Évi,
Nóresz is üvölt, ha nem lát. És elkezdett félni az idegenektől. Előre is bocs mindenkitől, ha rosszul emlékszem, de asszem ezt hívják szeparációs jelenségnek vagy problémának vagy mi. 6-8 hónapos korban kezdik, de hamar elmúlik. Tegnap az áruházban a pénztáros csak ránézett, és elsírta magát. Mindenki, aki nem anya, az csakis valami rosszbácsi vagy rossznéni lehet.
Este még az apjának is csak sírt.
A konyhába én is csak úgy tudok kimenni egy ideje, ha a babakocsival kitolom őt is.
Kindertoji,
sajnálom, hogy a párod sem úszta meg.
Máté meg ácsorog? Aztaaaaaaaaaaaaa!
Szly,
nem, nem, egy csepp sem, 5 napja. Szóval tényleg vége, azt hiszem. És tudod mire cseréltük fel a refluxot? 2 fogacskára! Ma délelőtt vettem észre. Pár napja láttam Nórin, hogy valami nem stimmel, nyugtalan, éjjel rosszul alszik, meg sokat volt piros a popsija, folyik az orra, szóval tipikus fogzós tünetek. Tegnap a fém kiskanál kopogott, mikor etettem és ráharapott, de nem láttam semmit, így gondoltam, hogy biztos csak beképzelem magamnak. Aztán ma végighúztam az ujjam az ínyén, és lám, a két alsó fogacska áttörte az ínyét. Már látni is lehet.
Amúgy nagyon belehúzott idén, kezdődött az üldögéléssel, aztán elkezdett tök sokfélét "dumálni" babanyelven, ez nem nagy szám mondjuk, de tőle, az eddigiekhez képest igen, aztán most itt vannak a fogacskák.
Nekem is nagy segítség Livi, sokat játszik a kicsivel, vagy ahogy írjátok Ti is, elég, ha csak egy légtérben vannak, Nóri hosszasan nézi, mit csinál a tesó. De általában be is vonja őt Livi a játékba. És ha én épp nem voltam ott, akkor mindig szaladt hozzám, hogy anya, hányizott, megtöröltem.
"Gabuska!
Amúgy előbb számolgattuk,hogy a bioház azért anyagilag jobban kihozható.Idén az 26.000Ft egy éjszakára, 6 főre.És bár kaja nincs benne,olcsóbban ki lehet hozni a kaját,mintha félpanzióra fizetsz be,még ha 1-2 alkalommal étterembe mész is!!! Majd talán jövőre! Wink"
Pat, igen, ezért is választottuk ezt a megoldás a többi családdal. Kiszámoltuk, hogy éri meg legjobban, és a bioház lett a befutó. Épp most tervezzük, hogy tavasszal menni kéne megint, kapott a férjem 100ezer üdülési csekket a melóhelyén.