Drága volt Dorka, mindent oda akart adni neki, azt is amit nem szabad. Chipsel is megkínálta és a fejét akarta simogatni egyfolytába. Tündéri kiscsaj. Ahogy az dumál, be nem áll a szája, mindent majdnem tökéletesen kimond, élvezet hallgatni.

Na most sietek.
Puszi
Vendég
 


Panka! Nem a Brendonban vettem, hanem a neten a készítőtől, így "csak" 5000 ft volt, kicsit más, mint a brendonos. Egyébként még ezt is sokallom érte kicsit, mert kb fél m anyagból meg lehet varrni, csak most egyszerűbbnek láttam a rendelést. Tettem föl pár képet.

Kriszti! Én is gondolkoztam a sima spirálon is, de én a gyulladások előfordulásának nagyobb esélyétől és a bőséges és esetleg fájdalmasabb menstruációtól jobban félek, mint ettől a pici hormontól. Persze ez is alkati kérdés, nekem hálistennek semmi bajom nem volt a gyógyszerekkel sem, nem is híztam tőlük, Bogival pedig a szoptatás alatt is szedhető gyógyszert szedtem, és azzal sem volt gond, remélem, most sem lesz. Kicsit a felrakásától félek, nem fáj? (kérdezem ezt egy szülés után :) ) Az elköttetés azért olyan drasztikus, végleges megoldás. Nem mintha terveznék még gyereket, de ki tudja? :wink:

zsebi_baba
 
 


Bea!
Na ilyen szerrkezetre már én is gondoltam:D

Zita!
Jajj, de hogy nem kokrétan neked szólt, hanem Mindenkinek/Bárkinek, akinek van kedve/ideje/energiája hozzá. :wink: De felőlem lehet nálatok is
:wink: Van még más is akinél még nem volt :wink:
Én várok türelmesen, nem akarok senkit sürgetni, csak felvetettem! 8)

Zsebi!
De szép világos lakásotok van!!!:DÉs milyen nagy már Szabika!
Aha, látom már, ez oylasmi mint a kendő, csak nem kell kötözgetni! :wink:
Édes ahogy alszik, milyen szép kerek kobakja van:D

Emike ma ismét hajlandó volt wc-zni :DBár most bugyi pelus van rajta, de erre is mondtam, hogy nem szabad belepisilni!És már 2x szólt, és pisilt is a wc-be!Úgy örülök neki!:DTegnap biztos csak meg volt zavarodva a vendégségtől. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Kész vagyok. Az éjjel ritka sz.rul aludtam.

Pankaa! Találjuk, ki, fejlesszük és védjük le, majd adjuk el jó sok pénzért ezt a szerkezetet:DDDD!

Pintyus! Nem unatkoztok az biztos:). Jó, hogy így zajlik az élet és Patríci ilyen jól viseli. Igazi nagykislány lassan!

Talit én nem tudok szervezni, helyszűke miatt, sőt, azt sem tudom megígérni, hogy ott leszek, mindig csak egy napra tervezek, mert valami úgyis közbejön.
Jan. 28, 29, 30, 31-én lesz suli, jó, hogy csak négy nap. Remélem az is kiderül, hogy mikor államvizsgázunk, illetve egyéb ilyen apró, ám hasznos információ. Tököm kivan a sulival, semmit nem tudnak normálisan megszervezni, vagy előadni. Az infókat sem biztos forrásból kapjuk, hanem felsőbbévesektől, illetve hallomásból. Ha kérdünk valamit az illetékes nőszemélytől, mindig az a válasz, hogy nem tudja, vagy pattog nekünk. Komolyan, egyszer leütöm:D. Engem amúgy sem csíp különösebben, bár ez kölcsönös, de mi ketten mindig összeveszünk. Az a legrosszabb, hogy hozzá nem értő emberek dolgoznak és vesznek fel nem kevés pénzt ilyen helyeken, ahol elvileg azért lennének, hogy a diákok kérdéseire kielégítő választ tudjanak adni. Na mindegy, nem dühöngök, csak mára már kicsit sok volt, oszt' még dél sincs.

Kriszti! Engem lehet érdekelne az a babazongora (ha jól emlékszem Te tetted fel), csak még meg kell kérdézzem No.1. hisztis anyukától, hogy vehetek-e ilyent a gyerekének? Mert ha a kukában végzi, akkor inkább nem is veszem meg:).

Ja, meg ez is, ez a hisztis anyuka. Hát nem tudok rá már mit mondani egyszerűen...Uncsitesóm felesége, egyszer már írtam róluk. Ugye ő nem dolgozott, így uncsim ment gyesre, de mellette feketén dolgozgatott, míg meg nem kapták a pénzt. Azóta nem megy dolgozni, mert a csajszikám kifejtette, hogy- és szószerint idézem: "én nem kinlódok egyedül itthon a gyermekkel! Maradjon csak itthon az apja is, mert nem egyedül csináltam!" No comment.
Vendég
 


sziasztok!!!

Jó szutyi idő volt ma ,esett ma mindenféle csapadék. :?
Nem volt nagy mozgás itt sem ,úgy látom.

Zsebi:
Nagyon aranyos Szabika a képeken,
Ügyes vagy hogy máris elkezdtél tornázni.
Nem sok aza 6 kilo,biztos lemegy hamar,nekem is jön még biztos fel egy jó pár,9-10 kilo lesz a vége gondolom,Balázzsal 11 kg-t híztam attól biztos nem lesz több.De majd meglátjuk.
Örülök hogy tetszik Szabikának a csörgő. :wink:
De jó hogy sikerült megoldanotok és van ki vigyázzon Szabira,biztos tök jó buli lesz.
Jó lesz kicsit kimozdulni. :D

Panka:
Emike ügyesen halad a szobatisztaság felé. :wink:

Kriszti:
Nekem sem fájt igazából a gyökérkezelés,csak inkább kellemetlen,meg persze többször kell menni. :roll:
Remélem már nem fáj a fejed.
Mikor mész a fogdokihoz?


Andi,Zita:
Megnéztem a képeket a gyerekekről,nagyon édesek együtt,eltudom képzelni ahogy gondoskodott Dorka Patríciáról. :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem tényleg megoldódik a kaki ügy,( igaz tegnap megint nem volt), de ma délben evés után, még az ölemben volt, erre megint nagyon erőlködik, és teljesen egyedül kinyomta a pelusba, megint annyira örültem, h madarat lehetett volna fogatni velem :wink: :lol: :P

Andi, Zita!
Nagyon aranyosak együtt a csajaitok! Dorka milyen hozzáértéssel tanitja Patricit, ő pedig annyira érdeklődően figyel, nagyon édesek!

Zsu!
Még szerencse h meglett a fülbevaló! Na ezek után elgondolkodom h tetessünk –e Kaminak, egyébként épp ezen gondolkodtam, hiszen mostanában a fülét is tépi, nem hiszem h előnyös lenne neki mostanában a fülbevaló?!

Aliz! Zsu!
Dokinővel kapcsolatban, teljesen igazatok van! Gál Gyöngyinek teljesen ilyen a stilusa amit mondtatok, és olyam bizonytalanul vizsgál h az felháboritó! Anno mikor beszéltünk a védőnőmmel a gyerekorvosról, csak azért ajánlotta ót, mert ugye ő is hozzá tartozik, és ha még rossz véleménye lenne róla akkor sem mondhatta volna el. Ki tudta h igy megjárjuk, utálom ezt a bizonytalanságot amikor ugy vizsgál. Lépni kéne vagyis váltani, de az meg ugy házon belül elég kellemetlen pl. ilyen helyettesítések miatt.
Ajánlották már nekünk, Enyedi Emőkét is, ő is ott van, fel is hivtuk már őt egyszer tanácsot kérni orrszivás ügyben, és sokkal használhatóbb módszert mondott.

Kép
dinaedo
 
 


Egyébként kaki ügyről még annyit, h lehet a tápszerváltás okozza nekünk ezt, igaz eddig a régi is bevált, mert a kórházban is azt kapta normális volt a széklete, lehet most csak ehhez fűzzük a sikert. Múlt héten kiváltottuk mindkét tápszert, a régit (Milupa) és az ujat is (Nestlé) azt kezdtül el adni neki, és már nem próbálkoznánk ujra a Milupával, ezért egy teljesen bontatlan originált doboz megmaradt. ( Milupa Milumil HA Start) Ha esetleg vkinek szüksége lenne rá, igaz tudom h szerencsére ti inkább szoptattok, akkor szoljatok, és azért mégis olcsobban odaadnám.

Na most megyek fürdetni...
Jó éjt!

Kép
dinaedo
 
 


Hali!

Nincs túl nagy pörgés ma, biztosan ez a furcsa időjárás. Volt ma minden és szinte egyik pillanatról a másikra változott.

Edina! Reméljük, most már nem lesz több gond a kakival! Hátha megoldódik most már!

Nálunk, hogy ne unatkozzunk, megint lopás volt. Rendőrség persze semmit nem tud tenni (mondjuk csodálkoztam volna, ha igen). A nyáron a szivattyú, most 8 tyúk lett az áldozat. Bosszantó, főleg az, hogy nem érzem magam biztonságban az otthonomban.
Emellett autós ügyeink is vannak. Anyumék eljöttek még Karácsony előtt hozzánk, akkor lerobbant az autó. Azóta szervízbe van. Hihetetlenek az ott dolgozó emberek. Megérdemelnének egy jó kis pert, mert mivel szakszervíz kicsit el vannak szállva maguktól. Remélem holnap kész lesz, ha igen, akkor visszük Pestre, ott átadjuk Anyuméknak, s mi visszahozzuk a bérelt autót, amivel azóta járkálnak. Hja, zajlik itt is az élet!
Vendég
 


Zsebi!

Te milyen tornát csinálsz most? Én is el akarom kezdeni, de vhogy itthon mindig találok vmi mást amit kéne/kell csinálni. Ezért gondoltam arra h el kéne járna vhova tornázni , legalább heti 1-2szer. Nem tudsz vmi jó helyet, és egyáltalán milyen tornát lehet igy csinálni szülés után??
És esetleg ha érdekel vagy valakit közületek még együtt is eljárhatnánk!
Amugy nagyon praktikus az a hordozó kendő! Legalább többet veled lehet Szabika is, és közben tudsz bármit csinálni!

Bea!
Hihetetlen mik történnek veletek is, zajlik az élet az biztos!

Kép
dinaedo
 
 


Hello Lányok!

Icipicit eltüntem, de már megvagyok. :wink:
Férjem új Windowst telepitett a laptopra , mert vacakolt sokat a régi. Ráadásul szerdán nem is haladt vele, mert benyelt valami hányós vírust, kifeküdt aznap teljesen.Fájlalata a gyomrát, hányingere is volt egész nap, de máspanra jobban lett.
Változatosság kedvéért ma hajnaltól meg Dorka hány, ugyhogy tutira elkapta. Így ma nem is mentünk bölcsibe. :( Fájlalja ő is a gyomrát (mutatja és mondja hogy fáj a pocakja :( )és állandóan öklendezik, mert a nyálán kivül már nincs minek kijönnie. Teában adok neki B6-ot, de egyelőre a tea sem marad bent, ugyhogy amint megtudom délelőtt vagy délután rendel-e ma a gyerekorvosunk megyünk hozzá.
Hétvégén a fiúk mennek Békéscsabára a focitornára, még jó, hogy mi csajok egyébként sem mentünk volna, mert túl sok szünet lesz a Bencéék meccsei közt és Dorka csak nyűglődik ha hosszú ideig kell egy helyben lennie. De jelenlegi álllapotában meg tutira nem is tudnánk menni. :roll:

Zsuzsi!
Örülök, hogy megvan a fülbevaló, még ha ennyire kalandos úton került is elő.Huncut kis Mazsolád van mindenesetre. :lol:

Kriszti!
Ne félj a gyökérkezeléstől, azért nem a világ vége az sem. Két császármetszésen vagy túl, azokhoz képest ez semmiség.
Én is épp úgy vagyok vele mint Zsebi, a petevezeték elköttetése túl végleges megoldás, habár mi sem tervezünk több gyereket.
A sima spirál meg számomra is a fájdalmas , bőséges menstruációval és gyulladásokkal párosul , legalábbis a fejemben.


Zsebi!
Ezen a hormonális spirálon már én is erősen gondolkodom elég régóta. CSak nem tudom, hogy nekem - a terhességem utolsó heteiben a vádlim bekeményedése miatt - lehet-e feltetetni. De majd dokimat megérdem ha eljutok hozzá.
Majd ha Sápy felrakta neked , ird már meg hogy mennyire fájt-e , mennyire volt kellemetlen, oké?
Egyik munkatársam szintén szoptatás alatt vacilált hogy feltetesse -e , nem is tudom hogy végül hogyan döntött.Odáig ismerem a sztoriját, hogy kiváltotta.

Kép
Kép
bendor
 
 


Zsuzsi, Zsebi, Edina!

Szuperek az új képek, amiket felpakoltatok. Megnéztem mindet.
Hogy nőnek a kicsik.

Zsuzsi!
Pannika nemrég született és már babázik.... huu de telik az idő. Zsuzsi a keleti kényelem... hát az nem semmi a lányodnál. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Lépek, a lányom vacakul van.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok !!!

Mit szóltok ehhez a hóhoz???
Én boldog vagyok, az ónos eső kikészített. Két napja nem voltunk kint a levegőn, szmogriadó is vagy ugye....
Na de most a szép havacska megfogja a csúnya égéstermékeket. :D

Andi, zsebi!
Tévhit a spirállal kapcsolatban a fájdalmas, bő vérzés, pontosan az ellenkezője van, sőt a Mirenánál teljesen meg is szűnhet (többek között ez is ellene szólt, nekem valahogy a "mindenrendbevan"-tudatot adja a menstruáció).
A kismedencei gyulladások simán kivédhetők az évi 2x kötelező (lenne) ellenőrzésen. Tehát igazából a spirállal jobban figyelsz az egészségedre, ha betartod a játékszabályokat.
Biztos paranoiás vagyok, de valamiért nekem úgy tűnik, hogy a nőgyógyik jutalékot kapnak a Mirena után. A G.L.-t csak a Klinikán tehetik fel , a Mirenát magánrendelőben is .. :shock: :shock:
Amúgy a G.L. felhelyezése nem vészes, egy kellemetlenebb nőgyógyászati vizsgálathoz hasonló, bár az első rossz volt, mert mivel én nem szültem pontszerű volt a méhszájam és a doki is elég durva vol (Vad Szilvia).
Ezt a másodikat a dokim tette felés nem fájt, pedig annyira féltem, hogy csatakosra izzadtam a vizsgálóasztalt. Az asszisztens csak nézett, hogy ömlik rólam a víz.
Andi, jobbulást Dorkának, reméljük hamar túl lesz rajta! Mikor mentek síelni?
Zsebi hogy neked mennyi eszed van!!! Bár lett volna nekem is ilyen szerkezetem, mikor Nelly "kicsi" volt és hónapokig rám nőtt!!!
Sajnos a kengurut utálta, a hordozókendő meg olyan cigányos volt.
De ez a kis "tarisznya" vagány!Szabi meg nagyon édes, igazi kerek baba, látszik, hogy jó tejecske van!!!

Beus, köszi az infót!
Szegénykém, neked is zajlik az élet!
No, de nem sokára lediplomázol, lesz jó kis állásod, jön a nyár és újra szép lesz az élet!
Szóval a gyökérkezelés nem vészes? Miért kell többször menni?? Hány ideg van egy fogban, vagy nem egyszerre szedik ki??? :shock: :lol:
Jaj, és a zongorát Pintyus lestopizta, de szerintem ne költsél egy ilyen hülyére, akkor sem ha a gyerkőc kapná. Az is lehet kivágná a kukába a rébék, mert zenél, nyávog, ugat a kis szerkentyű és ugye az ő idegei ezt biztosan nem bírnák. :evil: :evil:
Szegény gyerek!!!!

Mennem kell kiabál a főnökcsaj!



Puszi mindenkinek, menjetek szánkózni, hóembert építeni!!! Kép



Sziasztok!

Bea!
jajj mik vannak!!!Hány tyúkotok van?

Andi!
:(Jobbulást nektek!
Linuxra nem akartok váltani windows helyett?

Kriszti!
Sajnos látom hogy esik a hó, így ma sem tudunk kimozdulni :evil: :evil: :x :x :( :(

Edina!
Tudom milyen az amikor van kaki, nálunk is voltak hasonló örömök:D
Tornával én is így voltam, hogy itthon mindig lusta vagyok csinálni:s
De eljárni meg nem nagyon tudok, nincs aki vigyázzon Emire, bár az A1-ben van megörző, de kondigépre meg nem akarok menni.Meg amúgy is lusta vagyok :oops: :lol:

Emili éjjel megint műsorozott:(És megint kiharcolta magának a kaját :?

Zsu!
Tényleg jópofa Pannika ahogy megijjed, na meg a keleti kényelem is aranyos:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka!
A laptopot Windows Vistával adták, férjemnek meg nem volt kedve akkor XP-t telepíteni rá, gondolta jó lesz az. Hát a nagy fenét, a Vista egy nagy sz@r.Állandóan fagy. Az XP-vel sosem volt gondunk a nagygépen sem, így most a laptopra is azt varázsolt. Linuxot nem ismeri, így annak telepítésébe bele sem kezdene. :wink:

Kriszti!
Nem akarok hülyeséget írni Neked, de attól függ hány gyökere van a fogadnak,(minél hátrébb annál több, 2-3 db) annyi helyen kell kitisztogatni. Doki fogja látni mikor megfelelő, és akkor ideiglenes tömést tesz bele. Ha azzel sem lesz gondod akkor már mehet bele a végleges tömés. Sajna én jártam már úgy, hogy hamar betömték a fogam, vagyis lezárták, nem volt kellően kitisztitva és begyulladt minden ami csak begyulladhat ott. Horror volt, ekkor vettem be napi 3 szem Kataflam helyett 9-et és a fül-orr-gégén is kikötöttünk, ott meg egyből fel is szúrták az arcüregemet. Másnapra derült ki hogy a fogam okozta a bonyodalmat, illetve kiderült addigra , hogy csonthártya gyulladásom is lett. Na azt az ellenségemnek sem kívánom. Nem rémisztgetni akarlak, csak ezért is írom, inkább sokszor menj gyökérkezelésre, mint kevesebbet a kelleténél.
Spirál: hát nem tudom. :roll: :twisted: :lol:
Hónak én spéci örülök, de most nem tudom élvezni, Dorkát csak dokihoz viszem le délután, ennyi lesz azt hiszem egész hétvégén. Fiúknbak így eljutni Békéscsabára nem a legideálisabb, ugyhogy most nem a legjobbkor jött a hó. :P
Sielni a jövő szombaton indulunk. Remélem addigra már rendben lesz Dorka is és senkinek semmi baja nem lesz .

Bea!
Tényleg nagyon nem jó, hogy hol ezt, hol azt lopnak el tőletek, valóban nem érzi így az ember magát biztonságban. És gondolom a tetteseknek nyoma sincs soha.... ez is szörnyű.
Visszatérve a Tesco-s esetre, valóban ne történjenek ilyen rémségek, én is irtam, az a jó, ha csak kamu az egész, de jobb félni mint megijedni amikor már esetleg késő. :roll: :roll:
Tényleg "furcsa" a kedves rokon anyuka, aki egyedül nem hajlandó a gyerekével otthon maradni. Még jó, hogy így is meg tudnak élni, másnak ez nem menne olyan könnyen, sőt..... sehogy. :roll: :roll:

Kopp-kopp... talán már megmarad a tea Dorkában.
Kicsit jobban van, már kezdi követelni a kakókát, vagyis az nálunk a tej. :roll: :roll: :roll: Nagynehezen leszereltem, de most meg teából akar sokat inni. Ha nem adom akkor üvöltés miatt fog behányni, ha adom akkor meg a sok teától. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Jaj, úgy örülök ennek a kis hónak! Persze az időzítés nem a legjobb, ma kell elvigyük az autót Pestig, de hát nem lehet minden tökéletes.

Kriszti! Értem, akkor a zongora Pintyuséké:). Igazad van abban, hogy nem érdemes költeni, ha szegény gyereknek ilyen hülye az anyja, de ha üres kézzel megyünk az a baj, ha viszünk valamit, az nem tetszik.
Gyökérkezelés: azért kell többször menni, mert a gyökeret letömik ilyen gyógyszeres tömés félével, amit kiszednek, átmossák és újra tömik, hogy megszüntessék a gyulladást. Ha a gyulladás megszűnt, a tömést jól bírja a fog, akkor tömik le végleg. Legalábbis én így tudom. Egyébként a legrosszabb az egészben a gyógyszeres tömés íze, szerintem:). De kibírható! Bátorság!

Andi! Egyébként nem tudnak megélni az egy gyesből, de hát nem gondolkoznak....Ja, most meg még kocsit is vettek, merthogy az öt km-re lévő faluból nem tudnak lejönni a városba...Van tömegközlekedés, de gyerekkel nem lehet buszozni. Én ehhez nem értek, mert nincs gyerekem, mondta a csaj, amikor megkérdeztem, hogy ugyan miért nem?
A gyerek kajáját sem tudja előkészíteni, azért nem akar egyedül otthon maradni vele. De az ő dolguk, majd ha nem lesz mit enni, meg miből pelenkát venni, talán rájön, hogy nem potyogtatják csak úgy a pénzt.
Jobbulást Dorkának!

Panka! Maradt még 12 tyúk, 8-at vittek el. A rendőrnek az volt az első mondata, amikor kijöttek: "maradt itt még tyúk". Mondom, akkor várjuk meg, hogy ezeket is elvigyék?
Egyébként semmit nem tudnak tenni, csak szabálysértés. Tettes nincs, csak lábnyomok a hóban...
Vendég
 


Sziasztok !
Hurrá esik a hó mehetünk szánkózni!!Tudtok jó szánkózó helyet a városban??Végre élvezhetik a gyerekek is a telet!!
Andi!
Gyorsan gyogyitsd meg a kis manódat ! hogy minél jobb erőben legyen ,ha mentek sielni !A legjobb időt választottátok nem lesz hóhiány!Tea ügyben nem könnyű Dorkánál megtalálni az aranyközéputat ,hogy adjad is meg ne is egyszerre,de ha már megmaradt az félsiker csak igy tovább, mihamarabb gyógyulást! :lol: :lol:
Aliz!
Nem mindig, de most kedden ott leszek ha tudsz gyertek!Nagyon örülnék!
Zsebi!
Örülök ha nem tabletta,és kevés hormont tartalmaz ,remélem beválik!
Kriszti ebben már sokat tapasztalt, valóban sok mulik az orvos ügyességén, ha még tág a méhszáj,nem fájhat. [/url]
mártid
 
 


Képzeljétek, ma megvolt az első wc-be kakilás is!Szólt, ráültettem, és már nyomta is:Dáttam az arcán, hogy nagyon tetszik nekia dolog:)De csak az első fele jött ki, a többit már a pelusba csinálta.De nem baj, így is nagyon ügyes volt, nagyön örültem is neki!Mondtam neki, hogy legközelebb majd az összeset nyomja awc-be:D :wink:

Bea!
Rendőrök jópofák :twisted: .

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, nekünk pedig az első igazán átaludt éjszakánk volt meg! este 10-től reggel fél 7-ig aludtunk! Aztán szopcsi, és amikor a párom elment dolgozni, mi még visszaaludtunk egy órácskára :wink: . Úgyhogy azóta még csak most aludt el Szabi. Esténként pedig nem is kell altatni, ébren tesszük be a bölcsőbe, lekapcsoljuk a villanyt, és elalszik magától.

Panka! Nagyon ügyes Emili, hamar megy ez a szobatisztaság!

Edina! Én itthon tornázok DVD-re, arról az oldalról töltöttem le az egyiket, amit már ajánlottam itt, Béres Alexandrának szülés utáni tornája, a másik Cindy Crawford szülés utáni tornája, ill. ma töltöttem le a baba-mama tornát, de azt még nem próbáltuk. Elmenni még nem vállalkozom, majd kicsit később.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!!!!

Mi újság????
Miket csináltok ebbe a szép időbe?
Hogy vannak a betegek??? Remélem hamar meggyógyulnak.
Mi tegnap is ma is anyamnal voltunk. Most anyóssal van Patrícia, hát én nem tudom de engem anyira idegesit amilyen hanggal szól hozzá, olyan visitó hangosan hogy én is megijedek. Már nem egyszer kezdett el sírni a kicsi mikor meghalotta. Na mindegy nem folytatom az anyós témát, mert már lezártátok.
:roll: :roll: :roll:

Holnap megyünk babauszira. Sanyi borzasztóan félti hogy nehogy megfázzon, így csak kipróbáljuk holnap aztán meglátom mit fog mondani utánna, így is nehezen győztem meg hogy elmenjünk holnap. Anyira félti ezt a gyereket hogy legszivesebben burokban tartaná. Ma már ezen összevesztünk. Anyira idegesit, mindenen aggódik mindig ez az örökös pesszimizmus, mindenben a rosszat nézni, ááááááááááááááááááááááá :shock: :shock: :( :( :( ezt is otthonról hozta, pont ilyen anyós is, még durvább. Képzeljétek, mutattam neki a képeket amiket Annával csináltunk és az első kérdése az volt hogy "nem bántották egymást????" Nem az hogy milyen voltak, beszelgettek-e, hanem egyből a negativ. Én ettől komolyan mondom begolyózok egyszer.

Ne haragudjatok, most ez ki kellett jöjjön mert tele voltam feszültséggel. Olyan jó hogy vagytok, hogy itt ki tudjuk mondani örömünket, bánatunkat, nagyon szupi kis társaság vagyunk. Köszönöm hogy vagytok!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Most egy kicsit elérzékenyültem. Bocsi :oops: :oops:

Zsuzsi: Megijesztettél ezzel a fülcsis üggyel, de nagyon boldogan olvastam hogy meglett, ha egy kicsit büdi is volt. :lol: :lol: Kis kalandos lányod van. Tündéri a képeken, a fotelbe meg pláne....anyira nagylány már.

Zsebi: Nagyon ügyes Szabika, hihetetlen hogy milyen hamar csinál mindent, nagyon büszkék lehettek rá.
Fel tudnád újra tenni azt a linket amiről le töltöd ezeket a dolgokat mert mar nem tudom hol visszakeresni...
Kiváncsi vagyok én is hogy fájt e a spiral feltevése.

Panka: Gratulálok Emilihez... akkor mostmár a nagylányok közé tartozik. Csak eljött az ideje a szobatisztaságnak!!!!!

Márti: Megkaptad a kardigánodat???? Voltatok szánkozni???

Bea: Ez a tyúkos stori nagyon .....ááááááá..... :evil: :evil: hogy is lehet ilyet csinalni???? felháboritó! Voltatok Pesten? Milyenek voltak az út viszonyok???
Ez a nőszemély hogy nevezheti magát anyának??? Igy nem viselkedik egy igazi anya.

Kriszti: Remélem nem fog fájni a gyökérkezelésed, én is utálom a fogorvost, de ezt mar tudjatok, pedig mennem kéne, mert a multkor elmaradt a masik bolcsessegfogam kihuzasa, és mar nagyon ramaty állapotban van!!! De ehhez is lelkierő kell!!! Köszi a zongorát, valahogy megkapom majd!!!

Folytatas kovetkezik.....
Vendég
 


Tettem fel videókat youtubera!!
http://www.youtube.com/pintyus
Vendég
 


Hello Lányok!

Dorkám már szerencsére jól van, a fiúk pedig Békéscsabán vannak.Szüleim és öcsém vannak itt velünk, hogy ne unatkozzunk, én hivtam őket. De sajnos a változatosság kedvéért ma én kezdtem el hányni, és 37.6 a hőm, erőm semmi, ramatyul érzem magam. Ez a vírus nagyon szeret bennünket, mi meg már nagyon úúúúúúúúútáljuk őt. :roll: :roll: :evil: Remélem anyuék megússzák, de legalább segít Dorka körüli teendők intézésében.



Zita!
Megnéztem Dorkával a videokat, a rugi-bugison hatalmasat nevettem, annyira édes. Persze mind az. A Patrícií erőlködik videonál Dorka megszólalt:
Pacícia..... gyeje ide! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes Patrícia a kis Annával közös képeken, drága két kis tünemény.
Én férjem is nagyon aggódós fajta, túlzásba is viszi. Dorka pénteki 3. hányásánál is rohant volna a klinikára vele.
Ha én nem aggódom látványosan egy-egy betegségnél , akkor megkérdi:Téged nem izgat? :evil: :evil: :evil: Na ettől robbanok. :roll: :roll:

Zsebi!
Gratula az átaludt éjszakához, reméljük Isten megtartja jó szokását a drága fiatoknak. :lol:

Panka!
Gratula Emili "félszobatisztaságához" is, nagyon ügyi csajszika. :wink: :wink: Csakígy tovább, jó úton halad.

Márti!
Sajna semmi jó szánkózóhelyet nem tudunk. A Sinai út mögött, a lakótelepek között van egy kis domb, azon szoktunk szánkózni, de már az is elég kopár nincs rajta hó. Nem volt tartós ,sajnos. :roll:

Szép hétvégét Mindenkinek, sokkal szebbet mint most a mienk. :wink:
Ja ... Bencémék ma 3 meccsből 3-at megnyertek. :P :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap voltunk 4d uh-on. Babóca pont úgy feküdt, hogy nem látszódott semmi, de mondtuk a nőnek, hogy ne zaklassa, hadd aludjon. Azért próbálok 2 profil képet feltenni róla a picasára.
Ja és kiderült hogy már majdnem 31 hetes vagyok. :shock: Én 29ről tudtam. Na ezek után tudjam, hogy mikor fogok szülni. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Most estem ide, nagyon fáradt vagyok.
Éjjeli Emili műsoros etetése, f9kor keltünk.Utána nekem kimenő, bóklásztam a városban.Délben haza, majd ebéd főzés.5re kész is lett:D
Tegnap volt még egy wc-be kakilás:D
:oops: Bocsi, nem fogok minden egyes alkalomról beszámolni, de úgy örülök ennek, ez most olyan nagy előrelépés!!!:);)

Lilla!
Az utolsó menszestúől számolják a heteket, tudod.A 4D-s uh-okon mindig mindenkit általában 1-2 héttel idősebbnek "mérnek". :wink:
Képek aranyosak, az orra szépen látszik :lol:

Zita!
De jók a videók!!:DPatrícia milyen kis hurkás!!:oIlyen rugi-bugi mutatványokat Emili nem csinált :roll: ,olyan ,mintha mászni akarna:);)
Anyóst nyugodtan kibeszélheted, nincs lezárva a téma(sajnos mindig van vmi aktuális story
:evil: :twisted: )
Nálunk is Tomi a féltősebb, ő mindig vinné mindenféle dokihoz :roll: , de szerencsére nem negatív.Szerintem az apák azért féltősebbek,mert nem ők vannak egész nap a gyerekkel, nem ismerik annyira,mint az anyák, így nem tudják jól megítélni, hogy mikor van baj, gond a babával;)Na meg ugye ők a család óvói, így ez a dolguk :wink: :lol:
De Sanyi vegyen vissza eg ykicsit legalább a negatívkodásból, az nagyon nem jó!!!

Andi!
:( Gyógyuljatok hamar!!!
Tomi is ezt szokta kérdezni,mint Tibi :twisted: Ezek a férfiak...Nem elég,m hogy beteg a gyerek, még lelkiismeret furdalást is akarnak kelteni! :twisted:
Bencének nagy gratula, nagyon ügyesek!!!!

Lányok!
Van egy csomag Pempers pelusom, 5-ös méret, ha kell vkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hello!!!

Mindjart indulunk usziba. Sanyi egy kicsit megnyugodott mert nincs olyan hideg kint. Mondtam neki hogy ha nagyon nagyon hideg van vagy ónos eső esik akkor nem muszály menni. Ki lehet hagyni egy alkalmat. Úgyhogy mostmár visszatértünk a régi kis életünkhöz, vita mentesen. Szent a béke. :lol: :lol: :lol:

Lilla: Biztos nagyon jó volt megnézni a picit 4D-n, az mindig egy hatalmas élmény, mi is mindig anyira vártuk. Olyan hihetetlen hogy az a pici kis csoda most már itt van köztünk és ilyen nagy és napról napra ügyesebb. Nagyon édesek a képek, még ha nem is látszik rendesen. Az orra ténleg látszik. :wink: A terhességi heteket, ahogy Panka is mondta a menses első napjától számítják, Patrícit is nagyobbnak mondták, azért vártuk hamarabb de ő nagyon megtréfált bennünket és később jött. Úgyhogy erre nnem ehet adni, akkor jön amikor akar.

Andi: Gyógyulást nektek, ez a vírus ténleg el kerülhetne Benneteket már, nagyon oda szokott, szemtelen.
Gratulálok Bencééknek, nagyon jó kis csapat!!!!
Olyan jót nevettem a Dorka momdatán hogy menjen oda Patrícia. Ezek szerint nagyon szerette. Majd még megyünk, de gyertek ti is.
Ezek a férfiak, ezek szerint legtöbbje ilyen.

Panka: Nagyon ügyes Emili!!! Mostmár nem is adsz rá pelust???
Ha ma ott lesztek az uszin akkor talizunk!!!

Köszike a videó dicséreteket!!! Nagyon büszkék vagyunk rá. Néha meg is tesz egy pár mozdulatot előre, ha sikerül neki!! De ez a rugi-bugi egyfolytába megy nála, ahogy hason van. Mostmár szépen fordulgat hasról. :lol:

Puszi, megyünk
Vendég
 


sziasztok!

Tegnap reggel meghalt anyukám.

zsebi_baba
 
 


Zsebi!
:cry: :cry: :cry: Őszinte részvétem! :( Elmondod hogy mi történt?

Zita!
Na akkor jó, így is kell;)
Megfázni úgysem fog, hisz van rajta egy rakat ruha;)
De van Emili pelus, ha elmegyünk vhová, meg alváskor.De most is csak bugyika van rajta, úgy látom erre jobban vigyáz,mint a bugyis pelusra, abba többször belepisil, de a bugyit félti :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Zsebi szomorú hír ez, hiszen semmi jele sem volt. :cry:
Fogadd őszinte részvétemet!

Kép

Kriszti



Panka!

Emike nagyon ügyes, nyáron már csak bugyikában fog rohangálni!!!!

Andikám, neked gyors gyógyulást! Mindig van valami kórság.
Engem is elkapott a kis rohadék, szerdán letettem Nellyt a franciaágyra rengeteg játékkal és csak feküdtem mellette....
Persze anyósék el nem jöttem volna segíteni, legalább elvinni a picit sétálni, hogy alhassak egy órát, mert ugye az én kicsim nem alszik nappal( ne kérdezzétek miért, ez van :oops: :oops: :oops: ).

Tegnap Nelly is hányt 2x, este már lázas volt így velem aludt. Háááát, szép éjszaka volt, állandóan figyeltem, ahogy szuszog a drága.

Lilla, olyan borzasztó, hogy a 21. században ennyi kütyü mellett nem tudják megmondani mikor születik egy gyerek......
Nálam 4 hét differencia volt, mert K.K. nem állapította meg pontosan az első Uh-on, így borult az egész.

Pintyus, anyós téma áááááááááááááááááááááá!!!!
Igazi hülye az is!!

Jó úszást a csajoknak, ez igazi csajbuli!!

Megyek ápolni!

Puszi mindenkinek!

Kriszti Kép



Hello Lányok!

Zsebi!
Fogadd őszinte részvétemet!!!!!!!!
Huuuu... ez nagyon lesúlytott engem is. :cry: :cry: Majd később elmondod mi történt? Hihetetlen, és nagyon szomorú.

Kriszti!
Jobbulást Nektek is! Látom Benneteket sem kímélnek a kórságok. :(
Sajnos az én éjszakám nagyon ramaty volt, 38.6 volt a lázam, 2x hánytam, 7x rohantam hasmenéssel a wc-re , hajnal 4 körül végre tudtam aludni, hatott a B6-vitamin és az Immodium. Ma már egész jól vagyok. De:
Drága fiamék ma reggel hazajöttek Békéscsabáról (a mai meccseket meg sem várták), mert fáj Bence hasa és ő is hányt. :roll: :roll: :roll:
Holtsápadt most is, vacakul érzi magát, fekszik.
Ez a vírus nagyon gáz már nálunk. :roll: :roll: :evil: :evil:
Nagyon édes Nelly baba a képen!!!! SZép csajszi egyébként is, micsoda szemei vannak neki is. Tündéri.

Zita!
Biztos jó lesz a mai babauszi , élvezni fogja Patrici, a videon is látom nagyon tetszett neki ahogy csapkodtátok, fröcsköltétek neki a vizet.

Lilla!
A 4D mindig nagy élmény, látni a kicsikédet nagyon klassz dolog. Azért jól látszik a képeken, édes kis pofija van a lánykátoknak.
Szülés időpontja, mint már irták a csajok, az utolsó mentrsuációd első napjától számítsd. AZ a tuti, mást ugysem lehet alapul venni.
Aztán majd ugyis a kicsi dönti el, hogy milyen időpontot választ a nagy eseménynek.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!

ZSEBI: Fogadd őszinte részvétemet!
Ez nagyon elszomoritott most, borzasztó. Nem is gondoltátok volna, semmi jele nem volt, és menyi terv......hááát, őszintén nagyon sajnálom! Legyetek erősek.

Megjöttünk az uszirol, Patríci élvezte a vizet. Legalábbis mi ezt gondoljuk. Egyszer kezdett el nyekeregni, mert egy nyelt vizet de amúgy semmi baj nem volt vele. Elvolt! :lol: :lol: Megyünk máskor is.
Panka, Zsuzsi! Hol voltatok ma? nem jártok rendszeresen?

Panka: Emike nagyon nagyon ügyes. Igazi nő! Tudja hogy nem szabad bugyikába pisilni mert az ki kell mosni. Élvezni is fogja szerintem hogy mindig tuiszta a popsi.

Kriszti: Gyönyörű ez a csajszi, nagyon édes pofa, az a nézés!!!
Húúú, sajnálom hogy ti is betegeskedtek, katasztrofa ez a tél!!! Ilyenkor mindig minden franc van a levegőbe!! Nagyon remélem hogy minket messziről elkerül. Borzalmas volt mikor beteg volt!!!
Anyós nálad se remekel ezek szerint!! Legalább anyit ténleg megtehetett volna hogy vigyáz Nellyre mig te kialszod a bacit!!!

Andi!!! Nem volt valami kellemes éjszakátok!!! szegény Bence!!!!! Kár hogy ő is elkapta!! Akkor most Tibi tartja a frontot????Drukkolok hogy meggyógyuljatok mire mentek sízni!!!

Pusszancs!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Zsebi! Fogadd őszinte részvétem! Értetlenül pislogok csak, nagyon sajnálom!
Sok erőt, kitartást, vigasztalást Nektek!


Megjártuk Pestet szerencsésen, az autópályán jó az út, majdnem száraz volt.
Kicsit ramatyul vagyok, fájnak az izületeim, semmihez nincsen kedvem, legszívesebben csak aludnék.
Babók aranyosak!
Betegeknek jobbulást!
Vendég
 


Bea!
Neked is jobbulást akkor!

Zita!
Nem, mi nem járunk rendszeresen, de most Tomi nincs itthon, ezért nem mentünk.
Biztos Patricinek is fog tetszeni az uszi;)
Sajnos még azért vannak balesetek, ma is 2x belepisilt a bugyiba, pedig előtte nem rég pisilt, meg kérdeztem is tőle hogy kell-e?De már dél volt, és álmos is, szerintem már nem figyelt rá annyira.
:roll: De mind1 is, hiszem még csak 1 hete csináljuk, ennél többet nem is várok, sőt....!Már ez is igen jó szerintem. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Zsebi!

Fogadd öszinte részvétemet, nagyon sajnálom... :cry:

Lányok!

Hát nálam úgy van, hogy az utolsó menszeszem első napját számitva 31 hetes vagyok, amit a 4d is kihozott, meg a klinika szerint is annyi vagyok. Viszont a Hajni féle uh szerint csak 29+3 vagyok. Sőt a klinikai uh értékeim is mindig a tartomány alján vannak, szóval a dokim szerint se vagyok még 31 hetes. Na mindegy, már nem is próbálom megérteni. Majd jön, amikor úgy gondolja. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!


Zsebi! Fogadd őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry: Sok erőt kívánok Nektek. Teljesen ledöbbentem..... :cry:

Kép
zsuzska81
 
 


Helloka!
Nagyon rossz a Zsebiék híre, tényleg együttérzek én is velük. :cry: :cry:

Lányok, a drága fiamat is nagyon leterítette ez a fránya vírus, egész nap csak alszik, alszik és alszik. Kb. fél órát volt ma fent. Megmértem a lázát, 37.9 volt, ivott pici teát , majd visszafeküdt aludni. Azt mondta nagyon nem érzi jól magát. :cry: El is hiszem, a tegnapom iszonyat volt nekem is. :roll:
Képzeljétek, a békéscsabai focitorna extra szevezése milyen volt: Férjem és Bence is kifizették a 6-6 ezret a szállásra+kajára, és ennek dacára kénytelenek voltak egy ágyon aludni. :roll: :roll:
Vagy úgy alhattak volna külön, hogy más-más szobában alszanak. Üres ágy egy család mellett és anyukákkal teli szobában volt még. Persze nem mentek egyik helyre sem, ágyat meg nem tudták átcipelni, mert keskenynek voltak a koliszobák, nem fért volna el benne még 1 . :roll:
Bencéék csapata 2. helyezést ért el a tornán, de képzeljétek!!! minden csapat aranyérmet kapott, ráadásul 2008-as :evil: évszámmal ellátottat. Egyik apuka mondta is, mikor hivott bennünket telefonon, hogy biztos megmaradtak tavalyról és meg akartak szabadulni tőlük. De hogy ennyire hülyének nézik a gyerekeket?! :shock: :shock: :evil: A nánási tornán meg ugye összecserélték az arany és bronzérmet. :roll: Ráadásul a nevezési díjból nem futotta csak egy műanyag kupára. :roll: (ez a Hajdunánási, decemberi tornán volt még) A szülők teljesen elégedetlenek, mi is, persze, és kijelentették az edzőnek, hogy nem hajlandók legközelebb olyan tornára menni ami két napos , csak olyanra ahol reggel menni, este jönni lehet. :roll: Februárban Szolnokon lesz, nagyon kiváncsi vagyok az ottani szervezésre. :roll: :roll: :roll:
Pár képet készített a férjem , ezeket megnézhetitek a http://picasaweb.google.hu/andidocsa cimen.

Ja és képezljétek, ma gofrikészítés közben mit látok a konyhaablakból?!
Hortobágy úti panelekre rálátunk és a legközelebb levőnek a földszinti ablakán kidobtak egy utazótáskát. Azt hittem rablás történik. Majd kis idő múlva egy fickó is kiugrott, felöltözve, másik táskával a hátán. :lol: Felvette az utazótáskát, bement a bejárati ajtón, majd 1-2 perc múlva onnan is kijött és beszállt egy kocsiba és elment. Lehet az asszony dobhatta ki? :lol: De miért pont az ablakon kellett közlekednie? :P :lol: Mindenesetre fényes nappal még nem láttam ablakon keresztül közlekedő embert. :lol: Ennek is eljött az ideje. :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Zsebi!
Fogadd őszinte részvétem,....... bár én tudom...h nem lehet ezen ilyen hamar túltenni magad és soha el nem felejteni, nekem 2007. dec-ben 18 évesen öcsém ment el közülünk örökre és most 2009. jan-ban nagyapám igaz ő már 78 éves volt, és akinek a kedvenc unokája öcsém volt.
Ezt sajnos tudom, h nem lehet feldolgozni, és megnyugvást, vigaszt csak a párod és gyerekeid adhatnak én is velük vigasztalodom!

Kép
dinaedo
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: