Új privát üzeneted érkezett!

Fibi!
Nekünk nem volt ilyen gondunk Alsópáhokkal, én csak ajánlani tudom. Egyébként GAlyatetőn is van valami szuper hely, Ancsiék voltak ott valamikor, és egy másik barátnőm is ajánlotta már. Bababarát, szép helyen van, stb.
zuzmo1
 
 


[quote="beusmimi"]S írta:beusmimiziasztok!

Lenne még pár kérdésem esetleg tudnátok nekem Dr Bencsik Andrásról, Dr Kocsis Éváról, és Nyulasi Gáborról írni valamit, hogy milyen orvosok? És, hogy Dr Kocsis tényleg katonás?


Köszi ha válaszoltok.
Beus


Én Bencsik drúrhoz járok évek óta, illetve nála fogok most szülni. Utóbbiról tapasztalatom nincs, mivel lányom néhány órával hamarabb kibújt, minthogy visszaért volna a szabijáról a doki. :)
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, én szeretem a nyugodtságát, a magabiztosságát, azt hogy soha nem paráztatott egy másodpercet sem. De egy ismerősömnek pl. nem jött be vmiért. Tehát tényleg embere válogatja, hogy kinek ki jön be. :) Remélem sikerül majd ügyesen és jól választanod!

Ani
manitou
 
 


Hát jól van akkor várok türelemmel, míg megoldódik a dolog...(pisivisszatartás)

és úgy vagyunk, mint Gabiék, hogy Kamilla is annyira szereti a tesót, hogy a féltékenységét rajtunk vezeti le és nem Borkán... :roll: szerencsére. Illetve persze Apa nem dajkálhatja Borit, mert akkor rászól, hogy "add anyának és te meg játsz velem" :?

Szerdán elmentünk Ringára és mire kijöttünk tükörsima lett a márvány a müpa körül. Kamilla marhára élvezte és jókat rötyögött és rikantott, hogy " Anya korcsolyázooook" Na persze én fogtam az egyik kezét, hogy ne zakózzon akkorát a másik kezemmel meg a babakocsiba kapaszkodtam :) Vicces volt...

Deni: én egy csomó helyre tervezem, hogy elmegyünk :) csak az a baj, hogy minden csak terv marad...

Színház jó volt, bár feledhető kategória..szegény Borika dagadtra bőgte a szemit, Nagyi kidőlt teljesen 8)

Zuz: juteszembe, én még azt is hallottam valahol, hogy elvileg ugyanúgy járna az éves béremelés az itthontöltött évekre is, ergo ha visszamegy az ember dolgozni akkor kapásból fizuemeléssel kellene indítani a cégnek. Na kiváncsi lennék hány cég teszi ezt meg :?

Rylie
rylie
 
 

 
 

Beus: Kocsis doktornőre még nem hallottam, hogy ő katonás lenne...ez a jelző általában UM-et illeti. Akkire egyébként klappol amiket írtál, de abszolút más, mint BP szal.. :roll:

R
rylie
 
 


http://www.hartmann.hu/listproduct3.php ... 28-29&id=8

Rylie!
Igen így van. ÉS én kaptam is Gyed alatt a papírokat, hogy emelték a fizumat. NA, nem sokkal :lol:
zuzmo1
 
 


Curse??????????
Nst?????????? VAgy valami más? :wink: :lol:
zuzmo1
 
 


Zuzi,

ahham, csakhogy Füles 6-7 hónaposan volt ekkora.... Konkrétan az a rugi, ami ma van Álmoson

Kép


az Fülesen pont 6 hónaposan volt jó :shock: :shock: :lol: :lol:


Rájli,
az én cégem felemelte a fizut
macskanyu
 
 


Deni, Zuzi,
én persze tisztelem öket (RJ, VT, stb.), jókat irnak, de a második gyerek érkezésével adtam már fel az elveimböl :) különben idegbeteg lennék már... (vagy amúgyis az vagyok? :? hehe)

Zuzi,
mi is sokszor telefonon beszélünk meg dolgokat, de már azt is kiveszi néha a kezemböl B :lol: Ugyhogy egyezkedünk, hogy "most te egy kicsit, aztán én sokat beszélek" 8)
de jokat röhögünk, amikor B elkezd vmt mesélni, és vki közbeszól, erre ö aszondja: "még nem fejeztem be a mondatomat!!!" iszonyu nyomatékos hangvétellel :mrgreen: tiszta anyja :P

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Zuzi!
Mivel a munkahelyemre való hosszas utazgatás miatt alig lennék a gyerekekkel, én is nagyon szeretném, ha hat órában dolgozhatnék. Még van egy évem addig, ezért nem is érdeklődtem a lehetőségekről, de attól tartok, hogy ez csak határozott idejű szerződéssel lenne megoldható. Ez pedig nem nyújt olyan védelmet, mint a jelenlegi szerződésem.

Rylie!
Nálunk is voltak/vannak hasonló, wc-zés miatti hisztik. A gyerek már táncot jár, összeszorított lábakkal ide-oda tipeg, de még akkor is letagadja, hogy pisilnie kell. Mostanában mindannyiunkkal, mindenben verseng, ezt szoktam kihasználni: előveszem az egyik bábot, és szólók, hogy az oroszlánnak pisilnie kell, elkísérem, és megpisiltetem. Erre azonnal rohan a wc-re, hogy ő legyen az első, az oroszlán előtt. Többnyire azért teljesen egyedül pisil, lehúzza a wc-t, lecsukja a fedelet, kezet mos, lekapcsolja a lámpát. Ezek után én nem aggódom, hogy időnként nem hajlandó az önállóságra.

Üdv!
zsini
Kép Kép
zsini
 
 


Köszi a kórházi és egyéb listát, pakkomat lassan összerakom, mert pl. két napja (igaz az az esés utáni este volt) szerintem jósolgattam. Iszonyatosan fájtam leszakadt a derekam és mindenem.

Rájli: mit néztetek meg? Mi is színházban voltunk tegnap...az is hasonló kategória volt. :-)

Óóó látom máshol sem engedi a szülőket beszélgetni a kisded... én ettől be tudok mérgesedni nagyon. Ülünk az asztalnál dumálnánk és Fanni azt mondja, hogy csak bógogassunk, nem beszélhetünk, de akkor ez életkori sajátosság. Kiváncsi leszek én is a tesóféltékenységre, bizonyára lesz, mert lánykám alapból egy hirtelen természet, mint én, úgyhogy nem lesz könnyű vele. De imádom ahogy a pocakomat simizi, puszilgatja és várja a tesót, Napocskát, ahogy Ő hívja.

Bepisilés: szerintem is "normális", mert tényleg semmi fontosról sem szeretnének lemaradni.

Kérdésem van ám megint: munkajogi vagy milyen jellegű... Ha mondjuk elmegyek már mostanság táppénzre, akkor a cégem tarthat végig táppénzen? Vagy szülés előtt 1 hónappal már kötelező neki a tgyást vagy mit kiadnia? Mert én úgy szeretném, hogy elmegyek tápira és végig azon maradni a másikat csak szülés után megkezdeni, anyagilag jobb lenne nékem. Tud valaki okosat mondani erről? Enyim kolleganő azt mondja, hogy egy hónappal szülés előtt ki kelllllllllll adni már a szülésit, de én tápit szeretnék végig... :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek,

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Rylie,
nekünk közvetlenül szülés után voltak gondok, és kemény voltam, igaz, vakartam a krémes kakát a bugyiból, 1 nap 2-3 pisis cuccot mostam, de nem adtam rá vissza a pelust, megért nekem havi 10eft spórolást. aztán kb. 3-4 hónap kellett, hogy helyre álljon. eleve visszatartotta a kakit, szorulása volt, aztán meg bekakkantott...
türelem rózsát terem! :)


[quote="johanna1975"]
írta:
johanna1975Kérdésem van ám megint: munkajogi vagy milyen jellegű... Ha mondjuk elmegyek már mostanság táppénzre, akkor a cégem tarthat végig táppénzen? Vagy szülés előtt 1 hónappal már kötelező neki a tgyást vagy mit kiadnia? Mert én úgy szeretném, hogy elmegyek tápira és végig azon maradni a másikat csak szülés után megkezdeni, anyagilag jobb lenne nékem. Tud valaki okosat mondani erről? Enyim kolleganő azt mondja, hogy egy hónappal szülés előtt ki kelllllllllll adni már a szülésit, de én tápit szeretnék végig... :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek,


Johi,
furcsának tartom, hogy a táppénz összege magasabb, mint a tgyás, de persze, ha idén nagyon megemelték a fizudat, akkor tényleg. egyéb esetben kb. 60-70%-a a táppénz (nekem csak 60 volt) az aktuális bérednek, a TGYÁS meg 80%-a a tavalyi (szülést megelőző naptári év) átlagbérednek. nem vagy köteles szülést megelőzően igényelni a tgyást, sőt, fizetni úgyis csak a születési anyakönyvi felmutatása után fognak, ám mivel sokaknak jobb így, 30 nappal a kiskönyvben igazolt várható szülés időpontja előtti dátumtól meg lehet igényelni a tgyást, ami 168 napig jár. utána a gyerek 2 éves koráig jön a gyed.

hogy a munkáltató miért örülne, ha inkább tgyáson lennél? mert akkor arra az 1 hóra se kéne a táppénzed 1/3-át leperkálnia az államnak.

ancsipancsi
 
 


Johi,
Úgy tudom, szüléstől mindenképp el kell menni gyes-re (vagyis arra, amit írtál). Addig lehetsz táppénzen. Én is így csináltam.

Rylie,
Versenyzés - ki pisil előbb - nálunk mindent visz!!!! És már hónapok óta. Akár úgy is, hogy nagymama telefonon bejelenti, hogy megelőzi P-t, aki erre rohan a mosdóba. És tényleg csak én emlékszem, hogy még kisiskolás koromban is inkább visszatartottam, mint hogy félbeszakítsam az olvasást, rohangálást, bármit??? És utáltam, ha a szüleim nem velem foglalkoznak. Vagyis nem utáltam, csak nem értettem! A tévézést sem értettem és az újságoktól kivoltam... Még alsós koromban is! (Asszem addig, amig meg nem kaptam az első Bravo-t benne Michael Jackson-nal. 300 ft volt!!)
És én kaptam fizetésemelést!!!

Macs,
Nálunk is M. 1 éves korában hordta azt, amit P. 2 évesen. És ez így megy azóta is. Már egyforma pólót hordanak.
Gyönyörű az óriásfiad egyébként!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Én minden pszichomókus véleményét megcenzurázom, még a magamét is. :D

Tadam, ticker! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

Macs,
naggyon szép a NAGYfiacskád!!!

Rylie,
versenyeztetés megy nálunk is, vagy irigységre hajazok: oké, akkor Atinak adom a bilit, gyere Ati, belepisilhetsz, és rohaaan :wink:

Johi,

Te gondolom azért akarsz táppénzt szülésig, mert akkor majd annyival meghosszabbodik a a tgyás ideje, ugye? Én azt hiszem így csináltam,ahogy Te akarnád, de már nem esküszöm meg rá. :?
Napocska-dekedves :D

Kisün,
utólagosan is boldog névnapot!


Curse,
???

Beusmimi,
Nekem pici Nyulasis élményem van, megosztom Veled, és eldöntöd mit gondolsz :wink:
Első terhességem még csak teszten volt bizonyított, mikor kb 6 hetesen kicsit vérezgetni kezdtem, így mivel még azidáig csak az Sztk-ba jártam (Elsősorban Balogh dokihoz) ha kellett, így hanyatt-homlok berohantam az elsőhöz, aki rendelt. Ő volt az...
Megvizsgált UH-gal, valószínűsitette a terhességet, a kezembe nyomott egy receptet,Bártfaiba uh-ra beutalót, s elém tolta a magánrendelője címét,h ezek után v itt, vagy a rendelésén találkozhatnunk a későbbiekben is. Hazajöttem, utánanéztem,h mit írt fel: terhességi hormont, amit ha elkezdek a 12.hétig kell szedni és kicsit (!?!) megnövelheti a vetélés kockázatát...Nem váltottam ki, elmentem a Bártfaiba, ahol a szonográfus megállapította,h csak azért vérezgetek, mert nagyon lent van megtapadva a baba, de az idő előrehaladtával nagy általában magától rendeződik, de hormonra nincs szükség!
Persze ettől még lehet nagyon jó szülészorvos meg minden, ez csak egy személyes tapasztalat, tehát azért ne ezen múljon,ha csupa jót hallasz majd másoktól Róla :D De ha már kérdeztél kikívánkozott :wink:

Kép
Kép
szelloke
 
 


TÜNCINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D
Kép

Tinu,
Akkor ezek szerint kukis és a név is eldőlt, de jó :D :D

És köszi még egyben vagyok :D Majd jövök, de még mindig csak a fészket rakosgatom :oops: :lol:

Kép Kép
curse
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Barna Péter mellett döntöttem a vélemények alapján. Reménykedem benne, hogy még elvállal.

Mégegyszer köszi szépen.

Beus

Kép
beusmimi
 
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TÜNCINEK!!!!!!! :D :D :D
Szép neve van az úriembernek! :D

Beusmimi,
tök jó a tickered! :D Hajrá! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT TÜNCINEK!

Beusmimi,
remélem elvállal, és beváltja a hozzá fűzött reményeid! :wink:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Curse: még egyben? Akkor ezek szerint jól tudsz szorítani! :lol:

Köszönjük a köszöntéseket! Néhány képet azért felteszek az én kis ünnepeltemről.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Kis késéssel :oops:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TÜNCINEK! :lol: :lol:
kisün
 
 


Isten éltesse Tüncit, nagyon boldog szülinapot a csinos Kishölgynek!!!!

Kép
Tinu :) Nagyon jók a képek!! :D A torta saját gyártmány? Névhez gratula!

Zuzi :) Köszi, jól írod, ez legyen a legkevesebb féltékenység téren és inkább engem büntizzen, mint a tesót csépelje... Óvónéni jó indulatból mondta és persze igaza is van, csak ettől nem vagyok kinn a szószból... Szerencsére nem minden nap gázos a helyzet, így a jobb napokból merítek :lol:
Telefonos konzultáció a pároddal :lol: ismerőőős...

Fibi :) Idegbetegség :lol: Ki nem az 2 gyerek után legalább egy kicsit? :mrgreen: :lol: :lol:

Curse :) Hajrá!!

Johi :) ++++ Remélem már jól vagy!

Az volt ma a délelőtti progink, hogy rendet raktunk és szelektáltunk a játékok között, hihetetlen mi mennyiség gyűlt össze... Apával igyekeztünk kompromisszumot kötni, hogy mit rakunk el és mi marad, szegénynek kezd nagyon elege lenni a mindent beborító rendetlenségből, a lurkók meg még nem nagyon virítanak a rendrakás területén... Jobban mondva Bálintnak ment ez még korábban, de Bencus mellett szépen elkanászodott és már ő is csak komoly szigorra hajlandó elpakolni :roll: Én meg utálok keménykedni emiatt, inkább elrakom, akkor persze hogy nem fogják megtanulni a rendet, szóval látom én a hibám... :roll: Nyugtassatok meg, hogy ez nem csak nálunk van így...
De a srácok tényleg imádják (is) egymást, így rajzoltak délelőtt:
Kép

Kép
Kép
denizsa
 
 


Tündinek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johi!
Remélem, nem lett komolyabb bajod, életem végéig lelkifurim lenne :cry: :cry: :cry: :cry:
Én B-vel szülésig táppénzen voltam, és csak a szüléstől tgyáson.

Macs!
hihetetlen méretek :D :shock: Mostanában mindenkinek akkora babája van! Egy hete született meg a barátnőm kisfia 59 centivel :shock: A sógornőmég fél éves gyerek meg már több mint 8000 gramm, B kb 1 évesen volt annyi :P

Fibi!
Detto ugyanezt írtam anno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy nem ide tartozik, de kb 2 hete elkezdtem egy (előreláthatólag) 3 hónapig tartó méregtelenítő kúrát, és bár írták pozitív változásnak, hgy nyugodtabb lesz az ember, ahogy megszabadul a méreganyagoktól, de konkrétan érzem is magamon :shock: Nincsenek idegkiborulásaim azóta, és ennek nagyon örülök :D
B-d dumája! :lol: Annyira ismerős, és a hangszín is :P Bazsi még azt is zsokta mondani, hogy ha játék közben mondunk neki valamit "nem igaz, hogy mindig zavartok a munkámban" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jó kis tükröt állít elénk :roll: :lol: Meg olyanokat, hogy "figyelj, anya, beszéljük ezt meg!!!"Amúgy én azt mondom, hogy hála Istennek ők azok a típusok, akik kierőszakolják, hogy foglalkozzanak velük. Lehet, hogy ez nem is olyan nagy baj.....

Deni!
Megnyugatlak, nálunk is így van. ÉÁs Nálunk is Tomi az, aki a legkevésbé bírja a rendetlenséget. Szerencsére nálunk a kupi a gyerekszobára korlátozódik, és én most már azt mondom, nem is baj, legalább lekötik magukat. Azért persze én is keménykedek, és néha sikerül eredményt elérni, csak olyan igazságtalannak tartom, hogy B pakol, míg PAnnust nem lehet rávenni a kora miatt....

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Deni: igen, saját gyártmány a torta. A nagyobb buli majd jövő héten lesz, mert Tüci betegeskedett. Lehet, akkor majd nem én sütök tortát.
Amúgy nálunk ugyanez van rendrakás terén. Igazság szerint én sem vagyok egy rendrakó, úgyhogy Viktor néha kiborul és összepakol. :oops: Engem tényleg nem zavar, na. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tüncinek utólag is boldog 2. szülinapot! :)
és gratula az öcsihez! :) Csongor és Tünde :D :D :D csak nem rajongók vagytok? :wink:

Átrágtam magam az utóbbi hetek termésén, már nem emlékszem semmire :P

PGabi, Dorka királylány jól meglepett, először azt hittem, Orsi!! :o :D
és a GB sapesz továbbra is rulez :D (most néztem végig, ahogy elveszítjük a főcsoport-döntőt :( :( :( )

Johi, Zsanci, Bellis Perennisről nekem mindig az jut eszembe, hogy alig aludtam tőle az első éjjel, olyan utófájásokat csinált, hogy a falat kapartam... de ettől még persze benne van a gyermekágyas alapcsomagban, mert szuper méhösszehúzó, csak óóóvatosan kell vele bánni :)

Curse, annyit ijesztgetett Faludi, hogy még a végén túlhordod Alexet :wink: (Istivel is a 36. héten kezdte, hogy már nyitott a méhszáj, most már bármikor jöhet, meg zárjam össze a lábamat stb. aztán még a 42.-ig sikerült benntartani..)

Akata, Ákos és a fenyőfák :D szép lehet az Őrség ilyenkor télen is :)
mi felfedeztük, hogy a lakhelyünktől 10 percnyire egy óriási és gyönyörű tükörsima jegű tó van, oda járunk korizni, meg fakutyázni, egyszerűen fantasztikus - kezdem újra szeretni a vidéki életet :P

egyébként magunkról sok jót nem mesélhetek, voltunk a "szokásos" szakértői bizottsági viziten, ahol megvizsgálták Istókot, és megállapították, hogy súlyos figyelemzavaros, finommotorikája, kommunikációja, szociális fejlettsége, önállósága és a kognitív képességei is korához képest elmaradottak, és "beutalták" fejlesztésre (kb 2 éve itt sikerült leírniuk róla, hogy semmi problémája nincs, fejlesztésre nem javasolt. ezt el is meséltem a pszichológusoknak, csak húzták a szájukat)
de ez még csak az előzetes szakvélemény, most jön majd csak a feketeleves. gondolom, hogy lesz vmi meglepetés, mert a kérdések nagyon arra irányultak, hogy autista is lehet, ill azt is javasolták, hogy vigyük a Vadaskertbe (gyermekpszichiátria), "farmakoterápiára" :? csak remélhetem, hogy semmi olyan nem lesz a szakvéleményben, ami miatt soha nem veszik fel egyetlen nemspeciális óvodába vagy iskolába...

csütörtökön meg ortopédusnál jártunk, eredetileg Liliróza lába miatt, de akkor már megnézték Istit is, és persze kiderült, hogy neki még rosszabb is a lába. mindkettő kap gyógycipőt, amit egész nap kell hordani, isti betéteset, és fél év múlva kontroll, hogy eldöntsék, használ-e a kezelés vagy műteni kell :shock:
ja és napi min. 15 perc lábtorna (a 2 óra logopédiai házifeladat meg a fél óra szenzomotoros torna mellé)

és minden nap egy (vagy 2) fejlesztés, torna vagy logopédus, és ha felveszik óviba, akkor délután kell majd járnunk, feltehetőleg iskolás korában is, mert sok jóval nem bíztat senki.

közben megkapta az MMR kivezetőszer magasabb potenciáit is, és hihetetlenül extrém viselkedéseket produkált, napközben elaludt, két tányér kajákat evett, meg felcsimpaszkodott a csillárra, beletette a fejét a forró levesbe... de egyértelműen javult is, már 3-4 szavas mondatokat is összerak.
talán lassan sikerül lepucolni róla az oltási károsodást is (és még akkor is marad az az idegrendszeri éretlenség és megváltozott fejlődésmenet, amit már nem lehet visszacsinálni)
utólag visszanézve sokminden együttállt akkor, a rotavírus okozta kiszáradás után alig 6 héttel kapta meg a legyengült, még nem is 100%-os szervezete a 15 hós oltást, és Liliróza BCG-szövődménye óta nagy a valószínűsége, hogy a családban van hajlam az oltási károsodásokra. és nem sokkal ezután jöttek a gondjaink, még hozzá csőstül, holott nem történt semmi rendkívüli a családban sem, még Liliróza sem fogant meg...
szóval bár nehéz volt összerakni a képet, még magam sem akartam elhinni, de nagyon vszínű, hogy az MMR (és a többi szerencsétlen egybeesés) borította meg az addig szépen fejlődő gyermekemet...
az utóbbi időben leginkább ezek miatt nem írok, a munkát is kerülöm, fizikailag és lelkileg is picit túlterheltek voltunk/vagyunk.
nemsokára óvis jelentkezés, szobatisztaságban annyit haladtunk, hogy már rendszeresen szól, de csak utána, és bilibe is csak egyszer ment eddig, amikor elfeledkezett magáról. ha konentrál, akkor csak visszatart...

eközben Liliróza már ügyesen szól előtte és termel is a bilibe, sztem nyárra már szobatiszta lesz, pedig senki sem motiválja, sőt, ellenkezőleg, inkább lassítanám is, hiszen nincs még két éves se, de azt látja-hallja, amit Istivel szenvedek, és rögtön megmutatja, hogy ő bezzeg milyen ügyes :)

Greenmambo, Kovács dokiról van egy ápdét infóm, uis csüt. voltam nála rákszűrésen.

nagyon rendes volt, csak a rendelőben (fehérvári úti sztk) volt káosz, nem volt se papír a vizsgálóra, se gumikesztű, se semmi, öt percig fel s alá rohangáltak, hogy egyáltalán vizsgálni tudjon. az asszisztense meg egy pszichopata, végig óbégatott meg káromkodott a folyosón, mert vmelyik ajtón nem tudott bemenni, aztán meg olyan stílusban beszélt velem, hogy "kell valami? akar még valamit?"
a doki aranyos, picit halkszavú, de megnyugtató módon, és hibátlanul vizsgál, meg sem éreztem.
az is feltűnt, hogy a kismamákkal különösen kedves és türelmes, velem azért nem akart annyira hosszasan beszélgetni, kár :P

csókolat mindenkinek és megkésett boldog új évet! :)

votiv 8)
votiv
 
 


Sziasztok!

A XI. ker. anyakönyv telszámát meg tudná adni valaki? A honlapon nem nagyon találom. Köszi! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Köszi, megtaláltam :D

Vot,
innen is sok puszi

és tényleg Csongor és Tünde :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Deni,
Én simán elpakolok utánuk, de sokszor a vendégek meglepődnek, mert csak 1x kérem őket és elpakolják ők is pl. a sok-sok legot, sínt. Marcika is piszok lelkes. De mivel egész gyerekkoromban és fiatalkoromban azt hallgattam, hogy milyen rendetlen vagyok nem izélgetem őket. Nem bírok lefeküdni úgy, hogy ne rakjak rendet és imádom a lakásomat. És néha elmegyek egy bnőmhöz, aki ha halálfáradt akkor inkább leül és olvas, nem pedig rendet rak és annyira ellazító!!! Utána olyan kiegyensúlyozott vagyok napokig... Szóval én ha látom, hogy nagyon lelkesek inkább elpakolok, minthogy kizökkenjenek (és esetleg azt akarják, hogy pakolás után én is játszam, míg ha nem zökkentem ki őket, akkor eljátszanának kettesben is). Ezért is furcsa, hogy olyan egyszerű rábírni őket a pakolásra...

Zuzmo,
Fantasztikus milyen lelkierőd lehet!!! Méregtelenítés kapcsán jutott eszembe.

Tinu,
De klassz Tündi! Copfos!!!! (Imádom a copfos kislányokat, egyáltalán a kislányokat!!)

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


sziasztok,
egy kérésem lenne felétek:
(akit nem érdekel, ugorjon!)

Bizonyára sokan emlékeztek arra, hogy tavaly novemberben egy ovisokat szállitó kisbusz ütközött, és egy kis, hatéves ovis, súlyosan megsérült. Ez az ovi itt van mellettünk, és beszélgettem egy anyukával, aki elmesélte, hogy a kisfiúnak gyűjtést szerveznek. Először egy olyan matracot szerettek volna neki venni, amivel megakadályozhatják a felfekvést, de az anyuka azt mondta, hogy inkább egy speciális babakocsira lenne szükségük, ami 500 ezer forint körül van. Mivel egy nyolcadik emeleti panellakásban laknak, és napi szinten kell kezelésre vinni,nehéz lenne neki folyton a kezében cipelni. Most van nekik egy kölcsönben, de nem lehet tudni, hogy meddig maradhat náluk.
Ha szeretnétek/tudtok segiteni, január végéig van egy doboz a Dayka Gábor utcai oviban (1118, Bp, Dayka Gábor u. 4/b), ott várják a felajánlásokat.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Kérdésem lenne... van esetleg valaki, aki Flavonmax termékeket tud beszerezni? Emlékszem, hogy nemrégiben keresett már vki más is, akkor épp nem volt.
Ugyanis kiderült, hogy a vérnyomásommal alapvetően semmi probléma, úgyhogy vérképzés elősegítésére kellene flavonoid tartalmú gyümiket ennem. Na már most jelen esetben a gyümölcsleveket ajánlotta az asszisztens, de valahogy meginogtam, hogy vajon ezekben az ezerféle eljárás után marad valami használható mennyiség?
Látom, hogy gyógyszertárakban is lehet beszerezni flavonoid tartalmú étrendkiegészítőket, de pl. nem tudom, hogy bármelyiket lehet-e szedni várandósság alatt. Másrészt meg ha jól láttam a flavonmax oldalán, akkor a kids-t lehet adni gyerekeknek is, illetve a várandósoknak is. Így akkor tudnám Zsónak is adagolni a cuccot immunkerősítés gyanánt.
Azt pedig láttam, hogy szép árai vannak ezeknek a termékeknek - legalábbis a gyógyszertárban kaphatóknak - , ha esetleg valaki tudja, hogy a flavonmaxos mennyibe kerül kb. akkor légyszi írja meg akár pü.

Hozzáteszem ez a gyönyörű idő sokat javított a kedélyállapotomon! :)

Ani
manitou
 
 


Tündinek boldog szülinapot!!! :)
Csongor név megarulez ;)

Johi: én mindkét lánnyal igy voltam!! Szülés napjáig táppénz, majd aznaptól vagy másnaptól TGYÁS! Ilyen NINCS, hogy KI KELL adni!!! Ne hagyd magad! Ez baromság!!!

Ancsi: szó sincs róla, hogy a pelu újra előkerüljön! Az kizárt!
Inkább mosom a ruhákat!

Móni: igen én is emlékszem a visszatartás a játék közben dologra, de akkor már nagyobbacska voltam..inkább azon aggódom, hogy nem túl egészséges szerintem, hogy ennyire visszatartja :roll:

Pakolás: az mi? bruhhahaha enyém gyerek se pakol.

Ancsi: szerintem te vagy az én emberem ebben:
vettem céklát (én utálom, még sose csináltam ilyet azé vagyok tudatlan) gondoltam megfőzöm Borinak és kruplival összetruttyantom. Ámde a végtelenségig kell főzni a céklát mire megpuhul !? Nem megy ki belőle a vitamin a sok főzéstől?? Ha nyersen kicentrizem a levét azt adhatom vajh Borkának? Ötleted?
Mert egyébként ízlett neki :)

Fizuemelés: örvendek, hogy vannak rendes cégek. Az enyém etéren nem az :? Hülye kérdés: ha gyed alatt emelnek fizut az beleszólhat a gyedbe?? Azaz emelhet rajta? Mert ha igen, akkor elkezdek finoman hisztizni a cégnél, hogy 3 éve nem kaptam fizuemelést :roll:

Votiv: ++++++++++++++++++++++++++++++
és, hogy az mmr a fő bűnős :o nagyon fogok figyelni Borinál erre a két mumus oltásra az tutti! Emlékszem Kamillát is hogy megfektette :cry:
és Istinek mi a gáz a lábával????

Zuzi: milyen méregtelenítést csinálsz?? Bár amig szoptatok addig gondolom no way ... :roll:

Borikám hétvégén felült :)

Rylie
rylie
 
 


Zuzi :) Ha már rokonok és méretek: nálunk is a hétvégén született egy unokaöcsi 4,1 kilóval! Akkora gombóc és nagy haja van! Tisztára olyan, mint Bálint volt, kész nosztalgia :D :lol:
És érdekes amit írsz, hogy Nálatok is apa bírja nehezebben a kupit, eddig csak párom hülyeségének tudtam be :lol: mert egyébként nem olyan pedáns ám :mrgreen: Valszeg nálunk is ez lesz a megoldás, hogy csak a gyerekszobában lehet a banzáj, mert most a nappali is meg minden...
Melyik kúrát csinálod, a Phönix-et? (lehet hogy nem jól írtam :oops: )

Tinu :) Szuper a torta, szívalakú meg csokis, csakis fini lehet!! :wink: :D

Votiv :) Szia! :D Korizás klassz lehet! :) A többi viszont... :roll: :( Ezek a szakértői vizsgálatok rémesek lehetnek, pláne hogy még ellent is mondanak a saját korábbi véleményükkel... :evil: Én csak a saját benyomásom alapján mondhatok bmit is, de Isti nagyon sokat fejlődött sztem! Ez a kivezető hihetetlen, hogy mit ki nem hoz belőle! Nagyon drukkolok és rengeteg +++++++++++++!!! Lilinek meg gratula az ügyes bilizéshez!! :D

Móni :) :lol: a "leül és olvas" rész nagyon jó, nekem is van egy hasonló barinőm, én is nagy erőket tudok meríteni belőle, hogy hogy is kéne csinálni :lol: A legjobb az az egészben, amikor ha jön vki, szépen rendet rakunk, nehogy má' kiakadjon az illető az itteni viszonyokon, aztán amikor bejön és körbenéz, mindig az az első kérdés, hogy "itt mindig ilyen rend van, hogy csináljátok?"... :mrgreen:

És van mégegy hétvégi szülinaposunk is :D :D :D :
KAMILLÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG A 3. SZÜLINAPJÁN!!!!
Kép
denizsa
 
 


Rylie :) Borinak hatalmas gratula!!!! :D :D :D :D
Úgy tudom, semmilyen méregtelenítést nem ajánlanak amíg szopi van... :roll: (én is ezzel "ünnepeltem meg" a végét :lol: )
denizsa
 
 


Rylie,
szerinted bármiben is marad vitamin, amit főzünk? asszem kb. 50 fokon megdeglik a C, meg a vízben oldódók, a többiről nem tudok semmit. :) úgyhogy mindegy, hogy meddig főzöd szvsz.
sajnos sosem tudtam, hogy mikortól lehet nyerseket adni a kőcöknek, így sosem adtam, de lehet, hogy így utólag kipróbálnám a céklalét. amit a boltban bio céklalé néven lehet kapni, az nem céklalé, hanem főzőlé, teljesen más, persze jobb is, mert alapvetően a friss céklalé elég erős ízű. almával finomabb. én sokat főztem céklás krumplit Adrikának, mindkettőnek kb. egyforma a főlési ideje, ha jó apróra vágjuk a céklát persze. de a cékla sose lesz olyan puha, mint a krumpli, viszont a turmix végez vele ügyesen . ;-)

MÉREGTELENÍTÉS:
sokszor akartam már mesélni, de most eszembe jutott, hogy nem régen láttam egy műsort Spektrumon, ahol orvosokat (és nem "méregtelenítő" szereket gyártó cégeket) kérdeztek erről az egész témáról. az orvosok persze kifejtették azt, amit én már sejtettem, hogy az embernek semminemű külön méregtelenítésre nincs szüksége. mert kezdjük ott, hogy miféle mérgekről beszélünk? az alkeszoknak nem hiszem, hogy eszébe jutna ilyen szereket enni/inni, pedig náluk már biztos nem működik rendesen ez a folyamat, s nekik tényleg vannak mérgek a szervezetükben.
aztán, ha az emberben mégis van "méreg" :)), akkor azt a szervezete (Isten különböző szerveket talált ki erre) majd kidolgozza. (szervezet öngyógyító folyamata blablabla)
aztán megkérdeztek kb. 10 nőt/fickót, akik a polcokról ezeket a cuccokat szedték le, vagy kozmetikai szalonokba ilyen kezelésre jártak, hogy mi végre ez a kezelés. általában zavarban voltak, nagy részük azt mondta, hogy hát, a barátnőm is megcsináltatta, és gondoltam fogyok tőle. (mondjuk ezen már én is röhögtem...) a többi meg nem tudta megmondani, hogy miért csinálja, vagy esetleg, hogy szebb legyen a bőre, meg hogy azt gondolta, hogy kell, mert olvasta az újságban,... meg ilyenek.

és persze egyidejűleg vizsgálták ezeknek a "méregtelenítő" szereknek a hatékonyságát úgy, hogy vérvétel előtte, használat után közvetlen, meg X héttel később.
ohne változás.
erre az egyik doki azt mondta mosollyal a szája sarkában, hogy legalább nem ártott a dolog, ha már nem használt; mivel több - szerintük - ártalmas "méregtelenítő" kúra is létezik, pl. a bélrendszer teljes átmosása (bélflóra megbabrálása ezáltal...), meg ilyenek. na és a boltokban kapható kúrák jó része 3 meg 5 napos. nem túl sok.

most akkor hogyan tovább? miben higgyen az ember?
többször ittam én is ilyen-olyan teakeveréket , meg csalán teát, meg léböjt kúra, meg ilyenek, és lehet, hogy nincs is rá szükségünk? vagy ne méregtelenítésnek, hanem pucolásnak fogjuk fel?

ha vki vhol olvas erről vmi tudományos cikket, linkelje már nekem ide, mert jó lenne még pár tudós véleményét erről meghallgatni.

ancsipancsi
 
 


TÜNCINEK innen is boldogságos-szép napokat kívánunk!!!

Rájli,
a fizuemelés csak akkor szól bele a gyed-be, ha a szülés előtt legalább 180 napot dolgoztál. Ha nem, akkor automatice kapod az utolsó munkaállomány utáni gyedet, a te esetedben.
Boriskának gratula Kép


Manitou,
vasképzéshez remek segítség a sóska, spenót, avokádó, szeder, meggy, áfonya, piros szőlő, száraz vörösbor(terhesen napi 1dl max., étkezés közben, kortyonként). :) és akkor tuti nincs ezerféle eljárás, ami kiölhetné a fontos anyagokat :)

csók


macs
macskanyu
 
 


Tüncit Istenke éltesse sokáig!

ancsipancsi
 
 


Sziasztok!
Ma elkezdtük a bölcsit :? Nem egyértelműen jó élmény a második, egyben utolsó gyerekemtől megszabadulni :cry: :roll: Ahgy Ancsi mondaná, hisztizek, mint egy fürdős kurva :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy emiatt is, de nagyon sérülékenynek érzem magam, minden kicsi apró negatív dolgot felnagyítok, de majd elmúlik....Lelkileg kb annyira kivagyok, mint amikor elválasztottam PAnnust. AZt hittem, itt van a világvége :D

Votiv!
Tök megrázott a HSZ-ed! :cry: :cry: :cry: :cry: Te egy igazán erős ember vagy, én ezt le sem tudnám írni. Egy kérdés tolakodik ki belőlem, hogy a Párod melletted áll? Az annyira fontos lenne. Mindenhova hurcolni a gyereket, aztán erősen végighallgatni az ítéletüket!
A gyermekeid nagyon szerencsések, hogy ilyen anyukájuk van, már eddig is annyi mindent tettél értük!!!!
Lilikéd hihetetlenül ügyes kis biliző :D Pannuska ott tart, hogy végre nem kakil-pisil bele a fürdőkádba, hanem szól előtte 8)

Manitou!
Ha nem találsz senkit, szólj, egyik rokonom nagyon benne van ebben a bizniszben. Én úgy emlékszem (több, mint egy éve) hozott nekünk ilyen cuccot, és akkor kb 10 ezer volt, de nem akarok hülyaséget mondani, mert ezeknél a termékeknél annyi akció van, meg ki tudja, az hány üveg volt, stb...
A doki néni, akihez itt többen is járnak, foglalkozik egy nagyon hasonló termékkel, a Flavantic-kal (remélem, jól írom. Keress rá arra is, az is jó!

Rylie!
Colonix béltisztító kúrát csinálom. NAgyon azt éreztem, hogy ha végre abbahagyom a szoptatást, valami méregtelenítést kell csinálnom, és ez nem kíván speciális étrendet. Muszáj összekaparnom magam melókezdés előtt, mert nagyon padlón vagyok.
Szerintem a második gyededen emelhetett volna egy esetleges fizuemelés (mármint, ha előtte történt), kivéve, ha amúgy is a max gyedet kapod, mert akkor mindegy. De ebben nem vagyok profi...
Gratula a felüléshez :D

Kép
Kép
zuzmo1
 
 


Kamillát Isten éltesse sokáig!!!!!!!!

Ancsi!
Tekintve, hogy a családomban több olyan betegség is van (nekem is), amire az orvosok nem tudnak mit mondani, nem nagyon érdekel mostanság a véleményük. A családunkban lévő orvos is akkora hülyeségeket tud mondani, és ami meg jó, arra én már hamarabb rájöttem.
méreganyagok: hát, lerakódnak a májban, belekben. Biztos méregtelenít a szervezet, de szerintem annyira egészségtelen már az élet (a levegő és a víz is terhelt, nem beszélve, hogy még télen is paradicsomot eszünk, gondolom, ez sem frankó, stb.), hgy ez nem elég. Én érzek magamon változást, szóval nem hinném, hogy szar. De mindenki meggyőződése szerint.
Ja, és meg sem fordult a fejemben, hogy ettől fogynék, tényleg nem ezért csinálom....
zuzmo1
 
 


Zuzi, de jó,hogy te odafigyelsz :oops: :oops:

Boldog Szülinapot Kamilla !
Kép
macskanyu
 
 


Zuzi,
tudom, hogy te nem a fogyás miatt csinálnod, minek is kéne fogynod? :)
de télen azért hadd együnk paradicsomot, hiszen a Spanyoloknak sincs tőle bajuk, akiknél terem. vagy a vegyszerekre gondolsz?
a szervezetnek kell még pár száz év, hogy átálljon ezekre az új kajákra, mint cukor, miegymás, amik előtte nem, vagy nem ilyen számban fordultak elő az étkezésben. de biztos vagyok benne, hogy az evolúció majd segít ezen, csak ugye nekünk az édes kevés.

ancsipancsi
 
 


Ancsi,

oké, hogy a testünkben lévő szervek, (pl. máj) segít kiszűrni a méreganyagokat, de ha többet viszel be a szervezetbe, mint amit fel tud dolgozni, akkor adódhat belőle probléma. Ezek a kúrák, mint a léböjt, meg a csak-zőccség, meg ki tudja még milyen , elsősorban a szervezetnek segít regenerálódni, tisztulni. A tablettás méregtelenítések nekem is gyanúsak....
macskanyu
 
 


[quote="macskanyu"]A írta:macskanyuncsi,

oké, hogy a testünkben lévő szervek, (pl. máj) segít kiszűrni a méreganyagokat, de ha többet viszel be a szervezetbe, mint amit fel tud dolgozni, akkor adódhat belőle probléma. Ezek a kúrák, mint a léböjt, meg a csak-zőccség, meg ki tudja még milyen , elsősorban a szervezetnek segít regenerálódni, tisztulni. A tablettás méregtelenítések nekem is gyanúsak....


meg az is lehet, hogy az ember azt hiszi, hogy valami felhalmozódott a szervezetben, és épp ellenkezőleg, pl. kiürült. lehet, hogy vkinek ilyen olyan vitamin és egyéb hiánya van, csak nem is tud róla.
ancsipancsi
 
 


Macs!
Deni volt ilyen figyelmes még ez előző oldalon :oops: :P

Ancsi!
Én nem vagyok szagember, ezért nem is akarok erről többet írni, félek, hülyeségeket írok 8) De az tény, hogy apósom mesélte, hogy az a paradicsom, amit árulnak a boltokban, még földet sem látott :x akkor gondolom, minden mással is így vannak....
zuzmo1
 
 


Zuzi,
apósod ? :)
erről kérdezzük Macsot, ő a mezőgazdasági szagember, hátha tud valami jó módszert a földnélküli paradicsomtermesztésre, mert arra én is bepályáznék, lévén nincs földem, de imádom a házi paradicsomot.
szerintem itt a nap hibádzik, meg a vegyszerek, amik növelik, meg ellenállóvá teszik. de sajna férjem nem nagyon engedi, hogy ilyen sz...t vegyek, mert vízízű ganénak titulálja :)), úgyhogy már Heninek se vehetem meg (hátha jobban is jár), csak a paprikát. a furcsa, hogy én külföldi paradicsomban sem ettem soha olyan ízeset, mint amit mi termelünk meg házilag.
valahol olvastam, hogy a paradicsomban van egy adott mennyiségű íz, ami oszlik. ha kicsi a paradicsom, akkor koncentráltabb, ha meg felfújt laszti, akkor eloszlik, ezért íztelen.

de ahogy írtam, szerintem is sok sokk éri a szervezetet, hiszen pár száz évvel ezelőtt nem zabáltak ennyi cukrot, nem nyakalták az alkoholt, szívták a cigit, nem tömték a csokit, mert nem is voltak ezek, de egyáltalán nem volt ilyen "bőség", tehát biztos a szervezet azt szokta meg, amiket akkor ettek az emberek. majd szépen hozzá szokik ezekhez a kajákhoz, de nem a mi életünkben, nem is a gyerekeinkében.

én is csináltam pucoló kúrát régen (direkt nem méregtelenítőnek hívom), de csak simán minden nap tetemes mennyiségű nyers káposztát ettem. elképesztően megnövelte a napi székelések számát, hogy mást ne említsek. :) úgyhogy amit írtam (dokik véleménye), nem a te kúrád ellen szólt, ha már kezdenéd azt hinni.

ancsipancsi
 
 


Kamillának boldog születésnapot!

Rylie: én is úgy csináltam, mint ahogy Ancsi írta, hogy jó apróra vágni a céklát és hamar megfő ám. Krumplival, almával fincsi nagyon. Nem filóztam a vitamin kérdésén, adtam és kész, mert jó a színe. :lol:

Ancsi: imádom, hogy te ilyen kételkedő vagy. Nekem már minden természetgyógyászati cucctól ki van a púpom, meg az orvosoktól is ugyanúgy, de utálom, hogy az emberek mindent benyalnak mindenféle háttértudás nélkül. És nem is érdekli őket, csak hinni szeretnének benne és kész.

Votiv: nem vagyunk fanok, de azért jól hangzik így együtt. :P Istók szerintem nem autista. De nem vagyok autista-szagember. Szerintem az ilyen más gyerekekkel nem tudnak mit kezdeni az emberek, az úgymond szakemberek sem, csak mondanak mindenfélét. A diagnózissal úgyse tudsz mit kezdeni, hiszen már így is agyonfejleszted a kölköt (ami persze jó). Szerintem kb. annyit kéne tenni mindannyiunknak, hogy toleránsabbak legyünk egymással szemben és ne akarjunk egyforma gyerekeket. Neked (mint szülőnek) pedig segítséget adni ahhoz, hogy bírd a duplakihívást. Persze ebben a kivezetős dologban továbbra is kételkedek, dehát ez nem is számít, hogy én mit hiszek és mit nem. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


node, nehogy már az legyen, hogy én Zuzi kúrájára írtam, basszus, mert 1. Zuzi a példaképem, 2. kérdeztem a végén, hogy mi legyen, kinek higgyünk. nem hajoltam meg a dokik előtt sem, meg a másik fél előtt sem.

mindjárt az lesz, hogy megbánom, hogy beírtam.
persze egy jó újabb vitaalap, csak ne én legyek már az indítója. :))

ancsipancsi
 
 


Ancsi!
Én csak Fibinek írtam, hogy szerencsére múlnak a hisztirohamaim, és talán ennek is betudható :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kár volt?
Apósom bár alapvetően hülye :roll: , de anyósom mg-i szagember, és elég sok ismerősük van, akik nagyüzemi termelők.
Földnélkül: Asszem valami kókuszrost szerű izében vannak a palánták, két cső bevezetve, egyiken víz, másikon műtrágya, vegyszerek, stb, amik programozottan tudják, mikor mennyit.... Hihetetlen termőképességűek. Ezek az ismerősök szupermarketekbe szállítanak be. Persze lehet osztani kettővel, amit após mond, de őket nagyon érdeklik ezek a dolgok, mert otthon nagy biotermelők :D
Kicsi-nagy paradicsom: A legízletesebb paradicsom, amit eddig ettem, az az ún. paradicsomfáról van, hatalmas, húsos fajta, ilyne volt nekünk is a kertben, idén is ilyen lesz. Amikor ettem, elhittem, hogy ez gyümölcs, nem zöldség.
Ha ilyenkor veszünk is, mi is a kicsiket, pl datolyaparadicsom, cherry paradicsomot vesszük, a többi ehetetlen.
Még egyszer: nem akartam reklámot se magamnak, sem valamilyen terméknek. És én értettem, amit írtál

:D
zuzmo1
 
 


Ja, és kíváncsi lennék Johi véleményére is mérgek és paraziták témában, ha már így elburjánzott a téma :lol: :lol: :lol:
zuzmo1
 
 


Ha már méregtelenítés (és lehet,h az elnevezésben tényleg hiba van) akkor itt van a BÖJT, ami nem vmi új divat, hanem elég komoly múltja van. nem?
uígy működik, tél végén sok helyen tesznek ilyet sok sok sok száz év óta.

egyébként nekem dokinéni azt mondta, h nyugodtan lehet szopi mellett böjtölni, majd most újra veszem a témát, hiszen jön a tavasz.

KAMILLA BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Én is heti egy gyüminapot tartok (ma kezdtem), UM tanácsára. Na őt eddig még nem vádoltátok azzal, hogy marha alternatív lenne. :lol: Ő azt mondta, hogy ez bevált dolog volt már régen is, és ő is jónak tartja.

Kép
Kép
tinu
 
 


[quote="tinu"] írta:tinun is heti egy gyüminapot tartok (ma kezdtem), UM tanácsára. Na őt eddig még nem vádoltátok azzal, hogy marha alternatív lenne. :lol: Ő azt mondta, hogy ez bevált dolog volt már régen is, és ő is jónak tartja.


a heti egy gyümölcs nappal leböjtölhető a hét többi napján kissé eltúlzott étkezés. mikor fogyóztam, mindig a gyümölcs nap után ment le egy kiló. azóta már más módszerem van, mert engem a gyimilcs is hízlal :)).

Zuzi,
sajnos nekem is volt ma megmagyarázhatatlan idegrohamom, tényleg senki nem csesztetett, minden oké itthon, de rettegve indultam el a kocsival (pénteken volt egyközl. afférom, én voltam a hibás, azt egy faszi kiugrott a kocsijából és le anyádp-zott...), de aztán a Kikában mászkálva lehiggadtam. közben meg a Nyúl a játszóban volt, iszonyat jól érezte magát. én meg vettem lepedőket, meg egy baromi jó puha plédet. de hát ez is egy fajta civilizációs méregtelenítés (mármint mikor a méreg elönti az ember agyát), hogy vásárlunk, mert az jó. már lehet, hogy pszichiáterhez kéne mennem, de legalábbis pszichológushoz. shoppingmaca lettem?

Tinu, vállalnál? :)
igen, kétkedő vagyok, az örök szkeptikus, és folyton azt az oldalt védem, amelyik nincs ott. egyszer régen viccből valaki azt mondta, hogy mé nem megyek jogásznak.
de milyen furcsa, hogy hány meg hány ember kérdőjelezi meg a pszichológiai izéket (nem is értem, azért ahhoz már kell egy színvonal :), hogy valaki elvesse egy az egyben...), én meg imádom ezt a tudományt.

nekem különben jó kis méregtelenítő az is, mikor összejövök pár jófej csajjal, aztán kidumáljuk az életünket, meg ilyesmik.

ancsipancsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?