Új privát üzeneted érkezett!

Babakocsi témához csak halkanKép szólok inkább, mert mi olyat vettünk Dodónak, aminél nem szempont, hogy a tesó is örökli majd hiszen nem volt tervben másik baba. Szóval a mienk 3 funkciós, kivehető mózeskosaras volt (2 éve újonnan 50 ezer). Én imádtam. Nagy kerekei miatt sosem akadtam el a hóban, de mérete miatt igazából csak a sétához felelt meg. Viszont én nem igazán buszocskáztam a városban, tehát nekem tökéletes volt a sétákhoz.

Koda!
A lépcsőházbeli traccspartinkra gondolsz? Igen, ott tényleg kibeszéltük magunkat.Kép

Panka!
De jó!Kép Lassan meglesz nekem ez a "Tefal Multisnack szendvicssütő 2 az 1-ben": http://pick.wellunic.hu/images/termekek/43_szendvicssuto.jpg

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a babkocsihoz kapcsolódó tapasztalatait, nagyon sokat segítenek és természetesen várok minden babavárással, babafelszereléssel kapcsolatos információt, mert első gyermek lesz, és még csak a közelemben sincs kisgyermek. A gyermek nemét még nem tudjuk, pénteken megyek AFP-re és két hét múlva az eredménnyel UH-ra. Már remélem meg fogja magát mutatni. Kíváncsi lennék arra, hogy szerintetek hány hetes terhes vagyok, ha 2003. 10.31.-én volt az utolsó menstruációm? Szerintem már ezen a pénteken 18 hetes, az orvosom szerint csak 16 hetes. Egy másik linken Tőlem egy héttel későbbre van kiírva egy kismama és már múlt héten volt 18 hetes. Hát akár hogy számolom, nem jön ki. Félek, hogy emiatt majd eltérés lesz a leletben és fölösleges aggodalmakat okoznak majd nekünk.
Panka! Köszi a biztató szavakat, talán ha egészséges lettem volna, biztos elmegyek, de a párom sem tudott volna elmenni és úgy nélküle nem ciki?
Koda! Csak Forgiról tudtam, hogy kb. egyidősek vagyunk, de én ezt a terhességre is értettem, és az én figyelmetlenségem, hogy nem nézem meg mindenkinek az adatait.
Este beszúrok magamról egy képet.

Puszi mindenkinek, Jó napot!

Zsuzsa
nzsuzsa

Szia Zsuzsa!

Én is ezzel voltam gondban!Van egy korongom ami még a Kismamában volt aszerint tényleg 18 hetes vagy de mivel a menstruáció után kb két héttel történik a fogamzás(ha 28 napos volt a ciklusod)ezért számítanak két héttel kevesebbet.Tehát tényleg 16 hetes vagy.

Forgi
forgi

Szia Zsuzsa!

Én is nemrég ezt kérdeztem a lányoktól!
Van egy korongom ami még a Kismamában volt,aszerint tényleg 18 hetes vagy de igazából két héttel kevesebbel szoktak számolni mivel a korong a mensi utolsó napjától számol de a fogamzás kb két héttel utána jön létre.Persze ha 28 napos a ciklusod.
Tehát igazából 16 hetes vagy.Remélem segítettem!

Pussz:Forgi
forgi

Bocs,azt hittem nem ment át!

Forgi
forgi

Sziasztok!

Kata!
Kb 2 hétig állt az asztalon , aztán gondoltam majd a talin, de elfelejtettem elvinniKép Remélem gyönyörű lesz az ablakKép

Simsi!
Kata hozzászólásához nem tudok mit írniKép

Zsuzsa!
Kellene egy email címKép
Babakocsi: ugyanolyan van, mint PankáéknakKép
Nálunk fontos szempontok voltak: mindkét irányból tolható, teljesen dönthető, legyen hozzá kocsiba autósülés, viszonylag nagy kerék( hó miatt), jól záródó, azaz ne fújjon keresztül rajta a szél (ezt jól nézd meg a sok olcsóbb babakocsinak szerintem ez a legfőbb baja) és könnyű legyen. Na ez a legnehezebb, és nem is teljesült. Mi anno 3. emelet, lift nélkül, babakocsi tároló nélkül(amúgy sem hagytam volna ott) ne tudd meg. Két emberes meló volt a séta.
Ja a bolygókerék sem hülyeség, de csak egyik irányban. Láttam egy isemerősöm mennyit szenvedett járdáknál a két bolygó kereknél.
Esetleg hely miatt az összecsukhatóság, illetve kocsi csomagtartóba beférjen.
Mi ujjat vettünk, mert a következőt is ebbe tervezzükKép Bár gyakran hallani, hogy ár nincs összhangban a minőséggel, eddig semmi komoly gondunk nem volt vele, kivéve, hogy nyikorgott a kerék, de megoldottákKép
Heteken ne parázz, nekem kb 3 szülési időpontom volt és én is féltem, hogy az első után befektetnek, mert túlhordás... Sőt az AFP miatt is féltem, mert ugye ha nem a 16 hét... Semmi nem volt.

Judit!
Nem rossz a szikszói kórház, sőt most újították fel, állítólag nagyon jól néz kiKép Mikor szültem, akkor még a Bulgárföldön laktunk, azóta költöztünk ki, többek között a séták miattKép
Dr. Kocsis? passz, ha jól tudom Szuchy a főorvos.

Neva!
gyre gyakran, olyan jó lenne Lauráról is olvasni, hogy mi történtKép

Panka!
Lábfej nélküli harisnyaKép Megkérdezzem itt a boltban?Kép Ja Hollósy talán JánosKép

Van egy viszonylag komoly dilemám, levélben kérhetnék majd segítséget, mert ide nem publikus.

puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Mit szóltok ehhez a "kellemes" tavaszhoz? Tisztára mint januárban!!Kép
Nálunk most úgy néz ki a lakás, mintha bombatalálat érte volna! Ugyanis a konyhát újra burkoltatjuk, de előtte a régi csempét fel kellett szedni...KépKép Szóval most a legkisebb résben, a legutolsó fiókban is csupa por minden!
Ha minden jól megy, csütörtökre lesz kész, akkor lépek színre én! Jó lenne olyannak lenni, mint a nő a reklámban, aki csak egyet ugrik (azt is táncolva!:0) és csillog-villog minden!

KataKép
Remélem lekerült az i-ről a pont, de legalábbis a problémád megoldódott!

KrisztinaKép
Igen, az Andi, aki kisgyőri, naki 2 éves múlt a kisfia, a 2. baba pedig nov. 23-án született, mint az enyém!
Ha már így többen ajánlgatnak tali-helyszíneket, én is beállnék! Nagy füves udvar, (fák, virágok, fény) hinta, csúszda, gyerekeknek ideális...
Bár kétlem, hogy hozzám alkalmazkodna nem tudom hány család, és utazna 50 km-t...
Azért áll az ajánlatom...
Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, ezért már a tavaszit nagyon várjuk...

JuditKép
Végülis nem tudom, hogy kinél szült az unokatesóm, de nem bánta meg, hogy mégsem volt ott a választott dokija. Mégis mi volt a problémád a Kádárral? Lekezelő volt, vagy ilyesmi?

nzsuzsaKép
Csatlakoznék a babakocsi témához...
Az első babámnál még 2000-ben a mózeskosaras kovsikba voltam szerelmes, ezért olyat vettünk, de nekem nem jött beKép Elég hamar eljött az az idő, amikor már nem akart feküdni benne, az ülés meg elég hülyén ment... Ide-oda dőlt benne. Ráadásul a karja nem volt változtatható, összecsukni nem lehetett. Még 1 éves sem volt a lányom, amikor túladtam rajta.
Most a kisfiamnak már a Megatoysban vettünk egy 2 funkciósat, változtatható tolókarral, háttámlával, összecsukható, nagy bevásárlókosár, téliesíthető, szóval nekem teljesen bejöttKépKép És abban az üzletben rengeteg a választék!
Remélem segítettem! Ha kérdésed van, jöhet!

Na megyek, a kisfiam jelez!

Szép napot! DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Örülök, hogy még ide tartozom.
Talán lerágott csont, de köszönöm a talis meghívást. A hely is tökéletes volt. Ennél alkalmasabbat nem találhattunk volna.
Laura nagyon jól érezte magát, de ez biztos látszott minden gyereken.

Forgi!
Igen Laura ilyen kis "több vasat a tűzben" hiszen udvarol neki Kriszta Kristófja, egy portugál kisfiú Felix és a szomszédból a PistikeKép De Gergő is beállhat a sorbaKép Ki tudja ki lesz a befutó? Furcsa, de a kisfiúkkal jobban elvan, talán nem egy tipikus lány. Szívesebben autózik, motorozik, mint babázik.

Kata!
Dórikától azóta se térek magamhoz. Bőven túl van a korán minden téren. Nagyon értelmes!

Marika, Panka!
A másik ámulat. Mi az hogy már 2 lábon közlekednek a gyerekek?Kép Legutóbbi talin még csak kis szuszogók voltak a babakocsiban.

Magunkról csak annyit, hogy van vezetékes telefonunk, amin keresztül néha internetezhetek egy kicsit (engedélyeztem magamnak) Már nagyon hiányzott. Most próbálok freemailt nyitni, mert a régi eltünt...vagy csak elfelejtettem a jelszót???Kép
Voltam dokinál és kiderült, hogy a szemem nem beteg. Talán jó hír is lehetne, de számomra nem túl jó. Mert akkor mi az oka, hogy hónapok óta minden nap fáj a fejem? Gyakorlatilag gyógyszeren élek. Szóval majd megyek vissza a dokihoz és kezdődik a nyomozás. Sokkal jobb lett volna, ha azt mondják, szemüveg kell és nem fog többet fájni a fejem.
Laura jól van és még mindig kitölti minden percemet. Hát ő ilyen. Talán jó lenne neki gyerekek társasága. Szeptembertől nagy a valószínűsége, hogy megy bölcsödébe, bár kicsit vonakodom tőle. De így meg hamarosan én őrülök meg.
Jó lenne, ha a 9 hónapos lemaradásomat nem egyszerre pótolnám be így el is dugulok.Kép
neva
neva

Sziasztok!

Koda, Panka!
A Király Fittnesbe járok tornázni kedden és csütörtökön délelőtt. Na jó, ez így nem igaz. Ekkor van az a torna, amit én szeretek, de persze nem jutok el mindig. Nekem attól jött meg az energiám, hogy nem akar a pocakom eltűnni és úgy gondoltam, hogy most még mindig több időm van, mint majd két gyerkőccel. Milán mellett sok mindent úgysem tudok csinálni (csak ha alszik), ezért inkább próbálom hasznosan eltölteni az időt.

Ditta!
Kádár doktor jó szakember, de elég fura a modora. Pont ezért nem tudom, hogy mi legyen a köv.terhességgel. Végülis a szakértelem nagyon fontos, a stílusa megszokható. De a szülésnél segített volna, ha egy kicsit kevésbé kiabál és inkább nyugtat.

Panka!
Látom te otthon vagy a témában. A Rutex udvaros turkáló is angol? Ott is vannak jó gyerekcuccok?

Zsuzsa!
A dátumok miatt ne aggódj.Mikor én vártam Milánt volt egy lány, akinek az orvos és az ultrahang közötti idő 3 hét volt. Nem csak ő volt tanácstalan, hanem az orvos is. De megoldódott.
Kérdezhetsz nyugodtan, ha tudok válaszolok. Emlékszem milyen jó volt készülni a baba érkezésére. Naphosszat hajtogattam a ruhácskákat. Meg jártam a boltokat, nézelődtem, érdeklődtem. Tök jó volt.

Minden jót!
kjudit

Sziasztok!

Marika!
Köszi akkor is.Kép

Ditta!
Sajnos még nem oldódott meg.Kép

Neva!
Köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Lenne még kérdésem, ki, mikor kezdte megvenni a babakelengyét? Egyáltalán kell hinni a hiedelmeknek, hogy csak a 7. hónap után kell elkezdeni vásárolni? Amúgy mivel kell egy nyáron születő kisbabát "elindítani"? Itt a babaruhákra, kiegészítőkre gondolok? Hasznos a baldahin vagy csak jól néz ki? Köszönöm a babakocsival kapcsolatos tanácsaitokat, sokat segítettetek vele.

Este még írok.

Csók

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!
Net megoldva itthon, így nem megyek a Kata 007-hez vasaln! Sajna Rád marad!

Bocsi, hogy megint ezzel jövök!
Babaúszásra jelentkezik valaki?
Pénteken 4-kor indul egy új csoport! 3 hónapos kortól bárki jelentkezhet!
Várom az üziket! Már itt is!
kriszta13

Kriszta13!
A francba!Kép Pedig már egy hete gyűjtögetem.KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Már megijedtem, hogy elvesztünk!

Zsuzsa!
Szerintem még ráérsz a vásárlással.De nem a babona miatt. Igazából amit én a saját káromon tanultam meg az az, hogy nem kell sok ruha az első időkben. Olyan gyorsan nőnek, hogy nem tudod kihasználni. Viszont arra számítani kell, hogy büfi, kaki, szóval a mosási időt kalkulálni kell. Azt is bele kell számolni, hogy az ismerősök is kisruhával lepnek meg. Bár én egyet sem kaptam! Viszont anyukám sok felesleges dolgott vett: pl.tejgyűjtő szettet (alig volt tejem), vettünk cumit, amit sose használtunk mert mindig kiköpte. Az Avent cumisüveget tudom ajánlani, az nagyon bevállt, még mindig azt használjuk. Baldahinunk volt, dísznek. Na egyenlőre ennyi jut eszembe!
Judit
kjudit

Sziasztok!

Voltunk ma a Brendonban harisnyát nézni, de cipővel tértünk haza.Kép

KataKép
Szendvicssütő jól néz ki. Majd a pontokért cserébe megvendégelsz minket egy szendvicsre?Kép

ZsuzsaKép
Ha 28 napos volt a ciklusod, akkor ma a baba 15 hetes és 5 napos, de te 17 hetes és 5 napos terhes vagy. Elvileg a dokinak az utóbbival kéne számolni. Nézd meg ezt az oldalt, itt jól le van írva minden.
Babakelengyénél én a 3 hónapot kivártam, de utána ha láttam valahol valami akciósat megvettem. Baldachin dísznek jó, nekünk is van.Kép
Babakocsi nekünk ilyen van, csak más színben és a tolókarnál nincs ott a tartó. A kocsi akciós volt és vettünk a hordozóhoz talpat így került kb.100e ft-ba. De mi sem egy gyerekre tervezzük.Kép

MarikaKép
Harisnyát ha megkérdezed megköszönöm. Ma a Brendonban úgy néztek rám, mintha nem is tudom mit akartam volna venni.

DittaKép
Nálunk ma elég kellemes volt az idő, igaz csúnyán fújt a szél, de egész meleg volt.Kép

NevaKép
Ugye-ugye hogy hogy szalad az idő. Laura is rengeteget nőtt.
Mondom én, hogy kell neki egy kistesó, nem lenne jobb, mint a bölcsi?Kép

JuditKép
Tudtommal Kocsis már eljött nyugdíjba.
Turi témában Krisztina van inkább otthon, én még egyikben sem voltam. (De ami késik nem múlik.Kép) Rutexes: a hírdetésük szerint az is angol, de gyerekruhát nem tudom, hogy mennyit tartanak.

Kriszta13Kép
Mi úgy kipróbálnánk a babaúszást, de a 4 óra sajna korán van, párom nem tud olyan hamar eljönni a munkahelyről.Kép

Megyek nézni a szülőszobát.Kép

Puszi mindnekinek, Panka

panka

Babakelengye téma: nem nagyon merem kiszámolni, hogy mennyit költöttünk pelenkára, szóval már régen megérett az elhatározás, hogy a következő babánál textil pelenkát fogunk venni. Már érdeklődtünk! Kb. 25-30 e ft. A Kismamában van néhány hirdetés! Be kell áztatni ecetes vízbe amíg nem nem mosod ki! Mosni gpben, mosószer nélkül. Ha nagyobb lesz a pocakja és több minden folyik ki, van mód betéttel toldani a dolgot. Egyszer beszéltem egy védőnővel és mindenféle tudományos dolgokkal ő is ezt támogatta! Baldahin nekünk is csak díszenk volt!Most elgondolkodtam a felesleges dolgokon! Vettünk pántos hálózsákot, na azt soha nem használtunk! sajnáltam Bencét belerakni, még akkor is amikor nem nagyon mozgott!mellszívóm is volt annak Kata 007 nagy hasznát vette, én nem!Babakocsiból a Graccot haszáljuk, babyhordóval, bolygókerék, két pohártartó. Jó, csak nagy. Alig tudunk valamit bepakolni a csomagtartóba ha megyünk valahová! Pedig már az autónakt is lecseréltük, hogy elférjen!Kép Sajna a helyzet változatlan!Milyen égen volt!alig emlékszem!
Egyenlőre ennyi!
Kézműves szakkör: a Széchenyin van egy Hobby bolt /egy kapualjban/, szóval ott lehet kapni kb. 400 Ft-t Hobby katalógust! sok-sok minden ötlet van benne! rendelni is lehet! kivéve a diavetítőt! az sajna hiánycikk! de már megtaláltam, hogy hol lehet kapni!
Babaúszás: 6 óra?
kriszta13

Sziasztok!

Új vagyok itt, ezért bemutatkozom.
A nevem Csontosné Emese és van egy (4 nap híján) 9 hónapos kisfiam Ádám.
Sajnos Ádám 4 hónapos korától (egy vírusos betegség után) nem alussza végig az éjszakát (és ez csak finom kifejezés az éjszakai műsorra.
Többször (kb. 8-12-szer) felsír álmában és ha nem veszem fel hisztizni kezd.
Ha vannak tippeitek, hogyan alhatnék végig egy éjszakát, hálásan fogadnám őket.

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Kelengye: mi ugye tényleg csak a legfontosabbat vettük meg, hiszen nem terveztünk több babát.
Baldachin, tényleg csak szép, de semmi hasznát nem vettük. A rácsvédőnek viszont igen. Mondjuk én az egész garniturát sk. varrtam, tehát nem dobtam ki érte sok pénzt.
Babakocsiról már írtam.
Amit én marhára ajánlok (tapasztalatKép): bimbóvédőtől fontosabbat nem tudtam volna elképzelni az első napokban.Kép Apa vette meg, mert sírva kértem a kórházban, hogy anélkül be ne jöjjön.Kép Dodó olyan jó étvágyú volt, hogy véresre szívta a cicimet. Megfogadtam akkor, hogy erre minden kismamának felhívom a figyelmét.

Kriszta13!
Milyen netetek lett?

Emese!
Üdv köztünk!KépKépKépKép
Sajnos semmi tippem.Kép
Dancsi lányom volt nagyon rossz alvó, éjszakánként többször felébredt. Semmi ellenszere nem volt, 1,5-2 éves korára kinőtte. Dodó lassan 2 éves és eddig öszz. 2 éjszaka ébredt fel. Ebből az egyikkel az életünktet mentette meg, mert elfüstölt a számítógépünk, s talán észre sem vettük volna, csak szépen megfulladunk álmunkban.Kép
Én a helyedben rászánnék egy két napot és nem hagynám napközben sokat aludni. Had fáradjon ki estére. Ha nem működik, akkor jön az éjszakai műsor. Megmutatom, hogy egy kis hisztibe ő sem hal bele, nem veszem fel. Persze nem tudhatom, hogy meg tudod-e tenni, párodat zavarjátok-e vele, van e tesó, aki szintén nem tud aludni emiatt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kriszta13Kép
A 6 óra az nagyon jó lenne.
Kreatív Hobby katalógusom nekem is van, tényleg vannak benne jó ötletek.

EmeseKép
Üdv itt.Kép Sajna nem tudok segíteni neked, az én pici fiam maholnap 1 éves és még mindig ébred éjszaka egy párszor. Én már beletörődtem, ez van. Azt mondják, hogy legkésőbb 3 éves korára minden gyerek végigalussza az éjszakát, addig már nincs sok idő.Kép

ZsuzsaKép
Rácsvédő tényleg hasznos. Egyébként én is magam varrtam meg a garnitúrát. Listát ma begépelem és küldöm.

TöbbiekKép
Merre jártok? Vagy még nem találtátok meg az új helyet?

Most, hogy átköltöztették ide a topicot megint nem lehet rendesen berakni a kedvencekbe.Kép Remélem hamar csinálnak vele valamit.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kata!

Kössz a tanácsot, csak sajnos az a baj, hogy Ádi napközben sem alszik csak 40 percet.
Sokszor próbálkoztam már azzal, hogy hagyom hisztizni, és egyszer 2 órán keresztül halgattam (közben a tapétát vakartam a kíntól), de csak egyre jobban belendül.
Pedig "ránézésre" olyan jó gyerek.
Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!

valaki szólhatott volna, hogy elköltöztünkKépKép

3 napja keresem a topikot! Én is azt hittem, elvesztünk.

ZsuzsaKép
Marci nyáron született. Semmi mást nem hordott itthon, csak ujjatlan vagy anélküli body-t. persze ha kivittem sétálni, akkor egy vékony pamut tipegő és egy vékony sapka volt rata. Itthon még egy kis zoknicskát ráadtam. A melegebb tipik itt vannak felbontatlanul. Ahogy JuditKép is mondta, sokmindent ne vegyél. Csak ott fog állni mint nekem is!!!Kép
Én babonából és azért mert nem tudtuk a nemét csak a 28. hét után vásároltam. Bőven elég akkor!Kép

JuditKép
Így már értem, mire ez a nagy buzgóság a tornát illetőenKép

KrisztaKép
A kézműves szakkör nevében köszönjük az infót!Kép

Csné EmeseKép
Hát örülök, hogy ide találtál. Te ügyesebb voltál. Én nemrég jöttem rá, hogy elköltötözött a topik. A többieknek annyit, hogy Emesével az ismeretségünk régebbi. Gyakran találkozunk is. A mai program: látogatás a doki nénihez.

KataKép
Nem semmi amit írtál. Mi történt a géppel, hogy elkezdett füstölni???

A többieknek is szép napotKépKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Napsütéses szép jó reggelt!
Nekem is nyomoznom kellett, hogy magunkra találjak!

Drága Kata 007!
Hát milyen MATAV-os! Rendesen szenvedek! Éjszaka alig tudtam letölteni valamit! Most tudom, hogy nagyon drága, de...
Felmerült bennem egy kérdés: jön a kistesó???

Drága Babaúszni vágyók!
Pankájékon kívül jó még valakinek a 6 óra?

Drága Emese!
Bence fiam 2 hónapos koráig gondolta úgy, hogy éjszaka van nappal. Mi is a Kata féle ajánlattal éltünk. Szóval egész nap nem hagytuk aludni! Próbáljatok valmi jó "fárasztó" dolgot csinálni és ne hagyd aludni! Pl. séta Tapolcán, babausziKép /bocsi ez a reklám helye/, játék. Egyenlőre ennyi!
kriszta13

Sziasztok!

Zsuzsa!
Vásárlással van még idődKép Dorka márciusi gyerek volt, februárban fogtuk magunkat és mindent bevásároltunk, 1-2 nap alatt. Sajna a gond akkor kezdődött, amikor már áprilisban, májusban dög meleg volt, így a tipegők fele, kb 1* volt Dorkán, mert plüsst nem szívesen adtam rá. A te eseted szerencsésebb, mert aug még nyár, csak te nehogy túl sok nyári cuccot vegyél, mert jön az ősz és néha túl hamar.
BaldachinKép Én szerettem, volt saját készítésű és a kollégáktól is azt kaptam. Napfénytől védte egy kicsit a gyereket. Ha zavart kitoltam az ágy végébe, ha kellett visszahúztam. És szép isKép
Rácsvédő elég fontos, bár a mellett is hallom néha, hogy Dorka forgolódik és a feje koppan, itt-ott.

Emese!
AlvásKép Nem sok tippem van. Dorka szopis volt és van is, bár éjszakáról próbáltam leszoktatni, ő a cici miatt ébredt, de néha simizés után visszaalszik. Amíg szoktattuk ez ügyben soha nem vettük ki az ágyból, először kb 2 órát voltunk az ágya mellett felváltva. Itt sokat segíthet a férj, ha partner ilyenbenKép Esetleg külön szoba? Vagy pont ellenkezőleg berakni az ágyatokba. Van itt alvásos topic több is, jó sok ellentmondó nézettel. Próbáld meg, hátha.

Panka!
akkor ma utánanézekKép Milyen cipőt sikerült venni? Van más 20-ból választék?

Kata!
Akkor szívesen, ha ennyire ezt akarodKép

Köszönöm mindenkinek a gyors választ, majd próbálok válaszolniKép Érdekes dolgokat írtok és nagyon megfontolandók. Még várok hétfőig, hátha akkor megint kitudok valami infót szedni belőleKép

Puszika, Marika
Marika

MSE!Kép

2 órán keresztül bírt ordítani? Ez nagyon durva.Kép Nem csodálom, hogy nehéz volt kibírni.
Akkor sajnos ez van. Bele kell törődnöd, hogy ő egy ilyen kis ragaszkodó típus. Szüksége van rád éjszaka is. Szüksége van az ölelésedre, szeretgetésedre. Ez egyeltalán nem rossz, csak éppen neked nem kellemes éjszakánként többször felkelni emiatt.
Az az éjszakai felkelés miből áll? Felsír, megnyugtatod és alszik tovább? Ilyenkor sokat számít nekik a csend, sötétség, kedves (tudom nehéz), de türelmes szó. Ne kapcsolj lámpát, legyél kedves, de határozott.
Csak egy ötlet: késő délután vagy este lemenni vele egy félórácskát sétálni? Nem tudom mikor jártok le levegőzni. Talán azt kellene áttenni másik időpontra, vagy beiktatni mégegyet.
Azért had bíztassalak azzal, hogy ha elkezd majd mászni, járkálni, hidd el ki fog ő fáradni, sokkal jobban mint most.Kép
Még valami eszembe jutott: szopik még? Mit kap vacsira? Éjszaka eszik, vagy iszik valamit? Ha válaszolsz, megmondom miért kérdeztem.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Húúú nem frissítettem.Kép Milyen aktív most mindenki.Kép

Koda!
Volt egy áramkimaradás, aztán amikor az ÉMÁSZ visszakapcsolta, az hirtelen történt és kapott a gép egy hirtelen nagy áramlöketet. Ez biztos nem így van szaknyelven. Én konyhanyelven írtam. Szóval Dodó éppen szopizott amikor a füstre és a büdösre figyeltem fel. Ne tudd meg, hogy kapkodtam ki a dugókat a konnektorból.Kép

Kriszta13!Kép
Nem jön semmiféle kistesó.Kép Az exemék viszont azt hiszem nagyon tervezik.KépKépKép
Miből következtettél erre?Kép
Net: vodával nem lenne óccsóóóbb?Kép
Mennyire jönnél ki a MATÁV-val havonta? Nekünk a chello havi 11 ezer.

Marika!
Én is írtam mailt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta13!
Kellene nekem egy mélcím...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Milyenre?
Tudtok honlapot készíteni?
kriszta13

Kriszta13!
Már írtam mélt!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Már én is!
kriszta13

Sziasztok!
Tanács nem alvóknak: homeopátia!!
A készitmény neve: VIBURCOL KÚP!!!
Egy védő néni ajánlotta és nekem bevált. Oltások elött is beadtam egyet és soha nem lázasodott be. Nyugtalan állapotokra is hasznos. Első napoktól kezdve ajánlott. Mi Lilinek minden meg fázáskor is csak ilyen készitményeket adunk.
Köszönjük a képeket!!!
M.
lilien_csenge

Kata!

Valószínűleg az én hibám is, de nem sikerült egy állandó napirendet kialakítanunk a gyereknek. Már csak azért sem, mert a férjem 3 műszakozik, így mindig változó időpontban van itthon, gyakori, hogy az éjszakai műszak csak az enyém a ghyerek melett.
Sétálni is változó időpontban szoktunk (de megpróbálom ezt délutánra tolni, ha jobb idő lesz, akár késő délutánra, estére is, de a hideg miatt egyenlőre ez nem megy).
Ádikám már folyamatosan mászkál (igaz csak bébi kompban), de ez sem fárasztja le igazán. Egy másfél hete már nem nagyon szoptatom, inkább csak megnyugtatás képpen 1x 2x adom oda a cict, de nem változott semmi.

Magdi!
Kösszi a kúp tippet, ma kikérdezem a védőnőt és a doktornőt is róla, bár ezt eddig sosem ajánlották.
Ezt hogy használtátok, minden nap, vagy csak egy-két nap?

Koda!
Küldtem mélt, lassan készülődj, majd rád csörgök egyet indulás előtt félórával (kb 13 órakor).

Üdv

mse173

Sziasztok!
Alig bírtam végigolvasni az írásaitokat.Lemaradtam.
PANKA!
Meg nézted a kínait?Jó minőségű a harisnya!Egyébbiránt én kis nadrágot adtam a felső nadrág alá tudod olyan pamut tapadós sztreccsest!Csak tipp!
Turi rajongók!KépKép
Az angol turi 16.án bálát bont!Tavaszi nyári kollekció!
Mesi!
Nehéz lehet neked.KépAz én kicsim is mellettem alszik éjszaka cicizik s 5 éve egyetlen éjszakát sem alszom át.Bár én 4 órát alszom naponta már kezdenek előjönni a mellékhatások.Pl most olyan nyirokcsomóim vannak a fél nyakamon mind a főzérbe fűzött szilva.A homeopátiás szerek tényleg jók!S én annak idején Tekinek a nyugtató teát adtam.
Kriszta 13
Ujra a Rónaiban vagytok?Ha csatlakozni szeretnék újra kit hívjak?A babauszi jó lenne dehát nincs másik felnőtt aki jöhetne.az enyémekhez összesen 6 ugye?
Kata!
Sikerült túljutnod a gondokon?Lassan itt a tavasz s akkor talán jobban jönnek a problémamegoldó ötletek!Kép
Megpróbálok egy képet ide image:
telian

mostKép
telian

Emese!
Ezen az oldalon találsz róla egy írást!
http://home.tvnet.hu/~a3807/valasz.htm
Másnak is tudom ajánlani.
lilien_csenge

SIkerült!!!!!!!!!!Kicsit nagy bocsi legközelebb kisebbet!
telian

Krisztina!
Itt van Kriszta13 nálam, de ketten sem értjük mit kérdezel tőle.KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Na szóval:

Holnap 18.00-kor babauszi.
Mi megyünk Dodóval. Kire számíthatunk?
Jó lenne ha mihamarabb jelentkeznétek, mert a létszám miatt fontos lenne.

K. és (K13Kép)

KépKép

KépKép
kata007

Magdikám!
Köszönöm a tanácsot és a címet, már meg is rendeltem a patikában a kúpot.

Kata!
Hol van ez az úszás pontosan? Mikor? Mennyiért?
Én Ádit 3 hónaposan elvitem a Barlang-fürdőbe, a víz túl meleg volt (45 fok) a gyereket az előcsarnokban kelett öltöztetni, úgyhogy jól meg is fázott.

mse173

Mse!
Jezsuita Gimnázium (ha nem tudod merre van segítek), minden pénteken 18.00 (a késői időpont kérésre volt).
Ára: 7.500,-/1 gyermek
Ezért az összegért 3 személy jöhet a vízbe.
A víz hőmérséklete 28-30 fok (ÁNTSZ előírás).
Felnőtt öltöző (férfi-női) van, a babáknak külön asztal.
Ha van még kérdés, szólj bátran.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Mse!
Azért kérdeztem a szopit, hogy esetleg nem éhes-e és azért ébred fel gyakran, de ezek szerint már kap vacsit, tehát az kizárva.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

MarikaKép
Siestát vettünk, választék nem nagy volt, de ez megtetszett, meg már elég nehezen megy bele a téli cipőbe a lába. Ez is zárt, csak nincs benne bélés. Majd csinálok róla fotót. Volt egy lányosban is ami nekünk tetszett.Kép

MagdiKép
Viburcol kúppal már én is régóta szemezek, egyszer már fel is írtam a páromnak, hogy vegyen, de nem volt abban a gyógyszertárban. Tényleg ki kéne már próbálni. Nem tudod a Szemere úti patikában lehet kapni?

KrisztinaKép
Kínaihoz még nem jutottam el. Az nekem a nagy gondom, hogy alkalmazkodni kell a páromhoz.Kép Mert a kocsival ő jár, babakocsival meg tömegközlekedni elég nehéz, így nem is szoktam. Így olyan helyekre járunk, ami még 1/2 6 után is nyitva van. A többi hely meg marad minden 2. szombatra.
Fotón Lili nagyon édes.Kép

Kriszta13Kép
Nagyon kösziiiiKép. Akkor holnap irány a dokinéni igazolásért. Mit kell, hogy ráírjon?
Szerintem Krisztina a Mazsola Muzsika után érdeklődött.Kép

KataKép
De jó, akkor holnap találkozunk.Kép

Puszi, Panka

panka

Kata!
A hugom a jezsuitába jár, tudom hol van, de sajnos nekem az úszás így nem jó, mert mi 1/2 7-kor fürdünk 7-kor már vacsizunk és Ádi utána el is alszik 1-1,5 órára (majd jön az éjszakai műsor), de ha nem fektetem le, akkor még rosszabb.
Másrészt sajnos nagyon drágának találom, nem az én pénztárcámhoz szabott, mert ezt gondolom úgy érdemes csinálni, ha legalább hetente járunk (az meg a család 1/4 havi jövedelme).

Panka!
Nem tudom, hogy merre laksz, de az orvosunk ma azt mondta, hogy a Fazekas utcán van valami hely, ahol lehet ezeket a hp-s készítményeket nagy választékban kapni, én viszont itt a Malomszögön mentem be a gyógyszertárba és megrendelték (előleg fejében) nekem. Holnapra itt is lesz.

Üdv

mse173

MarikaKép

A Siesta honlapján rajta van a cipő, csak nem tudom belinkelni csak azt. A termékek, bébicipőknél a 2. oldalon első sorban a 4. cipőt vettük a világosabb színben. Ugyan ebben a sorban a 2. cipő az, amit mi lányosnak találtunk.Kép Nem tudom, hogy ilyen zárt cipőt akarsz venni vagy már nyitottabbat?

Panka

panka

Panka!

Jaaaaa! Az más! Ez akkor 4-5 alkalom (akkor nem sok).
Kérnek valami extra felszerelést az úszónbadrágon, műanyag pelenkán és pelenkázó táskán kívül?

mse173

Sziasztok!

Krisztina Drága!

Mazsi Muzsi a Rónaiban. Jelentkezni a 70-559-83-89-es számon tudsz! Szeretettel várunk!
Még mindig nem fejtettem meg, hogy mire gondoltál!

Babaúszás:
7500 Ft / 1 család (3fő) / 4 alkalom
A hiányzásokat minden hónap első szombat délutánján lehet így nem vész el egy alkalom sem!
Orvosi igazolásra a "közösségbe mehet" szöveget szokták írni illetve mostanában van egy nyomtatott lap ahol csak x-nek az orvosok!
Felszerelés: babákan úszópelus avagy nylon pelenkavédő,biciklis kisgatyó /750ft-t nálam is kapható/

KIRE SZÁMÍTHATOK HOLNAP???
kriszta13

Panka!
Igen, holnap találkozunk. De jó!!!!Kép

Mse!
Egy hónap kerül annyiba, nem egy alkalom.
Nem rábeszélés, hiszen semmi hasznom a dologból ha rábeszéllek, de szerintem ha fél órával csúszik az esti napirend, nem okozna gondot, hiszen mint írod nincs igazából kialakult napirendetek. Megnézed, ha tetszik máskor is jöttök.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta 13!

Mennyi időtartam 1 alkalom, amit a baba vízben tölt? Azért kérdem, mert ha jól értettem, egyszerre 2 felnőtt (gondolom 1 szülő+ oktató) és 1 gyerek van a vízben. Addig a többiek kinn várakoznak? Ha mindenki 6-ra megy, akkor az utolsók mikor kerülnek sorra? És ha valaki több gyerekkel (pl. 3 testvér), akkor is csak egyesével kerülnek sorra? És akkor mennyibe kerül?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
MegbízástKép kaptam, hogy válaszoljak én is ha Kriszta éppen nincs itt.
A foglalkozás csoportos, tehát több baba van a vízben, senki nem áll kint a parton. Azért van több időpontban a foglalkozás, hogy ne legyen egyszerre sok gyerek.
Az ár gyerekenként 7.500,-/hó.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
A Fehér Holló Patikában mindig van. De az hallottam hogy az APEH mögötti gyógyszertárban is szokott lenni.

M.
lilien_csenge

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?