Sziasztok!
Micsoda csúszós minden! Vigyázzatok ha kimentek!
Edina,
nagyon szép hajasbaba Ádám! A szülésed remélem pozitív élményeket hagyott benned! Az apuci meg majd belejön a gyerekvigyázásba! Azóta már beszéltek?
Szerintem már nyugodtan kiviheted sétálni, először csak levegőztesd az ablakban egyre hosszabb ideig, aztán utána mehet a séta fokozatosan! A Mátét már 4-5 nappal hazaérkezésünk után 20 percre levittük.
A bukásban sajnos nem tudok segíteni, de a sugárban visszajövő tejci szerintem nem jó, de ha nem fordul elő többször akkor csak lehet hogy rosszul nyelt, vagy rosszul mozdult,nem? Amúgy hogy bírod az anyaságot?
Ági,
elég pofátlan a dokid, hogy még a kórházban is kér UH-ért pénzt. Nekem anno a Máténál a Pazár nem kért pénzt, azóta van a rendelőjében az 3e. + vizsgálat 6e (azt mondta már 7e lesz, mert már két éve 6e
) azért pofátlanul drága, de még ő olcsó és jó szerintem. A Zoli most mesélt egy másik dokiról a nevét nem tudom, de ő 5e kér. Hihetetlen hogy ennyit kell fizetni azért hogy rendben érezd magad, mert végül is a bizalmat fizeted meg. Gondolkodtam én is hogy nem fogadok dokit, de a Máténál meg voltunk vele elégedve, sőt megkértük a szülésznőt is hogy segítsen ha itt az idő.
Nekem nem volt 16.heti vizsgálat, ez a szűrés csak 12. hétre vonatkozott. Lehetett volna menni 16. hetire is, de kb. még 1x ennyiért, mivel rendben voltak az értékek ezért nem mentünk.
Szerintem hétfőn megyünk 4D-sre
Csajok köszönet a babakocsi segítségért. Egy kicsit megijedtem mikor elolvastam a hozzászólásokat, ugyanis megvettem a Titi kocsit
. Gondolkodtam utána hogy lehet hogy elhamarkodtam, de aztán arra jutottam hogy jó lesz ez (remélem
ár-érték aránya szerintem jó, noha az észrevehető hogy az anyaga talán gyengébb minőségű mint a többi kocsinak, de nyár lesz és mire jön a tél addigra a baba is nagyobb lesz. A mérete is jónak tűnik (beleültettem a Mátét ill. játékbabát is
) ill. nekem a praktikussága fontos, hogy hordozó, mózes + sportkocsi. Néztem CAM-et is, de ott macerás nagyon a megfordítása az ülésnek, itt meg pikk-pakk megy és a kerekei olyan furcsák voltak, sima műanyag még "kerék hatása" sem volt . Ill. pierre cardin-t is néztem nem sokban különbözött ettől, anyaga más volt és sokkal nagyobb volt az egész + 20e Ft. Meg tudtuk volna azt is venni ill. drágább kocsit is, de nem fogok a babakocsira 80-100e forintot költeni, az szerintem túlzás. Ha esetleg nagyon rossz lesz és nem válik be, akkor eladom még megvan a Máténak a Graco-ja is
de remélem OK lesz, azért belémtettétek a félszt
ááááá. Használtakat is néztem, de egy használtért nem fogok szintén 40-50e Ft-ot adni, akkor rádobok még 10-20e és veszek újat. Tényleg köszi a segítséget remélem jól választottunk.
Szombaton aztán még hazafele bementünk a kikába (ágyat + matracot kell vennünk az új gyerekszobába) meg az Auchanba ahol persze bevásáoltunk.
A Tescoban itt Tb-n én nem találtam szinte semmit, viszont a CundA ban a plazaban nagy leárazások vannak, body-k 590ért és olyan cuki kislányruhák
de még mindig nem mertem venni
megkérdeztem hogy jövő héten lesz-e még akció, azt mondták amíg a készlet tart
. Ha csajom lesz, vége lesz ahogy felöltöztetem
A Máténak is vettem pulcsit 990ért, van farmer is 1400ért, szóval vannak jó dolgok.
Gabrielldaniel ,
jobban vagytok? Dani eszik már?
Rita,
veled mizu, mindjárt itt az idő!!!!
Ezt meg akartam mutatni, a múltkor szórakoztunk a Matyimmal
Hihetetlen, hogy mennyire várja a tesót annyira megható. (azt ne nézzétek hogy anyuka kezd egy bálnára hasonlítani
, most megfogadtam, hogy egy kicsit visszafogom a kaját )
Megyek takarítok
aztán elcsúszkálok a Mátémért.
sziasztok
Zsani