Évinek én is nagyon drukkolok holnapra!
Sziszkóm kedden újból belázasodott, szaladtam is vele az ügyeletre, de hála Istennek teljesen tiszta a tüdeje. Valami virus lehetett (de hogy honnan??!!??) Lényeg, hogy szerdára behivtak kontrollra a szakrendelésre, de ott sem láttak semmit. Akkor még volt láza, ott kapott is egy l.csillapitót, ami aztán úgy levitte, hogy többé nem lázasodott be. Szerencsére, olyan dokit fogtunk ki, hogy nem az antibiotikum jutott rögtön az eszébe, merthogy az a virusokra semmit sem ér. Ma már teljesen jól volt, az orra még folyik, de az intenzitása már csökkent. Nagy kő esett le a szivemről, hogy nem kell ismét antibiotikummal szenvedni. Az én mellhártyagyulladásom is úgy néz ki, rendben van, azaz nincs már meg
Majd hétfőn kell kontrollra mennem.
Maci!
Újból megnéztem a képeket. Annyira édes Levi baba, és az egész család. Szépek vagytok együtt. Jó, hogy újból tudsz jönni.
Márti!
Akkor érdekelnek cikkek az affective apnoe-ről (csak mert semmit nem reagáltál)? Szivesen segitek, de ha már nincs szükség rá, akkor inkább mással töltöm az időmet
Kacsa!
Ha ügyik leszünk, gyorsan lekerülsz a tetőről. De mi abban a baj, ha fent vagy? Van akiket zavar, de miért is?
Sosi!
Régen jártál erre. Hogy van a pocak? Képet nincs kedved dobni?
Virág!
Akkor ti sem védekeztek? Tehát bármikor ideállithatsz egy második vonalzóval? Én drukkolok nektek!!
A fiam nagyon elment egy irányba a betegsége alatt. Előtte nagyon jól meg lett nevelve, pontosan tudta, hogy mit szabad, és mit nem, és szót is fogadott. A betegsége alatt annyira összeroppant ettől a győgyszeresditől, orrspray-eléstől, szivástól, töröléstől, hogy párszor elájult, és nem mertem ezért sem nagyon vitatkozni vele. Hát élt is a lehetőséggel, és azóta nem fogad szót, és azt akarja folyton csinálni, ami tiltott. Tehát, másfél évnyi nevelés három hét alatt szépen romba dölt. Ki is készit rendesen, de azt hiszem, ha összeszedi magát, visszatérünk a régi következetességhez, mert különben érzem, hogy hova fajulna a dolog. Kemény kis természete lesz, makacs, dacos és öntudatos. Nagyon kell vigyáznom vele, hogy mennyit engedhetek meg neki önmagából kibontakozni, és mennyit visszafogni. Most mutatta ki a kis foga fehérjét. Nem hinném, hogy ez nála már a dackorszak lenne, mert azért az még pár hónappal odébb van. Mi lesz majd még akkor?!
Megyek, ágyba bújok. Rám fér a pihenés!