Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Peti ma du. is hányt. Én ezt nem értem...ráadásul lehet, hogy elhagytam a mamámék kapukulcsát. Ez nem az én napom. :(

Zsuzsi, nagyon jók a fotók, azt hiszem, én eddig nem tettem, de most pótlom: Dénest Isten éltesse!
A festés nekem is tetszik, nagyon ügyes voltál.

Ági és
KépKép
exdeus

Szerika!
Februárban szokott lenni baba-mama hetek a Corába. Ott is szokott lenni, olyan ceruza lábu fa kisasztal székekkel. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Most ugrott be, hogy mi is emelt szintű szerk. kész lakást vettünk. Ezt tényleg érdemes megnézni, mármint, hogy mi van benne a szerk. kész árban. És még így is húzós lett nekünk a kulcsrakészség vége!

Köszi a kisasztalos infókat. Nekem van ismerősöm Pesten aki megvegye-lehozza a kisasztalt, úgyhogy a szállítás ingyenes lenne, már meg is néztem az ikea oldalon. A harmadába kerül, mint a Faktumban. De megvárom a Corás napokat, köszi, hogy írtad Zita. Láttam már ceruzás asztalt és nagyon tetszik.
szerika

sziasztok

jól el vagyok maradva az írással. de egy örökmozgóm van :lol:

Nagyon szépek a babák és a nagyobbacskák is!!!

Nórus
csak februárban megyünk dokinénihez, akkor emlékeztess még, hogy kérdezzem meg! pont aznap voltunk nála, amikor írtad, de csak később olvastam :cry:

autósüléshez
nem azért nem vettünk, mert nem tud ülni a MIni, hanem ,mert a csaj azt írta, hogy egy ütközésnél még fontos lehet, hogy egy 7.5kilós vagy egy 9 kilós gyereket éri-e ugyanaz az erőhatás az ülésben. így még hízlalok :wink: :D

a Román Rita dokinő van a dokinőnk mellett és szilveszterkor ő volt és ő nézte meg a Minit. nekem nagyon szimpatikus, figyelmes, barátságos, megbeszélős, válaszolós, elmagyarázósnak tűnt.

szilcsi
a Győngytyúk utca a mi utcánkkal párhuzamos. gyertek költözzetek ide! férjed mindjárt 40? :shock:

A.T Zita
nem neked kellett volna Liberó kupon??? most nem értem vagy félre értettem? :roll:

és sajna, csak ennyit tudtam megjegyezni :oops:

szilde
Kevin fotó rég volt? miket eszik?

Jégvirág
és Levi?

na, lépek
csókok
toncsi

toncsi80

ja, és végre eljött eljött az a nap is, mikortól a Minim már többet lesz kint, mint a pocakomban! api szerint innentől kezdve beszigorítunk. na, majd megnézem :wink: :lol: :lol:

és kimaradt, hogy kisbetegeknek jobbulást!!!!!

toncsi

toncsi80

Csajok!

Használt valaki testvérfellépőt a babakocsin? Jól ki lehet használni?
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Exi! Jaj szegény Petike, remélem most már gyógyulni fog!

Orsi mára totál taknyos lett, ilyen hirtelen még nem volt az, mindenesetre most itthon van. Holnaptól a héten amugy sem ment volna oviba, egyéb programok miatt. Norbi persze most gyogyult meg, megint az lesz mire Orsi gyógyul NOrbi kapja el. :(

Fujjj ez a jég mindenütt: Még nem mertem a lejtön kiállni a kocsival :( :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

HAli
Aki teheti ne üljön autóba mert jégpáncél egész Szeged(kivéve a Kossuth L meg a körutak) de én az agyagosnál simán rácsúsztam a padkára pedig nagyon lassan mentem.fékezni kellett mert jöttek szembe de hiába fékeztem az autó csak csúszott össze vissza még jó hogy nem a másik kocsi elé mentünk ki hanem a padkának.Túl nagy bajunk nem lett volna de az tuti hogy a gyerekeknek nem túl jó...
Úgy örülülök hogy otthon vagyok bár nemsokára mehetek el dolgozni....

Kép
Kép
zitacicu2

Toncsi!
Kevin szinte mindent jó étvággyal megeszik.A tejpépet immel-ámmal. :roll:
Eddig még bármi újat kapott jól fogadta.:)
Csak az éjszakáink nagyon darabosak,ha érted mire gondolok. :wink:
Nappal már egész jól elalszik nélkülem is,de éjjel kellek neki 4-8 szor...
Amúgy édes,mert tapsizik,vigyorog,rugózik,és úgy tűnik mászás lesz a vége. :lol:
Dumál is ezerrel sokmindent,én meg buzgón ontom a beceneveket.. :lol:

Jövő héten megyünk szurira,meg méreckedni.Kicsit szortyos már csak,nem vészes.

Hát ennyi.
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Karmen!
KÖSZI hogy leírtad a Móra utcáról ami tényleg igaz!!!
Sajna sokan állnak úgy Móravároshoz mint itt a csajok.
Bevallom mi sem akartunk azon a környéken lakni, de amikor elmentünk és tényleg megnéztük, rájöttünk hogy írtó jó környék. A belváros pár percre és a közelben 1 kisebbségi sem putris( már ha van).
Na meg az előítéletek miatt a lakásárak alacsonyabbak is mint máshol.

Na és ha már itt tartok, ide is leírom:
Eladó a 3 hálószobás, nappalis, 2 fürdős, 2wc-s nagy garázsos, erkélyes lakásunk a Móra utcában :wink:

Mi becsúszkáltunk bölcsibe, dolgozni. Apára bíztam a vezetést, hazafelé tömegközlekedünk. Kitti imádni fogja, annyira ritkán trolizunk meg villamosozunk
:P

Most csak ennyi,mert hív a munka...

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga! A Móra u amikor én még a lakást vettem tényleg volt jópár "cigányház", de az utóbbi 6 évben már azokat is ledurták, söt még a jo ingatlanokat is és társasházakat huztak fel rá. Én a lakást pont azért tudtam elég hamar és jo áron eladni akkor mert aki megvette is mondta hogy itt van minden, busz, villamos, boltok és csupa uj ház. Sajnálom hogy Nektek most nehéz, de most eléggé áll is a piac szerintem :( Amugy amig cigányok is laktak arrafele nem volt gondunk velük, hiszen ha már balhézni akar v. felrötni a kocsit stb. nem a saját utcájában fogja, mert egyböl öt vennék elő :lol: De azért persze örültem hogy olyan szépen kiépült az az utca, én szerettem volna ott telket venni, dehát... :(

Én megint felszortam a követ a garázs előtt, lejtőn kellene kocsival kiállni, még nem volt merszem. A kapu elvileg elég széles, de nem amikor ennyire jeges és lejt :( Holnap meg muszáj lesz Szegedre mennem, másfél hónapra várunk az orvoshoz. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!
Toncsi!
Én a libero vonalkódot kerestem, amit ajándékért vissza lehet küldeni. :wink: Amit hirdettem ez egy kupon, amivel olcsobb lett volna a pelenka. :wink:
Vili? :wink:

Szilde!
Képzeld el, Szandi nem mászik, de kúszik ezerrel, ha van mibe megtámaszkodni feltérdel, és feláll. Remegő lábakkal, de marha büszke magára. És mióta rájött erre, semmi mást nem akar csinálni, csak ezt. :roll: Ülni is próbál, de azért az se tökéletes még. :wink:

Zitacicu!
Hát én is csuszkáltam, én hülye(nagyon keveset vezetek, azt is itt a faluba)előszőr azt hittem elromlott a kocsi, vagy defekt van. :oops: Kiszáltam megnézni, erre jól seggre estem. :oops:
Na akkor rájöttem , hogy nem a kocsi rossz.Induláskor az udvaron szálltam be a kocsiba, ott fű van, az nem csúszott. :wink:
Két kanyarban is megcsúsztam, attól féltem belemegyek az árokba.
Még szerencse, hogy szembe nem jött kocsi, biztos neki csusztam volna. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Nagggyon ügyes Szandi!!:):)
Kevin detto szeret állni,ha tartjuk,de magától még nem.
A könyéken támaszkodást viszont továbbfejlesztette a fiatalúr,és fel-ill. megül,na nem egy lendületből,de hasizomból.Néhány másodpercig úgy marad,aztán vált.
Tényleg ti,hogy oldjátok meg a gyerekbiztos környezetet?

Csak úgy ragyog az arcuk ilyenkor,ugye??Cukik.

Még szerencse,hogy nem lett semmi bajod!!!

Mindenki nagyon vigyázzon ebben a csúszós időben!!!!!!
E.

szilde
Szeged

Iszonyat, ami kint van, a konyhából csak azt látom, hogy esnek el sorra az emberek a járdán. :shock: :( Aggódom is apa miatt, ő egész nap ingázik a városban a Boldogasszony meg a Kossuth L. között kocsival. :roll: Az tuti, mi ma nem megyünk ki Lalival a lakásból. :?

Kinga, nagyon nagyon tetszik a lakásotok, múltkor Lali keresztszüleivel is megvitattuk a helyzetet, mutattam nekik a képeket, én bele vagyok szeretve, de mit csináljak, ha apa nem akar oda menni? :( Nagyon sok lakást megnéztem már neten, de a tiétek eddig a tuti első helyezett nálam, árban, felépítésben, mindenben. :D

Exi, Peti jobban van már? Szegénykém, úgy sajnálom. :( Biztos vírus? Nem lehet pl romlott kaja miatt? HOnnan tudják, hogy vírus ránézésre? :shock:

Toncsi jó, hogy jöttél, képet is lécci!!! Jártok még falovacskára? Mi rég nem voltunk, ebben a hidegben semmi kedvem átcűgölni Lalit este hat után a városon. :roll:

Karmen, Orsinak jobbulást! Ülésről van már hír? Mikor kapjátok meg az újat? A kedvezményt arra is megadják?

Zitus, sikerült elintézni a MÁKot?

Jaj én hétfőn és kedden vizsgázom, ha meglesznek, még egy szigorlat és nyárig vége. Akkor államvizsga és kééééééész! :D

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Értelek én!! Tudom ha egy férfi a fejébe vesz valamit, akkor nincs mit tenni :roll:

Csak leírtam a tapasztalataimat Móravárossal kapcsolatban.

Tényleg mindenki vigyázzon magára!!!!!

szszkinga

Szilcsi!
Mi is beiratkoztunk a Vitéz utcai bölcsibe! :)
20140113113746

Kinga örülök, hogy nincs harag. :wink:

Anett, akkor majd Lali jól elcsábítja Málnit! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! A fö utakat sozzák (v. felszorják na). Én délben voltam Mórán ebédért, itt már nem volt jég, elolvadt az utakon, csak a kocsibejáron volt kevés, de azt meg felszortam

Anett! Mikortól lesz bölcsis?

Szilcsi! Visszakértem (maguktól nem adták) a kupont, hiszen ha nem vettem ülést akkor az is visszajár:) Elvileg holnap kapnak ülést és küldenek emailt majd. De ugyis Szegeden leszek igy elmegyek ha nem jött levél akkor is

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita! én már meghirdettem pár napja a vonalkódot:( Tesom nem kérte, barátnöim sem, gondoltam nem dobom ki.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Az előbb már irtam egyet, nem tudom hová lett!?

Szilcsi!
Most nézegettem egy decemberi Déli aprót. A vadasparkba 255 ft/ négyzetméter áron kulcsrakészt hirdetnek.
De láttam jókat a Boldogasszonyon, a Gőz utcában, Francia utca.
A Boldogasszony környéke tök jó lenne nektek a munkahely meg a bölcsi miatt is, nem?
Szerintem nézz meg egy Déli aprót is. :wink:

Karmen!
Már nálunk is felolvadt, de gondolom este megint ráfagy ugyanúgy! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szemészet: a Sportorvosiban nekünk is hasonló tapasztalataink voltak Marcsi egyéves kontrollján (dr. Lajos J.), mint amit klzsuzsi leírt. :evil: Nem igazán értem, hogy miért lesz tuti rövidlátó egy gyerek, ha az egyik szülője az (nekem mínuszos a szemem). Akkor hogy a fenébe lehetséges, hogy édestestvérek közül az egyiknek jó a szeme, másiknak meg nem????? :roll: Tavaly nyáron Horváth Helga doktornőnél voltunk a MÁV-ban, ez a vizsgálat sokkal alaposabb volt, a doktornő meg kedvesebb. :wink: (Egyébként én nála voltam a kontaktlencséhez szükséges vizsgálaton is a L’Ottica optikában annak idején, ott is nagyon elégedett voltam.) Időpontot kell kérni (kell hozzá a gyerek TAJ-száma!) telefonon: 62/548-055 (vagy az 55 helyett a végén: 20, 22, 57 is lehet). Emlékszem, variáltam az időponttal, utólag módosítottam, és nagyon készségesek, kedvesek voltak ezzel kapcsolatban is. A beutalót a Vasútegészségügyi Szolgáltató Kht. nevére kell kérni a gyerekorvostól!

Exdeus: nekünk is ugyanezt mondta LJ, mint Zsuzsiéknak meg Beáéknak: ha nekem rossz a szemem, a gyerekeké is az lesz, nincs kivétel, punktum. :evil: Háááát, remélem, nem így van. Azt mondta, ezért vigyük el kétévesen is, ne csak 3. Véleményemet lásd az előző bekezdésben.

AT Zita: Dórinak is így tágította a doktornő, cseppentett, várni kellett egy kicsit, és akkor vizsgálta meg.

timmike: igen, lehet, nekem nyáron Sulyok Rita doktornő ajánlott 2 helyet is, de nem írtam fel, és nem emlékszem, így engem is érdekel, hogy hol csinálnak ilyet.

Karmen: simán el tudom képzelni, hogy visszatették. :evil: Azt meg nem értem,miért ne lehetne korábban allergia-vizsgálatot csinálni (lásd fent). :roll: Mit mondtak, miért nem lehet előbb?

zozo: nekünk minden telefonunk vodafone-os, a céges is, szerintem ez a legolcsóbb. Cumi: hát, igen, ezek eltűnnek :lol: , szerintem leszoktatni esélytelen, csak egyik napról a másikra lehet, de ahhoz még Vivi kicsi, nem? :roll: Marcsi a Tiszába dobta, de már 3 éves volt.

Brendonos ivókák: na, a mi kulacsunk is folyik, már többször eláztatott mindent a pakkban. :evil: A NUK itató viszont nem.

Zsuzsi: Dénest Isten éltesse! Az ágy szuper, honnan van? Fellépő: mi sokat használtuk nagyon (a kocsin van, beépítve).

timika: sajna csak azok a méretek vannak, amiket belinkeltem. Hétfőn utaltam egyébként, csak Karmen ismerőse jelentkezett, vele közösen rendeltünk.

Zituska: én se kaptam levelet.

szilcsi: mi is a Gyöngytyúkban. :wink: Az Öthalom u. például nagyon jó, arra szoktunk motorozni Dórival, alig jár autó! A Tavaszt semmiképpen nem ajánlom, meg a Hunyadi tér Zákány u. felöli oldalát sem!

Hálózsák: van egy ilyenem, írjon e-mailt, akit érdekel! (Azért ide teszem, és nem az adokveszekbe, mert sokan írtatok róla az előző két oldalon.)
Teljes hossz: 104 cm. Beleírt méret 80-110 cm, 1-4 éves korig. Cipzáros középen, és az alja felhajtható az oldalsó patentokkal rögzítve, ha kisebb gyerekre adjuk, később pedig le lehet engedni. Vastag, paplanos. 2300-ért viheti, akinek szüksége van rá! :wink:
Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Én éppen ilyet kerestem:( De tegnap vettem, meglátom még hogy mennyire lesz tényleg vastag ill. mivel az nagyobb ennél 115cm, lehet könnyen hogy Norbinak tul nagy még, nem tud benne aludni, akkor a Tied érdekelne. :lol: A töltete micsoda? Lehet mosni? Esetleg megtennéd hogy elteszed nekem pár napig amig megjön amit rendeltem? Tegnap este kifizettem, most már a postát kell várni a csaj ma v. holnap feladja.
A H.H nekem is bejött annak idején a Vasasban. De aztán nem járhattam oda mert másik utcába költöztem, az öreg SZTK-ban meg nem tetszett aki volt.
Valami olyasmit mondtak hogy előtte nem ad jó v megbizható eredményt v. mi, de holnap megyünk megkérdezem. Mert Norbinak is jo lenne megcsináltatni. (kivel rendeltél lepedőt? Már nem emlékszem szo lett volna róla). Nekem igen a méret nem jó, sajna.

Szemüveg. Apa -6,0, nekem -4,75 volt mütét előtt (már több mint 15 éve) most -0.5. Ezért is vittem inkább maszekhoz Orsit, mert nagyon kedves volt a személy (itt Mórán) de elintézte annyival hogy nem tudja még a villákat olvasni a gyerek, Háry K szánt rá 2 percet hogy elmagyarázta neki mit kell ezeken olvasni, nézni utána végigolvasta a táblát és neki is csinált még pupilla tágitást, mert mondta a tábla ellenére még lehet a szeme plusszos. De eddig minden rendben.
Anyukám, én szemüvegesek vagyunk, apu is kicsi, tesomnak meg sas szeme van.

Ónos eső. Állitolag itt keleten még lesz éjjel, holnap. Fene hogy most kell orvoshoz mennünk :( Hát gyerekekkel ilyenkor nem szivesen autozok.

Szilcsi! Vadaspark nekünk is tetszett volna az ára miatt. De aztán csak meghánytuk a dolgot, ha jol is szigetel az ablak (mert mindenki ezt mondja) de nyáron én csak szerettem volna nyitott ablaknál aludni, akkor meg a vonat kiidegelt volna, mert biztos vagyok benne hallatszik (én a Móra u-ban pedig az ablak nem az állomás égtája fele nézett hanem ellenkezöre) mégis hallottam a vonatoknál a hangosbemondót :o :o Meg azóta már nekem nagyon zsufis lett, lakni ott már nem is szeretnék, persze mint vásárló én nagyon örülök hogy ott lett az a sok üzlet, nekem a melohelyhez, anyuékhoz ez van közel.

Zita! ugy bosszant ez a vonalkód!:( Körbe fogok kérdezni mert én szoktam ilyet venni, csak ez volt árverésen olcsón, és zacsival adták. AMugy meg senki semmit nem vett még amit végül itt hirdettem igy nem volt merszem egy vacak vonalkódot megkérdezni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Életjel!

Bocs h el vagyok havazva de események vannak :lol: Mint mindig nálunk.... írok majd eccer az életünkről egy regényt :) A brazil szappanoperák jópézé megveszik forgatókönyvnek :lol: :wink:

Amúgy jól, csajok oviznak ezerrel, Zaza, nől mint a gomba, ipari alpinista lesz a gyerekből állandóan mászik fel mindenre :lol: Nagyon kis vagány gyerek imádom :D

A lakás alakul állandóan ott vagyunk, pakolás, takarítás, mesterek várása figyelése (hihetetlenül balfékek amúgy :x )
Reményeink szerint ha megkapjuk a Dégáz engedélyt a használatba vételre a fűtésre, már költözünk is át :D

Szerika: Én az Alföldi bútorboltban láttam kis asztalt székekkel, natúr fenyő színben, avagy olyanra fested amilyenre akarod... (Vásárhelyi Pál utcában van az Alföldi bútorbolt a Faktum mellett)

Kinga szuper a haspad, köszi :D

Ilcsi: Drukk a vizsgádhoz+++++++++++++++++

Betegeknek gyógyulást, lépek :D esti nagyüzem.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Egyik éjszaka vettem magamnak a bátorságot és lefotóztam Kittit alvás közben. Izgultam hogy felébred-e. de szerencsére nem :D
Itt a kép:
Kép

Nálunk a bölcsiben tombol vmilyen hányós vírus.
Remélem Kitti megússza...

szszkinga

Nórus,
ha Karmennek nem kell, én kérem a hálózsákot

tud valaki szegeden 3D UHot a Npői KLinikát leszámítva? (oda nem megyek, a fiúkkal ott voltunk és mind a 2 irtó béna lett, látszott, hogy a doki a béna)

Ja és megint fiunk lesz :D
Vendég

Zsuzsi,
én használtam fellépőt és imádtam :) anélkül ki sem tudtam volna mozdulni itthonról

IKEA szállítás: amikor mi vettük a bútorokat éppen akciójuk volt és vidékre is ingyen szállítottak, lehet mindig vannak ilyen időszakok, ez pár évvel ezelőtt volt és október vagy novemberben
Vendég

Szilcsi!
Ja-ja, tök buli lenne! :D

Kármen!
Szeptembertől megy a kis drágám!
20140113113746

Sziasztok!

Tegnap végre nem hányt Peti. Juppé! Ma 11 után kell telefonálnom, hogy van-e valami a kakijával. Képzeljétek, a legújabb módi, hogy este a földön alszik. :? Lent megágyaz magának, és az egész éjszakát képes lent tölteni.

Kármen, tegnap én is buszoztam, kihasználtam az ingyenességet. Ma talán beülök az autóba.

Szilcsi, tegnap mi is csak 11-kor mentünk ki a lakásból. Petin is télicipő, rajtam is lapostalmú, extrán barázdázott talpú bakancs. De akkor már nem csúszott szerencsére.
Nem ránézésre mondta a doki, csak ugye most megint dívik ez a fránya hányós-fosós nyavalya. Ekkor mondta az orvos, hogy 3-5 nap, de mivel igazából nem javult a dolog keddig, kakivizit. Ma meg eredmény.

Norus, tudom, van egy stílusa a doktornőnek. Velünk nagyon alapos volt a legutóbb, meg én is hozzá jártam, nekem soha nem volt bajom vele. De már leírtam, hogy nekem az esetek nagy többségében a "közutálatnak" örvendő dokik jönnek be. Ez van. :D

Dancsi, gratula az újabb pöcsöshöz! Azt hiszem, valamelyik újságban a Bérkert Klinika hirdetett 4D-s UH-t, nem tudom, ki csinálja és mennyiért, lehet, a neten találsz telcsiszámot, egy érdeklődést megérne.

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi!
Gratula! :lol: Nem vagy csalódótt, hogy nem kislány? :wink:
Én is láttam a Bérkert Klinika hirdetését, hogy Babamozi.
Meg azt is, hogy a Sikovanyecz is rendel ott, úgy hogy lehet, hogy Ő csinálja. :wink:
A Miniklinikbe is van, mi Szandit ott kukkoltuk meg. A Nyirati drnő csinálta, mi meg voltunk vele elégedve. :wink:

Zsuzsi!
Nálatok is kb annyi lesz a korkülüönbség mint nálunk, azért irom, hogy én is tartottem tőle, hogy Márk hogy fog közlekedni, ha tolom a babakocsit. :wink:
Mivel jó idő volt, szinte mindig motorozott melettem, vagy segitett tolni a babakocsit. Vagy kapott ő is egy kisbabakocsit és azt tolta. Nagyon messzi távokranem mentünk, de a boltig, játszóig müködött ez a dolog. Szóval szerintem csak akkor vegyél fellépőt, ha nagyon muszály.Dini már nagy fiú! :wink:
Dancsiéknál kisebb a korkülönbség, lehet azért volt jó! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kinga!
Cukker a csaj! :lol:
Látom Nektek is lyukas aljú zsákotok van. :wink:
Nem esik le Kittti az ágyról? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Noémi beteg, tegnap egésznap lehúzhatatlan 39 fokos láza volt. :( :( :( :(
Egész nap hűtőfürdőztünk, prizniceltünk, szegémykém már nagyon ki volt...én is... :( :(
Volt doktornéni, de tiszta a tüdeje, nem piros a torka, a füle egy icipicit piros, de nem vészes. Az egyetlen tünet, hogy taknyos, de az se az az überbrutál...Szóval, hogy mitől a 39 fokos láz, rejtély...
Ma reggelre lement a láza, eddig még láztalan, jó lenne, ha nem menne fel megint..

Zsuzsi :)
Nekünk alapból van fellépő a kocsin, de nem használjuk, mert Boti nem szereti.

Dancsi :)
Gratu az újabb fiúcskához!! :D :D
Hűűűűha, igazi királynő leszel ennyi pasi között! :wink:

MÁK-nál még nem voltam, nem jutottam el...
De gondolom, nem a gyed miatt akarnak adatot egyeztetni, ha senki más nem kapott ilyen levelet....
Régen volt vmi kincstárjegyem náluk, még Apukámtól kaptam, talán még benne lehet a nevem a rendszerben emiatt.
Viszont a mostani címemre kaptam a levelet, nem a régire, szóval passz...Na majd kiderül, ha egyszer bejutok... :roll:

Most megyek, Csajszikám igényli a társaságom! :D

Kép
Kép
zituska28

Zita,
köszi, én nem vagyok csalódott, tudtam, hogy fiú :) de a család kiakadt egy kicsit....

fellépő: sztem nekünk még mindig hasznos lenne, de a 2 nagy tuti egymás torkának esne, hogy ki álljon rá, így nem lesz felléőnk
igazából akkor jön jól ha sietni akarsz
Vendég

Zituska!
Jobbulást Noéminek!! Remélem ez tényleg csak egy egyszeri rejtélyes láz volt :!:

Zita!
Kitti leesne az 120 % :wink: De van leesésgátlója csak az nem látszik a képen. Jó nagy ágyat vettünk neki, a fele nincs a képen :lol:

Jó ez a lukas aljú hálózsák,mert ha melege van, tudja szellőztetni magát.
Jó vastag, téli zsák és a Kenguruban vettük szerintem nagyon jó áron. 3600 Ft körül volt és van belőle asszem 110-nél nagyobb is.

Dancsi!
Gratula a harmadik fiúhoz :P

szszkinga

Betegeknek jobbulást!

Zsuzsi! Nálunk Orsinak 2 éves korátol nem kellett babakocsi, pedig még akkor nem kocsival jártunk. 3 éves volt amikor Norbi született , akkor sem igényelte hogy kellene neki fellépő. Szerintem 3 évesen már igazán nagyok, nem lehet gond. (ill. nem is jó ha megszokja hogy elfárad a sétától. Apának sokáig cipelnie kellett Orsit mert sirt már nem bir menni, velem meg simán lesétált még többet is, sosem panaszkodott mert tudta ugysem veszem fel :lol:)

Dancsi! Hü, még egy fiú :lol: :lol: Na nem lesz könnyű dolgod, ahogy nőnek! :D :P

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, gratula a 3. fiúhoz, akkor beneveztek majd még egyre, hátha lány lesz? :wink: :lol: Nem félsz? Én tuti be lennék parázva, ennyi pasival... :shock:

Zitus, Noéminek gyors gyógyulást! Lehet, valami gyors vírus, átment rajta és kész.

Kinga, mi is Kenguruban vesszük a zsákokat Lalinak, most a Faktumban, de vettünk ilyen Kengurusat is, aminek lyukas az alja. Én zoknit adok rá, így ha kidugja a lábát se fázik meg, mert a zsák alatt csak egy body van rajta. Kitti nagyon szép kiscsaj!

Anett, akkor készülhetünk a közös bandázásokra! :D Te már augusztusban beszoktatod Málnát? Én csak szeptemberrel akarom kezdeni a beszoktatást, augusztus végén mindig anyuéknál vagyunk hosszabb időre, mert apa gólyatáborozik és ezt nem akarom elvenni a nagyszülőktől. Melóhely megvár, örüljenek, hogy korábban visszamegyek, még 2 éves se lesz a kölkinc.

Exi, kíváncsi leszek az eredményetekre, majd írd meg, találtak-e valamit a tenyésztésben! Mi is kimentünk végül délután, akkor már nem csúszott sehol. Földön alvás? :shock: Gyerekként én is kipróbáltam, de fulladtam a szőnyegpadlón, így beletörődtem, hogy aludni az ágyon kell.

Dancsi, asszem a Medicenterben is van uh, mikor én voltam terhes, megkérdeztem, akkor volt 13 e ft, csak a Czank csinálta, azért nem mentünk oda végül. (a Medicenter, ami a Petőfi sgt-n van, ugye? nehogy hülyeséget mondjak) Végül a Klinikára mentünk, mert nem utazhattam Kecskemétre, nekünk is Nyirati drnő csinálta és jó lett.

Enikő, jó lenne valamikor beszélni vay emilezni. Rég láttalak, hiányzol! :(

Lali megint alakít éjszakánként, megint napok óta 4-5 órákat alszom és még van két hét intenzív tanulás. :roll: Nem tudom, bírni fogom-e végig. :? Éjjel háromnegyed 5-negyed 7-ig fent voltam vele, aztán fél 9-ig aludt még, viszont apa kelt és nem tudtam visszaaludni. :twisted:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Gyors életjel vagy haldoklásjel??
A betegeknek gyógyulást! Zolinak a válozatosság kedvéért bárányhimlője van, valószínű karácsonyi ajándék az ügyeletről. Még ez hiányzott igazán...
Velem minden rendben, az éjjel vele aludtam, hogy legalább az apja tudjon pihenni. Báj, báj.... ennyit mondogatott. Szerintem most viszkedhet neki rettenetesen. Mentolos hintőporral kell szórni, de nem nagyon bízom benne. A gyerek tiszta fehér por, de akkor is báj... Annyira sajnálom.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Zituska!
Gyógyulást Nektek! :wink:

Cseppek!
Nektek is!
Gondoltam, hogy betegek vagytok, mert nem láttam a kocsit a bölcsinél. :roll:
Te voltál már bárányhimlős? Nehogy te is elkapd. :shock:
Amúgy hogy vagy? Tudsz feküdni? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zituska: Jobbulást Noéminek!

Cseppek: Zolikának is gyors gyógyulást!

Dancsi: Gratula a 3. fiúhoz! :)

Exi: Remélem vége nálatok is a hányásnak!

Levi is nyugtalanul aludt, ma alig evett, remélem nem kerülgeti semmi :(

Toncsi: Levi is jól eszik, mindent megevett amit kapott eddig. Gyümik, zöldségek, csirke, pulyka husi. Ennyi egyenlőre. Majd 1 éves kora előtt kicsivel kezdjük a tejpépeket, és 1 éves korától a tejtermékeket meg a gluténes dolgokat.

Zita: Levi is rettentő sokáig csak kúszott, de azt tökélyre fejlesztette, ment mint a szél. Előbb állt fel és kezdett el menni bútorokba kapaszkodva, támaszkodva mint mászni. 8 és fél hósan kezdett mászni.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska! Jobbulást Noncsinak,remélem minden ok lesz!

Szilcsi!
Mi is csak szeptemberben,augusztusban szerintem nem is lehet,mert szünet van,szept. elején a tanítónők gyerekeit szoktatják,szóval nekem meg is mondták,hogy szept. közepén lehet beszoktatni,így én okt. 1-el kezdek melózni!
20140113113746

szszkinga: nem fázik a lába? :roll:

karmen: a villákat lehet, hogy Marcsi se tudta volna megmondani, hogy merre állnak, épp ezért tetszett a vizsgálat: az ölemben ült, kaptunk egy papírt rajzokkal, ezek közül mutatott egyet a doktornő (egyre kisebbeket), és neki meg kellett mutatni a papírunkon, hogy mit lát.

Hálózsák: egy ilyen hosszúujjas lyukasaljú lábkidugós vastag Kengurugoldos is van nekünk eladó (98-104, piros-fehér, valami kislányminta van rajta, ha jól rémlik, de erről nincs fotóm). (Aki ilyet használ: nem túl meleg? Mit adtok alá? Én csak akkor adtam rájuk ilyen ujjasat, amikor egész picik voltak.) Írjon, akit érdekel, meg ha valakinek kellene ugyanolyan paplanos, mint az előző hsz-omban a fotón, akkor is, lehet, hogy ugyanilyet tudok intézni (ami most van, az Karmené!)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? A Bem utcai oviról szeretnék infókat kapni; illetve a környékén (Nagyállomás) melyik ovit javasolnátok?
Előre is köszönöm!

Cseppek: gyakori nagyon gyors zuhany és rengeteg mentolos hintőpor, áztatni nem szabad

Dancsi, a Medicenterben egy doktornő csinálja már a 4D-t, a nevére nem emlékszem, mi tavasszal jártunk nála, nagyon alapos és kedves volt.
sarian

Sarian! Csak a Bemet ne válaszd!! :twisted: Környékén én semmilyet nem találtam, van akinek bejön a Földmives, nekem az sem. Nekem a MÁV lett volna, ha meg tudnám fizetni. Igy valszeg Karolina lesz.

Nekem volt hosszu ujju zsákom én sosem szerettem, mert nekem az ujjatlan jött be inkább. Alul meg ha kidugja a lábát valoban kellene zokni, de akkor nekem biztosabb ha nem is tudja kidugni, nincs az hogy felcsuszik a nadrág szára a zokni felett és kivan a lába szára :o

Anett! Meglepődtem hogy most szept még volt hely! De örülök hogy sikerült, csak ugy tudtam a bölcsikben min 1 év a várakozás.

Cseppek! Na még a himlő is!! :( :twisted:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és a Brendon. Ma mentem, névre szoloan várt egy ülés, mondom ezen is repedés van? Nézik, hát nem tudták ök sem eldönteni, hoznak másikat az is, ugyanott. Akkor már gyanus volt mindenkinek mégsem lehet az, jön a 3. ülés az is olyan. Végül elhoztam, mert ezek után tényleg csak öntés lehetett, de mondom nem volt egyértelmü tényleg!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!Szilcsi!
Privi ment.?)
E.

szilde
Szeged

Hello Mindenkinek!!
csak pár kérdés. :wink:
Ti mikortól adtok a picinek banánt?pl. ha a magos részt kikaparom akkor mehet 9 hótól?

Másik.Hogy tartjátok karban a zuhanyfüggönyt?
Nem tudom miért,de hamar levízkövesedik,és uncsi már mindig vízkőoldózni...Vmi ötlet?

Még egy.Nem tudjátok véletlenül,honnan lehet beszerezni magyar nyelvű Barbapapa mesét,és Babart?

Köszi előre is.
E.

szilde
Szeged

Szilde!
Én már tök régóta adok banánt Szandinak. :shock: Nem kapargattam, almareszelőn szétnyomiztam. :wink:
Semmi baja nem volt tőle!
Tudom, hogy nem mérvadó, de bébiétel 4 hóstól van banános.
Meg a Humana Babyfitt tápszer banános, és újszülött kórtól van. :wink:
A védőnő se mondta, hogy nem szabad adni. :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Tudom,de mivel Kevin úgymond allergiára veszélyeztetett baba ezért vagyok óvatos.Tudod HA-s tejpépet 'eszik' emiatt,stb..

Azért agyalok egyébként,mert hátha banánnal megenné a vaníliás tejpépet,mert újabban nem hajlandó enni,csak hosszas küzködésre.
Almáért,körtéért sem ugrál,sztem vmi új ízre vágyik....v. ki tudja...

szilde
Szeged

Karmen, konkrét oka is van annak, hogy a Bemet miért ne? Egyébként én is ezeket az ovikat néztem, de a Karolinás hittannal még barátkoznom kellene. Kistesó miatt meg sokkal távolabbi nem jöhet szóba, mivel csak tömegközlekedünk.
Itt létezik olyan, hogy nyílt nap, amikor az érdeklődők bemehetnek szétnézni az ovikba?
sarian

Sarian! Én csak rosszat hallottam, aki oda iratta megbánta, keresett másikat. Most ovonénit tudok aki átment oda, de már ö is bánja. Karolinában pont ezen akadtam ki annak idején amikor már Orsinak is néztem, nincs hittan. Ebédnél van szeretetpercek v. mi a neve, ennyi. De hitoktatás amugy nincs, én Norbit ha oda iratom fogom vinni külön hittanra a Mátyás térre, ott van ovis hittan. (Orsi meg oviban itt már jár, késöbb ö is Szegeden fogja folytatni, ha még akkor is szereti, most imádja)
Szerintem minden oviban szokott lenni nyilt nap. De én már arról leirtam többször mit gondolok, számomra nem igazán mérvadó, Én 5 ovit kerestem fel 2 éve, akkor váratlanul beállitottam, elöször a folyoson csak álltam, kukucskáltam, füleltem, késöbb nyitottam be egy szobába hogy a vezetöt keresem. Mindig nagyon kedvesen fogadtak és minden kérdésemre választ kaptam mindenütt. Szerintem a nyilt nap arra van, hogy probálják oda csalni a gyerekeket, persze hogy minél tökéletesebbnek tünjön minden, szóval én nem mentem és nem is fogok olyankor menni (egyik helyen sem tették szóvá, pedig nem sokkal a szokásos nyilt napok elött voltam). Tömegközl. jó lenne nektek a Toldi ovi is, Nagyánál. Nem lenne több idö mint elsétálni a Földmivesbe gyalog v. a Karolinába (mondom MÁV-ot is nagyon érdemes megnézni, csak elég drága, de megéri. Én sajnos a napi kocsival beutazás mellett melóba még arra is már nem tudok előteremteni, ezért nem az lesz)

Szilde! én 6 hótól adtam, nem magoztam, én villával törtem pépesre.

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

karmen
remélem jó lesz az ülés!!!

zituska
jobbulást Noéminak!!!

A.T.Zita
nekem volt(nem tom meg van-e még) vonalkódom. írtam is, hogy írd meg lécci újra a címed és elküldöm. egy még tuti van, mert annak még meg van a zacsija. amúgy ökopelust kezdünk használni. csak éjjelre nem merem még. szóval küld a címet, megy a vonalkód. és így már értem, hogy mi volt ez a kód-kupon dolog :idea: :D

jégvirág
és Levi hányszor eszik hozzátápi és mennyit és hányszor szopizil még. ha megkérdezhetem(csak nem akarom rosszul csinálni, tudjátok első kölök :wink: :D )

szilde
enyim kölök egyszer kb 8 hósan kóstolt banánt, de megfogta a pocakját. aztán most, hogy beteg volt és nagyon ment a hasa az antibigyótól és alig evett, kapott kézbe banánt(lásd fotó). de azóta sem kapott. de lehetne, csak mivel külföldi, meg mesterségesen érlelik.... bár lehet a hazai gyümik sem jobbak.
ti tejpépeztek? a Sinlac nem jó?
hja, éjjeli felkelések. az ismerős. mint nálatok :4-8×.

csajok
ezzel a bölcsidologgal hogy kell majd? kinézek egy bölcsit, aztán bemegyek és felveszik? és az ugye kell, hogy ide szóljon a Mini lakcímkártyája?(mert most nem ide)

és szilcsinek fotó a rosszaságról: :D
Kép
Kép
Kép
puszipá
toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?