Hello Lányok!
Csak most értem ide, mikor már alszanak a kicsinyeim.
Délután fiúk fociedzésen voltak, hozzánk, csajokhoz meg eljött Zita és Patrícia. Jajj, de drága az a kis mókus csaj. Zabálnivaló. Képzeljétek, tv-zett nálunk.
Jól elvoltak Dorkával. Dorka pakolgatta Patrícia közelébe a játékokat, a kicsi csajszi meg tűrte.
Teszek fel képeket a Picasára is róluk.
Zita!
Tök jó, hogy eljöttetek, gyertek másor is. És persze mindenkit szeretettel látunk, aki elmerészkedik hozzánk.
Mutattam Bencének is a képeket és tudod mit mondott? Legközelebb akkor hívjunk Titeket ha ő is itthon lesz, mert ő is szeretné látni Patríciát.
Egyszer Zsuzsiék akkor jöttek mikor ő is itthon volt, azóta is emlegeti Pannikát, mint nagyszemű kislányt.
Alízkám!
Te kis csúszdázó anyuka.
Nem viszed Balázskát, mert Te nem tudsz csúszdázni? Na szép, mondhatom.
Persze tudom , hogy azért nem viszed, mert nem tudsz nagy pocival utána rohangálni, hogy segíts neki felmászni, lecsúszni stb. De ha gondolod egyszer szólok ha megyünk, és szívesen a szárnyaim alá veszem a fiadat is. Dorkám már profi Hangyabolyozó, őt csak szemmel kell tartanom, megoldja egyedül a csúszdázást.
Zsuzsi!
Megnéznélek Benneteket Pannikával, amint ő kiváncsi fáncsizik, Te meg mint egy kis papagáj szajkózod neki, hogy nem szabad.
Muris, de tényleg így nőnek fel ezek a kis gyerkőcök.
Huuuu... a füstölő villanykörtétek azért nem semmi. Tényleg jó, hogy nem égett ki az egész vezeték, vagy a lakás, vagy mittudomén, de hogy nem lett nagyon baj .
Dorka valóban gyertyafújó segéd volt itthon is és a Hangyabolyban is. Itthon szó nélkül kijelentette, hogy elfújom oké? ÍGy szóltam gyorsan Bencének, hogy lehetőleg ő fujja. De a Hangyabolyban sem lehetett leszerelni Dorkát ezen a téren.
Minden lében kanál csaj.
Igazad van, az ajándéknak nagyon örült Bence, és ilyenkor valóban látszik, hogy még gyerek. Igazán tud lelkesedni . Ha valami viszont nem tetszik neki, igazán ki tudja azt is mutatni, nem olyan mint a felnőttek, hogy jópofiznak akkor is ha éppen nem a fogukra való valami. Ebből már volt is családi felhördülés. Mikor anyós és sógornő kitalálták, hogy 2 éve , az akkor 5 éves Bencének vesznek egy tv-t a szobájába karácsonyra és szülinapra együtt, ők szuper ötletnek találták. És Bence mikor le sem sz@ta a tv-t, mert ő nyilván játékra számított akkor jött a szöveg, hogy ez a gyerek már semminek nem tud örülni, mert el van kényeztetve stb. Szerintetek egy 5 éves gyerek fel tudja fogni, hogy az a tv esetleg többe került mintha kapott volna egy matchboxot? Ááááá... anyósnak ez nem jutott el az agyáig.
És érezze rosszul magát a gyerek, mert örülnie kellene, de nem tud, érezzem én is magam vacakul,mert anyósék besértődtek..... na én ilyenekből nem kérek.
Huuu... de pipa voltam akkor. Egyébként sem tudom mi szállta meg őket, hogy ilyen nagyobb volumenű dolgot vettek, mert nem jellemző.
És ez is így sült el.
Bea!
Jó, hogy újra írtál, mostanában tényleg ritka vagy errefelé, mint a fehér holló. Remélhetőleg nem fog már vacakolni a gépetek és tudsz majd rendszeresebben hírt adni magatokról.
Örülök, hogy jól sikerültek az ünnepek. Vizsgáidat is befejezted, hát ez szuper. Hátradőlhetsz kicsit. Meló van kilátásban? Vagy még semmi???
Köszike, jövőre majd biztos újra fognak kelleni a játékötletek, vevő leszek ismét rájuk.
Ibolya uti sulit kérdezted... hát az a neve : Ibolya úti Általános Iskola. Dózsa György és az Egyetem sugárút között van az Ibolya út, a suli majdnem szemben van egy Helikerrel, és a Fandangó Étterem sincs messze hozzá. Így be tudod tájolni?
Kriszti!
SZép volt nagyon a karácsonyfátok. A két gyerek meg édes együtt a képeken. Milyen sokat nőtt már Nelly baba is amióta nem láttuk.
És nyugiiiiiiiiiiiii... nem tagadunk ki. Ahhoz nagyon rossz kislánynak kellene lenned.
Fogászat: én is oda járok éppen, így átérzem a problémádat. És nem is a kezelésektől félek, hanem a hócipőm van tele vele hogy milliószor kell menni. Ááááá.... nem nekem találták ki.
Edina!
Látod-látod, minek tud örülni egy szülő? Kakinak.
Vagyunk így páran ezzel.
Hátha megoldódna már ez a gondotok és segíteni fog a tápszerváltás.
Jajj, az az orvos nem lehet a topon aki az általad felállitott diagnózisra esetleg rábólint és nincs vizsgálat után saját véleménye. Az olyan adja vissza a diplomáját és nézzen másik állás után.
Már bocs. Egy orvos legyen határozott, legyen tudása, tudja megállapítani a betegségeket és azt tudja megfelelően kezelni. Egy orvost ez tesz jó szakemberré. Vagy én is naív vagyok és sokat akarok ezzel? De azért ennek kellene lennie minden orvosnál az alapnak , szerintem.
Sajna kevésben van meg mindez, ezt tapasztaljuk nap mint nap, egyetemen látjuk milyen a színvonal.
Siralmas.
Jóéjt Mindenkinek!!!