Végre én is idejutottam, nálam paprikás krumpli lesz az ebéd, éppen fődögél a tűzhelyen.
Winchi, nagggyon jól néz ki az ebéded.
Jó étvágyat hozzá!
Én is úgy örültem a hónak, reggel Lilivel együtt néztük, hogy hullik, nagyon jó volt.
Szegénykém már 4 éves, de nem túl sok havat látott még.
Jaj, Bende, ez gyönyörű volt. El is rohantam gyorsan lefényképezni az alvó Natit.
És Niki nagyon édes!
Trundike, képzeld, Lilivel ugyanígy jártunk a babausziban, a merüléstől kezdve már utálta, pedig addig szerette, és ő sem szereti a vizet azóta sem. Az oktató lány szerint 10-ből 1 babának nem jön be, hát úgy tűnik, Barni és Lili éppen ide tartoznak. De azért Natival is megpróbáljuk.
Sarmon, örülök, hogy rendeződött a tejecske!
Szösz: nem vagytok egyedül, Nati sem egy hízógép, de a nővére sem volt az soha. És ha éheznek, jeleznek egyből, ahogy nálunk is történt. Kis karcsú csajszik lesznek.
Gégéé: sajnálom a nehéz estéket, éjszakákat.
Egyébként Nati azóta alszik jól északánként, mióta hason altatom, addig nehezen aludt vissza. Csak így meg mellettem merem csak altatni, vagyis az ágy mellett a bölcsőben. Emmácska hogyan alszik?
Mancsa: hogy vagytok? Elfogadja már Dorka a tápit? Mi Milupa HA 1-et kaptunk.
Zsula: Krisztián nagyon ügyes az átfordulással! És milyen büszke magára.
Bende, én is imádok olvasni, kislánykoromban már előre köszöntek a könyvtáros nénik. Mostanában már sajna nincs annyi időm, na meg tényleg nagyon drágák. Mi szoktunk antikváriumban is venni. Meg most elhatároztam, hogy min. 2 havonta ha törik-ha szakad, vegyünk egy újat. Nem cigizünk, nem piálunk, szórakozni se járunk, nehogy már ne fussa egy kis kultúrára.
Na, felébredt, mennem kell.