Sziasztok!
Régen voltam már megint, de olyan ritkán jutok ide a gép elé amikor nem csak olvasó üzemmődba tudok lenni, hanem válaszolni is van időm!
Nálunk egész szépen kezd rendeződni a helyzet! Kyra már egész jól megszokta Fannit! Nem igen féltékenykedik már, csak néha ha nyűgösebb napja van! De már nem ez a jellemző!
Viszont van egy problémám amivel nem igen tudok mit kezdeni! Kyra teljesen kiakaszt! Mindig is nagyon félős volt, mindentől fél, ha meghallott valami zajt rögtön halálra rémült, mindentől megijedt! De most meg...éjjel is sírva kel fel és mutogat, hogy ez meg az zavarja! Nappal is, bármi nesz van, vagy lát valamit (én sokszor nem jövök rá, hogy épp mi a baja) jön és a lábamba kapaszkodva sír, és meg sem mozdul nélkülem! Mit csináljak evvel szerintetek?
Szájpenész...hát erre nem sokat tudok sajnos én sem mondani, meg ötletem sem sok van, max annyi, hogy nem tűrné meg Botond a kis kesztyűt a kezén? Vagy állandó popsitörlővel való törölgetés minden alkalommal mikor látod, hogy Kíra megfogja a kezét?
Bár tudom ez nem könnyű...de ha nem is minden alkalommal tudod ezt megtenni, de ha csak néha talán már az is hatásos lehet!
Most mennem kell, de most már tényeg próbálok majd többet jönni!