Új privát üzeneted érkezett!

Én nem képet hoztam, hanem videót. És nem nyárit, hanem aktuálisat :wink: :lol: Persze, csak ha érdekel Titeket a fiam :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=RhyLub7nMfQ

http://www.youtube.com/watch?v=0e71AJlGXSE

http://www.youtube.com/watch?v=GuXamHOl6-Y

Na most elmegyek aludni, aztán majd holnap válaszolgatok is :wink: :lol: Jó éjszakát!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Annyira régen jártam már erre... :oops:
Nagyon sokat nőttek ezek a gyerekek, minden baba nagyon édes! :D Átnéztem pár oldalt néhány fotóért.

Mi is növögetünk, fogunk még nincs, az ínye viszont be van dagadva rendesen.Dokinéni szerint nem sok kell már a kibújáshoz.
Elértük a 9 kilót és a 72centit. :D

Eddig még hason kúszva közlekedik pöttöm, próbálgatja a térdeit felhúzni, és még a forgolódás sem tökéletes. A bébikompot nagyon élvezi, bár még csak hátrafelé megy vele :lol:
Megjött a hangja is, egész nap gagyorászik. Nagyon anyás, szinte mindig rajtam csüng.

Teszek képet:
Kép Kép

Kép Kép
csipisz

Sziasztok!

Bari: Gratu Dávidboynak! Most már Ti is előttünk jártok :lol: Jó érzés? :)

Andóca: Nekünk sem fakadt ki, nem ezen múlik, hanem azon, hogy érzik-e az oltás helyét. Úgy tűnik túl mélyre adták Kittinek... Ettől függetlenül tényleg ez legyen a legnagyobb baj ;) Hogy viselte? Belázasodott tőle?

Nem akarok egyetlen gyereket sem kiemelni, mert pár napot olvastam most megint vissza és tuti kihagynék valakit, de tényleg nagyon aranyosak a bébik! A fogacskás képekből én is szeretnék már ;) Szegény Bencém nagyon szenved megint. Szombat óta alig evett, tegnap már sikerült egy kicsit több hamit bele"tuszakolni" a gyerekbe, bár még így sem a régi az étvágya...
A széklet nálunk a hozzátápi és tápszer óta elég kemény, nem 3 napig volt az, hanem azóta. Sokszor van naponta kaki, de általában nyúlbogyó méretűek... Adhatok én neki barackot, aszaltszilvát, itatnám én többet, de nem iszik - amúgy sem lesz tőle jobb a helyzet - , szóval hiába. Azt mondta nekem a védőnő, hogy ha már a főzibe fog olajat kapni, akkor sokkal jobb lesz a helyzet. Hát ez sem jött be... Úgy látszik nálunk minden megdől :) A fogzás sem hasmenéssel vagy lázzal jár, hanem nem evéssel... :roll:

Akartam még vmit... :roll: Pedig mikor olvastam vissza, akkor még konstatáltam, hogy akkor erre is meg erre is reagálok... Így jártam...

Ma megyek Bencével szemészetre. Semmi látható baja nincs (egy picit asszimetrikus az egyik szeme, ha finoman akarok fogalmazni :lol: ), de nekem elég erős a szemüvegem és apának van egy kis szemtengelyferdülése, viszont olyan jó a látása, mint egy sasnak :lol: Remélem az ő éles szemét örökölte és nem pedig az én rövidlátómat. Nem tudom, hogy tudnak-e tenni valamelyik probléma ellen... Kiderül majd...

Kép

Kép
bettica

sziasztok!
csipisz nagyon szép a fiad gyere mais!!!!!!!!!

prir köszi ezek nagyon igazi nyári hangulatú képek,és jól nézel ki rajta...terhesen is a szabadban kelett volna fényképezkedned a klotyó helyett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

brigi.fogalmazhatok a saját stílusomban?qrva édes marci!!!!!!

bettica!ezt a kúszást úgyképzeld el,hogy szinte egész nap háton fekszik!!
nézegeti a kezeit...amit 2 hónaposan szoktak csinálni...és ha kitesszük a földre,és kap egy csali popsitörlőt..amit nem ér el,akkor nagy szenvedés,nyögés,sírás árán 5 perc alatt kúszva(inkább magát vnszolva) megtesz 20 centit...majd leteszi oldalra az izzadt fejét...és húúúúde fáradt :lol: :lol:
na ez azért még nem az igazi ugye?? :lol: :lol: :lol: :lol:

ma is legyen SUMMER OK??
barika2008

JA EZT ELFELEJTETTEM:bettica dávidboynak is asszimetrikus a szeme:csak én úgyhívom kancsal :lol: :lol: :lol:
viszont jól áll neki imádom!!!
barika2008

Jó reggelt, Sziasztok!

Most keltünk, de Viki még alszik! :lol:

Brigi: már hogy ne érdekelne Marci, ne butáskodj, hiszen ezért (is) vagyunk itt! :lol: :lol: Nagyon drága. Levi is pont így dumál, ba-ba, dá-dá- te-te, brrrrr, meg mikor mi sikerül! És hát a röhögés......imádnivaló! :lol: :lol:
Legközelebb meg ne almát adj annak a gyereknek, Ő nem fogyózik, hanem egy darab sült húst! :lol: :lol: :lol:

Csipisz: nagyon drága Peti is, és milyen kis komoly pasis az arca már! :lol: Gyere sűrűbben!

Bettica:a kaja miatt szerintem ne aggódj! Annyit amennyire szüksége van meg fogja enni, ilyen picik, de olyan kis okosak, tudják mire van szükségük! Nekem a dokim mindig azt mondja ezen re rágódjak! Főleg így hogy tudjuk mitől van! Hát a kakigondommal meg jól megvigasztaltál! :) Remélem nem marad így, mert nem szeretném ha így szenvedne miatta, mert ez nem a szükséges rossz, mint a fogacska fájdalma. :cry:
A szemészethez meg sok sikert, reméljük semmi gond nincs, ez csak még a csecsemőkori kancsalság legyen.

Bari: Én már nem akarok pofátlan lenni, hogy Velünk legyen tele a topic, de hahó tessék mindenkinek szórni a képeket! Nosztalgiázzunk! Tegyetek fel tavaly nyáriakat, amikor a picinyeink egy szál bodyba feküdtek a kocsiban, amiben alig lehetett megtalálni Őket! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Yuppi megvolt a kaki is, semmi szenvedés, csak egy egészséges kis nyögés kíséretében! :lol: :lol:
Hmmm bocsi hogy ezzel traktállak Titeket, de hát apró örömök! :lol: :lol: :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:39-kor.
pironya

Sziasztok!

Nagyon édi babákat és Marciról jó videókat láttam.
Ti milyen bátrak vagytok? :shock: :shock: :shock: csak lesek! (Brigi ezt Neked írtam) - alma.......
A kacagós nagyon jó, Merci is így szokott, én a telómmal vettem fel, és az a csengőhangom! :wink: :wink:

Nyári képek is jók!

Kaki: nekünk is alig volt eleinte, de mióta rendszeres a hozzátápi azóta minden nap max. minden másnap van magától! keményebb, de magától van!!!!!
néha édesem olyanokat nyög!
bszilvi25

Jó reggelt!

Brigi:naggyon tetszettek a videók!

És a nyári képek....

Este Máté 1 üveg bébiételt megevett és rá 100ml. tápszert!Fél 6ig aludt egyhuzamban. :lol: Jó lesz ez!

Azért még várom,hogy ki hogy csinálja és végig alussza-e az éjszakát aki főzit kap???

Apum ma hazamehet.Tegnap már meg bírta szorítani a fülét és össze bírta hajtani a törölközőt!Lassú,de nagyon jó javulás!

Ja,Anna:a kaki nekünk is beállt és minden nap (van hogy 2szer is) kakil magától.

Kép
melike

Csak Nektek, csak most, igazi nyári, hisz a virág ott van :wink: Kép
bluebox

Jajj istenem, hisz most volt! :lol: :lol: :lol: Talán tesódat köszöntötted ezzel a képpel?!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Igen Anna, úgy van :wink: július 11 :lol:
bluebox

Kép Kép NYÁR

Kép
melike

Jajj de jó Meli! A következő nyáron már olyan képeket hozunk amikor totyorognak kis shortban, szoknyában, kis top-ban, kis fürdőbugyiban! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Csak hogy tisztázzuk: nem én adtam neki az almacsutkát, ő nézi ki a számból a kaját :twisted: Csak mondjuk sült krumplit nem adok neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti, nálunk is nem-evéssel járt a fogzás. Vagy hát inkább azt mondanám, hogy a kanáltól szenvedett, összeszorította a száját. Úgy meg elég nehéz ugyebár etetni :wink:

Anna, gratulálok az apró örömökhöz. Ha ennyire hiányzik, gyere el egy-két napra hozzánk. Naponta vagy 5x lehet benne részed :lol: :lol: Mialatt ezt megírtam, 2x kakilt be... :twisted:

Szilvi, mi a bátorság az almában? az az első, amit kaphatnak :wink:

Melike, az éjszaka átalvásában nem tudok segíteni. Marci még mindig 2x kel fel, most pl. éjfélkor és fél 5-kor..

Brigi

Kép

Kép
hékás

nagyon jó a kép márti.. :lol:
most sietek mer eddig túrtam,most meg süt a nap(még ha nem is nyári) és megyünk sétálni
Kép Kép Kép

na belőlünk is elég gondolom :lol:
barika2008

Úgy úúúútálom,hogy Bari ilyen barna! :lol: :twisted:

Kép
melike

Ja és a második baba még csak terv,de már írtam,hogy nyáron akarunk "nekilátni".Szeretném,ha jövő tavasszal-nyáron születne.

Kép
melike

Bari: Nagyon szépek a gyerekeid, és a barna bőrökért Én is irigy vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:
( Ja És persze Te is szép vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ahoz képest,hogy azt mondták sütni fog a nap,nálunk úgy be van sötétedve,mintha szakadni akarna az eső...

Kép
melike

köszi csajok! :lol: egy két "muzsikus" felmenő azért kell ehez a bőrtipushoz :lol: :lol:

melike hajrá babaprojekt!!!

nem kakilósok:minden evés elött 2-3 kiskanál kammilatea...tuti meghozza a hatást!!!

dávid kint alszik remélem nem fagy meg?

melike:de jó képek így tovább...mindenki!!!!!!!!!

annyi mindent túrtam dávidnak,hogy kifolyik a szekrén...létezik turi függőség?úgy mint drog vagy cigi??mert ha igen akkor nekem az van :oops:
barika2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:40-kor.
pironya

nike boltban eggyet fizet kettőt vihet akció van :lol:
sajnos ma vége :?
de azért vettem egy cipőt a férjuramnak és magamnak!!
ha tudnám mekkora lesz dávid lába amikor már tud majd járni vennék neki is kettőt...de mi van ha pont akkor lesz jó amikor mondjuk 36fokos nyár lesz :?: :roll:
barika2008

piri 3 hét turi nélkül???
és még élsz???
nekem 3 nap a max..de már ott tartok,hogy ha meghallom,hogy van valami nagyon csóri kismama a környezetemben arra is gondolok!!
na ez vagyok én...és még én akartam teszveszen árulni??
ááááááá halott ötlet!!
nekem csak a bőrszín jutott...üzleti érzék nulla!!
barika2008

Sziasztok!

kinek hányszor alszanak még a babók nappal? Dorci még 3*, de lassan asszem kettőre kéne szoktatni.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Bogi!

Levi már csak 2x, de nem én szoktattam így, Ő állt át erre magától! Egyszer délelőtt, vagyis kb 10-11-től, 12-13-ig, és egyszer délután olyan 4 fele! Szerintem ha Dorci alszik 3x akkor hagyd még, gondolom elalszik szépen, nem Te erőlteted! Akkor még szüksége van rá.

Én sem járok turiba, nem tudok róla hogy a közelembe lenne, bár nem is kerestem nagyon. Én a neten szoktam böngészni! 8) :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Márti, ment a levél, bocs, hogy így megcsúsztam vele

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogcsa:szerintem a gyerek tudja, hogy mennyit szeretne aludni :wink: Előbb-utóbb figyeld csak meg, hogy visszasírod, amikor még 3x akart aludni :lol: Én örűlnék, ha Kristóf naponta 3x elfáradna :wink:

Turifüggőség: átkozott nagy szerencsém van, hogy nagyon ritkán jutok turiba, különben már becsődöltünk volna :wink:
bluebox

Dorina nem is tudna 10-12-ig aludni, mert 11 körül tízóraizik. :)

Alszik olyan 9-10-től egy fél órát, aztán 12-13 körül egy órát, néha másfelet, illetve du. 4-fél 5 körül fél órát.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi, nálunk teljesen változó. Attól függ, mikor fárad el, és főleg, hogy mikor kel reggel. Nálunk is tuti van egy délelőtti olyan 11 felé, egy délutáni, és ha nagyon kidől, még 7 felé is alszik egy rövidet. De neki az éjszakai alvása 10 előtt sosem indul :twisted:

Én nem vagyok turifüggő :lol: Pedig 3 saroknyira egy hatalmas turi van. Egyszer bekukkantottam, de sétálás közben gondoltam meg magam, pénz meg nem volt nálam. Azóta sem mentem vissza... Pedig egy időben olyan jókat túrtam Marcinak... Na majd ha jön a tavasz :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

DÁVID ÚGY JÁRKÁL A HOLDKOMPPAL MINHA KÖTELEZŐ LENNE!!
és mit vesz célba?? :lol: hát persze,hogy a konektorokat :lol:
barika2008

[quote="d. bogi"]D írta:d. bogiorina nem is tudna 10-12-ig aludni, mert 11 körül tízóraizik. :)

Levi is 10-11 fele tízóraizik, attól függ mikor kel reggel. Ha 8 körül kelünk, akkor 11 fele, ha 7 körül akkor 10 fele, és tízórai után van az alvás rögtön. :wink:
De látom Dorina a tízórai előtt alszik egyet, reggel mikor ébred??

Bari: ugye-ugye!! Fogod Te még kívánni hogy Dávid csak feküdjön hanyatt és ne csináljon semmit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="d. bogi"]
írta:
d. bogiAlszik olyan 9-10-től egy fél órát, aztán 12-13 körül egy órát, néha másfelet, illetve du. 4-fél 5 körül fél órát.

Bogi, akkor kb ugyanannyit alszik Dorina, mint Marci, csak jobban szétosztva. Most rákaptunk arra, hogy egy óra alvás után nyöszörög, én gyorsan adok neki teát, amitől még kb 40 percig alszik :lol: :lol: azért alszik 3x Dorina, mert azért az a fél óra elég kevés. Én legalábbis nem aludnám ki magam annyi idő alatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

forgás, kis rámolással fűszerezve! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 11:08-kor.
bszilvi25

Igen szerintem is igazad van Brigi! Nem elég a fél óra!

Akkor mégiscsak próbáld meg délelőtt nem letenni, hanem kicsit előrehozni a tízórait, és utána. Mondjuk 10-re! :lol: :lol:
Levim simán alszik 2 órát délelőtt, de van hogy többet!
Gondolom a pocija ébreszti fel Dorcit is! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ajjaj Szilvi!

Ezek a kölykök milyen rafkósak! Nem másznak ha valamit el akarnak érni, ááá, forognak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Drága és nagyon ügyi Merci!

Tényleg sikerült nem ültetni? Hogy viseli?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Merci is alszik kétszer napközben!

Egyszer 10 órai után olyan 11 körül, majd du. 5 körül. Ezek mostanában 1 órás alvások, max. másfél.
Tegnap nem aludt egy órát sem egész nap!!! :shock: :shock: biztos a szuri miatt! :shock:
Ma aludt vagy 3órát eddig. (10-12ig majd 3 körül) Ki érti????
DE AZ ÉJSZAKAI ALVÁSBÓL IS VISSZAVETT. MÁR CSAK 10 ÓRÁT ALSZIK!
ÁLTALÁBAN FÉL 9- REGGEL FÉL 7-IG
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.16 16:48-kor.
bszilvi25

Sikerül! nem ültetem.
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25DE AZ ÉJSZAKAI ALVÁSBÓL IS VISSZAVETT. MÁR CSAK 10 ÓRÁT ALSZIK!
ÁLTALÁBAN FÉL 9- REGGEL FÉL 7-IG

Egyhuzamban???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Igen. De tudjátok, hogy Merci mondjuk kb. 8 hetes korától végig alussza az éjszakákat.
Egyszer volt egy kb 2 hét amikor felkelt enni, rájöttem mi a baj, azóta van hozzátápi, és alszik mint a kisangyal! :lol: 8) :lol: Az én lányom!!!! :wink: :wink:

és régen az alvása este 8tól reggel 7-8-ig ment.........
bszilvi25

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy látszik a csajok tudják hogy van ez! A lányom is ilyen volt! Hjajj azok a szép idők.......

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hali!

Szilvi:de ééédes Merci!
Valahogy így van ez nálunk is.Én nem merem már otthagyni sehol!Csak a kiságyban,de ott is csinál olyanokat. :shock:

Máté keveset alszik:11körül egy fél óra,2körül egy fél óra(ha sétálunk esetleg egy óra),és 6 körül egy fél óra ,de néha ez kimarad.Akkor fürdés után majdnem elalszik. :lol:

Kép
melike

Hát, lehet, hogy igazatok van, megpróbálom a délelőttiket összeadni.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="melike"]V írta:melikealahogy így van ez nálunk is.Én nem merem már otthagyni sehol!Csak a kiságyban,de ott is csinál olyanokat. :shock:

Akkor én valamit nagyon rosszul csinálok, mert én bizony otthagyom a földön játszani. Onnan tovább nem eshet :wink: Lent van neki az első pillanattól a habtapi, azon nem nagyon tudja megütni magát. Ha meg leforgott róla, és bevágta a fejét, megvigasztaltam. Most is csak alváskor van a kiságyában, egyébként meg szaladgál a lakásban. Jó, fél szemmel rajta vagyok, de közben bármit meg tudok csinálni mellette általában...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Megint sütöttem :wink: Tortát :wink: Most lett kész :wink:
bluebox

Mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

én sem hagyom ott sehol dávidot mert leesik vagy lemászik(kúszik)
neked brigi már más mert marci már szinte megy... :lol:

na ma én is csináltam sorozatképet úgy mint szilvi!!
mindjárt föltöltöm.
a szokásos 20 centi megtétele közben fényképeztem...
nehogy azt higgyétek,hogy nem is igaz :lol:
barika2008

Sziasztok!

Nagyon jó kis nyári hangulatot csináltatok a képekkel :)
Szilvi, gratula, Mercike ügyesen gurul :)
Bari, Dávidnak is gratula a kúszáshoz, úgy látszik, tényleg jó ez a henger!
Bogi, Boni is van, hogy 3x alszik nappal, de egyre ritkábban. Ő olyan 10-11-től dél-1-ig aztán meg 2-3-tól megint 2 órát. Eddig még volt 6 körül egy félórás, de az egyre többször kimarad.
Boni is lent van a földön már régóta, amikor ébren van, csak aludni megy az ágyába. A veszélyes dolgokat elpakoltam, egyébként meg mindig szemmel tartom, bár mostanában már egyre inkább saját útját járja, felfedezi a lakást :) Ha kiviszem a szemetet vagy a háztartási helyiségben vagyok, akkor azért megy a kiságyába, nem hagyom egyedül.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Tegnap voltunk tanácsadáson, meg Boni megkapta a Prevenar oltást, egész jól viselte, mondjuk éjszak nyűgös volt sokszor felébredt, de nem volt lázas. Azt mondta a doktornő, hogy úgy tapasztalta, hogy akkor lázasodnak be a babák ettől a védőoltástól, ha másikkal együtt kapják.
A 7 hónapos méretek 9150 g és 72 cm. Úgy látszik, most súlyt növesztett a gyerek, nem hosszra gyúrt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?