No akkor tapasztalt anyuka megszólal. Szerintem nem kell a babucik minden különleges hangjára cicit ragadni. Nekik minden új, lehet, hogy csak tetszik neki ez a hang és gyakorolja. Mi sem csak akkor beszélünk, ha valami bajunk van. A cicin elalvás meg nálunk magától jött egy időben. Én nem akartam, de mindig elaludt rajta. Fogtam, be az ágyba és reggelig szunyált. Aztán egyszer csak elmaradt. Fürdés, evés után be az ágyba és néha egy kicsi forgolódás és elaludt.
Sarmon, nagyon tetszettek a történetek. Sok mindenben magamra ismertem mindkettőben.
Anyany: szerintem egy fél éves gyerkőc már elég nagy ahhoz, hogy alig aludjon napközben. Az anyucik hajlamosak megszokni a babakori ritmust, hogy sok alvás mellett nekik bőven van idejük mindenre. Ilyentájt már sok játékra, dögönyözésre van szükség. Ja és megnéztem az én fiam ennyi idősen 7,39 kg volt egy hónap múlva meg 7,75 kg újabb 1 hónap múlva 8,04. És még mindig nem halt éhen. Bár nem tudom hogyan csinálja
A kókusz matrac meg nálunk is így viselkedett. De most, hogy már össze-vissza ficánkol a fiatalúr, hiába 13 kg, sehol nem látok horpadást az ágyon. Csak amíg icipici volt és egész éjjel szinte egy ponton feküdt. Akkor forgattam mindig, hogy mindenhol kifeküdje, de mondom most is teljesen sima, pedig 2,5 éve fekszik rajta.
Ja, bár én tejpépet nem adtam soha, de arra azért figyelni kell, hogy glutén mentes legyen, meg ne legyen benne tejfehérje. Hiába van ráírva, hogy 6 hótól adható, erre jó odafigyelni. Sokan ekkor jönnek rá, hogy allergiás a gyerkőc.
Gátvédelem. Az egyik ismerősöm mondta, hogy az elsőnél neki kérdés nélkül vágtak, a másodiknál meg azért kellett, mert a gát hegesedése miatt nem engedett. Most megpróbálták. Nem értem miért nem fordítva csinálják ezt és akkor pl neki egyszer sem kellett volna. Nagyon talányos ez a dolog... Tulajdonképpen ezek alapján nekem is csináltak valamit, de aztán vágás lett. Bár érdekes, mert nekem azon kívül semmim nem repedt. Lehet, hogy a gátammal sem történt volna semmi, ha hagyják. Én úgy nyúlottam, mint a lufi. Akkor nagyon is bosszantott ez az egész, mert az a vágás baromira idegesítő volt. Az a felem úgy fel volt dagadva, meg fájt, ülni sem tudtam. Na mindegy, vissza már nem lehet csinálni!