Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
nem hiszem,h mindenkire fogok tudni írni,olyan sokat írtatok :oops:
hát,nekünk csak egy "egyszerű"bergon babakocsink van,10percre van a szervíz és még aznap megcsinálják,ha nem,akkor adnak cserét+2 év gari van rá.szly!szemétség,h nektek nem adnak helyette vmit.miért van ikerkocsitok is?

és igen,magamnak is vettem ezt-azt :oops: :D de overál még mindíg nincs,pedíg még a kínaiba is megnéztem :cry: ha koszos aza az egy,ami van,akkor gáz van :)

hoztam én is képeket,bár nem vetekedhetnek pat szupihotel képeivel :lol: "csak"Dorkó van rajtuk :lol:

lazázás:
Kép

almahéjrágás:
Kép

Kép

Kép

Kép

pózolós:
Kép

és az új rosszalkodás:a függöny :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
berni1
 
 


Jó reggelt!

Joli! Jobbulást a hátadnak! Csanád szuperügyes!!!

Berni! Csúcsfotók!!! Ártemisz is imádja a lelógó dolgokat, az ágytakaró rojtját stb.. olyan mint egy kiscica olyankor :)

Teljesen egyedül Ártemisz is csak nagyon rövid ideig van el, de én nem is szoktam a szobában egyedülhagyni. MIndig abban a helyiségben van ahol én. Ha főzök, akkor ott "hentereg" a földön a konyhában (nekem van szőnyegem, azon, de egyre gyakrabban mászik le róla a kőre..). Ha nem nézek oda 1 percre már többször úgy találtam, hogy a követ nyalogatta... :oops:

Atina! Együttérzés, én úgy utálok költözni!!! :evil: Jó kis környezetváltozás hirtelen Nektek (meg hát persze Rebusnak is :) )

Mi tegnap voltunk orvosnál, oltáson. 7140 gramm és 67 cm!! A doktornéni (és persze én is) nagyon meg volt vele elégedve, hogy milyen szépen fejlődik, meg hogy milyen ügyes. Szegény nagyon sirt a hideg mérlegtől, meg az oltástól. Nagyon régen hallottam ilyen fájdalmasan sirni :cry:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri!
végre!mi volt veletek?
kőnyalogatás :lol: az nálunk is menő.most épp hentereg,rugózgat a lábamnál és nyalogatja a dohányzóasztalt :lol:
a kővel még nálunk is gondok lesznek,bár csak átmenetileg,míg meg nem tanul járni,mert nálunk mindenhol az van.és hiába van egy nagy szőnyeg a nappaliban,azon van a legkevesebbet :cry: én is habtapira gondoltam,csak elég hülyén fog kinézni a lakás alsó szintje.ez van,a gyerekért mindent :lol:
amúgy nagyon büszke vagyok magunkra,mert már 100%osan tudja,h mit kell csinálni,ha azt hallja,h nem szabad.tudja,h mit jelent.és ezért már nem is megy a virágok közelébe.amúgy ha azt mondom neki,h nem szabad,hasraveti magát és hisztizni kezd,de ami "rosszat"csinált,azt abbahagyja :) látjátok?fő a szigor :wink: :lol:

amúgy ma csöppet sincs jó délelőttje,amint leteszem,üvölt :( kezdek immunis lenni rá :( de ez idegölő.szerintem megint foggondja van.aznap volt ilyen,mikor délutánra megláttam a tűhegynyi lyukat az ínyén :)

jaj,adri!
be kell szereznetek egy digitális gépet,mert én iszonyatosann hiányolom Ártemisz fotóit :cry:

Kép
berni1
 
 

 
 

Joli! Remélem jobb a hátad!


Berni! Nemigazán iker kocsi, hanem inkább testvérkocsinak nevezném. Azért vettem, mert mikor Jázmin megszületett, Roli még nem volt hajlandó sokat sétálni vagy motorozni és így egyszerűbb volt. Mindkettőt bele a kocsiba és tudtam menni velük gyalog is bárhova, nem csak autóval. Rá fogok kérdezni, hogy adnak-e csere kocsit! De nem fűzök hozzá nagy reményeket! Nagyon édi Dorián a képeken!

Kép
szly27
 
 


Évi,
Nóresz is üvölt, ha nem lát. És elkezdett félni az idegenektől. Előre is bocs mindenkitől, ha rosszul emlékszem, de asszem ezt hívják szeparációs jelenségnek vagy problémának vagy mi. 6-8 hónapos korban kezdik, de hamar elmúlik. Tegnap az áruházban a pénztáros csak ránézett, és elsírta magát. Mindenki, aki nem anya, az csakis valami rosszbácsi vagy rossznéni lehet. :lol: Este még az apjának is csak sírt. :shock: A konyhába én is csak úgy tudok kimenni egy ideje, ha a babakocsival kitolom őt is.

Kindertoji,
sajnálom, hogy a párod sem úszta meg. :(
Máté meg ácsorog? Aztaaaaaaaaaaaaa! :shock: :)

Szly,
nem, nem, egy csepp sem, 5 napja. Szóval tényleg vége, azt hiszem. És tudod mire cseréltük fel a refluxot? 2 fogacskára! Ma délelőtt vettem észre. Pár napja láttam Nórin, hogy valami nem stimmel, nyugtalan, éjjel rosszul alszik, meg sokat volt piros a popsija, folyik az orra, szóval tipikus fogzós tünetek. Tegnap a fém kiskanál kopogott, mikor etettem és ráharapott, de nem láttam semmit, így gondoltam, hogy biztos csak beképzelem magamnak. Aztán ma végighúztam az ujjam az ínyén, és lám, a két alsó fogacska áttörte az ínyét. Már látni is lehet. :)
Amúgy nagyon belehúzott idén, kezdődött az üldögéléssel, aztán elkezdett tök sokfélét "dumálni" babanyelven, ez nem nagy szám mondjuk, de tőle, az eddigiekhez képest igen, aztán most itt vannak a fogacskák. :)

Nekem is nagy segítség Livi, sokat játszik a kicsivel, vagy ahogy írjátok Ti is, elég, ha csak egy légtérben vannak, Nóri hosszasan nézi, mit csinál a tesó. De általában be is vonja őt Livi a játékba. És ha én épp nem voltam ott, akkor mindig szaladt hozzám, hogy anya, hányizott, megtöröltem. :lol:

"Gabuska!
Amúgy előbb számolgattuk,hogy a bioház azért anyagilag jobban kihozható.Idén az 26.000Ft egy éjszakára, 6 főre.És bár kaja nincs benne,olcsóbban ki lehet hozni a kaját,mintha félpanzióra fizetsz be,még ha 1-2 alkalommal étterembe mész is!!! Majd talán jövőre! Wink"
Pat, igen, ezért is választottuk ezt a megoldás a többi családdal. Kiszámoltuk, hogy éri meg legjobban, és a bioház lett a befutó. Épp most tervezzük, hogy tavasszal menni kéne megint, kapott a férjem 100ezer üdülési csekket a melóhelyén. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, pózolós Dorián csúcs!!! Bírom, hogy olyan komoly képpel tudnak nézni, mintha pl. épp a gázválság megoldásán törnék e fejüket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Akkor talán tényleg vége a "hányizásnak" ! Ez nagyon szuper! Gratula a két kis fogacskához!

Kép
szly27
 
 


Köfi! :)

Nagy kő esett le a szívemről. Nem kell többet gyomorgörccsel nekikezdeni az indulásnak, hogy telehányja magát és az ajtóból jöhetünk vissza átöltözni ki tudja hányszor, nem nézek rá percenként, hogy nem azért van-e csendben, mert nem kap levegőt az orrába felnyomult kaja miatt, és nem számolgatok, hogy ha x időre mennem kell valahova, hánykor merjem megetetni, hogy induláskor minél kevesebbet bukjon, szopi után egyből lefektethetem, nem kell ülnie a pihiszékben, meg merem szorongatni, nem porcelánbabaként fogom, és nem az utálatos előkéket látom rajta, hanem az aranyos ruhácskáját. :) És nem kell mindenkit figyelmeztetnem, hogy ha ölbe veszi, készüljön fel, hogy a ruhájának annyi lesz. Mármint annak a ruhájának, aki felveszi az ölébe.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok, jó sokat írtatok, alig győztem olvani :lol:
Máté ácsingózása addig terjed, hogy ha megfelelő kapaszkodót talál, akkor próbálkozik, én meg nem hagyom :twisted: Szőrösszívű anyaként addig nem engedem rendesen felállni, amíg meg nem erősödik és rendbe nem jön a buksija. Most még úszni sem vihetem, pedig azért nagyon oda van... :roll:
Amúgy ő sem az az othagyható baba, még úgy sem nagyon lehet letenni, ha ott vagyok - hajrá porszívózás fél kézzel :twisted: most meg pláne, de egész jól üzemelünk így is. Majd ha szabadon teperhet, akkor jön a jó világ! (vagy a szívinfarktus :wink: )
Joli, gyógyulj meg hamar! Nehéz lehet ebben az idióta időben hátfájósnak lenni babával. És Csanád sem egy apróság...
Gabuska, szupi lehet ez a rókamentesedés! Gratula az ügyes manónak a fogacskákhoz! Jó csere volt :wink:
Szly, hátha gyorsan megoldódik ez a kocsi helyzet!
Ja, Joli, mi még mindig kendőzünk, már kocsink sincs 8) Máté meg majdnem 8 kiló :) szóval én hátra és bicepszre gyúrok!

puszi, nyüszi van

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


gabi!
gázválság :lol: :lol: :lol: ismét jót röhögtem! :lol: :lol: :lol: de igaz

nálunk már látható a két alsó "kucu"(ahogy mi nevezzük :lol: )szegények,menniyt szenvednek vele :cry: pedíg még láncot is vettem neki :oops: báár inkább,mert nekem tetszik és thök jól néz ki a nyakában :lol: :oops: amúgy ma is fergetegesen nyűgös volt,ilyenkor kicsit elkényeztetem :? ha jó a hangulata,mint ma délben,akkor őt simán eegyedül lehet hagyni.ma kimentem felsózni,elsöpörni a ház körül,míg ő benn "lazázott".persze azért időnként benéztem rá,de semmi.könyökölt,ahogy a képen és nézelődött,közben rugdosta a tv-szekrényt :lol: reméljük bírni fogja az üveg :shock:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Sajna letelt a mandátumunk a Kolpingban,ma hazajöttünk :cry: Bár reggel 9-kor az időjárás miatt még úgy volt,hogy hosszabbítunk 1 éjszakát,de mi lett volna a biztosíték,hogy holnap nem lesz még rosszabb??? Így végül lassan,de biztosan duplaidő alatt hazaértünk!
Berni!
Tutik a fotók! :D Ezek szerint minden babánk szeret pózolni,Mira már akkor vigyorog ha meglátja a gépet,és látom Doriánt se zavarja! :D Nekem a kiterülős tetszik legjobban :lol:

Gabuska!
Hú! Nem is gondoltam,hogy ennyi kellemetlenséggel járt a reflux.Ez borzasztó!!! Örülök,hogy túl vagytok rajta!!!

És ha már a táplálkozási gondoknál tartunk,tesómnál most derült ki,hogy lisztérzékeny! 27 éves! :shock:

Joli!
Jól lepihentél!! Egy egész naot átaludni?? ejnye! :lol: :lol:

Ha már a tesóknál tartunk,Márk is elvan Mirával (tekintve,hogy Mira szinte szerelmes pillantásokat vet felé,egyszerúen pislogás nélkül bámulja,csodája,nevet rá) csak néha a "Fiú" ráól y hugi hátára és közli:
-Gyitelópaci!
Ilyenkor az égnek áll a ahajm,és foászkodom,hogy ne legyen baja szegény pacinak!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Csak bucsuzom, kikapcsoljak a netet. Majd jovo heten otthonrol ujra jelentkezem. Addig mindenki vigyazzon magara es a kicsikre! :)

Kép
atina12
 
 


Berni,
a láncot sokan dícsérik, pontosabban, akit ismerek és használták, mind elégedett volt vele.
Remélhetőleg akkor Dorián kihagyja ezt a korszakot, hogy anya nélkül nem lehet létezni. :wink: Livinél sem volt, így most nekem is fura, viszont olyan aranyos Nóresz, hogy ilyen anyás. :)

Pat,
hát akkor üdv újra a hétköznapokban!
Mi május végén megyünk valószínűleg, elherdáljuk az üdülési csekkeket.

Joli,
jobbulást a hátadnak!

Livi, amint komolyan veszi a Mikulás ünnepséget :lol: (narisárga póló)
Kép

Kép

Livi - Nóri (már nem annyira hasonlítanak sztem, főleg, hogy Nórinak le van vágva elöl a haja)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Atina,
akkor várunk, Ti is vigyázzatok magatokra! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Berni!
Dorián nagyon édes, kis felfedező, nekem is a kiterülős tetszik a legjobban! :)

Gabuska!
Hát, nekem így is nagyon hasonlítanak! :)

Atina!
Jó hurcolkodást nektek!

Pat, Gabuska!
Nagyon kedvet kaptam én is a képektől, fűzöm Apát, és nem reménytelen, azt mondta nézzek utána, talán a május elsejei hosszú hétvégén mi is elmegyünk! De jó lenne! Csak addig még fogynom kell!

Nálunk még nincs fogacska, hasmenés viszont igen, már egy hete tart nála, nekem szerencsére egy nap alatt lezajlott, anyósom is elkapta, szóval tuti vírus! Bár Vincénél lehet, hogy a foga is belejátszik, nem tudom, egyelőre semmi! :(

Réka!
Abszolút megértelek, Vince is mindenbe belekapaszkodva feláll, és néha bizony eldől, na ilyenkor van sírás ezerrel! Szerencsére szőnyeg van mindenhol a szobában, így azért tompul!

Tegnap nem ment Viola oviba, mert ki se bírtunk lépni a járdára, olyan jégpáncél volt, ma meg szünetet rendeltek el az ovikban itt nálunk! Jó kis idők vannak, legalább hó lenne, h. szánkózni lehessen, de hó egy csepp sincs! :? :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

A hátam köszöni szépen az együttérzéseket, néha-néha fájdogál még.Vagy már? Öregedek, hiába. És a derekam! Egy kis álldogálás után már szakad le. Lehet ha el kell menjek dokihoz :(

Berni, tényleg már most meg kell kezdeni velük megértetni a "nem szabad"-ot! Persze nem mindig sikerül :) Én például szopizáskor kell hagyjam, hogy forogjon, félbe-félbe hagyja, játsszon,mert nem szeretném, ha nem enne eleget. De amikor kanalast adok, akkor ha kapkod a kanál után, rugdalózik, akkor nem kap többet, míg nem ül szépen.
Gabuska, gratula a fogacskákhoz, na meg az üdülési csekkhez :) Hasonlítanak a lányok most is! Én felismertem Livit útmutatás nélkül is :)
Réka, Csanád is alig múlt el 8 kiló! Máté súlyban is utoléri a két hónappal nagyobbakat, nem csak teljesítményben?
Pat, együttérzésem a tesódnak! Egyszer én is tartottam pár hétig lisztérzékeny diétát, hát nem leányálom!
Évi, sajnálom a hasmenést, remélem most már kilábal belőle Vince is!
Szly, hogy álltok babkocsi ügyben?
Ancsa, várunk vissza!

KépKép
Kép
el..né
 
 


köszönjük szépen a dícséreteket mindnekitől,akitől kaptunk,feszítek is rendesen amikor kenegetik a hájamat(vagy májamat? :D )
joli!
akkor most nem megfázás,hanem vmi más miatt fáj a hátad?ne játsz vele,vagy nézesd meg dokival,vagy erősítsd meg tornával a gerinc melletti izmokat.mi jártunk tornát tanulni gyógytornászhoz és tényleg hatásos!

gabi!
valld be,h azt akarod hallani,h mint két tojás,olyanok a lányaid :wink: :D de tényleg,én simán összekeverném a képeket. :oops: az nagyon jó ötlet,h előveszitek Livi régi képeit és csináltok uo.beállításút.

Kép
berni1
 
 


évi!
én is így vagyok a nyárral,több,mint 10kg-t kell leadnom :shock: :cry: :cry: :cry: nem tudom,h lett ez a sok :cry: nem zabáltam,mondjuk azért nasiztam,de nem sokkal többet,mint előtte.anyukám volt ilyen:szülés után rajtamaradt sok kiló és gyerekkoromtól arra emléxem,h többször fogyozott nagy lendülettel,de nem ment le.úgyh kicsit félek,bár ő nem tornázhatott a lába miatt én meg 2-3 hete heti min.2x tornázom és fogyózom is.de mire ez lemegy,meg fogok zakkani. :cry: már most folyton ilyen vagyok :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Ez is ritka, hogy beenged a gép. Mostanában csak az egyik gépről tudok bejutni, azaz olvasni enged csak írni nem. Szóval tudok rólatok mindent :lol: .

Ancsa, akkor jó utat és várunk!

Gabuska, ezek a lányok még mindig tök egyformák :roll: . Először azt hittem, mindkettő Nóri.

Én még nem merek fogyózni a tejcsi miatt. De ha egyszer a kisasszony végre nem csak tejcsizik...

Már Bogi is próbálkozik a felüléssel, lassan de biztosan halad.

Teszek néhány képet is.

Na, hol van Bogi?
Kép

A kis karácsonyi ajándékom:
Kép

Nem ő a krokodil és a víziló :wink: .
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Hi-hi, Bogesz nagy rejtőzködő művész. :lol:

Berni,
neeeeeeeeeem :lol: , ha azt akarnám hallani, akkor nem azt írnám oda, hogy sztem már nem annyira hasonlítanak. :wink:
Ezek az összehasonlítós képek meg úgy jönnek, hogy Livi kicsikori képeit nagyon sokat nézegettük, mind itt van a fejemben. És mikor meglátom Nóreszt, hogy olyasmi pózban van, vagy olyat csinál épp, ahogyan Livi le lett fotózva, akkor Nóriról is megcsinálom. Ez a mostani is úgy lett, hogy megláttam a fantás üveget az asztalon, beugrott, hogy épp ugyanez a ruha van Livin is a fantás üveg rágcsálós képen, úgyhogy palack lemos, Nórit hasonfektet, fényképezőt elővesz, és kész. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Atina!
Bár azt már valószínű nem olvasod,de mi is nagyon jó utat kívánunk nektek,és használjátok még ki az utolsó napos napokat! :D És természetesen várunk vissza!!!! :)

Berni!
Herdáljátok csak az ücs-t!!! :lol: És szerintem sem hasonlít egymásra a 2 csaj...csak mint 2 tojás!!!! :shock: :shock: Én is kiszúrtam Livit a csoportból! :lol:

Évi!
Gyógypuszik Vincének is!!! Remélem összejön nektek is a kikapcsolódás,mert gyerekkel tényleg szuper választás!!! Pláne ha üdülési csekk is áll rendelkezésre :lol: :lol:

Csilla!
Végre köztünk!Bogit rejtegetitek a pasik elől??? A keze azért kilátszik! :lol:

Dorián után szabadon,nálunk Mira tegnap produkált olyan extra nyűgös napot,hogy talán a 7 hónap alatt sem!!!!!!! Semmi nem volt neki jó,csak kézben persze,aztán este 3/4 10-kor letettem reggel fél 9-ig, 6-szor kellett bemenni hozzá! :evil: Mozgása viszont már neki is fejlődik! Jó pár napja végre négykézlábra "áll",hintázik előre-hátra,és ebből kifolyólag hernyómozgásban halad előre.Nagyon vicces! :D
Most megyek,mer 15 perc!!!! alvás után ismét itt kiabál a fülembe!
Csak még Márk tegnapi beszólása:
Kérdem tőle reggel:
-Kicsim,van jó reggelt puszi??
-Nincs. Jó reggelt puki van!
Uff! :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops:
Na szebb napokat mindenkinek!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


természetesen az előbb Berninek címzett ücs-s mondat Gabiskának szólt!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


mégsem! Gabuskának,na!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hali!
Csak egy percre, mert drááááááága férjem már megint nincs itthon ma-holnap. Így egyedül a 2 lánnyal. Bogi épp alszik, Toncsi meg dvd-t néz (fúj, anya az ilyen :oops: ).

2 videjó:
http://videa.hu/video_kereses/bog%E1ta

Remélem, jó a hiv. mert nem tudok belépni idegenként.

Mindjárt vége Toncsi mozijának.

Jó hétvégét!

Pat, édes pofa a Rosszcsontod!

Joli, regenerálódj! Nekem most a hasam fáj, szerintem felfáztam :? . Lehet, vissza kéne mennem a 6 hetes kontrollra :oops: .
Bár előző hónapban már megjött a menszeszem, de már a 41. napnál tartok :shock: . Csak ne laptető legyen :roll: .

Na huss!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Berni, azt hiszem a meghűlés csak sokszorozta a hátfájásomat, egyébként is fáj néha. Ne keseregjetek a kilók miatt, csak optimistának kell lenni és sikerül leadni :)
Csilla, de aranyosak a képek! Jól elbújt Bogi :) Lehet ha Csanád azért állt fel ilyen hamar, mert nem volt lehetősége mászni? Én nem szoktam kirakni a földre, esetleg este egy negyed órát a 2 nm-es habszivacsra.
Gabuska, azért elveszett benned egy fotós:) Én nem kell semmihez hasonlítsam a képeket, mégis alig készítek használhatót.
Pat, a fiad nagy showman lesz, ha felnő! Mindig olyanokat mond :lol:
Csilla, azért kontrollra tényleg nem ártott volna visszamenni. A mensi nem is lehet szabályos szoptatás alatt.
Csanád megindult körbe a kiságyban :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


joli!
én már hónapok óta menstruálok és voltam dokinál.mindne rendben,ez sajno selég gyakran előforduló jelenség :cry: olyankor a tejcsi is jóval kevesebb volt.

Kép
berni1
 
 


Joli, tényleg nem szoktad kirakni Csanádot a földre? Bogi csak akkor van a kiságyában, ha alszik. Különben vagy a gyerekszobában vagy a nappaliban van a földön. Nincs járókánk, de nem is akarok. Így felfedez mindent gurulva, tolatva remélem lassan előre is kúszva.

Hordozóba is csak akkor teszem, ha kanalassal próbálkozunk.

Meg hát persze, azért ölben is :wink: .

Gyerekek ébren, pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, tündériek a videók! Csak annyit tudunk hozzászólni, hogy bvvvvvf :wink: Járóka vonalon én is úgy vagyok vele, mint te (mondjuk nem tudom, hol férne el a járókában a szoba, de ha nagyon akarnám, talán be tudnám suvasztani... de nem akarom annyira) Máté sincs a kiságyában csak szerelni - most a lehetőségeknek megfelelően kobakkoccanásbiztossá tettem a helyet, és mivel csak itt biztonságos a játszószőnyeg és ha szerel a gyermek akkor ugye nem ül/áll fel - szóval csak annyit van benne, amíg tusolok vagy valami hasoló magányos tevékenységet végzek, kb ennyi ideig kötik le ugyanis a lógócák. Aludni meg ugye velünk alszik. (nekünk ez jött be, oltári, amikor éjjel ellenőrzi, megvagyunk-e, apához bújik, megsimogatja, aztán hozzám bújik, megsimogat, ha éhes, akkor cicivadászik is :D aztán szopi után úgy ájul el, hogy engem is fog és apját is :D én meg olvadozom ezerrel - ha apája is felébredt, akkor ő is)

Pat, ugye írod Márk dumáit? Eszméletlen kis pasas! :D

Lányok! Mi ez a testsúlyozás???? Ha majd elkezd szaladni a gyerek és futunk utánuk, és még mindig gombócodunk, akkor kell egy kicsit aggódni, nem most, amikor még csak kúszni kezdenek! :lol: Ugye? :roll: :wink: Persze én a (nehéz-)bombázó alakommal könnyen beszélek :twisted: :wink: :D

Puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


joli!
ferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgetes ez a kép!végre!!!! :lol: :lol: :lol:
nekünk van járókánk(bár ezt tudjátok) és néha abban is garázdálkodik a kisember,főleg,ha olyan dolgom van,h nem tudom szemmel tartani.
olvasgatom(régi,jó szokásomhoz híven :wink: )az anya,taníts engem! könyvem és a mellett,h thök jó kis fejlesztő ötleteket tartalmaz korosztályra lebontva,visszaigazolást is kaptam játékelpakolás ügyileg :)

nem akarom elkiabálni,de azért megosztom veletek,h Dorkó 2.éjszaka alszik este fél10től fél8ig.max.motoszkál,de nincs szopizás és reggel huncutabbul kel,mint valaha :lol: furcsa kialudni magam :lol: lehet,a borostyánlác hatása? :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Sly!
Merre jársz??? Szerda óta nem jártál felénk!! Minden ok?

Joli!
CSanád haláli azon a képen! Mosolyra fakaszt a cuki pofija.Márk is teljesen el van tőle szállva,mindig mondja :
-Sanádot! Sanádot! (mármint mutassam neki Csanádot) :lol:

Réka!
Nem csodálkozom,hogy nem fér el a szoba a járókában! És fordítva?? :lol: :lol:

Én amúgy lassan az idegösszeomlás szélén állok,mindkét gyerekem kikészt!!!!! :evil: Mira tegnap éjjel is 2-szer evett,plussz még 2-szer csak úgy is felébredt!!!! Nappal egész nap nyafog,tényleg nem jó neki semmi. (már arra is gondoltunk,hogy átvisszük a szomszédhoz,amióta Szilveszterkor ugyanis náluk volt nappal,ódákat zengenek róla,hogy milyen jó...) most megtudnák! :lol: Persze kitolni nem akarok velük! Márk meg a másik. Kiabál,hisztizik,csúnyán beszél....teljesen kikészít. Valaki a nap minden percében üvölt!!!Grrrrrrrrr! :evil: :evil:

És nekem még mindig nem jött meg,legalább nekem is legyen valami jó hír! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Valaki a nap minden percében üvölt!!!!

Ezt még annyival kiegészíteném,ha a gyerekek épp nem,akkor én!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, nálunk is hasonló a felállás :? .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Itt vagoyk és olvaslak is benneteket, csak nem mindig jutok el az írásig!

Pat! Köszi a hiányolást, jól esik! Hát lehet hogy Mirának a foga jön! Vagy hallottam olyat is, hogy ha nagyot fejlődik mozgásilag, az ideiglenesen kihat az alvásra is, nyugtalanabb lesz.
Most Jázmin sincs a toppon. Nappal még jó is, de éjszaka legalább egyszer felkel szopizni. Mióta kijött a két foga, nem aludta át az éjszakát. Pedig előtte de jó is volt!

Joli! Nagyon cuki Csanád!

Csilla! Édik a videók! Bogi már majdnem felül, ügyi! És egyre jobban hasonlít Toncsira.

Jázmin is állandóan a földön van, a kiságyban csak alszik. Próbáltam kompba rakni , de nem tetszik neki, úgyhogy nem is fogom eröltetni, mert tudom, hogy nem olyan nagyon jó.

Tegnap nagy hó esett nálunk és Roli olyan jól érezte magát. Hógolyóztunk, szánkóztunk, hóembert építettünk.

Pár kép:





Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Berni, gratula az átaludt éjszakákhoz! Remélem folytatódik :) Sajnos nálunk nem jellemző. Az éjjel Csanád nem akart visszaaludni egy óra után. Ha megetetem, akkor biztos elalszik, de a szőrösszívű anyja nem akart adni neki, csak teát. Így beletelt vagy másfél órába, míg visszaaludt. Remélem nem csináltam rosszul :( Éhes nem lehetett és nem akarom, hogy visszaszokjon arra, hogy egész éjjel eszik.
Pat, Csilla, sajnálom, hogy olyan nagy a hangzavar nálatok! Elismerem, hogy nehéz lehet két kicsivel. De azért néha édesek is :)
Szly, gondoltam, hogy azt írom, hogy máskor is elengedünk neked pár napot, ah utána ilyen képeket hozol, de meggondoltam. Inkább gyere sűrűbben és képet is hozzál :) Nekem Roli a vödörrel tetszik nagyon, a kis akaratos:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
nekem az együttröhögős a nyerő :lol: :lol:

joli!
tényleg azóta alszik ennyit,mióta van a lánca+mióta este a szopizás után 150-200ml pótlást kap vegyesen.miután megeszi,azonnal beájul :oops: :lol:
lehet,h hülye kérdés,de nem lehet,h ahogy fejlődnek több kajára lenne szükségük?akár Csanádnak is?Ő mit kap lefekvés előtt?

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Ma délelőtt végre leszedtük a karácsonyfát! Éljen! Nappalibb kinézete lett a nappalinak! :lol:

Joli! Én mindig megetetem Jázmint, vagyis megszoptatom, mert tudom, hogy így hamarabb szabadulok, vagyis hamarabb, nyugodtabban és hosszan alszik utána. Ha csak trükközök, lehet, hogy ő alszik, de én tuti nem, mert forgolódik, mocorog meg ilyesmi és max 2 órát nyerek így, amiből egyet legalább ébren töltöttem.

Anyuéknál ebédeltünk, így nem kellett főzni! Holnap sem kell, mert van még maradék, így holnap elmegyek Jázminnal Ringatóra. Rolira meg addig anyu vigyáz itthon. Már jó lesz egy kicsit kimozdulni.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Berni, én este 9 körül krumplipürét szoktam adni Csanádnak, aztán 10 után valamikor szopik, általában megunja és félbehagyja. Persze, hogy több ételre van szükségük, én már háromszor adok neki kanalasat naponta és ha késik, akkor hiányolja. Úgysem szopik többet, ha nem kap:)

Szly, akkor neked az vált be, hogy enni adsz, de én már azt az utat kipróbáltam, decemberben két óránként szopott éjjel. Most próbálok erős maradni, ki tudja meddig bírom. Végül az éjjel csak fél ötkor kelt enni, úgyhogy jól tettem, hogy múlt éjjel nem etettem meg.

A többiek nagyon eltűntek, vajon csak a hétvége miatt és holnap jön mindenki? Remélem!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Igen, minden baba más, mindenkinek más jön be. Sőt még ugyanannál a babánál sem válik be mindig ugyanaz sajna. Nekem is Jázmin olyan jól aludt a két foga előtt. Most meg! :twisted: Legalább egyszer felkel enni. Mondjuk én sem etetem meg mindig, csak egyszer egy éjszaka. Próbálok a cumival is trükközni, meg Dentinox-al, bár nem látom, hogy jönne a foga, de akkor meg mi baja! PAssz!

Szerintem is csak a hétvége miatt volt pangás!

Kép
szly27
 
 


Most jól ellentmondtam magamnak a két hszben, de tényleg próbálok törekedni az egyszeri éjjeli szopira!

:lol:

Kép
szly27
 
 


joli!
csakkérdezek,nehogy megharagudj!nem lehet,h azért hagyja abba a szopit,mert nincs elég tej?meg szerintem 9kor telítődik a krumplipürével és nem kell már neki akkor szopizás,de később igen.mi 6felé uzsizunk gyümit rízzsel és utána már csak fél9-9 felé kapja a cicit meg a pótlást.így jól be is kajál.ma is szopizott szépen és még lenyomott 150 tejcsit.ez csak ötlet,hátha beválna nálatok is,h csak közvetlen alvás előtt "tömnéd"meg.bocsi,nem okoskodni akartam,hisz 3. gyerkőcöd,csak agyalok :D

szly!
mi is voltunk ringatón ismét pénteken.nagyon tetszett neki megint,sőt a végén egy dal után azt mondta:didá dudu pfffffffffffffff!szóval élvezi :wink: a feléig mindíg ijedten üldögél és pillog körbe.sajnos abszolút megállapítható,h anyás és nem szokta a társaságot.pedíg igyexem minden nap vinni vhova,ahol sokan vannak.na mindegy,én imádom így.

és annyira jó,már napközben többször nagyokat bírkózunk,mint eddíg is,de most már más.ő jelzi,h ígényli,jön harap kiabál stb.iiiiiiiiiiiiiiiiiimádom! :lol: és kijött a 2 foga,ma úgy ráharapott az ujjamra,h azt hittem eltört :cry: de komolyan.mondjuk,minek nyúkál az idióta anyja a szájába felső fogakat keresni,ha ő nem akarja :lol:

Kép
berni1
 
 


eszembe jutott,mit akartam írni

szly!
szégyelld magad,h te is milyen fiatal vagy! :lol: és 2 gyerek!le a kalappal előtted is!

Kép
berni1
 
 


és még 1-2 kép a bio-gyerekről:

krumpli

Kép

Kép

uborka

Kép

Kép

:lol: a kakukktojás :lol:

Kép

Kép
berni1
 
 


a friss kedvencek:

fotópofi fogacskákkal

Kép

a kis "mocsok"

Kép

csak úgy

Kép

Kép
berni1
 
 


és ezek után,mindenkinek Jó éjt! :D

Kép
berni1
 
 


Helloka mindenkinek!
Gondolom már úgysincs itt senki :lol:
Joli!
Én is gondolkodtam ilyen megoldáson,de ha etetk hamarabb szabadulok elven eddig ő győzött! :oops: Bár jó lenne már valami haladás alapon,ma délután és este fejtem neki,összesen 150 ml-t,és az esti szopi után nem sokkal oda akartam adni nkei üvegből és nem kellett!!! :evil: :evil: Persze cicből kellet! :evil: Nincs hozzászokva az üveghez,utoljára 6 hetesen kapott beleőle,merthogy eddig még inni sem ivott,szóval lehet csak én vagyok túl optimista,hogy azt hittem egyből menni fog! mindegy majd ha kel éjjel,megint megpróbálom,ha nem akkor passssz!!! Neki még foga sincs,viszont a mozgása napról napra fejlődik,négykézláb állásból már tényleg csak egy pici hiányzik,hogy felüljön.
Már én is 2-szer adok neki rendes cuccot nappal,egyszer gyümit,de ma sütőtököt is kapott,meg már gyümi+ tejpép kombinációt,az éjjeleink mégis változatlanok.
Na jó nem fárasztalak titeket!
Joli,kitartás az elveidhez!!!
Minden képe nagyon f@sza! :D Sly-nál nekem is tesós a nyerő,Berninél meg a bio-Dorián! :lol: Amúgy tök jó,Berni,hogy mindig ennyi képet hozol!!!

Esetleg ha valakit érdekel,egy barátnőm kislányának 1. szülinapjára rendeltem bodyt. A színt, a fazont, a hímzést meg természetesen a nevet választani lehet,és nekem nagyon tetszik...bizti rendelek majd a sajátoknak is. szóval ha valakit érdekel,ajándéknak is jó,1400Ft + ptk, akkor mondok elérhetőséget! (nincs jutalékom :lol: ) Holnap teszek ról képet,ha szeretnétek! Ha nem,akkor is! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni te hány éves is vagy??

Ja,és nagyon irigyellek titeket a Ringató miatt,én is szívesen vinném,de itt nincs!

Ja, eladnám a Pierre Cardin babakocsimat,Travel system,tehát hordozó is van hozzá,meg lábzsák,esernyő.28-at gondoltam érte,esetleg ha balaki tudna valaki akit érdekel,megköszönném ha szólna. Piros-szürke színű!

És tuti-menő 3-kerekűt vennék helyette,bár eddig nem is tetszettek,most teljesen rá vagyok kattanva...

Na jó lépek,még velem lesz tele az oldal. Mindenkinek jó pihit,bár mire ezt olvasátok,már túl lesztek rajta! :lol:
Bye!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Helló!!!

Mozgalmas hétvégénk volt, nem tudtam jönni, még olvasni sem. :oops:

Joli,
mi lenne, ha este a krumplipürébe husit is tennél Csanádnak? Vagy mondjuk nem krumplit, hanem kicsit laktatóbb zöldséget adnál? Ötletbörzémnek vége. :wink:

Szly,
én sem láttam előző este, hogy jönne a foga Nonónak, aztán reggelre mégiscsak ott volt kettő! :wink:

Ha többször ébred éjjel, csak egyszer szopizik, nem akarom én sem, hogy egész éjjel cicin legyen. De eddig be is jött, mert a többi, nem szopizós ébredéskor visszaalszik viszonylag hamar, egy kis nyekergést követően.

Berni,
én kis genyónak szoktam hívni őket, ha szivatják a kedves édesanyjukat. Vagy hogy anyáddal szórakozz. :lol:

Pat,
jöhet az elérhetőség, engem érdekel.
Már sokszor neki akartam állni egy tábla elkészítésének, a babakocsira, ezzel a szöveggel: második gyerek. Annyian megkérdezik, már belefáradtam válaszolni. :oops: :roll: :twisted:

A hétvégénk
Kép Kép
Beájult
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


jó reggelt mindnekinek!
alig merem leírni,ma fél9kor mi ébresztettük Dorkót.még mélyen aludt :) és nem kelt éjjel :oops:

most épp játszik a járókában :lol: dobol a lábával és közben mindent rág,nyal :) már rendesen kúszik,mászik mindenfelé,úgyh néha határokat kell szabnom :wink:

pat!
ilyen kérdést :oops: 30 fölött vagyok egy kicsivel :wink: sajna a babakocsikérdésben én max.annyit tudok,h tedd fel a netre,van egy csomó oldal,ahol talán...én azt látom,h használtan csak olcsón veznek babakocsit :cry: én is 3kerekűt szeretnék,de megtartjuk a miénket,csak vmi könnyebbet vennék és én is olcsón,használtan :lol:
üvegből ivás:és ha csőrörssel próbálnád?Dorkó imádja,csak azért gondolom,hátha...a dm-ben van puhacsőrű(nem drága,1 próbát megér),de vettem aventes keményet is.hátha Mira is elfogadná az új tipusú itatót.amúgy Dorián sem iszik cumisüvegből,nem is próbáltuk.

Kép
berni1
 
 


Pat,
Nórinak fogalma sincs mit kezdjen a cumisüveggel, játszócumival. Livi egyből tudta melyik mire való. Gyereke válogatja. Sztem majd én is a csőrössel próbálkozom, most még cicizik, de utána. Egyszer, mikor anyu vigyázott rá, kiskanállal adott neki inni. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?