Új privát üzeneted érkezett!

sarmi: köszi a nyugtatást :)
http://www.mambaby.com/articles/hu/3849 ... Q9Mzg0Ng==

itt az oldal alján találod a cumit, amit Emma szeret. hason még fordulásnál sem hagyja el:)
nagyon ari volt. éjszaka cumival a szájában mondta a magáét. Norbi mellém tette, odafordult a cicihez, belepréselte az arcát, és szívta, szívta, szívta...A CUMIT :D:D:D:D, úgy kellet kiműtenünk a szájából, annyira szívta!

szosz: még van...:)
szóval réka is nyög...furák ezek a bébik :D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


http://www.mambaby.com/articles/hu/1436 ... Q9MjczOA==


inkább ezt nézd, ezek csak a cumik...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép Dorka és tigris 1.

Kép Dorka és tigris 2.

Sarmon: köszi, akkor megnyugszom. Cicizzen ameddig akar, majdcsak leszokik róla, ha nagyobb lesz. Én is szeretek hozzábújni, meg együtt szunyázni vele, csak nem mindig van időm aludni vele, mert akkor a háztartás.....:)
Csudi szép helyre mentek. Nagyon tetszik. Majd közvélemény kutatást tartok, hogy apának van-e kedve ide menni...aztán még lehet, mi is itt kötünk ki. Gyönyörűek a képek. Ennyi zöld...

winchi: Dorka is változtatgatja a napirendjét. Mire megszoktam, hogy éjjel mikor kel, addigra máskor. Ráadásul mostanában 3-4 szer is felkel. De hogy miért? Örök rejtély.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

sarmon jók a storyk :lol: :lol: :lol:

szosz köszi :)

Kép
Tigris simogatása közben elmélyülten :lol:

Kép
szomorú szemű szamuráj :lol:

KépKép
winchi
 
 


Nagyon édes Dorka is, Matyi is! Tigrist mindenki szereti! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


dorka nagyon-nagyon édi

matyimanó milyen nagy lett :) szépséges:)

sarmi: kontoll...hát hajrá :) :wink:
na én egy picit elfekszem pihenni, talán van még fél órám evésig...vagy egy:)

ja este ettünk 21:50, aztán 3:21...de előtte meg naaaagy szenvedés, nyüglődés, sírás volt...ki tudja miért :D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi: Látom Matyi is kedveli Tigrist! Na úgy látszik ebben is rokonlelkek! Majd kölcsönadjuk a zűroldóst játszani! :D
Gyönyörű a kisherceg!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Na, megyek, menni kell a postára csekkeket feladni.....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sarmon: Nagggyon jók a sztorik. Találóak!
Én sem bántam, hogy Levi nem cumizott, de most már tudom, hogy így azért könnyebb( pl az auchan közepén mikor nyűgös a drágám).

Zsula: Levi ugyanígy hízott a tejemtől, mint Krisztián, ezért nem értem, hogy Dorka miért nem hízik kicsit jobban. Jó tudom, nem szabad összehasonlítani, de 1 kg 20 deka és a 47 deka nagy különbség. Na jó nem panaszkodok, hiszen minden gyerek másként "működik".

Gégéé: Dorka is szokott így nyökögni, de pár hete már nem csinálta. Mennyit kell szopiznia: amennyit kér. Nekem azt tanácsolták, hogy ne méregessem, mert mindegyik napszakban más mennyiséget szopizik és csak feleslegesen pánikolok, hogy nem eszik eleget. Hát Levinél betartottam, de most elgondolkodtam én is, hogy kölcsönzök egy mérleget.
Vendég
 


Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Csináltam új vonalzót.. :lol:

Kész az ebéd és meg is kajcsiztam, manó felébredt és most megint alszik, kb 20 perc és neki is kajcsi.. Tök tündéri ma! :)

Gégéé: lehet, hogy nem elég neki az egy cici.. próbáld meg rátenni a másikra is. Hátha!

Mancsa:ha Dorka jól érzi magát a bőrében, akkor semmi gond. Lehet, hogy most hígabb a tejed, mint Levinél, azért gyarapodik kevésbé.

Kép
zsula
 
 


dia: köszönjük szépen az információt.

Gégéé: azt hiszem te már el is küldhetnéd a sztoridat. Tuti tetszene mindenkinek! :)

Anyany: írtam neked privit!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép drágaédesaranyoscukorfalat

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Tényleg a mennyasszonyunkkal tigrisezünk együtt :lol: :lol: :lol:

Nézegettem a cumikat mi is mamosak vagyunk az aventest nem fogadta el. Van egy Nanno-nk ami a induló csomagban volt de az kezd kicsi lenni, sztem elrakom emlékbe :lol:
Mellette még a Mini Ulti Clearline van azt nagyon szereti az elejétől fogva. Hogy mennyi féle szuper cumi van én még eddig nem is nézegettem. Most világosodtam meg :lol:

Ebédre volt még borsóleves meg lecsót csináltam apa kérésére, még volt üveges amit anyuék raktak el egész jó lett. Aztán felsöpörtem felmostam, kihamuztam és begyújtottam a kályhát meg Matyit kiraktam kicsit a verandára de mindjárt be is hozom mert cidri van kint nagyon nem is megyünk a faluba.

KépKép
winchi
 
 


Az az édes Emma pofi! :lol: :lol: :lol: Hasonlít rád Gégéé :lol:

KépKép
winchi
 
 


kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


No akkor tapasztalt anyuka megszólal. Szerintem nem kell a babucik minden különleges hangjára cicit ragadni. Nekik minden új, lehet, hogy csak tetszik neki ez a hang és gyakorolja. Mi sem csak akkor beszélünk, ha valami bajunk van. A cicin elalvás meg nálunk magától jött egy időben. Én nem akartam, de mindig elaludt rajta. Fogtam, be az ágyba és reggelig szunyált. Aztán egyszer csak elmaradt. Fürdés, evés után be az ágyba és néha egy kicsi forgolódás és elaludt.

Sarmon, nagyon tetszettek a történetek. Sok mindenben magamra ismertem mindkettőben.

Anyany: szerintem egy fél éves gyerkőc már elég nagy ahhoz, hogy alig aludjon napközben. Az anyucik hajlamosak megszokni a babakori ritmust, hogy sok alvás mellett nekik bőven van idejük mindenre. Ilyentájt már sok játékra, dögönyözésre van szükség. Ja és megnéztem az én fiam ennyi idősen 7,39 kg volt egy hónap múlva meg 7,75 kg újabb 1 hónap múlva 8,04. És még mindig nem halt éhen. Bár nem tudom hogyan csinálja :shock:

A kókusz matrac meg nálunk is így viselkedett. De most, hogy már össze-vissza ficánkol a fiatalúr, hiába 13 kg, sehol nem látok horpadást az ágyon. Csak amíg icipici volt és egész éjjel szinte egy ponton feküdt. Akkor forgattam mindig, hogy mindenhol kifeküdje, de mondom most is teljesen sima, pedig 2,5 éve fekszik rajta.

Ja, bár én tejpépet nem adtam soha, de arra azért figyelni kell, hogy glutén mentes legyen, meg ne legyen benne tejfehérje. Hiába van ráírva, hogy 6 hótól adható, erre jó odafigyelni. Sokan ekkor jönnek rá, hogy allergiás a gyerkőc.

Gátvédelem. Az egyik ismerősöm mondta, hogy az elsőnél neki kérdés nélkül vágtak, a másodiknál meg azért kellett, mert a gát hegesedése miatt nem engedett. Most megpróbálták. Nem értem miért nem fordítva csinálják ezt és akkor pl neki egyszer sem kellett volna. Nagyon talányos ez a dolog... Tulajdonképpen ezek alapján nekem is csináltak valamit, de aztán vágás lett. Bár érdekes, mert nekem azon kívül semmim nem repedt. Lehet, hogy a gátammal sem történt volna semmi, ha hagyják. Én úgy nyúlottam, mint a lufi. Akkor nagyon is bosszantott ez az egész, mert az a vágás baromira idegesítő volt. Az a felem úgy fel volt dagadva, meg fájt, ülni sem tudtam. Na mindegy, vissza már nem lehet csinálni!

Kép

Kép
hettuli
 
 


Gégéé: igen, ezt már én is akartam mondani, hogy nagyon hasonlít anyára a kicacconka. És ez a mosoly. Tényleg cukifalat. Meg kell zabálni!

Winchi: ja, már annyi féle cumi van..nekünk Avent-es volt először azt elfogadta egy darabig. Aztán most semmit. Van Mamm-os is, most egyszer elfogadta, de kb két percig szívta, kiköpte......
Én nem akartam ilyen latex-est venni, mert olyan ronda sárga volt. Fogalmam sem volt mi a különbség a latex, meg a szilikon között, mire egy kétgyerekes szomszédasszonyom kioktatott a cumik rejtélyeiről. Na bummm! Tiszta okos lettem....
Nekünk is van üveges lecsónk. Tök jó néha ha nincs kedved főzni csak felrottyantod. Bele egy kis tojás, vagy tarhonya aztán kész a kajcsi!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi:Dorka nagyon édes a kis tigrisével olyan édes kis pofija van :D :D :D

Winchi:Matyi milyen kis ügyesen tartja magát :D A tigrises képen is nagyon édes tényleg összeillik Dorkával :D :D :D

Gégéé:Nagyon tündéri Emma :D :D :D És tényleg titta Anyukája ezen a képen :D :D :D Hogy vagy?Gátsebed?Remélem már nem fáj.

Mancsa:bizti nincs semmi gond a lányok nem hiznak olyan nagyon mint a fiúk legalábbis nem mindegyik az a lényeg hogy hizik jókedvü.

Szombaton megyünk babaúszásra,most megyünk elöször remélem tetszeni fog Hannusnak mondjuk fürdeni nagyon szeret most már 1 hónapja a nagy kádba fürdik olyan aranyos még úszik is :D
Vendég
 


Dorka és Emma gyönyörű kiscsajok.
Matyi is tünemény és milyen ügyes! Az én lányom utál hason feküdni. Kegyetlen anyja azért mindennap kínozza pár percig, főleg a pelenkázón, az szép színes.

Hát mától bérelünk egy nagy teljesítményű páramentesítőt, a mienk kicsinek bizonyult. Apuci már 100x megbánta, amiért nem olyat vett, mint Tünciéké. Mivel voltak ott csecsemőmérlegek, így azt is hoztunk. Kiváncsi vagyok mi lesz. Holnap majd eljátszogatunk vele.
Párszor már előfordult velem, hogy pont azt csinálom, amiről kijelentettem korábban, hogy ezt biztos nem fogom!

Kaptam kölcsön egy babaerszényt, kipróbáltuk ma és tök jó! Van valakinek?
Vendég
 


Ancsi: elmondhatnád nekünk is mi a különbség a cumik között. Én nem tudom. Levinek én sem vettem sárgát (nekem sem tetszett), de lehet, hogy ha kap, akkor ő is cumizott volna.
Amúgy Levinek még most is a tigris a kedvence. :lol:
Vendég
 


Jóóóóóóóóóó reggelt anyócák; babóca-szamócák:)

nálam szalad a lakás. vagyis csak azon házimunkák, amik zörögnek...pl azedények...én nem merek zörögni, mikor alszik...

látom ez a tigris fan topic:)

Emmának egy macija van, amit a nagymamiéktól kapott, egy vakondja (kisvakond), amit apától, egy ikeás zenélő zsiráf, amit tőlem...meg fáj a fogam olyan kipp-kopp babára, ami sophiéknak van...

szösz, sarmi, timmi: nálatok mit csinálnak a csajszibarackok, miután ettek? na pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Helló-belló lányok!

Igyekszem a cumi témába én is bekapcsolódni.

Amikor hazajöttünk a kórházból, csak egyféle cumink volt. Aztán apa beindult, elment vásárolni és 6 :shock: db cumival tért haza.Mondván, hogy valamelyik majd csak tetszik Krisztiánnak. Persze azért hozott egy olyat is, ami neki tetszett. Mert világít a sötétben.. :lol: Kérdem én, akkor most hány gyerekem is van?? :roll: Na szóval.. hozott mam-ot,nuk-ot. Silicont, recéset,latexet.. és nálunk a mam recés meg a nuk latex vált be. Lehet, hogy sárga, de puhább,mint a silicon. Krisztián egy idő után már csak a latexet fogadta el. Bár most már egyiket sem. Inkább a kezét rágicsálja, illetve minden mást, ami a keze ügyébe kerül.

Gégéé
Ez a lányka tiszta anyja!!! :D Nagyon tüneménye, ahogy vigyorog!

Puszi, majd még visszanézek4

Kép
zsula
 
 


Hahhóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Alszik még mindenki? Vagy csak gyekőcöztök? :)

Ma megyünk doki nénihez, mert múlt héten nemkapta meg az oltást Krisztián a csomó miatt a szeméremdombján. Ma viszont már nincs mese, megkapja.. ilyen szar időben mehetünk.. :?
zsula
 
 


Sziasztok!

Most hogy ennyire téma a cumi belegondoltam a cumisüveg gumija nekünk van egy silicon és egy latex. Visszagondolva és a mai napon is a sárga cumisból szívesebben iszik. Ma is beszívott 50 milit a teából minden küzdelem nélkül, már egész meglepő :lol:
A cuminak jó az átlátszó is mi a cumisüveggel válogatunk :D

Zsula 6 cumi? :) ha van még egy akkor a hét minden napján más cumit ehet Krisztián :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


köszi a dicséreteket :oops:

most hogy így előjött a cumi téma, emma rendre kiköpi a cumit :wink:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


winchi
Megvan a hétcumi... :shock: Egy voltés apa hatot vett... :lol: szóval ha kicsi fiam még elfogadná, jutna minden napra egy.. :wink:
gégéé
picúrnak beadom és a következő pillanatban már fél méterre repül a szájából.. szerintem be kéne neveznem cumikiköpő versenyre. :D

Kép
zsula
 
 


pedig szerintem nem hülyeség a cumi. Emma is tegnap+ma elkezdte, hogy nem kell neki a cumi, olyan fejet vág, mikor beteszem a szájába...és csinálja azt a cicikeresést, mikor tátogat, és forgatja a fejét. De nem kaphat cicit 20 percenként...

ezért akarok egy pár napra mérleget amúgy...hogy megnézzem, hogy tényleg nem eszik eleget (amit kétlek mert folyik ki a szájából a tej, és még a szopi végén is tiszta tej a szája meg nekem a cicim, és utánna, ha megvolt a büfi+letettem fejek, és jön belőle)...

vagy ez csak valami új hiszti:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


lara-drága: kérdezted a gátsebem...hát jól van. alapból úgy nem nagyon érzem már, viszont vannak napok, amikor kicsit "sajog"...ki tudja, miért. meg érzem, hogy edzenem kell majd még ott...
cupp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé
Én is így voltam.. aztán anyum javasolta a két cicit.. és bejött. Mert amikor én is fejtem és jött belőle, kiderült, hogy pici fiam ahhoz már türelmetlen.. és kellett neki a másik cicim is. Én kettőből szopiztatok. És így elég neki. De a mérleg mondjuk nem árt. Én két hónapos koráig használtam.

Kép
zsula
 
 


Ja, és boldog egy hónapot!!! :lol:
zsula
 
 


Óriási hírem van! Legalábbis nekem az. :oops:

Krisztián hasra fordult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsula
 
 


És még nincs egészen négy hónapos.. Tiszta büszke vagyok rá! :wink: :P

Kép
zsula
 
 


köszi:)

és juhúúúúúúúúúúúúúúúúú: krisztián nagyon ügyi bébike!!! legyél is büszke rá ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Szóljanak a fanfárok, induljon a tüzijáték: Krisztián gratulálunk! :lol: :lol: :lol:

De jó lesz ha már én is ilyen nagymozgásokról hozhatok híreket :D

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Nincs ma túl nagy forgalom itt :shock:

Gratulálok Krisztiánnak a forduláshoz! :)

Gégéé, nagyon ari Emmácska, és tényleg nagyon hasonlít rád! Meg Winchi-re is Matykó! Mi még nem tudtuk eldönteni, hogy Réka kire hasonlít? :oops:

Gégéé: Szerintem zörögj nyugodtan, úgy tudom ilyenkor még nem zavarja a bébiket. Legalábbis nálunk ha egyszer elalszik a Manó semmire sem ébred fel. :) Kérdezted - evés után? Hát ez változó: van hogy elalszik - ez a legritkább, van hogy magában elnézelődik - most már egyre többször (éppen most is), és van hogy nagyon nyűgös és sír, ha felveszem nem sír és nézelődik, ha lerakom megint sír, ha felveszem megint nem....

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Hello Lányok!

Tegnap lejött Öcsim megint. Van aki dögönyözi a gyereket, míg én főzök, meg házimunkát csinálom.
Tök vicces, nézik a focimeccset Dorkával. Nagyon tetszik a csajnak! Lehet fiúnak készült! :)

Lara: babauszi! De jó!!! Mi is megyünk majd barátnőmmel és Luca kislányával, csak meg akarjuk várni a tavaszt, mert Lucának gond van a veséjével, nehogy megfázzon.

Zsula: GRATULA KRISZTIÁNNAK. Deügyes!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönjük a bókokat tigrises kisasszony nevében is.

Gégéé: a kip-kop-ra nekem is fáj a szívem, meg kisvakondra. Szerintem második gyerekkorunkat éljük!!! Lehet Dorkának ezek nem is tetszenének annyira. Én jajjjdeee imádtam a Kip-kop meséket!
Főleg a Kip-kop karácsonyát! :D

Winchi: nyugi, Matyi is nemsokára megfordul majd. Úgy szalad az idő, észre sem vesszük, és már szaladni fog. Ja, nézegettem a naptárt. Mátyás napkor van Jázmin nap is. Szerinted??? :D

Mancsa: kb. ennyit tudok én is a cumikról, amit Zsula írt, hogy a latex puhább, mint a szilikon. És én nem tudtam, hogy mi a különbség a ronda sárga és az átlátszó között. Hát ennyi. Aztán van ilyen fogszabályzós, meg nem fogszabályzós, meg mit tudom is én. Nekünk is öt cumink van már, de Dorkának egy sem kell. Régebben az Avent-est elfogadta, most mam-ost próbáltam tegnap kétszer kb. 2 percig rágcsála, aztán puff kiköpte. Szóval azt hiszem nálunk se jön be ez a cumi dolog.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mancsa: mi az a babaerszény?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lányok!
Utolsó pillanatban béreltük a babamérleget. 1 hete észrevettem, hogy Dóri mindkét cicit kéri és utána még eszi az arcom, még enne. Egyébként jókedvű, nyugis. Ma reggel óta 60 ml-t evett!!!
A faluban ma nincs gyógyszertár, kocsi apánál, anyum most végez aztán rohan tápszerért. Én meg egész nap bőgök. Éheztetem a gyerekem. Nagyon szar napom van , ráadásul ma van időpontom a dokinál, kapok spirált.
Dorka meg 3 órája alszik.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm

Ez a babaerszény :) Nekünk kendőnk van az is tök jó csak most ebben a sokruhás időszakban nem használjuk, de majd tavasszal.
De láttam már olyan erszényt is ami tök úgy nézett ki mint egy retikül csak épp baba volt benne :D :D :D

Ancsi komolyan együtt ünneplünk? ezt nem is tudtam, hogy akkor van Jázmin nap is :D

Írtátok hogy ki mire vágyik a gyereknek játékra. Nekem is van egy vágyam neki, sztem majd névnapjára be is szerzem: egy kockásfülü nyúl :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Jaj Mancs ne sírj! Ha anyud most végez akkor meglesz a tápszer hamar és tudsz adni Dorkának! Fel a fejjel, ha nem láttál semmi extra dolgot a lánykán, a viselkedésén sem akkor nincs gáz. Estére minden rendben lesz!!!!!

KépKép
winchi
 
 


http://www.marekveronika.hu/main.html

van itt egy kis nosztalgia :lol:

KépKép
winchi
 
 


Ma "link" napom van :D Találtam egy újabbat, a felicitasnak van egy újabb csomagja csak regisztrálni kell hozzá egy év alatti babával.

http://felicitas.qwertynet.hu/hu/index. ... ba_csomag/

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok, egy kicsit bekukkantok én is, nagyon szeretlek benneteket :)

[quote="gégéé"]J írta:gégééóóóóóóóóóó reggelt anyócák; babóca-szamócák:)

nálam szalad a lakás. vagyis csak azon házimunkák, amik zörögnek...pl azedények...én nem merek zörögni, mikor alszik...

Én is bizti így teszek majd az első hetekben legalábbis, semmi sem fog érdekelni csak a babucikám..ez tuti!!!!
kiseditke
 
 


mancsa nyugodj meg! Elfogadta a tápszert?
Én is mindig félek,hogy éhezik nekem van ithon tápszer hazafelé a korházból anno vettem.
Van,hogy ugy érzem nincs tejcim kinálom tápszerel,de azt a nézést :shock: mit akarok én.
Holnap megyünk védöbe kiváncsi vagyok mennyit hizott 4 hét alatt.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Mancsa milyen spirált rakadtál fel?

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Mancsa mi újság? Remélem már minden rendben!!!

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak lusta módon mindig olvasgatok. :oops:

Mancsa! Remélem minden rendben! Majd írj, hogy mi a helyzet!

Zsula! Krisztián nagyon ügyes!!! Az én kispókom 7 hónapos elmúlt, mikor megfordult. Pedig azt mondják, hogy a fiúk lustábbak a lányoknál. Gratulálok!!! Annyira jók ezek a pillanatok, mikor az ember látja a saját csemetéjét fejlődni és ügyesedni.

Hétvégén anyósoméknál voltunk a Balatonon. Vittünk szánkót és húztuk a jégen a pockot. Nagyokat rötyögött, de 15 perc után elfogyott a türelem. Teljesen sima a jég, tök jót lehetne rajta korizni, de sajnos nincs korcsolyám.

Kép
jaffa4
 
 


nem kell az a tápszer!!!Ha 20 percenként szopik,akkor 20 percenként.Majd növekszik a tejci mennyisége és akkor majd ritkábban fog!Nem kell rögtön a patikába szaladni. :x
Írisz pár napja is két mellből szopik,pedig előtte egyből jóllakott,de ti is bizti tudjátok,hogy vannak az életkori periódusok,amikor hirtelen többet ennének vagy épp kevesebbet!Ti sem esztek mindennap ugyanannyit!!!Csak fel a fejjel!
Kinek van ilyen babaerszénye,nekem tetszik,csak várnám a véleményeket róla mielőtt belevágok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok,

Jajj Mancsa remélem mostmár meg tudtál nyugodni!!! sztem nem volt akkora baj ha nyugis és jókedvű volt!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?