Sziasztok!
Tegnap kiderült a baj: szalmonella. Elvileg hétfőn vagy kedden ehetett valami nem egészen jót, de mindkét nap délelőtt a bölcsiben volt, azt meg, hogy itthon mit evett passzolom. Most Supraxot eszik egy hétig, aztán kell két negatív minta, talán 29.-től mehet bölcsibe a drágám. Egyébként már jól vagyunk, a kaki még lágy, de az már az antibiotikumtól is lehet ugyebár.
Zituska, Noncsinak mielőbbi javulást!
Egyébként örülj, hogy a jó címre kaptál levelet, a férjemnek egy már rég eladott lakása után jött egy levél, hogy építkeznek amellett a ház mellett, hogy tudjon róla. Hát érdekli is őt, amikor már nem az övé? Vicces...
Kinga, én eleve azt csodálom, hogy ilyen nagy gyerekek, mint Kitti és Márk eltűrik a zsákot, Peti az első adandó alkalommal letépné, már törpének is utálta, nem is próbálkoztunk tovább.
Kármen, na nálunk is ez van, apa cipel, anya nem. Ill. mindenki cipel, csak anya nem, még az alig ötvenkilós nagyapám is viszi Peti 15 kg-s fenekét.
Én is azt hittem, hogy nem veszik fel Petit a bölcsibe, de tavaly az év első harmadában be tudtuk íratni úgy, hogy ugye szeptembertől oda jár.
Mondjuk nagyon érdekesnek találom, hogy egy jobb minőségű ülésnél nem figyelnek ilyen apróságokra, hogy lecsiszolják pl.
Szilcsi, hát nálunk a mi szobánk van annyira hideg, hogy lent nincs annyi por. Nekem inkább kemény lenne, nem tudom, Peti hogy bírja.
Cseppek, Zolkának mielőbbi pöttymentességet!
Anett, érdekes egy bölcsitek van, nálunk anno már aug. elejétől volt beszoktatás, kétheti intervallumokba osztottuk be magunkat, ill. a gyerekeket. Így mi szept. elején mentünk. Egy hetet én voltam szabin, egyet apa.
Norus, nálunk háromévesen szintén képes vizsgálat lesz, ezt már tavaly megmonta L.J.
Szilde, én már mondtam öcsémnek, hogy jó lenne, ha keresne valahol barbatrükkös mesét.
Banánt Peti már négyhós kora óta kap bébiétel gyanánt, szerintem ha kiveszed a magos részt, eheti Kevin.
A zuhanyfüggönyt én mosni szoktam, vagy lecserélni.
Toncsi, mi régóta használunk ökopelust, talán ez az egyik legjobban bevált, na meg a lilacsomagos Tescos. Most is akciós, veszünk vagy 3-4 csomaggal.
Hédi tényleg nagyon huncut!
A bölcsibe beíratás a Siha közi bölcsiben van (ha jól emlékszem), oda kell bemenni és megmondani, hogy hova szeretnéd vinni. Aztán el kell menni természetesen a választott bölcsibe is. Mondjuk fordítva is lehet, legalább megmondják, hogy mikor lehet elmenni a fő-fő helyre.