Sziasztok!
Csucsu,
nekem is eddig felváltva volt, hol egyik, hol másik. Szoktam érezni is, mert fájt. De most én a jobb oldalt éreztem és tuti, hogy az volt méhen belül.A balt egyáltalán nem éreztem és ott volt a méhen kívüli. Ilyen még nekem nem volt sose. Az uh-on is mindig csak az egyik oldalt láttuk eddig, most nem tudom mi történhetett.
Rossz belegondolni, hogy ezután az ember csak max. minden 2. hónapban reménykehet.
Syl,
Szedtem a metet, de nekem nincs IR-em. A Hannával is terhes lettem anélkül is, így abbahagytam.
Az első lapar után szedtem a clostit 6 hónapig és a 6.-ban lettem terhes. A mostani lapar után 3 hónapig szedtem csak és most is a 6. hónapban lettem terhes
Szerintem ha a laparral minden rendben lesz és lesz pé, akkor várjál még a clostival. Mert nekem most anélkül is rendesen volt pé.
Csige,
Ha a doki nem mondja, hogy védekezzünk, nem fogunk. A küret után is azt mondta, nem kell védekezni, ha teherbe esek is nem gond. Ok, hogy ez most hasi műtét volt, de a küretnél meg a méhbe kaparásznak. Az se jobb szerintem.
Hallottam már olyat, aki utána rögtön terhes lett és nem lett gond.
A neten van egy doki, Török Attila, Ő a tapolcai meddőségi kp-ban van és pécsen. Ő írta azt, hogy semmivel nem vagyunk előbbre, ha kivárjuk a fél évet vagy 3 hónapot, sőőőőt.
Úgy vagyok vele, hogy most elvileg pont a balban lenne pé, és most hagyjam ki az alkalmat????