Sziasztok Csajok!
Itt vagyok, nemrég jöttem haza, nagyon sok a munka bent. Visszaolvastam, hát volt azért a hétvége óta rendesen termés; jó sokat írtatok csajok! És hát látom, hogy vannak új csatlakozók is itt. Üdvözlet az újaknak!
Sárgarépa: együtt érzek nagyon veled! Kérdésedre válaszolva piri fronton az átlag a 4-6 hét, én már az ötödik hetet taposom, de még mindig semmi. A múlt héten azt hittem, hogy na szerencsésen megjön pont 4 hétre, görcsölgettem is, de semmi, hanem egy jó kis felfázás lett a vége, azt éreztem sajnos, úgy hogy már gyógyteával sem mertem vajákolni, hanem elmentem a dokihoz, és antibiotikumot írt fel.
Czeizel könyvek: húú nem semmi Hasli 1 rugóra jár nagyon az agyunk, ugyanis én még dec végén vettem 2 Czeizel könyvet, az egyik a Születésünk Titkai kiírom a kiadót is a könyvből:(kiadó Partvonal Könyvkiadó -->
www.partvonal.hu;)--> ez mostanában jelent meg és a másik pedig A Gének Titkai (kiadó Szig-Tim Kiadó)--> régebbi kiadás. Mindkét köny kiadását a Sejtbank támogatta.
Mostani napokban én is pozitív hangulatban vagyok, várom a tavaszt, amikor is majd ki lehet menni a kertbe, és ápolgathatom a sziklakertemet, és ültethetek virágokat.
Holnap újra „izzítom” a talpreflexológiát, én anno 1 évet jártam heti 1 * szigorúan, és nekem nagyon sokat segített, és ráadásul egyáltalán nem rossz érzés, kisebb fájdalom csak azokon a pontokon fordul(hat) elő, ahol "baj" van, de ezt masszírozva aztán szépen elmúlik egy pár alkalom után a rossz érzet.
Svájci munka: a svájciak kedvesek voltak, de az átlag emberben mindig éreztem valamiféle távoltartást (kicsit hasonlót, mint amit esetleg a német embereknél lehet érezni). Persze én nem egy nagyváros közelében, hanem egy kis faluban dolgoztam a Brienzer See-nél, ahol kvázi mindenki ismer mindenkit. Nagyon pozitív a véleményem az olyan svájciakról, akiknek rokonuk, vagy ismerősük volt külföldi, ők ugyanis nagyon hamar el/befogadtak, együtt jártunk munkaidő után várost nézni, kirándulni, bulizni. Kocsival voltam kint, és a 4 hónap alatt, több mint 15.000 km-t vezettem, amikor volt 1 kis szabadidőm, már indultam is; próbáltam minél több helyre eljutni, hogy minél többet megismerjek az országból. Összességében sok jó élmény ért Svájcban, és nagyon szép része volt az életemnek, de külföldön lakni azért nem tudnék. (…elnézést az offért…)
Na megyek, mert még be kell raknom 1 mosást.
Puszi mindenkinek!
Banana