Új privát üzeneted érkezett!

Jó Reggelt!

Eyi: Boldog Névnapot!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó Reggelt!

Brigi: áááá ne is mond! Mindig úgy megyek hogy sötét vörös, szinte fekete legyen, ahhoz képest most kb piros a fejem! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Pedig direkt a másik fodrászhoz mentem, de most vagy mind a kettő béna, vagy a hajammal van a baj! Bár nem hiszem mert egyszer sikerült neki tök jóra festeni! Áááááh ez kész!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: és gondolom még egy rakat pénzt is kifizetsz....

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Eyi: Boldgog Névnapot!
Sajnálom, hogy apa elmegy ilyen hosszú időre! :cry: még egy egész nap is örökké valóság, nemhogy egy hét!

Haj: nekem egyszer festették be kicsit más árnyalatra mint szokták, hát az volt az utolsó. Akkor vissza festettem barnára, és nincs vele gondom! Ez volt 2001-ben.
bszilvi25

Andi: Hát igen, 3300 volt! Azon gondolkozom hogy csak vágatni fogok járni, a festést meg megpróbálom házilag! Vagy apát megfűzöm, vagy a keresztlányom! Egy próbát megér!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Azt hiszem beteg leszek :cry: Levesedik az orrom, émelygek, a gyomrom nagyon fáj, és az izületeim, minha megadták volna magukat :cry: :cry: Tiszta kába vagyok :cry: Remélem, ki tudom pihenni :?

Eyi: boldog névnapot.
bluebox

Anna: soha életemben nem festettem a hajam fodrásszal, mindig házilag csináltam, és mindig olyan lett, amilyet én akartam. Most viszont szülés után, hihetetlen, de a barna hajam, elkezdett befeketedni, szóval, nem festem már több mint 1 éve :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Eyi:én is boldog névnapot kívánok!

Most éjszaka jól aludtunk,egyszer kelt csak enni és még alszik.

Viszont a tegnap estém szörnyű volt!
Apa fél 5től 6ig angolon,tesóm meg 5kor telefonált,hogy apumat bevitte a mentő a kórházba,mert nem érzi a bal kezét.Gondolhatjátok,tiszta ideg lettem.(igaz nem felhőtlen a viszonyunk,de ilyenkor természetesen ideges az ember)
Fél 8ig nem tudtnk semmit,mert vizsgálgatták.Szegény anyum is bement vele és mikor már el kellett jönnie a buszhoz,akkor jöttek ki a vizsgálóból.
Szóval agyérgörcs és nem valószínű,hogy vissza tudják hozni a keringést a bal kezébe. :cry: Bár próbálkoznak.
Azért mindezek tudatában is "megnyugodtunk",mert -legfőképpen apum-rettenetesen féltünk,hogy nagy baj lesz....

Kép
melike

Anna:én is mindig családon belül oldom meg a festést.Pár éve Apa festi!

Márti:óóó,ne legyél már beteg!Jobbulást!

Kép
melike

Szilvi: Én nagyon régóta festetem, mert alapba gusztustalan színű. Ilyen nagyon fakó csúnya barna. Nekem legalábbis nem tetszik!
Az a gáz az egészben hogy ehhez a fodrászhoz járok kb 15 éve, úgyhogy már nagyon kéne tudnia a stílusom. Nagyja részt vörös voltam mindig, egyszer próbáltam meg a szőkét. A fazon is ugyanaz ha rövid, volt növesztési próbálkozásom, de mindig feladtam! Tehát nem vagyok egy minden héten más figura. Szerintem kezd a csaj kicsit szétesni! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Márti: Jobbulást, vagyis ne is legyél beteg!!!! Gyorsan jó forró, tök citromos teácska, és ma pihenj amennyit csak tudsz!

Meli: szívből kívánok apukádnak jobbulást!!

Na ha ennyien otthon csináljátok, legközelebb Én is nekilátok! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszi Anna!

Máté még mindig alszik! :lol:
Én meg itt ülök,ahelyett,hogy főznék.

Kép
melike

Piri! Csongornak Boldog Névnapot!
Vendég

Drága Csongor, nagyon boldog névanapot kívánunk!!!!!!!!!
Kristóf és Anyája :wink:
bluebox

Melike: jobbulást apudnak!!!!
Az enyém is túlvan kettőn. Hát, rajta is meglátszik rendesen!!! sajna.
(neki nem csak a keze, hanem az arca is..... meg a járása....)

Csongor nap is van? :shock: akkor Boldog Névnapot!!!
bszilvi25

Melike:én is kívánok, Apukádnak mihamarabbi felgyógyulást.
bluebox

Csonginak boldog névnapot!

Felébredt Máté!

Beszéltem apummal,nem olyan rossz a kedve csak unatkozik.(pár órája van bent :shock: )

Köszi csajok a bíztatást!

Kép
melike

Márti: ne legyél beteg!!! Jobbulást!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem leszek, ígérem :wink:
bluebox

Csonginak: BOLDOG NÉVNAPOT! (az én naptáramban csak Veronika van... :? )

Meli: jobbulást Apudnak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Egy kis vidámság:

http://www.freevlog.hu/video/18067.html

Nekem nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Márti!
Amikor kikapcsoltam a gépet, akkor jutott eszembe, hogy nem írtam!
Jobbulást, és NE legyél beteg!!!!

mi is áprilisban tartottuk a Csongor napot..... azért nem értettem, de megnéztem és ma is írja a net. mivel Piri azt írta a multkor, hogy szeretnek mindent megünnepelni, így Boldog névnapot Csongi baba!!!! :wink:
bszilvi25

Sziasztok!
Eyi, boldog névnapot!
Márti, Te meg nem leszel beteg :)
Melike, Apukádnak jobbulást! Sajnálom :(
Anna, az én hajamat is mi festjük :) Mikor melír volt benne akkor csinálta fodrász, de most spórolunk :)
Mi éjszakánk egész jó lett volna, erre a légzésfigyelő beriasztott 3x :evil: Most azt nem tudom mi volt, de amikor másodszor beriasztott ott maradtam és figyeltem Bonit. Oldalán feküdt, teljesen egyenletesen lélegzett és újból beriasztott :shock: Boni eközben végig békésen aludt és 6 után ébredt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

SZIASZTOK!! SEGÍTSETEK MÁR NEKEM CSAJOK! AKIK VATERÁZTOK,ÉS ELADTATOK MÁR SOK MINDENT,AZ UTÁN KELL FIZETNI JUTALÉKOT? VAGY VAN VALAMI HATÁR ÉRTÉK?éS HA KELL MENNYI UTÁN? ÉS HOVA??

MOST IS TALIZOK EGY CSAJSZLIVAL,MEG VETTE TEGNAP MILÁN BÉBY HORDOZÓJÁT. :lol: :lol:
VAN LÉGZÉS FIGYELŐM IS ELADÓ,ÚGY NÉZ KI AZT IS MEG VESZI.
Márti! vigyázz magadra,vírus van. Hányás,hasmenés.Gyomor fájdalmak. Nálunk mindenki elkapta.Csak Milán nem.

Kata&Milán

oszman777

Kata: igen a vatera és a tesz is fizetős. :cry: :cry: :cry:

A Vatera piacterén a sikeres aukciók után jutalékot kell fizetni.

Sikeres értékesítés utáni jutalékok (BRUTTÓ) melyet az eladó fizet:
20.000 Ft alatt A leütési érték 6%-a (max. 1.200 Ft)
20.000 Ft és 100.000 Ft között 1.200 Ft plusz a 20.000 Ft fölötti rész a 4%-a (max. 4.400 Ft)
100.000 Ft és 250.000 Ft között 4.400 Ft plusz a 100.000 Ft fölötti rész a 3%-a (max. 8.900 Ft)
250.000 Ft-nál nagyobb leütési érték esetén 8.900 Ft plusz a 250.000 Ft fölötti rész 1,25%-a
Autók, motorok kategória A fenti jutalék sávoknak megfelelően.
Ingatlan, iroda, albérlet kategória A fenti jutalék sávoknak megfelelően

A befizetés módjáról:

A Vatera online adminisztrációs rendszere folyamatos nyilvántartást, egy virtuális számlát (personal account-ot) vezet a felhasználók sikeres tranzakcióiról. A rendszer folyamatosan számlálja és nyilvántartja a sikeres eladások és a kiemelt megjelenések igénybe vétele után fizetendő díjtételeket. A számla és a részletes elszámolás kiküldésére akkor kerül sor, ha a regisztrált fizetnivalók nagyságrendje az adott felhasználó esetében eléri a bruttó 300 - Ft nagyságrendet. A számla rendezése történhet bankkártyával, banki átutalással, vagy postai csekkel történő befizetéssel, a felhasználó választása és igényei szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2009.01.13 11:31-kor.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Stella! akkor is be riaszt ha mélyen alszik,nagyon.

Kata&Milán

oszman777

Stella:de rossz lehetett!Nekünk szerencsére már vagy 3 hónapja nem riasztott.Már gondolkodtam,hogy bekapcsoljam-e még,de így nyugodtabb vagyok.
Szerintem sem azért,mert nem vett levegőt.

Ki használ még légzésfigyelőt?

Kép
melike

Ja,amit még akartam:mikor beteg volt Máté megivott 2-3 üveg teát most meg egyáltalán nem akar inni 2-3 napja!
Mit csináljak vele?

Kép
melike

Mi használjuk a légzésfigyelőt Melike!

Kata! a tesz-vesz kevesebb jutalékot kér!

Jutalék összege
3000 Ft-ig A végső ár 4%-a
3001 Ft - 60 000 Ft 120 Ft + a 3000 Ft-on felüli rész 3%-a
60 001 Ft - 300 000 Ft 1800 Ft + a 60 000 Ft-on felüli rész 1,5%-a
300 000 Ft felett 5500 Ft + a 300 000 Ft-on felüli rész 0,5%-a
A tesz-veszen csak 1500 ft feletti összeget kell megfizetni. Tehát ha az adott hónapban csak 1000 ft a jutalékod akkor nem kell fizetni, hanem tovább "görgetődik" a köv. hónapba. Én eddig csak egyszer fizettem, és a babakocsit is itt adtam el még szeptemberben! :shock: Szóval sok pénzért kell itt árulnod, hogy juti legyen.
bszilvi25

hékás! köröm ágy begyulladt??
na ne. UTááááálllllllllllllllllllllooooooooooommmm. :!: :!: :!: :!:
Nagy láb ujjon a köröm általában bele nő a húsba,és a hegyes köröm baromira,nő bele,és szúr és fáj. Nekem annyira be szokott gyulladni,ha nem megyek idejébe körmöshöz.persze nem mindenki vállalja,főleg ha már gennyes,és gyulladt.
Mikor legutóbb egy nagyon kedves aranyos csajszli kivágta,annyira fájt hogy esküszöm a szűlésből egy pillanat,olyan volt. :? :? :o :o
Nem hegyes ollóval,hanem vastag csipővel kinyisszantotta. Lehet veszek is egy olyat.
Kiváncsian várom Brigi hogy te ilyenkor mi tévő vagy.
Jah és a napokba vettem észre hogy Milán nagy láb ujján is piros a husi,gyulladt. Kezd benőni,sudo krémmel kentem még be egyenlőre.

Kata&Milán

oszman777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:47-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:47-kor.
pironya

.....
pironya

Használjátok csak a légzés figyelőt,mi is használjuk,még.
Ami eladó légzés figyelő az a sógoréké.
Nem a miénk. :!: :!:
Mikor vettük azt mondta az eladó hogy 7-8 hónapos korban,fordulhat elő leginkább. :twisted: :twisted: :shock: :shock:
Csak lestem. Úgy hogy itt az idő hogy Drága Bari te is használd mos már az el tett,légzés figyelőt. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi ment pü.

Kép
melike

Sziasztok!
Én is vagyok csak egyenlőre olvasó üzemmódban!

Eyi: Boldog Névnapot!!!!!
Piri: Csongi bébinek is Boldog Névnapot!!! (Mégha nem is most tartjátok akkor is! :wink: )

Márti: Gyógyulj meg mihamarabb, illetve vigyázz nehogy jobban elkapjon, tegyél ellene vitamingazdag étrend stb. :wink: :wink: :wink:

Melike: Jobbulást apukádnak! Sajnálom a történteket! (Mennyi idős?)

Képeket megpróbálok majd ma felrakni, ha délután alszik egyet a babóm! Remélem kíváncsiak vagytok rá, hisz már rég láttátok Marcit! :lol: :lol:

Már tegnap el akartam mesélni, csak közben jöttek hozzánk, és nem jutott rá idő, hogy mi is történt velünk a múlt héten.
Marci és a karácsonyfa története:
Épp főztem, de már végeztem és indultam volna Marcihoz, aki a szőnyegen játszott, de mire odanéztem már a fa alatt volt és egy gömbdíszt kezdett el piszkálgatni, majd jól meg is markolta, és.........zsutty az egész fa a nyakába borult. Szerencsére a következő pillanatban már fel is emeltem róla a fát ami persze nem akart megállni a lábán már, így fél kézzel felkaptam a Marcit, és szerencsére kéznél volt a babakocsija, ahova belehuppantottam.
Mivel két szintes a ház az emeleten a férjem tesójáék laknak és a barátnője szerencsére itthon volt, így felkiabáltam neki, hogy segítsen, mert nem áll meg a fa, és így még le sem tudom szedni a díszeket. Majd lejött és lebontottuk a fát kb. 15 perc alatt. Közben Marci elégedetten figyelt minket a babakocsiból. Meg volt elégedve a művével :lol: :lol: :lol: Szerencsére nem lett semmi baja, csupán egy-két tüske bökte meg, de amúgy más nem.
No hát ilyen dolgokat művel az én drágaságom. :lol: :lol: :lol:
Gondolhatjátok mennyire megijesztett.

ancsika82

Bocsi kicsit hosszú lett, de ezt muszáj volt elmesélnem.

Légzésfigyelőnk nekünk sincs, csak sima bébiőrző, de hál'istennek nem volt eddig ilyen jellegű gondunk, meg remélem nem is lesz. Mindig meg szoktam lesni, bár igaz az nem olyan mint egy légzésfigyelő. :? :? :?

ancsika82

Ancsi:húúú,ez nem semmi történet!
Apum 55 éves.

Kép
melike

Akkor még várhatott volna egy ilyen agyérgörcs, hisz fiatal
De sajnos ez nem kívánságműsor! :twisted: :twisted:

ancsika82

Szia Ancsi! Nem semmi a story!!! jól megijedhettél!

Csajok válaszoltam!!!

Apum is 55 volt!!!
bszilvi25

[quote="pironya"]M írta:pironyaég annyi rólunk, hogy a hozzátápi egy KATASZTRÓFA néha úgy érzem teljesen feleslegesen csinálok bármit. A gyümölcsöket alig eszi. (tényleg ti milyen hőfokon adjátok a gyümiket???)
A főzelékeket kicsit jobban, de max 1/3, 1/2 adagot eszik meg, azt is csak nyammogva :? :? :? :?
Még jó hogy tejem van elegendő :P :P

Szia Piri!
Detto! Bár 3 napja nem kanállal adom a főzit hanem hígabban üvegbe! Első nap 80ml, tegnap 100 ml, ma pedig 140 ml spenót krumplival! :lol: :lol: Te nem akarod üvegből megpróbálni?
A gyümi szintén, az első kanálnál tátja a száját aztán sehova tovább! A tejpép úgy ahogy, de azért sem töri össze magát! :cry: Én a gyümit szobahőmérsékleten adom.

Most meg a kakival szenvedünk, szegénykém úgy nyom, de semmi! :cry:

Ancsi: jó sztori és még milyen pici, és még nem járnak! Mi lesz később? :lol: :lol:

Légzésfigyelőnk nekünk sincs, Vikinél sem volt! :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

mi használunk légzésfigyelőt, engem is megnyugtat. Szerintem 1 éves koráig használjuk!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem tudok semmit csinálni Kitti miatt. Amint beleteszem a hordozóba ordít!!! :evil: :evil: :evil: A habtapin egyenlőre jól elvan....

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lemegyünk egy kicsit sétálni.

Kép
melike

Ma az Én Levim is rettentő nyűgős! :cry: :cry: :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ezer éve nem voltam tüdőszűrésen, és most tesóm megy, elmennék vele, de nem tudom szoptatósnak lehet vajon? Árt vajon a tejnek? Nem tudjátok véletlenül?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Mi is fogjuk használni továbbra is! Mondjuk eddig soha nem riasztott még, és tény, hogy nagyon mélyen aludt. Feljebb raktam, meg ugye visított ez a szerkezet is és nem ébredt fel rá.

Kép

Kép
[/url]
stella40

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:48-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:48-kor.
pironya

Piri: köszi! Akkor inkább nem megyek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?