Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a "kellemes" tavaszhoz? Tisztára mint januárban!!
Nálunk most úgy néz ki a lakás, mintha bombatalálat érte volna! Ugyanis a konyhát újra burkoltatjuk, de előtte a régi csempét fel kellett szedni...
Szóval most a legkisebb résben, a legutolsó fiókban is csupa por minden!
Ha minden jól megy, csütörtökre lesz kész, akkor lépek színre én! Jó lenne olyannak lenni, mint a nő a reklámban, aki csak egyet ugrik (azt is táncolva!:0) és csillog-villog minden!
Kata
Remélem lekerült az i-ről a pont, de legalábbis a problémád megoldódott!
Krisztina
Igen, az Andi, aki kisgyőri, naki 2 éves múlt a kisfia, a 2. baba pedig nov. 23-án született, mint az enyém!
Ha már így többen ajánlgatnak tali-helyszíneket, én is beállnék! Nagy füves udvar, (fák, virágok, fény) hinta, csúszda, gyerekeknek ideális...
Bár kétlem, hogy hozzám alkalmazkodna nem tudom hány család, és utazna 50 km-t...
Azért áll az ajánlatom...
Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, ezért már a tavaszit nagyon várjuk...
Judit
Végülis nem tudom, hogy kinél szült az unokatesóm, de nem bánta meg, hogy mégsem volt ott a választott dokija. Mégis mi volt a problémád a Kádárral? Lekezelő volt, vagy ilyesmi?
nzsuzsa
Csatlakoznék a babakocsi témához...
Az első babámnál még 2000-ben a mózeskosaras kovsikba voltam szerelmes, ezért olyat vettünk, de nekem nem jött be
Elég hamar eljött az az idő, amikor már nem akart feküdni benne, az ülés meg elég hülyén ment... Ide-oda dőlt benne. Ráadásul a karja nem volt változtatható, összecsukni nem lehetett. Még 1 éves sem volt a lányom, amikor túladtam rajta.
Most a kisfiamnak már a Megatoysban vettünk egy 2 funkciósat, változtatható tolókarral, háttámlával, összecsukható, nagy bevásárlókosár, téliesíthető, szóval nekem teljesen bejött
És abban az üzletben rengeteg a választék!
Remélem segítettem! Ha kérdésed van, jöhet!
Na megyek, a kisfiam jelez!
Szép napot! Ditta