Sziasztok!
Bari: Gratu Dávidboynak! Most már Ti is előttünk jártok
Jó érzés?
Andóca: Nekünk sem fakadt ki, nem ezen múlik, hanem azon, hogy érzik-e az oltás helyét. Úgy tűnik túl mélyre adták Kittinek... Ettől függetlenül tényleg ez legyen a legnagyobb baj
Hogy viselte? Belázasodott tőle?
Nem akarok egyetlen gyereket sem kiemelni, mert pár napot olvastam most megint vissza és tuti kihagynék valakit, de tényleg nagyon aranyosak a bébik! A fogacskás képekből én is szeretnék már
Szegény Bencém nagyon szenved megint. Szombat óta alig evett, tegnap már sikerült egy kicsit több hamit bele"tuszakolni" a gyerekbe, bár még így sem a régi az étvágya...
A széklet nálunk a hozzátápi és tápszer óta elég kemény, nem 3 napig volt az, hanem azóta. Sokszor van naponta kaki, de általában nyúlbogyó méretűek... Adhatok én neki barackot, aszaltszilvát, itatnám én többet, de nem iszik - amúgy sem lesz tőle jobb a helyzet - , szóval hiába. Azt mondta nekem a védőnő, hogy ha már a főzibe fog olajat kapni, akkor sokkal jobb lesz a helyzet. Hát ez sem jött be... Úgy látszik nálunk minden megdől
A fogzás sem hasmenéssel vagy lázzal jár, hanem nem evéssel...
Akartam még vmit...
Pedig mikor olvastam vissza, akkor még konstatáltam, hogy akkor erre is meg erre is reagálok... Így jártam...
Ma megyek Bencével szemészetre. Semmi látható baja nincs (egy picit asszimetrikus az egyik szeme, ha finoman akarok fogalmazni
), de nekem elég erős a szemüvegem és apának van egy kis szemtengelyferdülése, viszont olyan jó a látása, mint egy sasnak
Remélem az ő éles szemét örökölte és nem pedig az én rövidlátómat. Nem tudom, hogy tudnak-e tenni valamelyik probléma ellen... Kiderül majd...