Sziasztok!
Én is vagyok csak egyenlőre olvasó üzemmódban!
Eyi: Boldog Névnapot!!!!!
Piri: Csongi bébinek is
Boldog Névnapot!!! (Mégha nem is most tartjátok akkor is!
)
Márti: Gyógyulj meg mihamarabb, illetve vigyázz nehogy jobban elkapjon, tegyél ellene vitamingazdag étrend stb.
Melike: Jobbulást apukádnak! Sajnálom a történteket! (Mennyi idős?)
Képeket megpróbálok majd ma felrakni, ha délután alszik egyet a babóm! Remélem kíváncsiak vagytok rá, hisz már rég láttátok Marcit!
Már tegnap el akartam mesélni, csak közben jöttek hozzánk, és nem jutott rá idő, hogy mi is történt velünk a múlt héten.
Marci és a karácsonyfa története:
Épp főztem, de már végeztem és indultam volna Marcihoz, aki a szőnyegen játszott, de mire odanéztem már a fa alatt volt és egy gömbdíszt kezdett el piszkálgatni, majd jól meg is markolta, és.........zsutty az egész fa a nyakába borult. Szerencsére a következő pillanatban már fel is emeltem róla a fát ami persze nem akart megállni a lábán már, így fél kézzel felkaptam a Marcit, és szerencsére kéznél volt a babakocsija, ahova belehuppantottam.
Mivel két szintes a ház az emeleten a férjem tesójáék laknak és a barátnője szerencsére itthon volt, így felkiabáltam neki, hogy segítsen, mert nem áll meg a fa, és így még le sem tudom szedni a díszeket. Majd lejött és lebontottuk a fát kb. 15 perc alatt. Közben Marci elégedetten figyelt minket a babakocsiból. Meg volt elégedve a művével
Szerencsére nem lett semmi baja, csupán egy-két tüske bökte meg, de amúgy más nem.
No hát ilyen dolgokat művel az én drágaságom.
Gondolhatjátok mennyire megijesztett.