Boldog egész hónaposságot mindenkinek!
Éjjel mi is zombultunk. Niki egy kicsit náthás és hiába porszívóztam ki lefekvés előtt az orrát, nem igazán használt. Hamar fel ébredt, szörcsögött és dühöngve csavargatta a fülét, hogy Ő álmos, aludni szeretne. Felvettem, függőlegesben, abbamaradt a szörcsögés. Letettem, előlről kezdődött. Ezt eljátszottuk párszor. Közben én élénken szemeztem a porszívóval, hátha az segítene. Miközben tanakodtam, hogy felébresszem- e a bekapcsolt nagyteljesítményű takarítógéppel, a páromat, a szomszédokat, azok azomszédait, a házban lévő összes lakót, a tömben lévő összes lakót, az utcában élőket, a szörcsögés erősödött. Nem bírtam tovább döntöttem. Porszívó be- otthon anyám biztos felébredt, annyian szidhatták- ki egy csomó szutyi, megkönnyebbülés, porszívó kikapcs. Gyerek letesz, vízsszintesbe, szörcsögés újra....vááááááá. Páromat felébresztettem, mondom neki mi a helyzet. Elkezdte simogatni a gyerek kezét, meg mondogatta neki, hogy shii, shii, ( csitt, csitt) gyerek persze álmos, behunyja a szemét, de nem alszik, mert szörcsög- dühös lettem, mondtam az emberemnek: Nem altatni kell!!!!! Prszívó újra be- valószínűleg eddigre mindenki visszaaludt, akit felébresztettem, szutty ki. Gyerek le, szörcsögés gyengébben. Végső megoldás, leköltöztem a padlóra, gyereket magam mellé tettem, feltámasztottam a fejét és így aludtunk. Végre. Vége.
Reggel elvittem dokihoz, sima nátha, semmi egyéb, akár két hétig is elbibelődhetünk vele. Szobafogság? kérdeztem. ( tegnap jó nagyot sétáltunk
Nem,sőt minél több séta, főleg ebben a jó időben. Szóval nem értem, hogy a többség miért ül otthon. hétfőn még jó idő volt, kedden ugyan szmogriadó, de a tónál mentünk egy rövidet, szerdán mi is itthon dekkoltunk, de tegnap már jó két órát mentünk. Anyucik miért punnyadoztok otthon? tessék jól felöltöztetni a gyerkőcöket és sokat sétálni!!!!!!!!!