Sziasztok!
Bogi: jobbulást nektek! Remélem azért mégsem kell menned a sebészetre!
Huuuu úgy el vagyok havazva, nem sikerül sosem a feladataim végére érni, mert állandóan csavargunk. Azért sem írtam a napokban, így ismét le vagyok maradva olvasással is.
Ma csináltam egy videót Marciról ahogy mászik. Majd felrakom! Olyan cukin csinálja!
Tegnap jöttek hozzánk de. babaruhákat vásároltam egy ismerős csajtól, és szerencsére házhoz jött.
Du-tán pedig mi mentünk a barátnőmhöz akinek ugyanannyi idős a babája.
Neki nem mondtam, de tök büszke vagyok a kisfiamra, mert sokkal ügyesebb. Na jó mondjuk az ő babája nagyon nagy baba valószínű azért mozog kicsit nehezebben. De akkor is!!!
Tök jók a nyári képek! Fuuu én is úgy mennék nyaralni. Lehet rábeszélem a férjem nyár végén ugorjuk el valami tengerpartszerűségre. Már annyira vágyom rá. Sajnos utoljára 2 éve voltunk Törökországban, de már fáj a fogam egy hasonló útra. Persze Marcival. Nélküle nem mennék.
Na jó ha nem megyünk akkor talán a Balcsipart is megteszi, de akkor jó lenne ha ti is lejönnétek egy balatonparti babapartira
Bari: nagyon ügyi Dávidboy!!! Olyan édes pofikája van!!! Ma is jöhetnek a fotók!!!
Olyan szar az idő, még mindig köd van! Remélem du-tán jobb lesz és mehetünk csavarogni.