micsoda forgalom:)
működik még a zombi klub? Kérem én belépnék...
szóval: Emma kicsit rosszkedvű volt tegnap:) déltől négyig, még csak-csak aludt, meg elvolt. Nézegetett, néztünk könyvet, énekeltem neki stb. aztán a négyórás evés után egyszerűen nem lehetett berakni a kiságyba. Azonnal sírni kezdett. Olyan hatig elvoltam vele, hogy hintaszékben ültünk, meg próbáltam elaltatni, de közben már minden bajom volt a bepisiléstől az éhenhalásig minden.
hazajötta Norbi, átvette, hogy egyek-igyak-pisiljek, de neki még a kezében is sírt.
aztán elkezdtük, hogy áááá biztos a pelenka, átpelusoztuk, továbbra is sírt, akkor áááá biztos éhes, és hát enni evett, a hasa szerintem nem fájt, mert nem olyan fájdalmasan sírt, inkább olyan szomorúan, bár hozzáteszem, hogy egyelőre szerintem egyformán sír...vagyis ordít, ha baja van. Akkor kisütöttük, hogy fáradt és az a baja...na jó, de ahogy a kiságyhoz ért a feneke, már ordított. Akkor hagytuk kicsit sírni, hátha, de nagyon behergelte magát. szó mi szó, én egész este nem beszéltem 2 mondatot a férjemmel, mert amikor Emma sírt, akkor nem hallottuk egymást, amikor meg nem sírt, akkor meg se mertünk szólalni...ő persze el-elbóbiskolt 5-10 percekre, mondjuk kézben, vagy néha az ágyában, de aztán hirtelen felnézett és ordított. na ez így ment éjfélig, amikoris már az ájulás környékezett. (nagyon fárasztó a tehetetlenség+aggódás), így fogtam egy nagypárnát, odatettem a mi nagypárnáink közé, rátettem Emmát betakartam a kis takarójával, összeérintettem a homlokunk, meg átöleltem, sóhajtott, és aludt...3-ig, akkor evett, átvittem a kiságyába és aludt 7ig, akkor evett, most talán alszik, bár néha magyaráz....én hulla vagyok, és tanácstalan: ilyenkor mi van??? mi volt a baja? vagy mostantól minden este ez lesz?
ja és nagyon-nagyon álmos vagyok.szóval sztem visszafekszem... puszik