Sziasztok!
Anikó! Gratulálok Szandra felállásához. Nagyon ügyes kislány!
Mi hétfőn megyünk a védőnőhöz mert tegnap felhívott, hogy mi újság velünk ... stb. és szeretné lemérni Blankát (legutóbb a doktornő mérte meg és nála így nincs adminisztrálva a gyerek
)
Na mindegy, mondtam, hogy már eszünk kanállal pépeket, és örült neki, kérdezte, hogy elfogadja-e ... stb. Aztán mondta, hogy hétfőn majd átbeszéljük, hogy mit is adhatok már neki.
Nekem ez olyan furcsa lányok, hogy egyik helyen azt mondják már ehet bizonyos ételeket, a másik helyen pedig az ellenkezőjét mondják.
Bár ha belegondolok, a húgom 3 hónapos korától főzeléken élt, mert sugárban hányta ki a tápot, és nem lett semmi baja, sőőőőt szép nagyra nőtt
)
Kriszti, szép méretekkel rendelkezik Anna, mindegy mennyit eszik a lényeg, hogy nő szépen ... fejlődik.
Kár hogy nem tudsz többet jönni, de itt mindenki megérti, hogy miért. Én egynap 1x-2x jutok géphez, mert már Blanka nagyon igényli, hogy többet legyek mellette, együtt játszunk.
Már én is akartam javasolni, hogy ha egy kicsit jobb lesz az idő találkozhatnánk. Kár hogy ilyen messze lakom mindenkitől, mert én szívesen vendégül látnék bárkit napközben is
) Még szerencse, hogy azért jönnek hozzánk barátnők (babásak és nem babásak) mert szerintem megkattannék
Ez a ronda idő is, hol szmog miatt ne menj ki, hol az ónoseső miatt.
Ja, igen alvás: most éjszaka teljesen normálisan telt, éjfélkor felébredt, de cumival visszaaludt, aztán 3-kor kelt akkor szopizott. Majd 3/4 8-kor kelt legközelebb, csodálkoztunk is apával