Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszi a vígasztalást, jó azoktól hallani, akik tényleg megértenek. Amúgy nekünk mind két baba 5 hónappal az 1 próbálkozás után jött össze. Vicces, mi 4 -en vagyunk édes testvérek és 3 -an "megszakított közösülésből" (ez csúnyán hangzik) lettünk ,a legkisebb húgom meg úgy hogy anyu éppen abbahagyta a nagyobbik húgom szoptatását, és nem is menstruált előtte, hanem egyből terhes lett.
Hiába, az ember nem örökölhet minden jó tulajdonságot a szüleitől.
sargarepa
 
 


Sziasztok!
Wruskát ismerem csak, igazából a szüléstörténetet jöttem elolvasni (hányadik oldalon van?), de láttam, hogy hasonló gondokkal küzdötök, mint én néhány hónapja...

én szeptemberben veszítettem el a 21.hétben a babámat, és iszonyúan fájdalmas volt tudomásul venni, hogy amiért sok-sok évig küzdöttünk (9év után jött össze spontán, 6 sikertelen lombik után), nem életképes... Mivel meg kellett szülnöm, szörnyű napokat, heteket éltem-éltünk át, hasonlóan hozzátok...
De aztán úgy döntöttünk, hogy nem nézünk hátra, csak előre,mert nincs értelme megkérdezni sem a miérteket, válasz nincs. És ez segített!! Csak előre szabad nézni, hogy ha egyszer sikerült teherbe esni, akkor újra fog! és nem létezik, hogy ugyanaz a szörnyűség még egyszer előforduljon!!!!
Nekünk 5. hétre jött meg először, és mivel azt mondta a dokim, hogy minden rendben, azonnal próbálkozhatunk, mert a babák tudják, mikor akarnak jönni, és az anyai szervezet ilyenkor különösen befogadó, mi nem vártunk... Második hónapban sikerült is, és mint a vonalzón látjátok, már a 8.hetet tapossuk.
Nem mondom, hogy nincs bennem félsz, mert hazudnék, de valahogy tudom, hgoy most már nem lehet semmi baj, mert képtelen lennék elviselni...
Szóval, a lányok sokat segítettek nekem is ---ezúton is köszönöm---
Pl.a teákat igyátok szorgosan: cickafark-palástfű!!! Állítom, hogy nekem segített!

Mindenkinek hasonló gyors babásodást kívánok, mert ez a gyógyír!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Madaran: minden elismerésem az erődért és gratula nektek, hogy ismét pocakos vagy. Elhiszem hogy félsz, hisz szerintem azok a nők, akik hasonló cipőben járnak, azokban azért ott motoszkál a kisördög. De nem lesz semmi gond, minden rendben lesz. Ahogy olvastam a történetedet az jutott eszembe, hogy milyen hihetetlen hogy kilenc évet vártatok rá és most pedig hipp-hopp összejött. Ez egy csoda, a te kis csodád. Vigyázz nagyon magatokra és boldog pocakosodást.
Ebből is látjuk lányok, hogy van remény. Nem biztos hogy olyan gyorsan mint Madarannak, de jönni fog ismét a gólya és a kisbaba kárpótol majd mindenért.
Madaran: Wruskáékról vannak képek az egyel fentebbi topicban. Hát zabálnivalóak. Nézd meg :lol:
Azt had kérdezzem meg tőled, ti szisztematikusan próbálkoztatok abban a két hónapban amikor most ismét terhes lettél? Mert épp arról beszélgettünk itt és egy másik topicban, hogy sajnos annyira nehéz nem görcsösen akarni. Telik az idő és egyre türelmetlenebbek vagyunk, de szerintem ezt neked nem kell mondani. Mi most ebben a hónapban kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel, de nem tudom, hogy jó e ez az időzített szex :shock:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Akkor mèg 1 pozitiv pèlda àltalad Madaran!
Ma voltam kontrollon ,minden rendben ,söt aztmondta az orvosunk,hogy az 1-sö menz utàn màr probàlkozni is lehet! :)
...-,de èn nem akarok probàlkozni,csak normàl hàzasèletet èlni :wink:
aztàn majd kiderül,ha megint görcsölök rajta tuti nem fog sikerülni!Ehhez a hozzààllàshoz persze kellet a kineziologusom,meg ez a tragèdia :cry:.Holnap màr mehetek fittnesszre is persze ,csak is kimèlö dolgokat csinàlhatok,de majd kiderül mennyit birok!
Valamièrt annyira biztos vagyok benne ,hogy a következö baba mèg idén meg fog foganni ès egèszsèges lessz!-nem tudom mièrt ès hogyan ,de nagyon erös ez az érzés!Remèlem be is jön!
Imàtkozok ,hogy mindenkinek sikerüljön!!!
Itt ma 15.-napja csak köd van ès minuszok lassan lessz +1-2 is àllitolag.Màr alig vàrom a 22.-èt remélem otthon van néha napsütès is!
+1 kèrdés tudja valaki ,hogy melyik kiado forgalmaz Czeizel Endre könyveket?

Szèp estèt vagy jo reggelt mindenkinek!!! :wink:
Kriszta

Csige küldök neked privit!
Vendég
 


Csige :lol:
Nem mondanám, hogy erőltettük, de a középidőben minden nap voltunk együtt, ahogy jól esett... Igazából nem számítottam rá -bár nagyon szerettem volna, de valahogy álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar összejön... Egyébként is az volt, hogy a babácska miatt még nyáron elkezdtük a lakásfelújítást: kisszoba elsősorban, nyílászáró-cserék, festés, miegymás, hogy hulla voltam, minden nap, ahogy hazaértem a munkából festettem, mázoltam, bútorokat huzogattam. Egyszerűen ez esett jól. A fizikai munkában leltem vigaszt... Valahogy semmi máshoz nem volt már kedvem. Sőt, amikor csak úgy üldögéltem, azt hittem, megőrülök. Szóval még azt sem mondanám, hogy teljesen nyugodt voltam.
De valahogy az már a helyén volt addigra, hogy nem nézek hátra, csak a jövőbe.
Szóval, szerintem a tea, a szex(hátulról), ezt úgy hallottam, hogy jobb póz a kisfickók előrehaladásának, kispárna, és egy csepp se menjen ki... úgy elaludni este, és: bejött! ja, ezen kívül én a műtét után végig szedtem a napi egy Elevitet, folsavat (tudom, hogy ezt orvosi ajánlásra szokták, de én szedtem), MacaVibe-et (dm-ben lehet kapni, általános immunerősítő), és méhpempős mézet---az utóbbi kettőt nem rendszeresen.
ha még van kérdésetek, szívesen válaszolok
hajrá mindenkinek! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hát mi is ezeket a praktikákat vetjük be. Bár mi más pózban, mert nekem azt mondták, hogy a férfi legyen felül. Utána párna a fenék alá és nem kelek fel hajnalig, csak fekszem, hogy egy csepp se menjen kárba :lol: Remélem lesz eredménye.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok Csajok!

Itt vagyok, nemrég jöttem haza, nagyon sok a munka bent. Visszaolvastam, hát volt azért a hétvége óta rendesen termés; jó sokat írtatok csajok! És hát látom, hogy vannak új csatlakozók is itt. Üdvözlet az újaknak!

Sárgarépa: együtt érzek nagyon veled! Kérdésedre válaszolva piri fronton az átlag a 4-6 hét, én már az ötödik hetet taposom, de még mindig semmi. A múlt héten azt hittem, hogy na szerencsésen megjön pont 4 hétre, görcsölgettem is, de semmi, hanem egy jó kis felfázás lett a vége, azt éreztem sajnos, úgy hogy már gyógyteával sem mertem vajákolni, hanem elmentem a dokihoz, és antibiotikumot írt fel.

Czeizel könyvek: húú nem semmi Hasli 1 rugóra jár nagyon az agyunk, ugyanis én még dec végén vettem 2 Czeizel könyvet, az egyik a Születésünk Titkai kiírom a kiadót is a könyvből:(kiadó Partvonal Könyvkiadó --> www.partvonal.hu;)--> ez mostanában jelent meg és a másik pedig A Gének Titkai (kiadó Szig-Tim Kiadó)--> régebbi kiadás. Mindkét köny kiadását a Sejtbank támogatta.

Mostani napokban én is pozitív hangulatban vagyok, várom a tavaszt, amikor is majd ki lehet menni a kertbe, és ápolgathatom a sziklakertemet, és ültethetek virágokat.
Holnap újra „izzítom” a talpreflexológiát, én anno 1 évet jártam heti 1 * szigorúan, és nekem nagyon sokat segített, és ráadásul egyáltalán nem rossz érzés, kisebb fájdalom csak azokon a pontokon fordul(hat) elő, ahol "baj" van, de ezt masszírozva aztán szépen elmúlik egy pár alkalom után a rossz érzet.
Svájci munka: a svájciak kedvesek voltak, de az átlag emberben mindig éreztem valamiféle távoltartást (kicsit hasonlót, mint amit esetleg a német embereknél lehet érezni). Persze én nem egy nagyváros közelében, hanem egy kis faluban dolgoztam a Brienzer See-nél, ahol kvázi mindenki ismer mindenkit. Nagyon pozitív a véleményem az olyan svájciakról, akiknek rokonuk, vagy ismerősük volt külföldi, ők ugyanis nagyon hamar el/befogadtak, együtt jártunk munkaidő után várost nézni, kirándulni, bulizni. Kocsival voltam kint, és a 4 hónap alatt, több mint 15.000 km-t vezettem, amikor volt 1 kis szabadidőm, már indultam is; próbáltam minél több helyre eljutni, hogy minél többet megismerjek az országból. Összességében sok jó élmény ért Svájcban, és nagyon szép része volt az életemnek, de külföldön lakni azért nem tudnék. (…elnézést az offért…)
Na megyek, mert még be kell raknom 1 mosást.
Puszi mindenkinek!
Banana
banana_split
 
 


Nahàt!!! :lol:

Egyszerre mosunk ,tudod nekem ma van moso napom :lol: !
Köszi a könyveket,vèlemèny roluk?Igen a svàjciak tènyleg ilyenek ,mondjuk nekem szerencsém van ,mert nagyon jo helyre kerültem,persze fèl èvig nekem is volt mibe integràlodnom!Szerintem is gyönyörü orszàg !Èn sem sajàt akaratombol élek itt ,vàlasztanom kellett életem szerelme ès magyarorszàg között! Az utobbit vàlasztottam ès a mai napig mèrhetetlenül boldog vagyok ,hogy igy döntöttem.Persze hiànyzik magyar o sokszor vàgyok haza èn is,tudod nem volt 1x 25 èvesen megvàlni csalàdtol ,baràtoktol persze többször megyek haza 1 èvben ,de igy sem 1x-ü!A bejgli,kürtös kalàcs,magyaros husleves stb hiànyàrol nem is beszèlve :lol:
stb...
Klassz a t reflexologia,csak jot tehet!

Sàrgarèpa mi ujs,hogy vagy?
-ès többiek mi ujsàg mindenkive?
Csige,hogy van az ètvàgyad?
Vendég
 


bocsi!mindenkivelt akartam irni!
Vendég
 


Oh, az étvágyammal semmi gond. Tegnap hazaértem és fincsi szavtos nokedlit ettem tejföllel és kakaspörköltet, hát nagyon fincsi volt. :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Hát viszont ma reggel franciasalit ettem és hát nem esett valami jól, pedig nagyon szeretem. Vagyis utána lettem egy kicsit rosszul tőle, így lenyomtam egy banánt. A férjem tegnap este azon nevetett otthon, miközben nézte ahogyan eszem, hogy ha nem vagyok terhes, akkor nagyon jól tudok tüneteket kreálni magamnak és ha így haladok, akkor rövid időn belül lesz mit fogni rajtam :lol: Hát hétvégén már kiderül, hogy mi a helyzet. Egyébként ma reggel elkezdett fájdogálni a hasam, de nem a méhem, hanem két oldalon szúrkál. Nem olyan menziszerű. Lehet hogy délutánra már menziszerű lesz és hát az annak a jele, hogy ez a hónap sem sikerült és egy-két napon belül meg fog jönni.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: relax!!!!Nagyon szorítok! Jajj , emlékszem, hogy milyen állapotban voltam márciusban, mikor Olikámmal teszteltem.

Határidő előtt egy héttel már barnáztam, de ennyi volt. Már egy ideg voltam, nem jött össze. De a piri sem akart. Aztán teszteltem kétszer is, de semmi. Elmentünk Velencébe csütörtökön, és úgy voltam vele, ha addigra sem jön meg, mikor hazaérünk, tehát vasárnapra, akkor még van egy tesztem, megnézem, és ha az is negatív, akkor irány a doki hétfőn. És pozitív lett. Majd kiugrottam a bőrömből. Apa meg azt mondta, hogy de hát ezt tudtuk nem?!


Hát kalandos volt, az tuti, de jó visszagondolni rá :lol: Szép volt Velence, de az is széppé tette hogy reménykedtem, hogy talán ő már a pocakomban van :lol:

Elmondhatom, hogy az én kis törpém, már járt Olaszországban, sőt ült repülőn is :wink:

Kép
wruska
 
 


Tök jó Wruska, és hát amit a férjed mondott.... Az én férjem ugyan ezt mondta a nyáron, amikor mondtam neki, hogy sikerült. Semmi izgatottság, csupán mosolyogva közölte, hogy én megmondtam, hogy most babás vagy. Tegnap kérdezgettem is tőle, hogy mit érez most és csak mosolygott.
Én még nem barnázok és a hasam sem fáj. Majd kiderül, a hétvégén lehet hogy csinálok egy tesztet, ha nem jön meg, bár már a holnap reggelen is gondolkoztam. Annyira tütelmetlen vagyok. Ma valahogy nincs olyan éhségrohamom, de a franciasalira még mindig nem tudok gondolni. Pedig máskór is ettem már ezt a fajtát és kutya bajom nem volt tőle.

KépKép
csige-bige
 
 


Szép napsütéses reggelt mindenkinek.
Hát tegnap voltam a dokinál és hát jól megilyesztett a doki, hogy lehet hogy belső füll gyulladásom van és ha igen, akkor infúzióval tudják kezelni. Ma reggelt voltam hallásvizsgálaton és szerencsére kiderült, hogy semmi baj, szóval most várok, hogy teljesen elmúljon. Úgy beparáztatott, hogy ma hajnalban csináltam egy tesztet, mert mi van ha közben babás vagyok. Úgy tűnik nem áll fenn ennek a veszélye. A teszt negatív lett, hozzáteszem voltam kint az éjjel wc-n, szóval ennyi erővel délelőtti vizeletből is csinálhattam volna. Amikor reggel felkeltem, akkor láttam rajta valamiféle csíkot, de hát lehet hogy csak fantomcsík volt. A párának köszönhetően ami a fürdőben volt egy óra mulva már el is múlt, vagyis elmosódott. Most várok. Semmi pecsételés, semmi hasfájás, néha ugyan szurkál a hasam, de nem görcsöl és éjjel iszonyatosan fájt a bal mellem. Most is néha fájdogál, de nem a mellbimbó, hanem az egész szurkál. Hát majd kiderül. Eldöntöttem, hogy most már várok, nincs értelme tesztelni.
Mindenkinek szép napot.

KépKép
csige-bige
 
 


Màr itt is süt a nap! :)
Csige furcsa ez a fantom csik.... :roll: .a tüneteid pedig olyan "terhesnek" hangzanak! :roll:
Jol teszed ,ha nem èled bele magad!
Nagyon szurkolok! :wink: Hàtha sikerü! :wink:
Szèp napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Én már máskor is teszteltem olyat, hogy halványan lehetett látni rajta a csíkot és mégsem voltam terhes. Szóval ez semmit nem jelent. Majd ha már késik, nem pecsételek, nem fáj a hasam, akkor van reményre ok. Ma egy kicsit fájdogál a hasam, de hol a jobb petefészkem és hol a bal. Jövő héten úgy is kiderül.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige, persze fő a türelem, de kíváncsian várjuk híreket.

Kép
wruska
 
 


Hát eddig semmi változás. Fájdogál mindkét oldalon a petefészkem, de még nem kezdtem el barnázni. Ha a hétvégén nem jön meg, akkor hétfő reggel csinálok egy tesztet.
Ja, paradicsomlevest ettem csípős pirosarannyal.... Szerintetek? Ha nem vagyok babás, akkor azért erre nem vagyok túl büszke, mert ez nem ép elmére vall :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

HAJRÁ CSIGE! Nagyon drukkolunk Neked! A tüneteid tényleg bíztatóak!

Könyvek: hasznos kiadvány mind a kettő, de szerintem a születésünk titkai bőven elég, mert kimondottan a fogantatással, az ezzel kapcsolatos problémákkal, a várandóssággal, a várandósság alatti problémákkal, az esetleges gyógyszerszedési problémákkal, és a vizsgálatokkal foglalkozik, és olvastam benne olyan részeket, amikről a gének titkaiban szó volt, úgyhogy én a kettőből inkább ezt ajánlanám. Ha viszont a genetika behatóbban érdekel, akkor igen érdekes a gének titkai is.
nagyon várom már a tavaszt, vettem is ma egy gyönyörű ültetett jácint hagyma kompozíciót, ami hamarosan nyílni fog, illatot árasztva (remélem) magából.
Ma döntöttem, hétfőtől most már új élet, megpróbálok apasztani a kilóimból. Kari óta folyamatosan "zabálok" ennek véget kell már vetni.
Remélem, holnap is napsütéses szép idő lesz, az nagyon jó hangulatra tud kelteni.
Banana
banana_split
 
 


Köszönöm a drukkot. Ma már ugye vasárnap és menzi sehol, sőt már a hasfájás is elmúlt. Ha ma nem jön meg, akkor holnap reggel csinálok egy tesztet. Kíváncsi vagyok. Az az igazság, hogy valahol érzem legbelül, hogy talán most sikerült, de nem igazán merem beleélni magam. Előbb-utóbb úgy is kiderül :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Szia Csige!

Holnap aztàn koràn a hirekkel! :wink: -ès csak a legpozitivabbakat nektek!Gondolok ràd!!!
Vendég
 


Csige: én is úúúgy izgulok. Szerintem már hajnalban fent leszel...

Kép
wruska
 
 


Hát lehet Wruska :lol: de egyenlőre az jár a fejemben, hogy egyszerűen csak késik. Csak valahol legbelül reménykedem. Reggel korán jövök, mert megyek melózni.

KépKép
csige-bige
 
 


Kedves Csige!

Teljes szívemből kívánom Neked azt a zebrás tesztet.
Banana
banana_split
 
 


Sziasztok lányok. Hát reggel teszteltem és negatív lett, menzi viszont sehol. Most várok. Úgy tűnik ez a hónap sem sikerült. Gondolom előbbl-utóbb meg fog jönni. Nem hiszem hogy korai volt a teszt, mert ma egy hete voltunk együtt utoljára, tehát ha akkor fogant volna, akkor is ki kellene már mutatni a tesztnek szerintem. Szóval most várok. Kicsit csalódottak vagyunk a férjemmel. Van még egy adag clostim és ha annak sem lesz eredménye, akkor vissza kell menni a dokihoz. Hát nem tudom, hogy akkor mi lesz a következő lépés.

KépKép
csige-bige
 
 


Sajnàlom Csige!,-de azért még most bàrmi lehet!Megy a privi!
Vendég
 


Csige ne add fel, bár könnyű mondani. Az egyik kolléganőm annak idején csinált egy tesztet és először nem mutatott semmit, majd bő fél órára rá nagyon-nagyon halványan megjelent a csík, most pedig már 6 éves a kislánya.
Vendég
 


Hát nekem a csík sajnos azóta se jelent meg, de ha nem jön meg, akkor a héten még tesztelek. Két variáció van: vagy megjön, vagy babás vagyok. Majd kiderül.

KépKép
csige-bige
 
 


Lányok!

Hetek óta olvaslak bennetek, de eléggé furának tartom, hogy eddig még SENKI nem hiányolta E-dynát!!!!! Ez egy kicsit furcsa..... Igaz, hgy én eddig csak olvasó módban voltam, de nekem hiányzik, kíváncsi lennék, hogy mi van vele! (nem úgy, mint egyesek!!!) :twisted:

Szóval, E-dyna ha olvasgatsz még néha, adj hírt magadról. Írtam privit is!!
*dy*
 
 


Szia Dy, üdv köztünk.
Hát tudod elég sokan eltűnnek a topicból, nem tudom, ha esetleg visszaolvasol, akkor látszik. Te hogyan keveredtél ide?

KépKép
csige-bige
 
 


Többiekkel miújság? Sárgarépa, Banana, Hasli és a többiek? Hogy vagytok? Mit mondott az orvos mikor próbálkozhattok ismét?

KépKép
csige-bige
 
 


hát, kérdésedre válaszolva Csige, én is sajnos hasonló cipőben járok mint ti. Kb. 1 éve volt missed ab-om, szintén elhalt ikertersség volt, mint E-dynánál. Igazából én is csak ezért hiányoltam.... :oops:

Most már mi is a próbálkozási időszakban járunk, sajna nem túl sok sikerrel... :(

Viszont örömmel olvastam, hogy Neked bizony késik :lol: , lehet már tudni, hogy miért?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Szia Csige és mindenki! :wink:
Köszönöm èn megvagyok ,hol jobban hol rosszabbul,de ez valoszinüleg ilyenkor igy van rendjèn! :roll:
Mi tulajdonkèppen ,màr az elsö menzi utàn probàlkozhatunk.Megvan az összes eredmèny ès minden ok!Nem akarunk egyenlöre probàlkozni,de ellene sem teszünk!Lessz ahogy lessz!-legalàbb is pilanatnyilag igy làtjuk! :roll: Tudod a probàlkozàsba màr belefàradtunk règebben!
Dy!Sajnàlom,hogy te is hasonloan jàrtàl!
Többiekkel mi ujsàg? :roll:

Ui:Csige!-piri ugye nem jött?(REMÈLEM NEM IS FOG SOKÀIG!!! :wink: )
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is ,csak ez a fránya munka teljesen lefáraszt, ilyenkor keveredek otthon (laptop, ágy) gépközelbe.

Csige! Azért én még szorítok, amíg késik, addig van remény! Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZURKOLOK!
Üdv Dy! Sajnálatos, hogy te is túlestél ezen a szörnyűségen.
Mi is megvagyunk, még a múlt héten pénteken voltunk konzultáción a kaáliban. Az orvos nagyon nagy figyelemmel olvasta át az összes vizsgálati eredményt, meg a szövettant is. Mindenképpen 3 hónap szünetet javasol, meg hát sütött rólam, hogy mennyire negatív vagyok lelkileg, úgyhogy nem győzte hangsúlyozni, hogy az előttünk álló várakozási időt próbáljuk meg úgy kitöltetni, hogy leginkább lelkileg erősödjek meg, és próbáljak meg ne ilyen negatívan közelíteni. Úgyhogy a kineziológus nagyon jól jön majd!
Szóval most pihi van, aztán márc elején kell újra menni, és akkor majd konkrétan beszélünk a hogyan továbbról. Mivel még mindig nem jött meg, ezért ha ez marad a szitu febr elejéig, akkor megvizsgál és ha szükséges, gyógyszeresen beindíja a ciklust.
Úgyhogy ennyi van,sok újdonság nincs.
2. napja hogy sokkal kevesebbet eszem, meglátjuk, meddig bírom.

Mindenkinek üdv!
Banana
banana_split
 
 


A legjobbakat kivànom neked Banana!-ès persze sok sok eröt,türelmet ès optimizmust mèg ,ha nehèz is!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Csige!

Miattad jöttem, mizujs? Még látom semmi! Akkor még reménykedj! Nekem is 1 hét múlva mutatta ki a teszt és vérezgetéssel kezdtem (azt hittem meg fog jönni), szurkált a hasam. Ezután elmúlt mindez , jött egy nagy csend és lám baba volt/van a dologban!
merszi
 
 


Köszönöm a drukkokat, de nekem ez a hónap sem jött össze. Tegnap rendesen el is keseredtem és egy nagyot beszélgettünk a férjemmel. Tegnap megjött a menzim és hát hogy úgymondjam igen bőséges. Ma reggel elkezdtem ismét szedni a clostit, most viszont már úgy érzem belefáradtam. Úgy vagyok vele, hogy védekezés nélkül leszünk együtt, de nem a babára gyúrunk. Egy hónap mulva kell visszamennem a dokihoz és majd megbeszéljük a továbbiakat.
Dy: sajnálom hogy veled is az történt mint itt mindannyiunkkal, de remélem hogy téged is mihamarabb megtalál a gólya.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Csige! Sajnálattal olvastam, hogy megjött!!! :(

Én egyre sz....bul, érzem magam, azt hiszem kezdek belebetegedni a helyzetbe, hogy hónapok óta próbálkozunk, és nincs semmi eredmény. Megbeszéltük a férjemmel, hogy mivel elvileg velem minden rendben, most ő következik vizsgálódás szempontjából. Nemsokára elmegyünk egy sperma vizsgálatra, csak még megvárjuk ebben a hónapban a pé-t :lol: , aztán megyünk.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Huuu

Üdv mindenkinek!
Látom kibővült a csapat megint!Pedig annyira reménykedtem h egyszer kihal majd a topic :roll:

Nem is tudom kit nem köszöntöttem még :oops: Igyekszem visszaolvasni,bár most elutazunk 3 napra :lol:

Nálunk kiderült h kislány lakik a pocakban,a neve Izabel lesz.Majd hozok róla képet is :wink:

Mindenkinek kitartás!!!!Drukkolok nektek 8)

annus11
 
 


Annus: Gratula a kislányotokhoz! Nagyon szép nevet választottatok!!! :wink: Most nézem a vonalzódat, elég későn mutatta meg magát a nagylány!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Csige! Sajnálom!!!!!!!! Nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De fel a fejjel, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annus! Grat! Kislány! Nagyon gyönyörű nevet választottatok neki!! Várjuk a képet!

Hasli: Köszönöm, én is ugyanezt kívánom Neked!

Dy: Neked is kitartást kívánok, meg sok-sok türelmet a vizsgálatokhoz! Nem akarok tolakodni, meg hát nem is tudom, hogy milyen dokid van, de itt a topicban Annusnak is szuper dokija van, és én meg a kaálit ajánlom, ha esetleg tanácstalan lennél, hogy merre induljatok kivizsgálás ügyben.

Merszi: Fúúúúúúúúúúú már csak 3 hét van hátra Neked! Jajjjjjjjj de szuper! Hogyan bírod a "végső szakaszt"?
banana_split
 
 


Szia mindenki! :wink:

Annus!Szivböl kivànom ,hogy az èlet legszebb ajàndèkànak èrkezèsèvel,az èletetek legszebb legboldogabb szakasza kezdödjön ès soha ne érjen vèget!A picurka nevèhez is gratulàlok,szèp nèv!
Boldog babavàràst! :wink:

Kriszta
Vendég
 


Na dobok akkor képet,nem a legjobbak,mert a monitort fotóztam....

Kép Kép Kép

Dy!

Igen,elég későn...pedig már a 18.héten is néztük 4Dvel...de hát nem akarta még megmutatni nekünk :wink:

annus11
 
 


Dy: kitartás, most én is ugyan ezt éreztem. Én is azt éreztem, hogy lassan már belebetegedek. Most erőt vettem magamon és megbeszéltük a férjemmel, hogy elengedjük magunkat. Én úgy vagyok vele, hogy egy hónap mulva vissza kell menni a dokihoz és akkor majd megbeszéljük a továbbiakat. Szerintem most nálunk is a férjemet fogják megvizsgálni. Őt eddig még nem nézték. Majd kiderül.
Annus itt is gratula a kislányhoz és hát csudaédes.
Én most már egész jól vagyok, tegnap este sütöttem, vagyis csináltam egy tortát, mert nem kellett sütni. Nem tudom milyen lett, ma majd megkóstoljuk ha hazamentem a melóból.

KépKép
csige-bige
 
 


Mi is holnap megyünk dokihoz, hátha tud vmit mondani, és kérünk beutalót a vizsgálatokra.

Amúgy egy kicsit jobban érzem magam, most, hogy csatlakoztam hozzátok, és bár nem sokat írok, de még is csak számít egy kicsit, hogy el tudom mondani (le tudom írni) a problémáimat azoknak, akik megértenek!! Hiába mindent megbeszélünk a férjemmel, az még sem olyan.... Igazából még Ő sem tudja felfogni, hogy mi játszódik le bennem. Ezt csak az tudja, aki egyszer már "anya" volt.... :(

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Csige sajnálom, hogy nem jött össze. De nagyon jól állsz a dolgokhoz. Most csak egymásnak örüljetek és csak akkor bújjatok össze mikor kedvetek van hozzá. Peteérés nem csak fél időben van. Egy nagyon jó orgazmus is okozhat petekilökődést és kitudja, lehet akkor jön a tökmag. Én így utólag napra pontosan meg tudom mondani mind két lányom fogantatását (és ahogy írtam is egyik sem középidőben jött).
Dy nagyon sajnálom ami veletek történt. Sajna tudom, hogy milyen nehéz mikor hónapról-hónapra nem akar jönni a másik baba. Én az eü. kaparás után azonnal szerettem volna újra terhes lenni. Sajnos nekem sokára jött, viszont pont olyankor mikor már feladtam és próbáltam mással lefoglalni magam.
Vendég
 


Tényleg sűrűn bővül most itt a csapat, de talán arra jó, hogy ismét bátoríthatják egymást azok akik sajna nemrég mentek át dolgokon...
ÉS HÁT! itt vagyunk mi is akik bizonyíthatjuk, hogy igenis sikerülhet! Mi ugyanezekkel az érzésekkel küszködtünk! Én pl 2006 óta készültem erre a bébire! Először majd egy évig nem jött össze (különböző gyulladások nálam és a páromnál volt tulajdonképpp a bibi), majd egy sperm. vizsg után kezelés és gyógyszer és terhes lettem. Sajna egy vérrög elvitte a babámat...újabb várakozás és lám hamarosan kibújik az én picurom!!!! No erre reagált is egy kis lábmozgással... :wink:

Tudom, hogy idegtépő a várakozás, de ezt egy + teszt feledteti majd!!!

Banana! igen ketyeg már az én időm! Amúgy egész fitten tűrtem idáig...ma már jelez a poci keményedés és a derék nyilalás! Hamarosan lesz itt valami/valaki! Már kezd nehéz lenni a felkelés az ágyból az éjszakai pisiárathoz...drágaságom nyomja a hólyagot :oops: Néha levegő után kapkodok,mert még nagyon fent van a poci, pedig alul kinyíltam már mint a rózsa... :oops:

Csige! sajnálom, hogy aztán mégis mensi lett a vége...

A lényeg nem maradtok ki ti se a sorból!!!! Nemsokára ti írtok ilyeneket!!!!
merszi
 
 


Merszi,

Köszönjük szépen ezt a pár megható sort. Személy szerint nekem nagyon sokat segít, hogy tisztábban lássam a saját helyzetemet!

Apropó, azt már eddig is láttam, hogy nemsokára megérkezik a bébid, de azt nem láttam/olvastam :oops: , hogy kisfiú/kislány érkezik?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Lányok!!!!!!!

HOL VAGYTOK????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ja, ma reggel voltam dokinál, megnéztek uh-val is, hogy mizu van odabenn. És képzeljétek el jobb és bal oldalt is van érett tüszőm! Jobb oldalon 18 mm, bal oldalon 21 mm. Megint ikergyanúsak vagyunk... :oops: Ja, és Csige! Nekem most ebben a hónapban véletlenül sem a szokott időben van pé-m, hanem később! Minden eshetőségre készülj fel Te is! :lol: Valszeg most lesz hétvégén tüszőrepedés. A hasam viszont úgy fáj, hogy majd meg halok....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?