Új privát üzeneted érkezett!

már megint én trónolok a lap tetején? :roll:

kacsa14

Ma reggel írtam Évinek, gratuláltam a szülinapjára a nevetekben is. :lol: holnap lesz a nagy nap! izgul. holnaptól hirtelen 3 gyerekes anyuka lesz! :lol:

Kép

Kép
syrynx

akkor sok-sok drukk nekik! és nagyon várjuk a híreket!!! jaj, de izgi!!! :)

kacsa14

Na,akkor holnap már Évi-hírekre jövünk! de jó!!!
Szorítok tovább!

Márti
borossné becz márta

Faul
RL hihetetlen fazon, nagyon szeressem! Éjszakás lett volna, de bejött hozzám. Szülés után is minden nap benézett, hogy hogy vagyunk. A főorvos fura fazon, én is csak futólag láttam. :)

Heni
Jó, hogy jelentkeztél. Még ott tartottam, hogy koraszülött lett a lányod és hazaengedtek. Szépen utolérte magát, gratula a méretekhez!
Nagyon szép Tündikéd van!

Márti
Kézcsók?! Zavarba jöttem volna, mint Ádám anyák napján. Jópofa dokid van. :)
Mi is magyar nevet akartunk, de egy csomó név foglalt a családban. Azért sikerült találni egy nem foglaltat. :)

Évi
Jajjjj, annyira izgulok érted! Drukkkkkk!
Vendég

Kacsa!
Ez talán jelent vmit? ;) :lol:

Heni!
Nagyon édes a kislányod! :)

Márti!
Szintúgy... ;)

Fleur!
Tök jók a képek, mekkora szemei vannak Lillának! :shock: :)

Maci!
Köszi, hogy leírtad a szüléstörit! És sztem Levi baba totál Te! :)

Timi!
Mekkorát nőtt Kristóf! (Orrtúrós kép nagyon jó, Kendéről is van ilyen! :lol: ) Tényleg, tesónevetek van már?

Faul!
Nagyon cuki a kis Mikulás-lány! ;)

Angie!
Nagyon durván hangzik ez az apnoe... Szerencse, hogy ki fogja nőni.

Mi megvagyunk, jól vagyunk, kicsit köhögünk (illetve a gyerekek), náthával kezdtük, de most a köhögés van soron... Nekem meg a torokfájás...

A tesódolog most már egészen jól alakul, igaz, Kende állandóan elszedi a játékokat Sacitól, de hát evvan... Majd megtanul harcolni... :lol: Sacikának nagyon beindult a beszélőkéje! Tia (szia), apa, tetté (tessék), deje (gyere), mem (nem), Dedde (Kende), pojááá (pohár) titta (hinta), tátti (tánci), Tati (ez ő maga :D ) és még sorolhatnám... :)

No megyek, elég késő van...

Évinek mennek a drukkok!!!

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Évinek én is nagyon drukkolok holnapra!

Sziszkóm kedden újból belázasodott, szaladtam is vele az ügyeletre, de hála Istennek teljesen tiszta a tüdeje. Valami virus lehetett (de hogy honnan??!!??) Lényeg, hogy szerdára behivtak kontrollra a szakrendelésre, de ott sem láttak semmit. Akkor még volt láza, ott kapott is egy l.csillapitót, ami aztán úgy levitte, hogy többé nem lázasodott be. Szerencsére, olyan dokit fogtunk ki, hogy nem az antibiotikum jutott rögtön az eszébe, merthogy az a virusokra semmit sem ér. Ma már teljesen jól volt, az orra még folyik, de az intenzitása már csökkent. Nagy kő esett le a szivemről, hogy nem kell ismét antibiotikummal szenvedni. Az én mellhártyagyulladásom is úgy néz ki, rendben van, azaz nincs már meg :) Majd hétfőn kell kontrollra mennem.

Maci!
Újból megnéztem a képeket. Annyira édes Levi baba, és az egész család. Szépek vagytok együtt. Jó, hogy újból tudsz jönni.

Márti!
Akkor érdekelnek cikkek az affective apnoe-ről (csak mert semmit nem reagáltál)? Szivesen segitek, de ha már nincs szükség rá, akkor inkább mással töltöm az időmet :)

Kacsa!
Ha ügyik leszünk, gyorsan lekerülsz a tetőről. De mi abban a baj, ha fent vagy? Van akiket zavar, de miért is?

Sosi!
Régen jártál erre. Hogy van a pocak? Képet nincs kedved dobni?

Virág!
Akkor ti sem védekeztek? Tehát bármikor ideállithatsz egy második vonalzóval? Én drukkolok nektek!!

A fiam nagyon elment egy irányba a betegsége alatt. Előtte nagyon jól meg lett nevelve, pontosan tudta, hogy mit szabad, és mit nem, és szót is fogadott. A betegsége alatt annyira összeroppant ettől a győgyszeresditől, orrspray-eléstől, szivástól, töröléstől, hogy párszor elájult, és nem mertem ezért sem nagyon vitatkozni vele. Hát élt is a lehetőséggel, és azóta nem fogad szót, és azt akarja folyton csinálni, ami tiltott. Tehát, másfél évnyi nevelés három hét alatt szépen romba dölt. Ki is készit rendesen, de azt hiszem, ha összeszedi magát, visszatérünk a régi következetességhez, mert különben érzem, hogy hova fajulna a dolog. Kemény kis természete lesz, makacs, dacos és öntudatos. Nagyon kell vigyáznom vele, hogy mennyit engedhetek meg neki önmagából kibontakozni, és mennyit visszafogni. Most mutatta ki a kis foga fehérjét. Nem hinném, hogy ez nála már a dackorszak lenne, mert azért az még pár hónappal odébb van. Mi lesz majd még akkor?!

Megyek, ágyba bújok. Rám fér a pihenés!
Vendég

Norwell!
Látom, nagyon egyszerre irtunk. Hát nem egyszerű ez az ájulásos dolog, főleg az elején volt ijesztő. Nyugalmi időszakában, szerencsére nem igazán jön elő. Általában (gondolom a környezete miatt is) kiegyensúlyozott, igy könnyebben veszi az akadályokat. Én már látom a szemén, hogy mikor nem fog levegőt venni, és már szaladok is vele a vizhez. Az mindig segit magához tériteni. Ha a dackorszakban majd hisziből fog elájulni, akkor párszor berakom a zuhany alá, és állitólag később már attól nem fog elájulni, hogy mondom neki, hogy megyünk a hideg vizhez. Gyakorlott anyukáktól hallottam, hogy ha már nagyobb, ez igy működik.
Sacikának nagyon hamar beindult a beszélőkéje. Sziszkó is 11 hónaposan kezdte a szókezdeményeket. Mára már szépen kimond egy csomó szót, azaz mindent, és 75 százalékban mindenki számára érthetően. A mondatai még 2 rövid szóból állnak.

Na tényleg megyek, mert már későre jár, és még a fürdő hátra van.
Vendég

Évi hírekkel holnap majd csak dél körül tudok jönni (akkor is, ha előbb írna már), mert reggel fél 9-re megyek állásinterjúra.

bocsi, most nem tudtam rendesen visszaolvasni, megyek alukálni. mindenesetre jó látni, hogy többen írtatok.

puszi

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Évinek mehetnek a drukkok, elméletileg fél óra múlva veszik ki a babákat :D

Most csak gyors ennyi, dél körül próbálok majd hosszabban írni.

Pussz

KépKép

KépKép
timika

ÉVINEK MEGADRUKK!!!!!!!!!!!! Úgy izgulok, mintha minimum én lennék ott... 8) :lol:

Syry!
Hajrá állás!!! (Vaaaaaaagy..... ;) )

Kép
Kép
norwell

Évi
Nagyon nagyon drukkolunk Nektek!!!! :)

szisszka

Angie!
Jó, hogy jobban vagytok már! Én azért váltottam anno gyerekorvost, mert a 3 hós náthás, hőemelkedéses fiamnál azzal kezdte, hogy írok antibiotikumot... :roll: A mostani még egyszer sem írt, pedig már két éve vagyunk nála és többször volt komoly betegsége Kendének. Ő homeopata gyerekorvos.

Kép
Kép
norwell

Angie!

Persze!
Várom a cikkeket! A Kismamában megjelenteket olvastam és át is küldtem nekik,de holnap jönnek hozzánk,akkor megmutatom nekik,mit írtál!

Jaj,már biztos kint vannak a pici Évi-babák!

Márti
borossné becz márta

Drukk-drukk! Remélem, hogy mostmár az ismerkedéshez!!!

Nagyon várjuk a híreket és délig lerágjuk a körmeinket mind a 40-et! :lol:

---

De addig is kimegyünk egy kicsit hóembernek lenni, mert egész éjjel és még most is szakadt/szakad a hó! Annyira szép!!! :D

kacsa14

Kacsa
De jó nektek!!! :D Most irigykedem!
Itt is eshetne nálunk... :roll:

szisszka

Hírhozóink!!!
Elmúlt dél ... :)

kacsa14

Na,gyerünk már,én is tűkön ülök!

:lol:

Syry!

Az állásinterjúd is izgat,mi volt?

Kacsa!

Milyen volt a hóban?Annyira szertnék már én is szánkózni a sráokkal! Olyan tuti szánkódomb van a szomszédban!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
bocsi, most jöttem haza. a köv sms-t kaptam ma 10.19-kor:

"Tudja meg az egész világ, hogy a Hegedűs ikrek megérkeztek. Elsőként Ádám született meg, 3230 grammal és 54 centivel.1 perc múlva követte őt 2660 grammal és 51 cmveL."

G R A T U L Á L U N K!

drukkot köszönöm állás ügyben. szerintem nem sikerült rosszul, úgy érzem nem tettem rossz benyomást rájuk. 3an voltak bent az interjún.húúúú, nem vagyok ehhez szokva. :evil: viszont van egy érzésem, lehet, hogy túl sok manit kértem. :shock: (bár egy másik hasonló kaliberű cégnél 2005-ben ennél is többet kínáltak. úgyhogy szerintem nem volt földtől elrugaszkodott az elképzelésem.) persze ez csak egy megérzés.

Kép

Kép
syrynx

Kacsa
tényleg esett a hó nálatok!!!!!!!!!!! :shock: és meg is maradt :?:
itt semmi. :( sőt szerintem plusszok vannak. ami persze nem baj. ahogy jöttem hazafelé, hallottam egy kis madárcsicsergést. már olyan tavaszi hangulatom lett, de hol van az még. :?

Timika
alkalom adtán teszel majd pocakfotót, így a félidő után kicsivel!

Adriana, Annácska
ha erre jártok és olvastok minket, írjatok pár mondatot, mi újság veletek.

Kép

Kép
syrynx

ÉVI!!!!GRATULÁLOK!!!!SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK,EGÉSZSÉGET,ÉS SOK TEJCIT!!

Kép
bea27

Évi!

Sok boldogságot Eszterhez és Ádámhoz és persze a legjobbakat ennek a szép nagy családnak!
Nagyon szép súlyuk van,ahhoz képest,meg,hogy ketten osztoztaka pocakban mindenen,hát gyönyörű!

Márti
borossné becz márta

Évi!
Nagy gratula Nektek!!! Biztos gyönyörűek a babók! :) Jó egészséget, sok tejcsit, Neked meg mielőbbi felépülést!

Syry!
Köszönjük a híradózást! :) Állás-ügy: ha valóban kellesz Nekik, akkor meg fogják adni... Állítólag az sem jó, ha túl keveset mondasz (hehe, persze, Neked sem...) Én inkább egy zebrát kívánok Neked! ;)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Évikém!
Szíbvől gratulálok Nektek a gyönyörű babákhoz,biztosan gyönyörűek! :D Várjuk képeket is majd! :D
Sok boldogságot és rengeteg finom meleg tejcit kívánunk! :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Sajnos most sem tudok hosszabban jönni, nemsokára indulunk Pestre. :(

Évikém :) Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok a manókhoz, legyen nagyon sok örömötök együtt :D :D :D Szép nagyra növesztetted őket! :wink: Képeket apától várjuk majd :wink:

Syry :) Drukk, hogy megkapd az állást, bár Norwellhez hasonlóan én is inkább egy zebrát kívánnék neked! :wink: Pocakfotót mindjárt nézek, ha marad még idő, gyors dobok egyet...

Norwell :) Név - most úgy néz ki, Flóra Csengének fogják hívni :) Szívesen adtuk volna a Csengét első névnek is, csak elég nyelvtörő kimondani a vezetéknevünk után.
Édes lehet Saci, ahogy egyre több szót mond :)
Ugye jól emlékszem, hogy szeretnétek majd mégegy babát? Kb. mikorra tervezitek?

Angie :) További gyógyulást nektek!

Puszi és szép hétvégét mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Évi-család!

Sok szeretettel gratulálok az ikrekhez!!! :)

Nagyon szép súlyuk van!!! Az ilyen időre született egyke babák is simán megirígyelhetik a súlyukat!!!
Ügyes voltál Évi! Szép nagyra novesztetted őket!

Jó egészséget, sok-sok boldogságot és sok fini tejcsit a kicsiknek!

---

Fú, belegondoltam, én nem tudom, mit kezdenék egyszerre 2 kisbabával ... Addig OK, hogoy 2 cicim van, de sokszor a 2ből épphogy elég volt a tejcsi 1-1 kajára ... No meg, majd később, ha neiikndulnak a világnak ... 2 egyforma korú totyogóval hogy lehet pl. játszótérre menni??? Akiket még fogni kell a mászókán, csúszdán ...

Na, de reméljük, hogy Évi révén majd betekintést nyerhetünk az ikres világba is és Neki lesz már összehasonlítási alapja is egyke és iker ellátás terén, mert akit eddig kérdeztem ikrest, ott csak az ikrek voltak, úgyhgoy nem is tudják, milyen lenne 1 babával ...

Syry!

Amúgy tetszett az állás, ill. a végzendő feladatok, légkör, stb.?

Milyen meló lenne? Te is számviteli területen mozogsz, ugye?

kacsa14

Évi!
Nagyon ügyik vagytok, és hatalmas gratula a babákhoz. Tényleg szép súllyal születtek. Sok egészséget, gyors felépülést és elegendő tejcit kivánok a babáknak. A szomszédban az anyuka 6 hónapos korukig kizárólag szoptatta az iker lányait, és semmi mást nem kaptak anyatejen kivül. Hozzátápit is elég későn sikerült velül elfogadtatni.
Ügyeskedjetek, és aztán gyere, amint lesz erőd, időd, kedved, és mesélj nekünk sokat a hétköznapokról, szüléstörténetről. Ott leragadtunk, hogy bementetek még múlt héten a korházba.

Márti!
Itt van pár cikk. Lényeg, hogy én mindenképpen kivizsgáltatnám, hogy kizárják az epilepszia lehetőségét. Ez egy három napos megfigyelést igényel, pár fájdalommentes vizsgálattal. Ha pici, akkor még a vele való babrálás sem zaklatja fel. A fiam kirándulásnak fogta fel azt a pár napot a korházban. Mi külön szobában voltunk, mert szoptattam, saját wc-vel, zuhanyzóval. Tehát, ha jó korházba viszi, még az anyukának sem lesz kellemetlen. A másik, hogy az interneten még rengeteg cikk van, ha beirja, hogy affektive apnoe, feljön rengeteg. Ott talál olyan tapasztalatokat is, hogy melyik szülő hogyan kezeli, milyen kizökkentési módszer vált náluk be.
http://www.babanet.hu/publ/apnoe.htm
http://www.babanet.hu/faq/csecsemo22.php
http://www.babazo.hu/szakertok/kerdesek ... siras.html
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=7351
http://ordibator.blog.hu/tags/apno%C3%A ... apno%C3%A9

Syry!
Köszi a hiradózást, és drukk a zebrához. Az állás inkább maradjon meg másnak :)
Puszi mindenkinek!
Vendég

Évi:

Isten hozta Ádámot és Esztert. Sok tejcit és sok boldogságot nektek.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi
Szívből gratulálok Ádámhoz és Eszterhez!

Norwell
Ezt mások is megjegyezték. :) A kukaca biztos apáé, de a többi... :lol:
Hú, Saci baba már mekkora. :oops: Hogy bírod a 2 gyerkőccel?

Angie
Már válogattam újabb képeket, igyekszem felvarázsolni őket.
Örülök, hogy gyógyulgattok!

Syry
Köszi a híreket! Drukk a munkahelyhez, de még inkább a kistesóhoz. ;)
Ha emlékeim nem csalnak, akkor Évinél is úgy volt, hogy megy vissza melózni...

Timika
Szép vezetékneveket találtatok!
Kristóf várja már a kishugit?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:29-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:29-kor.
Vendég

Sziasztok!

Boldog nagycsaládos apukaként küldök pár képet az ikrekről:

1. Last minute pocak (van némi perspektivikus torzítás, de nem sok :))
Kép

2. Eszter és Ádám:
Kép

Kép

Üdv:
Attila

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Attila!

Köszönjük a képeket!!!
Nagyon édesek a pincurkák!!!
Sok puszi Nekik és Évinek + persze Dórinak, az okos nagytesónak is!

Épp számoltam, hogy bő 1 méter gyerek volt Éviben ... :shock:

---

Maci!

Levi is nagyon aranyos! Milyen kis szöszi és mennyi haja van! :)

kacsa14

Attila
Köszi a képeket!
Aztaaaaaaa..... Hogy Évinek mekkora pocakja volt!!! :oops:
Az ikrek gyönyörűek!

Kacsa
Köszi! :) Levinek egyáltalán nem ritkult a haja...
Tegnap este képeket nézegettem. Tüneményes lányod van! És milyen ügyes, hogy már gyöngyöt fűz.
Vendég

Évinek hatalmas gratula!

Egyszerűen tökéletes ez két gyermek, annyira gyönyöűek, meg iskönnyeztem őket. :D

Rólam:kedden amniocentesis. Szorítsatok! :(

Kép
Kép
sosi

Évi!
Nagyon sugárzol még a last minutokban is az örömtől. Már alig várom, hogy gyere, és mesélj. A babák pedig egyszerűen csodálatosak.

Maci!
Nagyon helyes Levike. És már feláll?! Nagyon ügyes.

Sosi!
Nem azt mondtad, hogy nem mész amniora, csak ha az integrált teszt pozitiv lesz. Lehet, hogy rosszul emlékszem. Gondolok rád, és gyere mesélj, ha túl vagy rajta. Érdekel minden részlet.

Sziszkó jobban van, csak ne köhögne minden reggel olyan rohamokban, hogy a reggeli teje is visszajön mind egy szálig. Enni alig-alig eszik valamit. Kedve, hangulata szerencsére jó, csak egy kicsit elkanászodott. Kezdhetem előlről a nevelést.
Vendég

Sziasztok!

Évi Drága!

Nagy gratula.
Üdv a klubban.
Mindenféle szépet és jót nektek, sok tejcit, gyors felépülést, mihamarabbi öszeszokást és együtt kelést.

Sok pusszancs: Nárcó

Kép
narco

Angie!

De jól emlékszel. Jan.12-én jött meg az integrált tesztem eredménye.
Down-kór számított kockázata: 1:8600 (negatív)
Velőcső záródási rendellenesség:1:5600 (negatív)
Edwards-syndroma: 1:90 (pozitív)

Edvardsnál 1:100 már negatívnak számít. Az itteni genetikus azt mondta nem kell megcsináltatni az amniot, mert az Edwardsnál olyan ordító, többszörös rendellenességek vannak, hogy azt már látták volna UH-on is, de eddig minden UH-om tökéletes volt. Valószínűleg a korom nyomott a latba a kockázatszámításnál.
Ezek után megnyugodtam, de azt mondták, menjek el egy másik UH-ra is, egy másik orvoshoz.Elis mentem Szegedre a Klinikára genetikai UH-ra, ott is mindent épnek látott a doki, de azt mondta, hogy hát mégiscak itt van ez az eredmény, hát mindenki úgy lesz nyudodt, ha megcsináljuk. És akkor beletörödve, beleegyeztem. Biztos vagyok benne, hogy egészséges, már csak azon aggódom, nehogy legyen valami szövődménye a beavatkozásnak.

Hát ennyi a történet.
Utánaolvasva, minden estben, amit találtam, már a korai UH-kon volt jele a betegségnek. Többszörös szív, vese, gerinc, agyi fejlődési rendellenességek, méretbeli lemaradás stb.

Kép
Kép
sosi

Sosi
ne aggódj, biztos minden rendben lesz! amnio nem olyan vészes ám. (nekem chorionboholymintavétel volt, csupán a korom miatt pont egy hónappal a 35. szülinapom előtt estem teherbe, így a doki javasolta. nekem nem volt kombinált teszt.) szorítok, hogy minden rendben menjen!!!!!

Maci
köszi a sok Leviképet. szerintem az egyik képen, ahol az ágyban áll és vigyorog, hasonlít rád. :D Aha, többen mondtak már hasonló esetet, hogy munkába állás előtt, mégis "meggondolta magát" a baba és jött. egy ismerősöméknél 3 hónap meló után jelentkezett a kistesó. :wink:

Évi-Apu
köszönjük a képeket a gyönyörű vegyespárosról. szépséges babák!!!!! :lol:

Angie
örülök, hogy jobban van Sziszkó. :lol:

Ma dél körül írtam Évinek és válaszolt: még a császár napján felkelt, segítséggel, ma (szombat) már egyedül is ment. Reggel óta az aprónép(így írta :wink: ) is vele van. a járkálás egyre könnyebb. :lol:

Du. vendégség volt nálunk.Rakletteztünk egy baráti párral. Először úgy volt mi megyünk hozzájuk, de aztán a párom kitalálta, hogy jöjjenek ők ide, így nem kell állandóan Máté után szaladkálni, hogy mit vesz épp le a polcról, melyik fiókot nyitogatja. stb. mert máskor ha vendégségben vagyunk, én pakolgatom el a törékeny dolgokat, illetve próbálom "keretek között tartani" Mátét, és így alig tudok beszélgetni a háziakkal. Közben Máté is szunyált itthon, előtte-utána meg játszott, ismerkedett a vendégekkel.

Kép

Kép
syrynx

Évi!

Szívből gratulálunk Nektek! Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!!
Édesek a manók nagyon!!!

szisszka

Évi Gratulálok!
Gyönyörűek a babák!
Maci!
Édes Levi-baba! Milyen nagy! :)
Sosi!
Drukk-drukk!

Kép
faul

Sosi
Drukk, hogy minden rendben legyen!

Angie
Levimanó egyre többet gyakorolja a lábai maga alá huzigálását. Jajj lesz nekem, ha elindul. :D

Syry
Nagy drukk, hogy babás melód legyen. ;) :)

Faul
Néha csak nézem, hogy mekkorát nőtt ez a gyerek, pedig alig, hogy megszületett... :)

Tegnap reggel kiborultam, leállt a kazán és füst szállt ki belőle. Rögtön teljesen leállítottam. Gázszerelőt felhív, vitatkozik, helyretesz, majd megígéri, hogy ha előkerül a kéményes, rögtön jön. A kéményseprőt még mindig nem sikerült elérnem, pedig még a házánál is voltam. 2 napja melegvíz és fűtés nélkül! :cry: Tiszta szerencse, hogy van cserépkályha, legalább az fűt. Átköltöztünk a nagyszobába, mert a kicsiben 15 fok van. Remélem, holnap rövidre tudjuk zárni a dolgot és ilyenkor már egy jó meleg fürdő után ücsörgök a jó meleg szobában...
Vendég

Évi!

Isten hozott Titeket Szigetszentmiklóson :)
Nagyon gratulálok a Pöttömökhöz!
Gyönyörű súllyal születtek :)
káprázatos hogy hogy sugárzol még a szülés előtti utolsó pillanatokban is :)

nagyon sok boldogságot kívánok nektek és nagyon gratulálok!

puszi :)

eszter82
Budapest

Évi! :)
Gratulálok!!
Gyönyörűek a babák! Most már nagycsaládosok lettetek! :D
Sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép
adriana

No én meg írtam gratulációt még aznap és nem ment el :evil:

Évi itt is szívből gratulálok nektek!!!!!
Gyönyörűek a kicsi manók :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Évi írt: reménykedik, hogy holnap hazaengedik őket, de még a dokik nem mondtak semmit. Dóri egyelőre büszke és boldog, és már nagyon várja őket haza. Eszter nagyon jó fej eszik-alszik baba, Ádám is jó fej, ő egész nap szopizna.

ezek a hírek.
:D

Kép

Kép
syrynx

Maci!
Hol jobban, hol rosszabbul... :twisted: Hetente egyszer (mint holnap is) kiveszem a szabadnapomat, elmegyünk anyuhoz... :lol: Olyankor sem vagyok ám nélkülük, sőt, egész nap velük, csak annyi a könnyebbség, hogy anyu főz, meg (amióta apu nincs) ott lakik vele a nagybátyám és az öcsém is, így megoszlik a figyelem, és vannak szabad perceim is, pl. el bírok menni wc-re egyedül... :P 8) :lol:
Tényleg, nem is kérdeztem: szopizik még Levi?

Évi!
Gyönyörűek ezek a gyerekek!!! :)

Sosi!
Hogy ment az amnio?

Kép
Kép
norwell

Hú, tényleg Sosi? mesélj. az a baj (vagy legalábbis nekünk úgy volt) hogy 2 :!: :idea: hetet kellett várni az eredményre. nekem az egy örökkévalóság volt. (a szoba egyik fele, akinek másik doki csinálta, ők már 1 hét múlva megtudták.)

megyek mert párom akarja birtokolni a gépet. :?

Kép

Kép
syrynx

Történt némi pozitív fejlemény. Lett másik kéményes, aki ajánlott egy másik szerelőt. A kémény okés, a kazán kevésbé. :? A hőcserélő el van dugulva, át kell savazni az egészet, ami alig 20 rugó. :roll: :shock:
Egyelőre le van vége a teljesítménye, fűtés rendben megy, a melegvízzel óvatosan kell bánni.

Norwell
Nálunk a nagymamák 200 km-re vannak. Ez időnként jó, főleg ha anyósról van szó, néha viszont rossz. De hát ez van. :)
Levi még szopizik, reggel, vacsira és éjjel is felkelt egy kis adagért. :D
Nem tudom mire vélni, hogy rákapott a cumira. Eddig nem foglalkozott vele, időnként játszott vele, de ennyi. Pár napja meg?! Teljesen rákattant. Arra gondolok, hogy masszírkázza az inyét, azért van a szájában...
Vendég

Sziasztok!
Ma reggel megszületett a Tesómék 3. gyermeke. (pont a Tesóm névnapján! :wink: ) Fruzsina, Viola 6:36-kor születt és 3700 gr és 52cm.

:lol:
többet még nem tudok róluk.

Maci
jó, hogy megoldódott a fűtésgond. szerencsére most kicsit enyhébb napok jönnek, bár az éjszakák hidegek.
cumi: lehet, hogy ez az ok. műanyag rágókái vannak? azokat is rágcsálja gondolom.

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?