Fenci
Egyél Gravidát, az Elevitet meg majd megeszed szoptatás alatt. Én mondjuk Rékánál csak Elevitet szedtem, semmi baja nem lett.
Hú, nem irigyellek a fekvés miatt. Ügyi vagy, hogy bírod! Sajnálom az éjszakát.
A végefelé már nekem is kivolt a csípőm, pedig nem is kellett feküdnöm.
Remélem, a bacit hamar kikezelik.
Ticsi
Ne beszélj már hülyeségeket!! Fenékbe billentelek!
Dike
Szupik a képek! Jól néztek ki! Látom snowboard-ozol.
Ja, most már olvastam is.
Klassz lehetett az egész. Küldhettél volna ide is egy kis havat. Nálunk csak jég van.
Apa is fél órát küzdött az autónkra keményedett jéggel reggel.
Pompom, Kolibri
Hú, én még emlékszem a tanga vs. nemtanga, és tampon vs. betét „vitánikra”.
Én, személy szerint, nem bírnám elviselni, hogy vmi állandóan a se..ben legyen.
Már attól hülyét kapok, ha a rendes bugyi becsúszik.
Zsu
Mint látod, csak arra van időm.
Azért most próbálok pótolni. Csak az a rossz, hogy a másikba megint nem lesz erőm írni. Ja, nem tudom, észrevettétek-e, de szép új képek vannak a babákról a táblában.
Remélem, nálad is beválik a vonalzó!!!
Kolibri
Végre vmi történik! Hajrá BMC! A gomba meg monnyon le!!
Asszem Gyugyi „kedvenc” neve volt az Orália.
Ez a BMV jó! Sejtettem, hogy vmi turpisság van a dologban.
Kata
Javítottam. Még ezt a részt át kell majd néznem a táblában, de most nem futotta rá.
Nincs is nagy pocid! Alig láccik! Bezzeg nekem mekkora volt az elején.
Lamásza
Hol is vannak a gyerkőcös vonalzóid?!?!?
Zsófi
Én nem találom a Málna-s hozzászólásodat. Ha nektek teccik, akkor adjátok neki. Az én nevem tök hétköznapi, mégis hülyén hangzik nénizve.
Sleepin
Amikor a haematomámmal feküdtem bent, a mellettem fekvő roma csaj akarta Napsugárnak hívni a születendő lányát. Hát, elég furi! Nekem a napsugárhoz világos szín passzol vhogy.
Vicus
A narancsbőr az narancsbőr.
És ne tessék sámlikra mászkálni! Hú, én meg nem is írtam nektek anno, hogy mikor még pocakos voltam, annyira hátradőltem a forgószékkel, hogy felborultam. Paráztam is kicsit! De végül is nem ütöttem meg semmimet.
Gyugyi
Vizsgaeredmény mikor lesz? Amúgy ECDL-nek hívják.
Az ECDL (European Computer Driving Licence) az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány.
Tavi
Remélem, még nem késtem el. Lányodnak Nagyon Boldog 18.-kat!!! Torta szépséges! Raffaelos csokor szupi ötlet!
Lili
Dokinál mi volt??
Krisz
Remélem, nemsokára már a sajátokról raksz fel képet! Úgy megérdemelnétek már!
Gröni
Javítottam, képet cseréltem, mint látod.
Na, azért szopi is van éjszaka még. De alszik alatta is. Az első két hónaphoz képest szuper minden. Dorcikám már magától is el tud aludni, mióta megtalálta a hüvelykujját. Reggel 8-9ig alszunk. Vagy Dóri, vagy Réka kel, és akkor a többieknek is ébresztő. Napközben 4 óránként van már szopi. Cipelni is alig kell már. Úhogy nagyon jól vagyunk. Már csak Rékának kellene rendesen ennie, és minden szupi lenne. Dokihoz azért menj vissza. Nem gond, ha nem pontosan 6 hét, csak lásson. Én pl. 7 hét múlva mentem. Mosolygós kép édiiii!
Pocak-nekem nem repedt egyiknél sem. Ez tisztán alkati kérdés. Ha vki hajlamos rá, kenegetheti, akkor is repedni fog. Max. nem annyira. Nekem pl. a cicim repedt, mikor belövellt a tej, de alig láccik.
Na, most ennyire futotta. Bocsi, akit kihagytam
Tényleg, mikor talizunk????
Málnalevél senkinek sem kell?????
Képek:
Réka a jégen
Dóri alszik