Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :wink:

itt jó kis köd van.......

Stella: szép méretek!!

Bari: hol vannak a képek???

na majd du. jövök!

Sziasztok
bszilvi25

Jó reggelt

A torta tegnap este lemaradt :cry: De most pótolom :wink:

Kép

Bari: én is kerestem a képeket :?:
bluebox

Kép

Áhh semmire sincs időm. Milán nagyon aktív lett. :wink:
Eddig 9-10kor ébredt,most már 7kor. :cry:
Fekve,hanyat vagy hason nem sokáig van el. De ha fel állítom akkor van ba-ba,ba-ba,visongás,brümögés stb. Sétálni kell vele a lakásba. Úgy rakja a kis lábát hogy el sem hinnétek,magasra emeli,és ügyesen lépeget,elég sokat.De fogom a kezét csak úgy. Tegnap meg próbáltam overálba tudja-e,hú ha csak úgy szaladt. Nem számít.
Kevesebbet alszik,pedig nagyon jó alvó volt. :twisted: :shock:
Tegnap megnéztük a Marci videót,hát dettttttttóóóóóóóóóó. Ugyan ezt csinálja Milán. Visongott Marcin.,nagyon :lol:

Mentem,mert most beájult,és kajcsizok egy kicsit.
Ma Apa megy ki vele Mamához délután,én meg takarítok.
Puszi mindenkinek
:!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

mi most megyünk úszni! aztán lehet, jövök még délután!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

itt vannak a tegnapi képek de olyan sötétek lettek,hogy csak ennyit tudtam kivilágosítani...de szerintem pont nem jön le ezekből,hogy ez KÚÚÚÚSZÁÁÁS!! :lol:
na majd ma!!!
Kép Kép Kép
barika2008

most nem írok semmit mert rengeteg pakolni valóm van...és dm!!
barika2008

Sziasztok!

Hát, rám jár a rúd. Bevan gyulladva a nagylábujjam, mert hetek óta be van nőve a köröm, eddig próbáltam mindennel kúrálni, de úgy tűnik sebészet lesz belőle + beindult a bölcsességfogam, begyulladt körülötte a fogínyem, ezért már most 37,6 a hőm. A férjem influenzás. :(

Még jó, hogy kis manóm jól van. Éjjel is csak egyszer evett a kis okos.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bevan gyulladva = Be van gyulladva :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Majd délután visszaolvasok, most csak írni jöttem:

3,1 kiló mínuszban vagyok, és jó rám a régi farmerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Bogi: jobbulást nektek! Remélem azért mégsem kell menned a sebészetre!

Huuuu úgy el vagyok havazva, nem sikerül sosem a feladataim végére érni, mert állandóan csavargunk. Azért sem írtam a napokban, így ismét le vagyok maradva olvasással is.

Ma csináltam egy videót Marciról ahogy mászik. Majd felrakom! Olyan cukin csinálja!

Tegnap jöttek hozzánk de. babaruhákat vásároltam egy ismerős csajtól, és szerencsére házhoz jött. :D Du-tán pedig mi mentünk a barátnőmhöz akinek ugyanannyi idős a babája.
Neki nem mondtam, de tök büszke vagyok a kisfiamra, mert sokkal ügyesebb. Na jó mondjuk az ő babája nagyon nagy baba valószínű azért mozog kicsit nehezebben. De akkor is!!!

Tök jók a nyári képek! Fuuu én is úgy mennék nyaralni. Lehet rábeszélem a férjem nyár végén ugorjuk el valami tengerpartszerűségre. Már annyira vágyom rá. Sajnos utoljára 2 éve voltunk Törökországban, de már fáj a fogam egy hasonló útra. Persze Marcival. Nélküle nem mennék.
Na jó ha nem megyünk akkor talán a Balcsipart is megteszi, de akkor jó lenne ha ti is lejönnétek egy balatonparti babapartira :lol: :lol: :lol:

Bari: nagyon ügyi Dávidboy!!! Olyan édes pofikája van!!! Ma is jöhetnek a fotók!!!

Olyan szar az idő, még mindig köd van! Remélem du-tán jobb lesz és mehetünk csavarogni.

ancsika82

Hékás: ügyi vagy? Hogy csinálod kevesebbet eszel és tornázol? (Bocsi lehet már írtad valamikor,csak lusta vagyok megkeresni.)

Nekem 3 kilótol kellene összesen megszabadulni, de valahogy nem megy, mert én csak mozgással tudok fogyni. Arra meg jelenleg lusta vagyok. Na majd a tavasszal.

ancsika82

Márti: hmmmm olyan guszta a tortád, küldesz nekem egy szeletet? Milyen ízű is csokis?

ancsika82

Valaki tudna nekem segíteni, még sosem raktam fel videót, hogyan kell?

ancsika82

Addig is míg nem sikerül felraknom a videót teszek képet:
Marcell az unokabátyáival
Kép

Így tudom én csapni a vizet a locsiba
Kép

ancsika82

[quote="ancsika82"]N írta:ancsika82a jó ha nem megyünk akkor talán a Balcsipart is megteszi, de akkor jó lenne ha ti is lejönnétek egy balatonparti babapartira :lol: :lol: :lol:

Ancsika: írigykedem a Balcsi partért ám! :lol: Én benne vagyok, ha találsz nekünk óccsóóóóóóó szállást, akkor mehetünk! Még valaki?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bogi: Jobbulást!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nah azért annyira nem kell irigyellni mert pont emiatt nem volt már évek óta egy nyaram sem, mert szezonban itt mindig nagy a hajtás, és mikor már szabadabb az ember, akkor meg kihalt minden, sehol egy lélek sem. :shock:

De a szállásnak ígérem utánna fogok nézni nektek!

ancsika82

jó a képek még még.....

brigi én is kb ennyi minusznál járok!

balcsiparton babataliba én is benne vagyok...a feltételem ugyan az mint andócának...óóóócsóóóó legyen :lol: :lol: :lol:
barika2008

Márti! Este 9-kor torta??? :lol: :lol: :lol: Fini volt legalább??? És milyen ízesítésű volt?

Bari, nekem Marci azóta habtapin van, mióta mocorog :lol: :lol: Néztem a képeket, igen, ebből kúszás meg négykézláb lesz hamarosan :lol: :lol: :lol:

Stella, szép méretei vannak Boninak :) Mi csak 27-én megyünk mérésre, kíváncsi vagyok. Szerintem Marci nem nagyon hízott. Amit felszedve, le is tornázza :wink: :lol:

Ancsika, a balcsi-parti babaparti jól hangzik, de majd nyáron, jó? :wink: :lol: :lol: :lol: Tartunk egyetlen nagy szülinapi bulit minden apróságnak :lol:
Ja, és diétázom meg tornázom is. Bár tornázni nem voltam egy hete a lábam miatt, de hétfőn már megyek :lol: :lol:

Bogi, küldtem pü-t

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szóval akkor az ígért video:

http://www.youtube.com/watch?v=m-J9uuDkqXA

remélem sikerül megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsika82 2009.01.17 15:34-kor.

ancsika82

Mogyorókrém + baracklekvár. Ne nézzetek nagyon hülyének, ezzel töltöttem a tortát.

Brigitől már én is kértem, hogy segítsen videót feltölteni, de azt mondta bonyolúlt :cry: :cry: :cry: :cry:

Apa meg nem ért rá :cry: :cry: :cry:

Csúnyán kikosaraztak :shock: :shock: :shock: Sebaj.......
bluebox

UUHHH Szia Márti!!!
Főszakácsunk!!!
Sütöttél már egész csirkét,mézeset??? Gyors kérdés,
Tepsibe sütöm,és alufóliával kibélelt tepsibe írja hogy süssem.
Be kell kenni olajal aaz alufólit,ez azért kell,azt irja hogy ne égjen bele a méz..
SZERINTED???
Te hogy sütnéd??? Nem fog bele ragadni???

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok

Nagyon jók a nyári képek, én is rakok párat mindjárt.

Bluebox: Fúúúúú csokitorta nyami nyami. Jól néz ki, én még nem diétázok, de már tervbe vettem.

Bari: Most voltam a váci úti tescoban és ott lehet kapni nyálkendőt, ha jól emlékszem 3 db volt egy ezres körül, de jó nagyok voltak. Sima fehéret is lehet kapni.

Kép
Kép
schopin

Hát ezt meg kell mutatnom Nektek..... tegnapi :wink:

Kép
bluebox

Már megint nem tudok vissza olvasni.
Családom oda van Mamázni,én meg takarítok,főzök,sütök.
Jöhet a tisztaság kommandó,fullra ki van takarítva. :wink: :lol: :wink: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: én még nem csináltam mézescsirkét, de én sütőzacskóban csinálnám. Hülyeséget nem akarok írni :cry: Bocsánat. Esetleg Brigi????? Ő szokott ügyeskedni a konyhában. Pláne most csirkeügyben :wink: :wink:
bluebox

Én is mutatom,akkor. Kép Kép
Csak szarul volt beállítva a gép.

Kata&Milán

oszman777

Kép Kép Kép

Kép
Kép
schopin

Abba nem ragad bele??? Abba szoktam sütni,csak simán,
Jajjj,de hiányzik már a fiam. :wink: :D :D
11 óra óta oda vannak Apával.
Én meg főzök,.

Kata&Milán

oszman777

Márti!!! Jelentem sütőzacskóba raktam át.
Én sem tudok videó feltöltésbe segiteni,sajna. :cry:

Kata&Milán

oszman777

Hihetetlen Márti hogy ekkora nagy fiad van.
:lol: :lol:
Barinőmnek is ekkora kb a fia,nagyságra is,és mindig azt mondom az öccse.
Volt mikor azt hitték hogy a barátja. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Nagyon szépek a babák. :lol: :lol:
Hát ebbe a tökéletes topikba,mért is ne!!!! Csak tökéletes gyerekek lehetnek.
:lol:

Kata&Milán

oszman777

Márti, ha egyszerre online-ok leszünk msn-en, végigmagyarázom lépésről lépésre, jó? :wink: :lol: Én írom, Te csinálod :lol: :lol: :lol:

Kata, én nem szoktam sütőzacskót használni. Én tepsibe rakom be, és úgy kenem meg a csirkét. Pici víz legyen mindig alatta, és akkor nem ragad bele a méz annyira. De én van, hogy napokig áztatom a tepsit egy-egy sütés után :lol: :lol: :lol: Ma is csirkét sütöttem :lol: :lol: :lol: Mondjuk csak bedörzsöltem vegetával, vizet alá, fedő alatt puhára pároltam, és amikor megpuhult megkentem vajjal, és megpirítottam fedő nélkül. Görög salival ettük, isteni volt!!!

Ancsika, Marci nagyon aranyos!!! Milyen ügyi már :lol: Nem hiába, ezek a Marcellek :wink: :lol:

És nagyon jóóóóóóóóóó képeket raktatok fel!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!!!
A topikról a kezdő oldalon,mikor veszed le a Mikulást?? :lol:

Kata&Milán

oszman777

Mentem,várom a fiam,de még nem jönnek. :cry: Alszik.
Nah megérkezik itt nekem fullra kipihenve,fel pörögve. Jó lesz.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Ancsika:haláli a videó!Nagggyon aranyos Marci!Tetszett!

Délelőtt kozmetikusnál voltam,full gyantázás stb.
Du. pedig sütit sütöttem meg Máténak kotyvasztottam pár üveg kajcsit.Most ültem le nemrég. :shock:

Kép
melike

Kép Igy aludt most. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Mi megjártuk a dédit.
megint taliztam valakivel az Örsön, de ez volt az utsó! csak én vagyok pontos???? mindig vártam eddig, hát itt be is fejeztem.
Még jó hogy Merci a kocsiban volt Apával!......
És jön a pics@ természetes vigyorral a fején... :shock: :shock: én meg csak nézek! :roll: :roll: késett 12 percet!! ez nálam nem így működik.
A nagyim is azért "szeretett" amikor kicsi voltam, mert azt mondtam, hogy ekkor vagy akkor ott leszek, ott is voltam!!!!!! inkább elöbb mint késöbb!!!

Jó képeket tettetek fel, a videót még nem néztem meg :oops: de mindjárt!! Merci megint aludt ma összesen egy órát! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és nyűgös!!!!!!!
Ha beteszem az ágyba, sír!!!!!! nem értem!!!!!!!
bszilvi25

sziazstok!
nagyon jók a képek!!
márti nagy kamasz fia olyan aranyos a kicsivel :lol:
kata menő a kendő :lol:

schopin...neked külön köszi,hogy így utólag is dobtál nyári képet...és kösz a tippet nyálkendő ügyben is!!

a videót most fogom megnézni
barika2008

jaaaaaaaaj melike majdnem kimaradt...jó ez a kupis alvás :lol:
barika2008

melike!
És milyen kajcsikat csináltál Máténak??
B.szilvi!
Igen vannak ilyen kis mamák,és ezektől tudtam falnak menni az üzletembe is. Én hogy jártam,az egyik csaj vásárolt tőlem több mindent a vaterán,és ugy kellett könyörögni neki,ugyan már kűldje már el a címét,ahova postázhatok.5napba tellett mire a pénzt végre átutalta,mer a gyerek sír,mer a gyerektől nem tudok le menni,stb.És ha rákérdeztem hogy mikor utal,mert már azt hittem meg gondolta magát,mert olyan is lehet.Még ő volt fel háborodva hogy én milyen türelmetlen vagyok.Sőt még én felajánlom neki ha valami tetszik neki,leveszem majd,csak szóljon,és még ő durrogott rám.
Na az ilyeneket és társait sárga lapos kis mamáknak neveztük :twisted:
Voltak olyanok. :twisted: :shock:
Na mindegy,mondtam a Barinőimnek is,ha ilyen kis mama leszek,verjék a fejem a falba.

Kata&Milán

oszman777

nem semmi a videó...
lányok az átlag ilyen??
ne már...
dávidnak még a játéka sem ilyen határozott...
én meg itt mutogatom a popsi alig megemelős képeket..
azért sem kezdek aggódni :twisted: :twisted: :twisted:
barika2008

Igen Kata!
Kivagyok rajtuk én is!!!
Sztem ez volt az utsó hogy én várjak bárkire is.
Majd ezentúl megy postán a cucc.
Ha apa nincs ott velünk, a gyerek kockásra fagy!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

Bari! ne is aggódj!!!
nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én sem aggódom, hogy Merci nem mászik..... stb.stb......
bszilvi25

Kata: mesélj, milyen lett a csirke???????

Bari: tényleg no para :wink: Kristóf is csak éppenhogy a szárnyait próbálgatja bontogatni :wink: Néha több sikerrel, néha pedig inkább meg sem mozdul, nehogy valami baj érje :wink:

Ma kávés tekercset csináltam :wink: Olyan mint a kókusztekercs, csak kávé van benne :wink: Fincsi lett :wink:

A nagyobbik "kisfiam" elment a szülinapját "elő"ünnepelni. Hogy fog hazajönni :shock: :shock: :shock: Remélem nem fogom látni :roll: :shock: :D Inkább majd holnap elmeséli :wink:
bluebox

Kata:sütőtököt,almát,barackot,banánt,répát és rizst.Különböző variációkban.Lett 14 adag,ami ugye nem 14 evés,mert másfelet eszik. :lol:

Márti:majd mesélj a nagyfiadról!Kíváncsi leszek.

Kép
melike

Jó reggelt!

Lenne egy kérdésem mászós babák anyukáihoz!

Ha eddig Merci amikor térdelésben nyúlt valamiért, akkor hasra vágta magát, most meg simán elnyúl bármiért és még csak meg sem billen, akkor ez lehet annak a jele, hogy nemsokára elkezd mászni??
Vagy csak a kar izma erősödött??? :lol: :lol:
bszilvi25

Sziasztok!

Piri: BOLDOG NÉVNAPOT!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri, boldog névnapot!!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok! Én is, Én is Kívánok Pirinek Nagyon Boldogat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?