Rilla!
Most már biztos rendben lesz minden. ezek szerint a babád gyorsan összezsedte magát és úgy döntött hogy szeretné ha ti lennétek a szülei.
Noki!
Nekem is mindig kifolyt az utro, utána meg a folyás amúgy is normális. igaz én is megijedtem az elején. Reggel amikor felkelek mindig kijön egy kisebb adag fehér lötty -bocsi ha undorító vagyok, de ez van. Akkor van baj ha más színű, szúr, viszket, ég ott lennt.
Kira!
Kitartás! És no stressz!
Biztos lesz ott tejecske!
Védőnő nem segít?
Nika!
5 óra pihi már azért jónak számít, nem? (Mondom én, aki jelenleg 10-12 órákat alszik
, de majd eljön az én időm is amikor ennek a töredékét fogom aludni
)
Örülök hogy van tejed és tudsz szoptatni.
Én is nagyon szeretnék majd.
Lányok!
Ti levetetitek vagy levetettétek a köldökzsinórvért?
Holnap megyek dokihoz, remélem minden oké lesz, szorítsatok!
Ma para napon volt: este 8 után bekajáltam kb negyed kiló vagy még annál is több sült gesztit-nagyon szertem-, aztán úgy feszült a hasam hogy majdnem kipukkant. Este emiatt lelkiismeretfurdalásom is volt, eszembejutott minden rémtörténet koraszülésről, stb. Ma meg félrenyeltem, majd megfulladtam úgy köhögtem, illetve álltam fel a géptől és a lábam meg beakadt egy sz*ros zsinegbe vagy kábelbe és jó nagyot rántott az egyik lábamon, de szerencsére nem estem el, de azért megrántott.
Eddig annyira nyugis voltam, most meg mintha összeesküdtek volna ellenem az elemek.
Remélem holnap megnyugatat a doki és nem leszek megint paragép.