Szemészet: a Sportorvosiban nekünk is hasonló tapasztalataink voltak Marcsi egyéves kontrollján (dr. Lajos J.), mint amit klzsuzsi leírt.
Nem igazán értem, hogy miért lesz tuti rövidlátó egy gyerek, ha az egyik szülője az (nekem mínuszos a szemem). Akkor hogy a fenébe lehetséges, hogy édestestvérek közül az egyiknek jó a szeme, másiknak meg nem?????
Tavaly nyáron Horváth Helga doktornőnél voltunk a MÁV-ban, ez a vizsgálat sokkal alaposabb volt, a doktornő meg kedvesebb.
(Egyébként én nála voltam a kontaktlencséhez szükséges vizsgálaton is a L’Ottica optikában annak idején, ott is nagyon elégedett voltam.)
Időpontot kell kérni (kell hozzá a gyerek TAJ-száma!) telefonon: 62/548-055 (vagy az 55 helyett a végén: 20, 22, 57 is lehet). Emlékszem, variáltam az időponttal, utólag módosítottam, és nagyon készségesek, kedvesek voltak ezzel kapcsolatban is. A beutalót a Vasútegészségügyi Szolgáltató Kht. nevére kell kérni a gyerekorvostól!
Exdeus: nekünk is ugyanezt mondta LJ, mint Zsuzsiéknak meg Beáéknak: ha nekem rossz a szemem, a gyerekeké is az lesz, nincs kivétel, punktum.
Háááát, remélem, nem így van. Azt mondta, ezért vigyük el kétévesen is, ne csak 3. Véleményemet lásd az előző bekezdésben.
AT Zita: Dórinak is így tágította a doktornő, cseppentett, várni kellett egy kicsit, és akkor vizsgálta meg.
timmike: igen, lehet, nekem nyáron Sulyok Rita doktornő ajánlott 2 helyet is, de nem írtam fel, és nem emlékszem, így engem is érdekel, hogy hol csinálnak ilyet.
Karmen: simán el tudom képzelni, hogy visszatették.
Azt meg nem értem,miért ne lehetne korábban allergia-vizsgálatot csinálni (lásd fent).
Mit mondtak, miért nem lehet előbb?
zozo: nekünk minden telefonunk vodafone-os, a céges is, szerintem ez a legolcsóbb. Cumi: hát, igen, ezek eltűnnek
, szerintem leszoktatni esélytelen, csak egyik napról a másikra lehet, de ahhoz még Vivi kicsi, nem?
Marcsi a Tiszába dobta, de már 3 éves volt.
Brendonos ivókák: na, a mi kulacsunk is folyik, már többször eláztatott mindent a pakkban.
A NUK itató viszont nem.
Zsuzsi: Dénest Isten éltesse! Az ágy szuper, honnan van? Fellépő: mi sokat használtuk nagyon (a kocsin van, beépítve).
timika: sajna csak azok a méretek vannak, amiket belinkeltem. Hétfőn utaltam egyébként, csak Karmen ismerőse jelentkezett, vele közösen rendeltünk.
Zituska: én se kaptam levelet.
szilcsi: mi is a Gyöngytyúkban.
Az Öthalom u. például nagyon jó, arra szoktunk motorozni Dórival, alig jár autó! A Tavaszt semmiképpen nem ajánlom, meg a Hunyadi tér Zákány u. felöli oldalát sem!
Hálózsák: van egy ilyenem, írjon e-mailt, akit érdekel! (Azért ide teszem, és nem az adokveszekbe, mert sokan írtatok róla az előző két oldalon.)
Teljes hossz: 104 cm. Beleírt méret 80-110 cm, 1-4 éves korig. Cipzáros középen, és az alja felhajtható az oldalsó patentokkal rögzítve, ha kisebb gyerekre adjuk, később pedig le lehet engedni. Vastag, paplanos. 2300-ért viheti, akinek szüksége van rá!